|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  404 405 [406] 407 408   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.3.2007 19:27:28   
nanica
a je to mogoče, da je zaspal v petih minutah in da ni niti enkrat zakašljal?

da bi se vsaj tudi jaz tako hitro pozdravila, iz nosa mi teče, kot bi imela potoček, drugače se pa že veliko bolje počutim

upam, da smo vsi bolniki in bolnički že blizu Zdravja

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10126
22.3.2007 19:38:27   
piskot
nanica bravo za vaju!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10127
22.3.2007 19:39:01   
lucika
pa dajte no, ni tak dobra fora to. ze ko "normalno" pišete, vas komaj folgam. pa sem jaz med tistimi, ki sploh ne ugašamo računalnika. oni, ki niso tolk tukaj pa itak ne sfolgajo niti sproti brat.

malega sem snemala, kak je vriskal danes ob rizevi kasici. vsak dan se mu bolj dopade! sva pa bila obložena z brisačami, pa pacal je, kolk mu je dišalo...užival skratka. zdaj sva pa previta in umita in sita...malemu sem dala kar kojter na tla, pa gleda, hm, risanko. pogovarja se, pa vriska. ja, pa na nogah ima copatke. take ful živo pisane pikapolonice je dobil. pa so mu všeč.

tak, pol dneva kar sva sama, je minilo. še tri:) .... mogoče si katera misli, lej jo, kaj teži. ampak pod sama, mislim SAMA. nobene mame, tašče, tete, v spodnjem ali zgornjem štuku. če bi bila panika, sploh ne vem, koga naj pokličem, da vskoči na pomoč. samo, eh, ne bo panike. vedno štuidiram na punce, ki same ostanejo. vsaka jim čast...in če one zmorejo, ki nimajo izbire, bom tudi jaz.

tako, zdaj pa grem naprej mojemu vriskajočemu škratku delat družbo.

lep večer vam želim.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10128
22.3.2007 19:43:51   
lucika
še to: kakšna je razlika med prima pappa diner in prima pappa? 7 jurjev je razlika..to sem opazila, kakšna je pa razlika v uporabi?
saj v bistvu na rabi bit glih pegprerego, mi je pa fini tisti "lulek" med nogami, da nam dečko ne bo ven padel. eni so samo za privezat, tisti niso tak fajni, se mi zdi.
ok, sem prebrala kak se tole čuje...pa saj ste zastople kaj sem mislila ne? če ne pa kako sliko poiščite
user posted image

user posted image

no, me zanima, ce bo pokazalo slike

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10129
22.3.2007 19:44:54   
lucika
no, ta drugi je diner, prvi pa sam primapapa. a je prvi tud ok?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10130
22.3.2007 19:53:36   
piskot
lucika nic vama ne zavidam da sta sama. midva sva bila samo medtem ko je bil ati v sluzbi, pa mi je bilo za znoret dolgcas. sicer pa ... imata nas user posted image .

tisto pri stolcku, da ne pade ven ima tudi nas bebeyou. razlike med dinner in navadnim pa ne poznam.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10131
22.3.2007 20:02:17   
altati
Piskot- mi bomo pa jutri jedli korenčkovo juho in proseno kašo s suhimi slivami.

Lucika - ne poznam razlike!Žaluser posted image ! Mi imamo chicco!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10132
22.3.2007 20:02:53   
altati
Lucika- chicco ima tudi tega lulekauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10133
22.3.2007 20:06:28   
altati
Jaz sem pa mojemu Jašu v zadnjih dneh nekajkrat ponudila riževo kašico (milupa) in mi skoraj ust ne odpre, če pa jih, pa vse ven spljuva! Madonca, da se ne bova na koncu midva dojila tja do njegovega 8.rojstnega dneuser posted image  jah, no, bova vsaj na televizijiuser posted image ! Pa glejte, da se ob gledanju ne boste obnašale nestrpnouser posted image user posted image !!!!  Pa kaj se sploh sekiram, saj me bo itak katera branila, a neuser posted image !

< Sporočilo je popravil altati -- 22.3.2007 20:07:30 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10134
22.3.2007 20:12:41   
viv_
Čer!

No, kooooooooooončnoooooooooooooooooooo sem našla 5 minut časa. Zdaj mam kabel za net direkt, ker ruter je še vedno pokojni (Frrr, knede user posted image ), ampak saj dela mi vse tako kot je treba.

Napisale ste pa toooook, da mi itak ni zneslo vsega prebrat.

