|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  586 587 [588] 589 590   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.5.2007 7:41:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

men pa tale GH kr ne leži no... osvojena živila: banana, krompir, kuhano jabolko... pokušal tudi suhe slive (kuhane) in kuhano korenje
danes pojedel 1/4 jabolka in potem se je še fino podojil... a je to normalno, da po GH še pri meni papca? prvi dan, ko pokušava, se mi valjda zdi normalno, da se še podojiva... ampak tretji dan ima pa že celo porcijo, pa se po GH še vseeno podojiva user posted image

Pri nas je tudi tako....samo da sploh nima ful porcije, ker on z GH zaključi po max 4 žličkah! In hoče joškouser posted image !
Pri osvajanju smo pa tam, kjer smo bili......

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14676
1.5.2007 8:45:30   
altati
Dobro jutro!
Zunaj je ponovno sončen dan!
Jaša je šel nazaj spat, user posted image  in Tia gresta usposobit kolesa.
Nato sledi kolesarjenje, kasneje gremo pa na enega abrahama.
Upam da bolj na kratko!
Sem že postavila pogoj, da grem za max 2 uri.
Več mi ne diši.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14677
1.5.2007 9:15:10   
Maxica
Dobro jutro. Še vedno brez vročine, normalni. Pikic ni, čeprav sem zdaj videla pri Mis, da je možno, da je kakšen dan presledka vmes. Bomo videli, sam upam, da smo z vročino opravili za en čas. Kaj menite, v ponedeljek bi morali biti cepljeni, bolje, da pokličem, pa povem, da smo bili vročični ta teden, da je bolje, da ni cepljen, al kaj?
Pri nas mu pa zadnje dni prebava šiba sto na uro.user posted image  Mogoče je tudi zaradi vročine in vtikanja raznih stvari (svečke, termometer) v ritko.user posted image
Dojimo pa se precej pogosto. Z gosto hrano ne napredujemo, oziroma okrog 12h dobi ali mali frutek ali banano, če imamo pa pri kosilu še kaj takega ala pire krompir in korenček, je pa še tega deležen okrog 14h.
Frrrr, koliko ti pa poje te goste hrane? Mislim, da se je Pikabu pri eni določeni količini odločila, da dobi Maks dovolj in ga ni več pristavljala po obroku. Jaz si ga pa itak vsa obremenjena s to hrano skoz devam gor na joško, tako da ti ne vem svetovati. Menim, da ko se bo GH dovolj najedel, pri tebi ne bo več hotel jesti. Probaj mu magari res eno tekočino dati za pit, morda je res le žejen.
Altati, uživajte.user posted image
Eh, spet smo se pokakali, se beremo pozneje.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14678
1.5.2007 9:16:16   
Anonimen
Jutro...bolj slabo...je pa sončno..škrat se je zbudil 3x, mami pa skoraj celo noč čula...žabe so regljale na bližnjem ribniku (oddaljen 300m), ,potem so se drli na igrišču (pijanci user posted image ), ko je pa dragi prišel domov je pa drva žagal (je najbrž bilo eno pivo tu mač)...sem pa zaspala okrog 6 pa skoraj do 8...

Baje je bilo ful folka na kresu, ampak je hitro zgorel...bilo pa je res lepo...bom priložila slike, samo da vidim, kaj je moj poslikal...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14679
1.5.2007 9:28:27   
moci
frrrr, o groza, mi tudi tako spimouser posted image samo, da je vse ok.user posted image

maxica, super, da ste brez vročine. jaz ga ne bi cepila.

barby, moj je pa zjutraj rekel, da pri vas sigurno še kres gori, če ga gremo gledat user posted image

punce, kam kaj greste danes. mi iščemo ideje. pa nam nič pametnega ne pade. na morju in na bledu je po moje ful gneča, a se kje kaj dogaja?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14680
1.5.2007 9:33:27   
Anonimen
barby, moj je pa zjutraj rekel, da pri vas sigurno še kres gori, če ga gremo gledat

Mislim, da samo še malo tli...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14681
1.5.2007 9:34:26   
Anonimen
Sem škratu bučke kuhala, pa sem predolgo visela na RR, pa pride moj in mi reče, da so bučke že pečene....ponovi vajo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14682
1.5.2007 9:39:48   
Maxica
Sem šla zdaj previvat Lana, pa vidim, da ima po trebuščku in višje take drobne drobne pikice. Mis, kako pa zgledajo pikice pri šesti bolezni? Ker te zgledajo podobno, kot če se naredijo od vročine, od potenja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14683
1.5.2007 9:41:18   
Anonimen
Goreči kres:

user posted image

user posted image

user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14684
1.5.2007 9:45:32   
lucika
naš bibek je pa včeraj jedel bučke z rižem. sem pa čisto malo posolila, tri zrnce mogoče, pa je bil čisto drug okus, kot samo kuhano. pa je pridno jedel.
drugače pa naš poje banano z jabolko ali hruško, to ima najraje, po 190. mu miksam sama, samo dam v frutekov kozarček, tako da vidim koliko poje. imava pa malico navadno s seboj, pa jeva kje v parku... me je bilo prvo strah, če vnaprej pripravljena kašica zapira. pa očitno ne, ker je mali prešaltal iz kakanja na tri dni na kakanje na tri ure:)
riževo kašico za večerjo tudi zmaže, koliko mu daš. tam okol 220-250; no, iz 6 žlic naredim, pa dolijem tolk vode, da je tekoča, jo spije po flaški. v dudi prav zavija ,tak vleče, pa v manj kot treh minutah stanka, cel moker je zraven. samo bog ne daj, da bi mu vzel.
je pa poiskusil tudi piscanca in krompir. sem mu pri kosilu mučkala z vilico. prvic je malo cudno gledal, malo kasneje pa je bil ze jok, če nisem dost hitro devala.
mene pa mal skrbi, da ne je prevečč. je še vedno mali in suhcen, samo je pa rad tak ko mama:)

