|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  587 588 [589] 590 591   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.5.2007 19:04:16   
Maxica
Štorkljica, ja, bolj zatišje je res te dni tu gor. Ampak mi smo raje en dan več noter, kot da še kaj pokasiramo. Te je pa res nekam malo brati zadnje čase.user posted image
Muki, krasne krasne fotke.user posted image  Je bilo bolj hladno, vidim, da ste kar oblečeni, al kako?user posted image
Piskot, možno je res, da je od bradavice kri. Poglej, če imaš kje kakšno ragado. Čeprav čudno, da bi se zdaj še to pojavilo, po tolikem času dojenja.user posted image
Pišete, da daste špinačo, kako jo pa naredite? Prosim za nasvet, bi jo jutri dala Lanu.
Muki, ta šesta bolezen, a pri vas imate že izkušnje z njo? A pa pikice morajo biti prav po celem telesu? Ker zdaj jih ima Lan predvsem po trebuhu, pa nekak po obrazu so se mu tudi pokazale. Mah, saj verjetno je to to.
Moci, pozornost preusmeri kam drugam, pa ne bo niti opazila posode.user posted image
Altati, me veseli, da si preživela.user posted image  Ubogi Jaša, je že kaj pijančkan?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14701
1.5.2007 19:08:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, me veseli, da si preživela.user posted image  Ubogi Jaša, je že kaj pijančkan?user posted image

Ne, predvidevam da ga bo 'zadelo' enkrat ponoči. Bo bolje spaluser posted image user posted image ....je pa pasalo....sploh tisto prvo vprašanje: ti boš pa sok, a ne? pa moj odgovor: ne, kar  tistga 'ta rdečga' mi natočite, ki je na miziuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14702
1.5.2007 19:08:44   
Maxica
user posted image user posted image  Predvidevam, da še niso prišli k sebi.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14703
1.5.2007 19:11:49   
viv_
Evo mene, še živim user posted image

Muki - krasne sličice user posted image  Modra je moja barva user posted image

altati - na koncu boš pa še vzljubila žlahto user posted image

Pa še en nasvet za izlet, sem že novembrkam napisala:
Šli smo v Avstrijo, zraven Beljaka je Affenberg (http://www.affenberg.com/), opice prosto letajo po parku, pridejo povsem do ljudi. Res super! Mirni je bilo kar všeč, Zarja pa navdušena. Non stop je gledala opice, pa ful se je "pogovarjala" z njimi. Res fajn... Da ne omenjam, da majo spredaj še mal igral za večje otroke, za male pa previjalno mizo, v kateri dobiš robčke, plenice... Ni da ni! Priporočam za enodnevni izlet. Pa še blizu je, vsaj nam gorenjkam user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14704
1.5.2007 19:12:42   
altati

user posted image user posted image  Predvidevam, da še niso prišli k sebi.user posted image

to itak ne bodo še naslednjih nekaj letuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14705
1.5.2007 19:14:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

altati - na koncu boš pa še vzljubila žlahto user posted image

samo to mi še manjkauser posted image

Pa še en nasvet za izlet, sem že novembrkam napisala:
Šli smo v Avstrijo, zraven Beljaka je Affenberg (http://www.affenberg.com/), opice prosto letajo po parku, pridejo povsem do ljudi. Res super! Mirni je bilo kar všeč, Zarja pa navdušena. Non stop je gledala opice, pa ful se je "pogovarjala" z njimi. Res fajn... Da ne omenjam, da majo spredaj še mal igral za večje otroke, za male pa previjalno mizo, v kateri dobiš robčke, plenice... Ni da ni! Priporočam za enodnevni izlet. Pa še blizu je, vsaj nam gorenjkam user posted image

a pa je to voden izlet, ali greš lahko v prosti režiji?
ker jaz si s svojo polomljeno gimnazijsko nemščino ne bi vedela kaj veliko pomagati, če bi mi en vodič kaj na veliko nakladaluser posted image ...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14706
1.5.2007 19:23:40   
Maxica
Altati, z opicami bi se menda že znala sporazumevati.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14707
1.5.2007 19:32:48   
altati

Altati, z opicami bi se menda že znala sporazumevati.user posted image

jah, saj mi je Viv menda danes pozdravila vso žlahto (naročila sem ji že tako).....z opicami bi se jaz sigurno sporazumela, ampak z vodičem ne!saj zato bi pa rada direkten kontakt, brez vodičauser posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14708
1.5.2007 19:33:14   
altati
piškot - upam, da se ti popoldne ni preveč kolcalouser posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14709
1.5.2007 19:58:38   
muki1

Muki, krasne krasne fotke.user posted image  Je bilo bolj hladno, vidim, da ste kar oblečeni, al kako?user posted image

Vreme je bilo včeraj muhasto, v petek, soboto in nedeljo pa čisto poletje. Eni so se že kar kopali v morju...verjetno kakšni nažgani Skandinavci user posted image

Muki, ta šesta bolezen, a pri vas imate že izkušnje z njo? A pa pikice morajo biti prav po celem telesu? Ker zdaj jih ima Lan predvsem po trebuhu, pa nekak po obrazu so se mu tudi pokazale. Mah, saj verjetno je to to.