Pa da mal pokomentiram. Najprej:

avtosedež: po lupini je imela Mirna Roemer Kinga, ki je super. Zdaj čaka na Zarjo. Mirna je medtem presedlala v Roemer Kidfix, ki je eden redkih v kategoriji 18-36, da ima isofix. Mislim, da ga ima še en model od Jane.

extraordinary breastfeeding: Moram priznat, da sem se s težkim srcem spravila gledat, ker sem bila prepričana, da bo to pravljica o dojenju in da bom imela gromozanski občutek krivde, da se pri Zarji nisem dovolj potrudila. Ampak učinek je bil ravno nasproten... Maxica je lepo napisala kako in kaj.

moj avatar: saj cruella mi res ni najbolj pristajala. Tale je veliko bolj podoben meni user posted image  Ena nasmejana viv. Sva imela pa obakrat fotosession s poslikanim trebuhom in so prav luštne slikce ratale. 2 celo visita v otroški sobici.

večerno poročilo: ena spi že od 7h, ta druga je šla danes kazensko brez pravljice in risanke spat. Kakšen mir! Pa Mirna je klicala eno babi danes (ima kar 3, ker imam jaz ubožica 2 tašči user posted image ) in se je zmenila, da pride jutri k njej prespat. Mam jaz fajn otroke...

mama viv so sedaj pošlihtali svoje mladičke in grejo na en zaslužen čvek in pijačo s kolegicami! Tako!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10135
22.3.2007 20:21:53   
nanica
kam ste pa vse izginile

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10136
22.3.2007 20:42:04   
mis
hoj povprečne čvekeuser posted image

sem se pa noro nasmejala včeraj in danes. včeraj je vs skup pol ven vrglo gloh ko sem post napisala. pol sem šla pa spat. pa prov da sem šla ker tina ni bila ravno vzorna to nočuser posted image  ma kar neki se zbuja na 3 ali 4 ure. kaj pa vem.

sva pa še vedno v bolnici. jah... takoj ko smo vstale sem vedla da ne bo nič, ker je hropla. no, dobila je 50g in zdaj ima 6350user posted image . se že dviga teža. jo pa res pogosto zdaj dojim, samo da ne bi blo treba infuzije. pa itak nimam kaj početuser posted image user posted image

vglavnem, dohtarca se je kar križat začela ko je poslušala. pravi da noro dobro prenaša glede na to kakšna vneta pljuča imauser posted image  jah. tina je res pravi smejko, noro je navdušena če kdo pride  v sobo in se vsem smeji, da se le nekaj dogaja. sej veste kolk jo lahko jest zabavam v eni bogi sobi cel dan. pa danes je ful malo spala. auf spet ob 6h, pa ne spat nazaj, pol ob 9h sem jo pa še mal pokonc držala ker je ob 10h vizita. no, pol sva obe drnjohali do 12h. pa spet 4 ure pokonc pa 45 min spanja, pa zdej je po 4 urah zaspala. noro. ampak je čisti cukr. pride kolegica na obisk, medve se meniva, ona pa gleda in posluša. sam da dogaja. ja, nas pa ne upajo spustit domov, ker preveč piska, pa je nevarno da bo kakšen kisik rabila. jah, pol pa rečem da je bolš da sva tle, pa pod nadzorom.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10137
22.3.2007 20:48:20   
mis
viv, naša se tud kdaj tko zvije. kaj pa vem. predvsem takrat ko hoče kaj pobrat al pa ko gleda okrog. firbec je in se zvije in gleda. ne vem. če je kaj narobe bodo povedali. bom pa naslednjič to vprašala. tle ne bom s tem morila, k so vsi tko leteči.
dons je ena stara dohtarca prišla popoldan na vizito mal pogledat"ja kje ste pa staknil ta virus (RSV)?" ja ko bi vsaj jaz vedla. pa me pogleda češ a se norca delam. ja res, pismo, kako naj vem. noben bolan, nobenga nimam k bi v vrtec hodu... pa je šla... tko se jim zmeri mudi...

punce, ampak tlele pa res vidiš kolk je zdravje pomembno. danes so v sosednjo sobo pripeljali enega fantka, ki ima baje salmonelo. noro. cel dan revež joka, krče ma, drisko, peče, infuzija, jok jok jok... ne vem kolk bom spala danes, zato se bom kmal pobrala v Mižo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10138
22.3.2007 20:49:55   
štorkljica
A miljonarja gledate pa sanjte o evrih....nič ne bo, brez dela ni jela user posted image

Jaz se za nočas poslavljam, se beremo tumorov!

