lucika
|
naš bibek je pa včeraj jedel bučke z rižem. sem pa čisto malo posolila, tri zrnce mogoče, pa je bil čisto drug okus, kot samo kuhano. pa je pridno jedel. drugače pa naš poje banano z jabolko ali hruško, to ima najraje, po 190. mu miksam sama, samo dam v frutekov kozarček, tako da vidim koliko poje. imava pa malico navadno s seboj, pa jeva kje v parku... me je bilo prvo strah, če vnaprej pripravljena kašica zapira. pa očitno ne, ker je mali prešaltal iz kakanja na tri dni na kakanje na tri ure:) riževo kašico za večerjo tudi zmaže, koliko mu daš. tam okol 220-250; no, iz 6 žlic naredim, pa dolijem tolk vode, da je tekoča, jo spije po flaški. v dudi prav zavija ,tak vleče, pa v manj kot treh minutah stanka, cel moker je zraven. samo bog ne daj, da bi mu vzel. je pa poiskusil tudi piscanca in krompir. sem mu pri kosilu mučkala z vilico. prvic je malo cudno gledal, malo kasneje pa je bil ze jok, če nisem dost hitro devala. mene pa mal skrbi, da ne je prevečč. je še vedno mali in suhcen, samo je pa rad tak ko mama:) tole mam spet pavzo med sesanjem. sem moske poslala na teren, jaz mam pa rahlo čistilno. sem se pa spomnila, ko sem bila mala, smo prvo krompir posadili, pol smo pa šli na kak pohod, za prvega maja:) zdaj pa samo še piknikiramo. upam, da ne bo dežja, pri nas je nekam sumljivo hladno... no, grem dalje, da se bo kaj poznalo. ze pocasi pricakujem klic: daj pridi, jaz še kave ne morem sam spit:)
|