Ja, Neža jo je imela, isti simptomi, tri dni ornk vročina, splošno počutje povprečno, potem pa pikice...mislim, da največ po trebuhu in obrazu, nisem pa 100 user posted image

Kaj pijančkan, nasekan je bil ko user posted image .
Si pa vredu, ko tudi za pijanost najdeš ljubkovalnico user posted image . Ko sem spoznala moža, sem bila zelo pijančkana user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14710
1.5.2007 20:01:51   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Muki - krasne sličice user posted image  Modra je moja barva user posted image

...je rekla in rodila dve roziki user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14711
1.5.2007 20:11:05   
muki1
No, kaj zdaj....a bom mogla danes spet z možem seksat...? Ej, ne daaa se mi več user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14712
1.5.2007 20:24:17   
Arabela
Jaz pa sem se danes odločila, da spanje v troje ne uspeva več... pa saj ne morem JAZ na kavču spat!!! Sploh ne spim več s svojim dragim in otrokom, ampak sta me dol zrinila..
In sem jo podojila, je že zaspala potem pa sem jo dala v njeno posteljo ob 19.40... je jokala, na trenutke prav hudo, sem jo ves čas tolažila, ji pela, nato prižgala metuljčka z glasbo in ob 20.00 je že spala... user posted image user posted image user posted image ... bomo videli kako bo ponoči... če bom jaz vzdržala, ker že teh "dolgih" 20min sem se ful cmerila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14713
1.5.2007 20:32:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

No, kaj zdaj....a bom mogla danes spet z možem seksat...? Ej, ne daaa se mi več user posted image  user posted image  user posted image .

jah, pa daj, potrudi se no...da bo vse skupaj vsaj malo MODROuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14714
1.5.2007 20:33:04   
piskot
cer.

no jaz zdaj gledam BB in se cudim. tale alan je res zvezda. upam da zmaga, ker je res za smejat, kaksne tip prijavlja.user posted image

socl spi. pojedel kaso in omagal pred TV.

hvala za nasvete glede bradavic. je pa cisto mozno, glede na to kolikokrat sva se danes ponoci dojila se cudno, da jih se imam user posted image .

maxica jaz mu dam spinaco iz zmrzovalnika. babi da zamrznit ze pasirano. zmesam mu jo z buckami ali krompirjem.

altati skrajni cas da nehas dojit, sicer bo jasa se alkoholik user posted image . btw, adidas je odprt al ne? kje ste me pa opravljal?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14715
1.5.2007 20:33:53   
Anonimen
Arabela user posted image  za spanje v posteljici (vsaj začetek)...saj mogoče pa bo...naš je tudi prve 3 mesece spal pri nama, ko so se krčki nehal sem ga pa kar v posteljico dala in od takrat brez problema spi tam...

Muki fotke so res lepe...vidim, da ste se imeli lepo...

Altati, a bo jutri pri tebi in Jaši user posted image ?

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 14716
1.5.2007 20:34:44   
piskot
muki ne to pisat, moj moz je zdajle tvoj post prebral, pa pravi da bo zrihtal, da nam ringaraja ukinejo, ce ne bomo hotle vec sexat.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14717
1.5.2007 20:36:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

no jaz zdaj gledam BB in se cudim. tale alan je res zvezda. upam da zmaga, ker je res za smejat, kaksne tip prijavlja.user posted image

Se strinjam, Alen je caruser posted image

altati skrajni cas da nehas dojit, sicer bo jasa se alkoholik user posted image . btw, adidas je odprt al ne? kje ste me pa opravljal?

je odprt, nekje zadaj menda, je par kvadratov, ful gužva vse skupaj.
Jaz sem možu razlagala tvoje dogodivščine z vozičkiuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14718
1.5.2007 20:36:57   
altati

muki ne to pisat, moj moz je zdajle tvoj post prebral, pa pravi da bo zrihtal, da nam ringaraja ukinejo, ce ne bomo hotle vec sexat.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14719
1.5.2007 20:37:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

mama Altati so navajeni alkohola, dete pa po njemu samo malo bolje spi.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14720
1.5.2007 20:37:55   
piskot
altati ma ne me spominjat ... grhhrhrhrh. pa tok je dobr ta ta nov, zdaj ga pa ne morem uporabljat user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14721
1.5.2007 20:40:12   
altati
Piskot, jaz mislim, da tvoj mož čist preveč napumpa kolesa.
Naj raje kaj ženskega spola malo napumpa, namesto gum (hecam seuser posted image user posted image user posted image )
Mi smo jih napumpali samoo, ko je voziček prišel po pošti in nikoli več....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14722
1.5.2007 20:43:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

mama Altati so navajeni alkohola, dete pa po njemu samo malo bolje spi.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14723
1.5.2007 20:44:30   
Anonimen

altati ma ne me spominjat ... grhhrhrhrh. pa tok je dobr ta ta nov, zdaj ga pa ne morem uporabljat user posted image

Oprosti piskot nisem zasledila kaj je bilo s tvojim vozičkom? Z Jeepom? Meni je še vedno N°1.

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 14724
1.5.2007 20:46:15   
Anonimen
Naš škrat že pol ure spi...je bil tako vesel ko se je kopal...

Ena novemberka06 že dela na tem, da bo user posted image ...mene tudi mika, ampak bomo še malo počakali...bo tudi katera oktoberka06 že začela delati na tem?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  587 588 [589] 590 591   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  587 588 [589] 590 591   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.