|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  582 583 [584] 585 586   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.4.2007 18:22:41   
piskot
dan.

kako je ze rekel en fuzbaler ... ova noc nije bila nas dan. se mal ponavljam ane. do 15 leta bom ravno ugotovila, zakaj se mi otrok ponoci zbuja, pol pa sploh spat ne bo vec hodil user posted image .

no ja. tudi dan ni sel ravno po nacrtih.

vceraj nam je razneslo gumo na novem vozicku. krivec je ati, ki jo je zelo fajn napumpal. pol pa voz pred blokom na soncu in rezultat ... explozija.
se dobro da ta starega se nismo prodali, da smo ga lahko danes uporabljali.

no in danes smo sli na obisk k tastu, pa sem zadnjic kupila ene hipp sadne in zelenjavne kase. pa sem vzela danes eno s sabo. kremna spinaca in krompir. super, pise od 4 mesece naprej. no ko jo je martin ze pol pojedel, sem zadaj na deklaraciji opazila da je noter neposneto mleko in smetana. ah ja. tolk o tem kako mleka in mlecnih izdelkov zdaj se ne smejo. sem bila res jezna. upam da bo vse okej.

zdej pa eno vprasanje:

koliko kasice rizeve jim dajete zvecer? pa ne v ml, koliko zlic? jaz mu jih dam 6 tavelikih, pol pa pac zalijem z vodo. pa bi on se jedel, ker je dobro. meni se pa to zdi veliko. in zdaj filozofiram ce je mogoce zato ponoci nemiren, ker se prevec naje.

in se podvprasanje. kako naredimo rizevo kasico brez grudic noter!? bom celo znanost naredila s teh kasic.

nanica bomo sli enkrat pofirbcat.

maxica bravo lan, upam da bo slo tako naprej. menda pa da dojencki lazje prenasajo tako visoko temperaturo kot mi. ceprav meni to ni cisto logicno, ampak tako sem nekje slisala.

arabela tudi martin je imel take pikice po hrbtu. je res od potenja. mi ga zdaj napravljamo ravno toliko kot sebe. edino da ima on dolg rokav, jaz pa kratke.

barby84 upam da je krst in vsa ceremonija uspela.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 14576
29.4.2007 18:24:43   
piskot
maxica sori, nisem videla tvojega zadnjega posta. torej se vedno drzimo pesti. upam da so zobki.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14577
29.4.2007 18:41:27   
altati
piskot- v vodo dodajaj riževo kašo in mešaj in ne bo grudic.
Obratno nastajajo grudice.
Najpej voda, nato kaša-to je receptuser posted image .
Ja, in možno je, da se zvečer preveč naje in ga tišči v trebuščku.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14578
29.4.2007 18:43:19   
piskot
altati WB! jaz sem pa ze hotel termometer in merit kdaj je voda ohlajena na 50 stopinj user posted image . hvala za nasvet.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14579
29.4.2007 18:44:07   
altati
Kako fletna je Arabelina Katarinauser posted image user posted image user posted image ! Prava cotkana pupica jeuser posted image !

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14580
29.4.2007 18:45:54   
altati
nanica-kako točno pa najdeš pot do teh mlinčkov?
se da z vozičkom? kako dolgo se hodi? je senca??? daj nam malo več podnapisov, prosim....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14581
29.4.2007 19:01:03   
frrrr
moci, ni več user posted image pojedli user posted image

Arabela, mogoče pa čez dan tolk malo je, da potem ponoči nadoknadi
drgač pa mi vsaj 14 dni že samo v bodyju okol skačemo... pa vetrovko s sabo nosim, da mu jo lahk nataknem kadar piha, ni pa podložena in ni vroča
kk se pa luštno kopate... mi še ne sedimo in to še ni izvedljivo... prava lepotička je vaša Katarinca

altati, misliš, da mi bo pripadalo 30 minut za dojenje, če bo to moja prva zaposlitev? mogoče bo pa šlo glede na to, da me že zdej čakajo, ker sm rekla pred septembrom ni šans user posted image
vidim, da kr uživate in počitnikujete naprej - super!

piskot, kaj pa če je ponoči le žejen? ko smo uvedli kašico, je Jaša začel skoraj bolj pogosto jest kot prej... poskusi mu nekaj minutk po kašici dat še kaj za pit. js naredim kašico iz treh, včasih štirih žlic, vode pa verjetno mau več - vglavnem ni tolk gosto kot naj bi bilo, pa še ne poje vsega... potem čez dobro urco se pa še podoji in zaspi. grudice mu pa js pojem vn user posted image , ampak jih je bolj malo, ker dodajam žlice rižolina v vodo

