|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  583 584 [585] 586 587   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.4.2007 8:33:26   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kako katarina že lepo sedi user posted image user posted image čisto samosotjna je. kmalu bo šla v life, mati pa domauser posted image

Hi hi, omeni to našemu atiju pa mu kar slabo postane... "moja hčerka ne bo šla ven dokler ne bo 35stara!" ja to si on misli.. že vidim kako ga bo vrtela okrog prsta...

arabela, uspešno akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne bomo nič pretiravali, če bo uspelo pa bomo srečni....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14601
30.4.2007 8:34:30   
nanica
mi gremo pa na morjeuser posted image user posted image kako bom brez vas preživela, še ne vem

saj bo oči vzel laptop s seboj in mogoče se zvečer prek mobija priklopim za kakšno minutko

user posted image vsem mojim prijateljicam in njihovim sončkom

b. me kliče, še do konca spokam in gremo user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14602
30.4.2007 8:34:54   
Arabela
Pikabu... uživaj uživaj uživaj!!!user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14603
30.4.2007 8:37:27   
Arabela
Čestitke za 7mesecev:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image GAYA in GAJAuser posted image user posted image user posted image

Čestitke za 6mesecev:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image VIV in ZARJAuser posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14604
30.4.2007 8:38:57   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

mi gremo pa na morjeuser posted image user posted image kako bom brez vas preživela, še ne vem

saj bo oči vzel laptop s seboj in mogoče se zvečer prek mobija priklopim za kakšno minutko

user posted image vsem mojim prijateljicam in njihovim sončkom

b. me kliče, še do konca spokam in gremo user posted image

Nanica, napačni smeškoti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj na morju, me te pa tu čakamo da nam boš poročala kako si uživala ko se vrneš!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14605
30.4.2007 8:42:06   
moci
nanica, uživajteuser posted image user posted image tudi jaz vas bom pogrešala. kdaj se vrnete? 

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14606
30.4.2007 8:44:54   
moci
nikoli se ne bom poboljšala...

čestitke

gaya in gaja
user posted image
viv in zarja
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14607
30.4.2007 8:45:38   
Arabela
Evo naša si je tudi že našla frajerja, 1mesec mlajšega (haha, tako kot mami ma rada mlado meso user posted image )

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14608
30.4.2007 8:47:53   
Arabela
Moci, bodi dobra in mi napiši linke za te smeškote.... jaz jih spet nimam user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14609
30.4.2007 8:55:22   
nanica
moci, imamo dva načrta: ali sreda zvečer/četrtek zjutraj ali pa v nedeljo zvečer (če bo mami upala ostali dva dni sama z Blažem)

saj resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj se veselim morja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak vas bom pa vseeno pogrešala

in čestitke 7-mesečni Gaji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in mamici in polletni Zarji in mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14610
30.4.2007 9:01:54   
moci
http://www.cosgan.de/smilie.php

http://www.syllienachtvlindertje.nl/index2.htm
tadrugi mi ne delajouser posted image

http://www.studiofaca.com/forum/forum_posts.asp?TID=2433&get=last
tele je pa muki ponujala na rr-ju pa mi tudi ne delajouser posted image ali sem pa mal butasta

nanica, uživaj na morju. ko se vrnete pa sporoči, da gremo mlinčke pogledatuser posted image saj bosta tudi sama uživala. midve vama bova pa doma nevoščljivi user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14611
30.4.2007 9:16:27   
Arabela
Moci, hvala hvala hvala

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14612
30.4.2007 9:21:40   
Pikabu
Malo na hitro vas moram pozdraviti. Maks spi, Ema in ati se spodaj igrata, jaz se odpravljam v DM, nam je skoraj zmanjkalo robčkov.

Pri nas pa zgleda, da bo dojenja vse manj in manj. Očitno mi res primanjkuje mleka. Maks sicer lepo vleče, tudi dolgo je priklopljen, ampak ne dobi dovolj. Danes sem probala in sem mu uro po dojenju pripravila mlečno kašico(ker je nekaj tečkal), pa je vse pojedel, poln obrok. Sploh ne vem, ali mu čem vseeno en obrok, da bo vsaj kaj mleka še dobil, dati aptamil? Zjutraj in zvečer ga bom še dojila, dokler bo kazal interes. Čez dan imava pa en obrok dojenja, tega sem danes rekla, da bom poskusila, da ga podojim, pa potem naprej dam aptamil, da vidim, koliko bo še popil. Tale jutranji bo pa očitno spet vrinjen vmes. Mah, sploh ne vem.

Maxica, kako ste kaj pri vas? Je kaj bolje? Držim pesti, da se tole z vročino konča.

nanica, uživajte na morju. Upam, da vam bo vreme naklonjeno.