LAHKO NOČ

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10139
22.3.2007 20:52:05   
štorkljica
Joj mis pa še en user posted image  za Tino pa en user posted image  zate...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10140
22.3.2007 20:56:35   
frrrr
hm, men je pa Jaša vse povedal kaj so hotle povedat Zoja Katarina, Ajda Iza in Tinkara... pa mi je rekel, da ne smem komu povedat user posted image  user posted image  user posted image

piskot, po čvekanju smo na pravi poti user posted image danes smo dali 7 žličk rižolinota, bomo videli kako bo danes s spanjem... poročam

jutrišnje kosilo: hmmm... jutr se bomo vsi podojili user posted image je še od dans ostalo, ker sm si danes carsi praženec pripravila user posted image

nanica, pozdravite se čimprej! vikend se bliža... čez vikende se pa res ne splača bit bolan user posted image

muki, js sm tut ognjeno znamenje po horoskopu... sm strelec, ujagala ovna... sam še ti mi manjkaš user posted image

lucika, js še nisem kdaj pila čaja za dojenje... če imam filing, da imam premalo mleka, mau več počivam in mogoče mau več pijem na splošno (kr bebe čaj, ki mi najbolj sede)

AKI, Jaša se tut zvija, če mu kaj ne paše... je imel obdobje, ko se je veliko... zdej pa zmerom manj

zdej morm pa fotke potegnit s fotkiča, ker sm muki obljubla eno slikico user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10141
22.3.2007 21:05:19   
mis
Še nekaj fotk.

Tale je še od zadnjič, apak se mi zdi tako fina, kot bi imela Tina en svetniški sij.
user posted image

Pa še dve z masko ko inhalira.
user posted image

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10142
22.3.2007 21:08:29   
frrrr
aha... še to...

v vseh knjigah piše, da moraš otroku pustit, da se igra s hrano in jo raziskuje... to prakticirate, ste prakticirale ali boste prakticirale? men se zdi, da mora otrok imet do hrane nek odnos in vedet, da se s hrano pač ne igra... vaša mnenja?

lucika
, Jaša je včeraj začel full vriskat... danes pa nč več potiho ne govori, kr dere se neki user posted image zgleda, da preizkuša svoje glasilke... res na glas blebeče in vriska zraven, sm ga tut posnela user posted image
js tut večino sama sama... mož pride ravno do kopanja domov, mamic+tašč ni v bližini, moževa babica pa komi zase skrbi... mi pa paše tut tistih 15 minut pred kopanjem, ko mož prevzame... pa potem se v bistvu sama pedenata, js sam mau zravn skačem... sej bo! drž se!
lulek med nogami user posted image

današnji dan: šla na sprehod do NUKa... je blo skor 2 uri hitr hoje... sva 15:15 oba kr padla v postlo... js spala do 16:15, ko me je klical ex-šef (prek študenta delala, torej ni več moj šef) in mi povedal, da me pogrešaaaa user posted image sm mu rekla, da nej do septembra zdržijo, js diplomo sklofam skup, pol me pa lahk zaposlijo user posted image js optimistka user posted image
no, Jaši sm pa joško dala in je kr nazaj zaspal... čez pol urce se spet zbudil in hotel joško, pa še za 15 minut zaspal... prav smešno mi je blo, ker je danes čez dan več kot 3 ure spal... pa že... no, pol smo se skopali... in zdej pančka... očka ga je uspaval, ker je mamica še v trgovino skočila... pogledala BB in to je to...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10143
22.3.2007 21:09:31   
štorkljica
moci veš kaj me zanima. Ko te kdo vpraša kako je tvoji punčki ime kaj rečeš, da je Zoja al Zoja Katarina? Ker jaz ponavadi vedno rečem da je Ajda Iza, pol pa če me vprašajo kako jo kličemo rečem, da zaenkrat še Ajda pol pa kakor bo sama hotela. Ker eni ful čudne frise delajo češ...a dve imeni ste dali, zakaj pa to...pa takeuser posted image  Celo zadnjič mi je ena ful pritisk dvignila, me je pogledala kot vesoljca ko sem rekla da ma dve imeni. Sam nič ji nisem mogla rečt nazaj ker ni nič slabega rekla, čeprav na konici jezika me je že ful srbelo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10144
22.3.2007 21:12:16   
Lu
OK.

Neki me tale forum heca, tako da bom sam par besed napisala kako smo.

Najprej en lep dober večer punce.

Včeraj sem vas brala skor 2 uri, nakar sem hotla nekaj napisat in RR ni delalauser posted image Danes sem zaključila z bilancami user posted image user posted image user posted image Končno. Zdaj imam samo še par stvari, ampak ni take panike.