naša noč ok - nočni in jutranji podoj, spali do 7:45 (prvič odprli oči), 8:15 sem se pa zbudila in je mali spal ob meni user posted image
naš dan - imeli obisk, ki je prišel pomagat delat in ni bilo časa za uravnajvanje Jaševega dnevnega spanja, pa je mali kr sam spal uro in pol user posted image 14 dni nazaj je bil naravnan na 30 minut
na sprehodu danes nismo bili... smo samo balkona izkoriščali, pa kljub temu ni kaj manjkalo
drgač pa smo po treh dneh KAKALI user posted image in nisem si mislila, da bom kdaj kaj takega videla... bil 1 uro v plenici - torej ni mogla bit pretirano polulana... mi smo imeli kosilo, Jaša pa čisto tiho v svoji posteljici... in ga dvignem, pa gledam nekaj moker... plenica na centi debelo namazana od začetka do konca, pa moker body, mokre hlačke in mokre nogavice... je bil cel projekt, da sva ga sčistila user posted image
aja, danes smo papcali spet jabolko, kuhat sem dala pa 3 suhe slive zraven... pa čist mičkeno sem mu je poskušala zraven kašice dat, ampak ni bil kaj preveč zainteresiran... pol sm mu dala pa uno vodo za pit, pa je naredil ene 3 požirke... predvidevam, da ga je ta voda pognala user posted image
zdej pa kopanje... lep večer in lepo noč, če se ne oglasim več...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14582
29.4.2007 19:24:27   
Arabela
Spet smo preživeli čudovit dan! Bili na pikniku pri prijateljih ki imajo 3letnega in 6mesečnega sinka... pa so se ful lepo igrali... pa še pesiko smo imeli zraven, ki pa je bila res najbolj pridna od vseh... sem se bala da bo odnašala igrače, pa skakala v peskovnik, pa nič od tega... le pri hrani je malce fehtala....
Mala je spet začela malce več jest... dopoldne čežano s kekseki, potem dojenje, nakar zelenjavnomesna kašica, dojenje, jogurt, dojenje, sedaj kašica za lahko noč.. .vsega je vedno pojedla po nekaj žlič, pa dojenje cca. 3min., ampak jedla pa je.. sedaj je spala na poti domov od 17 dfo pol sedmih, zdaj se greva kopat..
Kako pa bo zvečer pa bomo videli...

Ja za pit pa vedno dobi nesladkane čaje od hippa ali kamilčnega ali malinovega..

Lahko noč oktobrčki in oktobrčice...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14583
29.4.2007 19:25:10   
altati
frrrr -  pa še poseben prostor s posteljo za dojenje ti pripada po ZDR-ju, kar povej jim, da pripravijo do septembrauser posted image ...bom jaz tudi mojemu direktorju to povedala, pa si potem izmenjava izkušnje o izrazu najinih direktorjevuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14584
29.4.2007 19:25:18   
Arabela
Pa še tetka je prišla... tista ta rdeča... zdaj pa v akcijo...user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14585
29.4.2007 19:27:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pa še tetka je prišla... tista ta rdeča... zdaj pa v akcijo...user posted image user posted image user posted image user posted image

a za novo Katarinico ali Katarinekauser posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14586
29.4.2007 20:05:48   
nanica
piškot, težlo bi ti opisala pot, saj jo še sama komaj poznam. da se priti iz različnih smeri, bi gremo iz bukovice. potka se nekajkrat razdeli, nekje so markacije, ne pa povsod. potka je gozdna, mlevo in desno borovničevi grmički, polsenčka, na tleh sem in tja korenine, za vozičke na dele rahlo zoprno, ne pa ves čas. od naše hiše se v eno smer hodi ene pol ure, lahko pa se do tega gozda zapelješ z avtom, pol je pa slabe pol ure easy hoje po gozdičku v eno smer.

z moci bova enkrat šli skupaj, lahko se nama pridružite še kranjčankeuser posted image user posted image

moj sin je danes kar padel v posteljo, čeprav je čez dan 4x spal po pol urice. upam, da bo danes malo dlje spal, sicer pa gremo jutri itak na pot in kar slutim, da bo v avtu tudi malo joka. se že psihično pripravljam.
če bo katera še skočila na obala, naj nujno pokliče, da gremo na kakšen sladoled skupaj

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14587
29.4.2007 20:30:30   
moci
čer. mi smo uživali na pikniku (vidim, da smo danes vse piknikirale)
tamalim smo dali na tla blazino, fantku, ki je malo starejši tobogan, pa so kar imeli delo user posted image atiji so malo preveč prijateljevali s pivomuser posted image , ampak naš je ok. jaz ravnokar pijem teran, da prebavim tole packarijo.user posted image
lep vikend je bil. škoda, ker je jutri navadni delovi dan. ampak samo jutri user posted image user posted image

maxica - upam, da ste kaj bolje.

piškot, jaz kašico dam v stekleničko. 2 dl vode, kašo pa stresem, da je prave gostote. ne vem, koliko žlicuser posted image

pridem nazaj, me kličejouser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14588
29.4.2007 20:35:45   
psaša
Mi smo se danes tudi kar malo potepali, je bil mali prav priden. Bili na obisku pri babici in teti, ju je mali prav zabaval, ko smo šli sta bili čisto navdušeni.
Je pa ratal mali pravi požerušček. Mi je na 2-3 ure. Imava dva obroka GH. No, sej meni ta ritem prav odgovarja.
Pa mali sam sedi že nekaj sekund. Sem ga prejšnji teden nekaj hecala, pa mu ni uspevalo, danes pa user posted image user posted image user posted image . Se mu je prav smejalo, ko je sam sedel.

maxica upam, da je Lan bolje

Arabela Katarina je prav cortkana. V primerjavi z našim se pozna, da sta cel mesec razlike.

barby upam, da je krst uspel

A mislite, da bi mu morala dati zvečer kakšno kašico? Okoli 15-16h imava obrok GH, potem okoli 18h spije mleko okoli 120-150ml, potem okoli 19.30h pa spet mleko okoli 140ml. Ampak spi celo noč in se zbudi 6-7h.