Arabela, mala Katarinca je pa res prava cortika. user posted image user posted image user posted image Držimo pesti, da čim prej dobi kakšno družbo. user posted image

Barby, kako je bilo?

Zdaj grem pa še par čestitk poslati, potem pa res v DM.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14613
30.4.2007 9:22:05   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Sem vesela Pikabu zate! To pomeni, da boste kmalu imeli št.3user posted image !!! kar tako naprej!
Ljubezen je čudovita stvar!

Je bila debata tudi o tem. Kako kmalu bo, ne vem. Prepuščam se svojemu možu. Je bilo pa tako lepo slišati druge pare. Bilo nas je, mislim da, 18 parov oz. družin. Kar nekaj jih je ob predstavitvi reklo: "Imava pet otrok." Uvav, meni se je tako super zdelo. Po moj možek ni nič rekel, da midva ne bova nikoli tako rekla. user posted image Pa kar nekaj je bilo user posted image . So delale takeeeeeeeeee lušte. Ampak sem glede tega čisto skulirana. Vem, da še bo, zdaj pa pustimo času čas.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14614
30.4.2007 9:24:26   
Pikabu
Čestitke za sedem mesecev:

user posted image Gaya in Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za pol svečke:

user posted image viv in Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14615
30.4.2007 9:29:23   
Pikabu
Pa če sem dobro opazila, je včeraj praznovala roj. dan tudi Barby.

Draga barby:

user posted image

Naj ti duh iz svetilke izpolni vse skrite želje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14616
30.4.2007 9:31:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Sem vesela Pikabu zate! To pomeni, da boste kmalu imeli št.3user posted image !!! kar tako naprej!
Ljubezen je čudovita stvar!

Je bila debata tudi o tem. Kako kmalu bo, ne vem. Prepuščam se svojemu možu. Je bilo pa tako lepo slišati druge pare. Bilo nas je, mislim da, 18 parov oz. družin. Kar nekaj jih je ob predstavitvi reklo: "Imava pet otrok." Uvav, meni se je tako super zdelo. Po moj možek ni nič rekel, da midva ne bova nikoli tako rekla. user posted image Pa kar nekaj je bilo user posted image . So delale takeeeeeeeeee lušte. Ampak sem glede tega čisto skulirana. Vem, da še bo, zdaj pa pustimo času čas.

oj, Jaz bi pa hotela malo več vedeti, kako je bilo....a zaupaš?
že zadnjič, ko si mi razlagala kam greste, se mi ej zdelo fullll zanimivo.
A poveš, napišeš malo več????
Lahko tudi na ZS, če ne želiš tu!
Prosim!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14617
30.4.2007 9:31:42   
Anonimen
A ste me kaj pogrešale...

Se opravičujem, ampak včeraj smo prišli pozno, domov in sem kar padla v posteljo...Še nikoli se za svoj rojstni dan nisem tako nagarala...ampak je bilo super...

Škrat se je pred cervijo drl kot nor, ko smo pa notri prišli je pa takoj utihnil in se je oglasil komaj, ko ga je župnik polival...super je bil in hitro je minilo...kosilo je potem prespal...na pikniku je bil pa glavna zvezda, ker je bil tako priden kot mucek...skoz se je smejal in pogovarjal, nobenega se ni bal...res super...najedli smo se kot prašički (nekateri tudi napili do amena - od sestre mož je bil koma - kreten)...

Jaz sem si pa privoščila samo pol deci rdečega cvička, pa sem imela kar dovolj...danes moram pa malo darila pospravit, ki jih je bilo en kup...nekaj je mami dobila, Val pa....da ne govorim...

Danes je pa spet čudno vreme...upam, da se do večera zjasni, da gremo pogledat Guinessov kres....za jutri pa ati obljublja Čateške toplice...ampak je potrebno še Fredov obroč kupiti...upam, da bom znala montirat na škrata...bomo videli (ziher bo ful gužva - pa mi ni za iti)...bi rajši šla na Bled ali kam podobno (če bo le lepo vreme)...

Spali smo kar ok, do 8.20, zbudili smo se pa mislim, da samo 2x...sem bila tako izmučena da kar ne vem....

Sem vas brala in vidim, da ste bile kar pridne...kako zobki (Tasha) in vročina (maxica)...

Vse, ki greste na morje se pa super imejte....

Čestitke vsem mesečkom

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14618
30.4.2007 9:33:22   
Anonimen
Hvala Pikabu!!!
Pa upam, da boš čimprej user posted image ....