tole mam spet pavzo med sesanjem. sem moske poslala na teren, jaz mam pa rahlo čistilno. sem se pa spomnila, ko sem bila mala, smo prvo krompir posadili, pol smo pa šli na kak pohod, za prvega maja:) zdaj pa samo še piknikiramo. upam, da ne bo dežja, pri nas je nekam sumljivo hladno...
no, grem dalje, da se bo kaj poznalo. ze pocasi pricakujem klic: daj pridi, jaz še kave ne morem sam spit:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14685
1.5.2007 9:47:38   
Anonimen
Mi se gremo pa zdaj malo potepat...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14686
1.5.2007 16:28:08   
Maxica
Uf, kolk danes pišete, komaj utegnem brati.user posted image  Upam, da ste vse na lepšem in da uživate na sončku. Mi smo še kar noter, se pazimo, čeprav je bila očitno res šesta bolezen, saj se pikice vedno bolj množijo, sedaj tudi po obrazku.
Sicer pa piha, prav zoprno je, pa nekam čudno mrzlo.user posted image  Ah ja, sem morala mal napisati, da ne pademo prav na drugo stran.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14687
1.5.2007 17:22:56   
muki1
Doma smo user posted image . Jaz bi še user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14688
1.5.2007 17:32:33   
Maxica
Ooooooo, Mukiiiiii, kako sem te vesela.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14689
1.5.2007 17:54:09   
štorkljica
Maxica midve sve očitno edine ki sve za praznike cel dan doma. Jaz sem se še celo na RR spravila od dolgočasja. Tako je to če dragi za praznike delauser posted image
Muki kje ste bili?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14690
1.5.2007 18:06:59   
piskot
dan cveke!

pa je sel mimo se en lep dan.

pikabu kaj pa cmo, takole je s temi nasimi vozicki. bo ze bolje.

frrr vsa cast da lahko spis zraven zjutraj. nas ima toliko za povedat in za popljuvat, da ni sans nazaj zaspat.

altati upam da ste preziveli zurko.

maxica upam da bo z lanom bolje.

GH imamo mi 3 krat dnevno. potem pa vcasih se dojenje, vcasih pa brez, mu dam samo malo caja za poplaknit. osvojeno imamo jabolko, banano, hrusko, slivo, avokado, korenje, cvetaco, kolerabo, bucke, krompir, spinaco, brokoli, sparglje, koruzo, polento in riz. jutranji obrok je saden, ampak ponavadi malo poje, ker se celo noc dojiva. kosilo je zelenjavno. vecerja je rizeva kasica.

punce, kaksna ideja, danes ko sva se dojila v leze, je poleg madeza od mleka na rjuhi ostal rahlo krvav madez. zob ni, nobene ranice tudi ne najdem. kaj bi lahko bilo?

aja, danes je martin spal v posteljici celih 40 minut. bravo mi!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 14691
1.5.2007 18:23:46   
muki1
Maxica, tole je pa čista 6 bolezen. Pikice pa so take kot pri znojenju, tiste, ki se pojavijo na vratu, pa za ušeskami, ja....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14692
1.5.2007 18:29:16   
muki1
Utrinki z morja.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14693
1.5.2007 18:30:35   
moci
muki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla nazaj

jaz pa dobim taščo zdajle na obisk. po pultu pa še posoda od kosilauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14694
1.5.2007 18:31:32   
moci
javila se mi je nanica. nas pogreša in preživlja abstinenčno krizouser posted image sem ji razložila, da je na rr doooolgčas

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14695
1.5.2007 18:32:45   
muki1
Piškot, kaj če je tebi počila bradavica ali kaj takega ? Mogoče je kje priteklo par kapljic, pa ti je potem že prenehalo tečti, ko sta bila končana z dojenjem.

Štorkljica, v Baški smo bili. Sicer pa, kje se ti potepaš, si zelo malo gor zadnje čase....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14696
1.5.2007 18:33:50   
muki1
Moci, ti ji kar krpo v roke potisni že pri vhodu user posted image .

Grem Muki junior junior uspavat, pa se beremo. A naskočimo danes 600?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14697
1.5.2007 18:39:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Piškot, kaj če je tebi počila bradavica ali kaj takega ? Mogoče je kje priteklo par kapljic, pa ti je potem že prenehalo tečti, ko sta bila končana z dojenjem.

točno to je meni padlo na pamet!
Muki, bereš mi misliuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14698
1.5.2007 18:41:51   
altati
muki1- user posted image user posted image user posted image  za fotke in WB! Ko dam Jaša spat sem za naskok na 600! Počakajte me bejbe!

Aja, preživela žur!
Bilo prilično prijetno, glede na družbo!
Pomagala sem si z 2 borovničevcema in pol litra refoškauser posted image ....
Jutri pa nekam v hribe, na izlet, da dam alkohol ven!
V četrtek sledi šoping in Austria, v petek pa bogsigavedi kajuser posted image ..user posted image  ima namreš dopust, Tia tudi, edino Tara bo morala v šolo....ubožicauser posted image ....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14699
1.5.2007 18:53:32   
Anonimen
Mi tudi že doma....smo se malo potepali...bili smo pri tašči na vikendu in se malo sprehajali...po kosilu je šel škrat spat in je spal 2,5 uri, mami je pa pomagala in je 1,5 ure oddremala...madonca je pasalo....

Zdaj se pa škrat igra...ati je šel na hamburger, ker ga je en kolega povabil, jaz pa hitro malo na RR, potem pa škrata skopat...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  586 587 [588] 589 590   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  586 587 [588] 589 590   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.