< Sporočilo je popravil psaša -- 29.4.2007 20:40:22 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14589
29.4.2007 21:00:14   
nanica
kje ste vse čvekice???

a je spet kaj zanimivega na televiziji?

se bom šla pa kar učit....saj se hecamuser posted image

lahko bi pa spet kaj štrikat začelauser posted image končno kaj za sina,
že celo nosečnost sem sanjala o štrikanju, pa kao nisem smela
a kaj veste, kje imajo kakšne lepe garne ali volno?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 14590
29.4.2007 21:05:02   
Pikabu
Ojla. user posted image

Ste me kaj pogrešale? user posted image

Punce, jaz sem na na novo zaljubljena.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v svojega moža.... user posted image Res je za nami prekrasnen vikend. Mož me je presenetil sto na uro pa še malo, imela sva ogromno časa zase, veliko sva se pogovarjala, razčistila nekaj stvari, si veliko lepega povedala, res sem vsa prerojena.... user posted image Maks je bil ful priden, Ema je uživala v družbi drugih otrok. Super smo se imeli.

Ve ste bile pa tudi kar pridne, nima preveč za brati.

Zdaj pa grem se nazaj stiskat k mojemu zlatemu možičku.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 14591
29.4.2007 21:06:37   
Pikabu
Pa še čestitke za sedem mesecev:

user posted image Moci in Zoji Katarini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14592
30.4.2007 8:13:40   
altati
Dobro jutro!
Jaz sem pa prva!
Sem vesela Pikabu zate! To pomeni, da boste kmalu imeli št.3user posted image !!! kar tako naprej!
Ljubezen je čudovita stvar!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14593
30.4.2007 8:13:51   
moci
dobro jutro user posted image

kje pa ste vse? ne morem verjeti, da še ni nobene

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14594
30.4.2007 8:14:12   
moci
o altatiuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14595
30.4.2007 8:15:03   
altati
o mociuser posted image !
sem te prehitela, kajuser posted image ?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14596
30.4.2007 8:15:24   
altati
za 11 sekunduser posted image !

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14597
30.4.2007 8:26:57   
moci
mi po novem vstajamo že pred šestouser posted image . in danes ponoči je bilo grozno soparno, tako da smo slabo spali. sem ful vesela, ker ni sonca. user posted image vem, da se vse ne strinjate, pa saj je bilo vreme po vaši meri že ... mesec, 2, 3?user posted image

arabela, mi se tudi zelo malo oblačimo, v avtu pa obvezno fino zašvica in se potem joka. jaz jo vzamem iz lupinice. če mi bo policaj težil mu bom rekla, naj on sedi pol ure tam notriuser posted image
kako katarina že lepo sedi user posted image user posted image čisto samosotjna je. kmalu bo šla v life, mati pa domauser posted image

nanica, se ne bova skozi okno gledali, ker parcela ni zazidljiva, župana pa ne bomo podkupovali. bomo zidali na drugi strani avtoceste. se bova z daljnogledom gledaliuser posted image user posted image user posted image
a si predstavljaš, ko se bosta zoja in blaž čez 20 let pogovarjala, da sta jih mami hoteli kar poročituser posted image user posted image

barby, kako ste preživeli?

maxica, upam da ste danes končno brez vročine.

alati, tvoja starša sta ena taka poteuha kot moja mami. gre letos s planinci v bosno in bolgarijo.

frrrr, iskrene čestitke za naval dreka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

arabela, uspešno akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image

nanica, upam, da se nisi šla res učituser posted image mi imamo non stop težave z ineternetom... zato me včasih celo ni na rr
a zdaj boš pa še štrikala. ne morem verjet. si pa vsestranska. jaz sem nazadnje v srednji šoli. po mojem ne znam več.

pikabu, te je pa fino pomlad zagrabila.  user posted image
fino, fino user posted image

< Sporočilo je popravil moci -- 30.4.2007 8:28:21 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14598
30.4.2007 8:27:35   
moci
aja: drugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

.. za 11 sekund user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14599
30.4.2007 8:30:40   
Arabela
Dobro jutro (se oglaša mama molznica... muuuuuuuuuu)!

Noč standardna, ampak sem bila tako utrujena, da sploh nisem registrrala priklopov...
Pri nas je oblačno, ampak glavno da je ati in the house!!! Danes bomo par stvari zrihtali ker je delovni dan potem pa uživancija..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  582 583 [584] 585 586   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  582 583 [584] 585 586   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.