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14619
30.4.2007 9:33:39   
altati

Pri nas pa zgleda, da bo dojenja vse manj in manj. Očitno mi res primanjkuje mleka. Maks sicer lepo vleče, tudi dolgo je priklopljen, ampak ne dobi dovolj. Danes sem probala in sem mu uro po dojenju pripravila mlečno kašico(ker je nekaj tečkal), pa je vse pojedel, poln obrok. Sploh ne vem, ali mu čem vseeno en obrok, da bo vsaj kaj mleka še dobil, dati aptamil? Zjutraj in zvečer ga bom še dojila, dokler bo kazal interes. Čez dan imava pa en obrok dojenja, tega sem danes rekla, da bom poskusila, da ga podojim, pa potem naprej dam aptamil, da vidim, koliko bo še popil. Tale jutranji bo pa očitno spet vrinjen vmes. Mah, sploh ne vem.

Jaz bi mu sigirno uvedla kakšen mlečni obrok, če se ne bi hotel več dojiti.
Ker mleko je v prvem letu otrokovega živlejnja res osnovno živilo, mora biti! Daj, naredi mu kakšno mlečno kašico, če mu ni do dojenja. Škoditi sigurno ne more!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14620
30.4.2007 9:34:22   
Pikabu
oj, Jaz bi pa hotela malo več vedeti, kako je bilo....a zaupaš?
že zadnjič, ko si mi razlagala kam greste, se mi ej zdelo fullll zanimivo.
A poveš, napišeš malo več????
Lahko tudi na ZS, če ne želiš tu!
Prosim!

Si bom kasneje vzela čas in ti napišem na ZS. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14621
30.4.2007 9:39:16   
Pikabu
Jaz bi mu sigirno uvedla kakšen mlečni obrok, če se ne bi hotel več dojiti.
Ker mleko je v prvem letu otrokovega živlejnja res osnovno živilo, mora biti! Daj, naredi mu kakšno mlečno kašico, če mu ni do dojenja. Škoditi sigurno ne more!

Njemu je do dojenja, samo očtino ne dobi dovolj. Danes zjutraj je jedel mlečno kašico eno uro po dojenju. V bistvu kadarkoli mu ponudim, se on doji, ne vem pa, koliko sploh poje, a se le bolj crklja. Moti me tudi, ker kadar spusti dojenje, se meni dojke nič ne napolnijo, mene nič več ne tišči. user posted image A misliš, da dobi dovolj mleka, če poje po žlici to kačišo, ali bi mu morala mleko dodajati po flaši? Če bo zdaj takole ostalo, bo dobil dva obroka mlečne kašice, zjutraj in zvečer.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14622
30.4.2007 9:40:02   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Si bomo vzeli čas, važno je, da vem, da še enkrat bo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14623
30.4.2007 9:42:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Si bomo vzeli čas, važno je, da vem, da še enkrat bo. user posted image

Ful lepo...user posted image  zate in tvojega user posted image ....

Upam, da bo moj tudi za še enega kar kmalu (saj že nekaj napeljuje)....user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14624
30.4.2007 9:50:37   
gaya

Jutro

najprej hvala za čestitke.

Moram pa povedat, da smo morali predčasno zaključiti dopust, ker je mala nekaj čudna. Upam, da so samo zobki. Nisem upala več ostai na vikendu, ker je malo bogu za hrbtom, pa če bi blo kaj narobe ni nobenga zdrvnika blizu. Danes sva celo noč prejokali. Dojit se ni hotela. Zobka ni na vidijku nobenega. Reva ni kakala že cel teden. Ne pomagajo slive, ne sladke kamilice, niti tremometerčlek namazan s kremouser posted image user posted image . Verjetno je jokala tud zarad tega,. Skratka sem čist uničena. Zdaj sem klicala pediatra in me je poslala po svečke v lekarno. NImam kaj, očitno ji to rundo domača lekarna ne bo pomagalauser posted image . Se mi je zdaj zjutraj zdela vroča, sem hotla ji vročino zmerit, pa mi je termometer padel v umivalnik in šel v maloro, tko da moram še po nov termometer.

Skratka vse gre narobe. Upam, da se kmalu pobereva.

Drugače sva pa uživali v petek na morju. Sva šli s prijateljico in njeno hčerko z avtom, atija pa z motorjkem. Smo seveda bli na grobnuiku in mala je cel motoristični fen. Bl k je ropotalo bl je spala user posted image , doma pa vklopim sesalec, pa jo skor kap tresne user posted image .

V soboto smo se z mojimi starši odpravili na vikend, kjer smo hoteli biti do srede, pa smo včeraj zvečer raje spakirali domov.

Nč punce, uživajte.

Jst grem pa lekarno izropat.

Maxica ko boste na Bledu kr sporoči, pa se bomo dobili na kofetkuuser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  583 584 [585] 586 587   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  583 584 [585] 586 587   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.