Od prejle sem sama z obema user posted image user posted image in psom doma do nedelje user posted image Je šel moj spet malo pojadratuser posted image Ampak ne bom več komentirala.

Danes vas nisem nič prebrala. Včeraj sem vas.

Glede oddaje se podpišem pod Maxičin post. Kr neki.
Glede tašče. Sva kar v dobrih odnosih. Vidimo se parkrat na teden in ni panike. Imava pa možnost, da se preseliva k njim. Imela bi vse ločeno, ampak kar nekako se ne morem odločit. Se mi zdi, da pa bi se vseeno malo vmešavala, no. Tako nevede user posted image Bom še fajn premislila.

Khm... kaj še. Zmatrana sem kot pes. Spat bom šla danes kar kmalu, če me seveda še ne premaga firbec kaj vse ste se danes menile.

Drug teden grem 100% v Lj. Je katera za coffee???

Frrrr podatke ti res v bližnji prihodnosti sporočim. Mater sploh nisem imela časa. Zdaj bo boljš.

Altati moj je pa to kašico zelo dobro sprejel. Zdaj imam pa bananino, ker pri nas v Grosuplju imamo samo eno trgovino, kjer prodajajo kašice od Milupe in RISe še vedno nimajo, in bananina mu ni tako fajna. Moram čimprej it v LJ. Resno.

Sem pa bila danes z Majo in Tianom pri bratrancu, ki ima tudi 2. Eno punčko pol leta starejšo od Maje in 14 dni mlajšega fantka od Tiana pa sta jih slikala in slike bosta potem odnesla k praatu in pramami. Joj bosta vesela, ko bosta imela vse 4 pravnučke na kupu user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj vas pa šibam še prebrat.user posted image user posted image user posted image Sem pač firbec. Kaj čem.

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10145
22.3.2007 21:12:48   
štorkljica
Tina tole je pa prav user posted image user posted image user posted image user posted image , bogica mala z respiratorjem, kako pa vse to skupaj prenaša tvoja junakinja mala, vidim da nič ne joka.
A veš mis, da me prav pri srcu stiska ko vidim tele slike...res en velik pol koš zdravja za malo Tino, je praviuser posted image  s pravim svetniškim sijem!user posted image
Mirno noč vama želim!

Neposredna povezava do sporočila: 10146
22.3.2007 21:14:05   
mis
še to bi vprašala... večina pišete, da se vaši malčki že ornk preobračajo, pa mal puzajo... naša ne kaže nobenega intersa. s trebuha na hrbet noče več, raje tuli. s hrbta na trebuh ji moram roko pogagat dat ven. se ful zaganja na bok, pol pa čez ne gre. kaj pa vem. je tako kot jo dam, sama skoraj ne spremeni položajauser posted image

frrrr, jaz sem tudi mnenja, da se shrano ne igra. kaj pa vem, izkušene mamice naj povejo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10147
22.3.2007 21:17:34   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

aha... še to...

v vseh knjigah piše, da moraš otroku pustit, da se igra s hrano in jo raziskuje... to prakticirate, ste prakticirale ali boste prakticirale? men se zdi, da mora otrok imet do hrane nek odnos in vedet, da se s hrano pač ne igra... vaša mnenja?

Jaz sem takega mnenja, da moraš otroku pustiti da raziskuje. Le tako se bo kaj naučil. Jaz sem Maji pustila in tako je tudi zelo kmalu začela sama jesti. Saj je bilo velikokrat umazanih cunj, pa po tleh je tudi kdaj kaj ušlo, ampak ni panike. Tianu bom isto pustila. Imam pa sosedo, k živi pri starših in malega še vedno oni pitajo, ker enostavno mu niso dali te možnosti, da bi sam jedel. Pa kaj če bi bilo umazano. No, ampak 100 ljudi 100 čudi. Vsak po svoje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10148
22.3.2007 21:18:58   
moci
amazona, imam čist take težave kot ti. samo da ima še fuuul dolgo imeuser posted image že zoja jim ne gre. kaj? a zujauser posted image user posted image user posted image
jaz tud najprej rečem zoja katarina, sam pol itak noben ne razume, pa rečem zoja.
tud kličemo jo tako.
katarina je zato, ker mi gre na jetra, če bi bli 2 zojiuser posted image moj brat ima sošolca z istim imenom in priimkomuser posted image
ko bo najstnica, ji itak nobeno ime ne bo všeč, aneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10149
22.3.2007 21:25:02   
mis
joj amazona hvala. veš, saj se je navadila. 2x je tulila, v zdr. domu. zdaj ji pa kaj pojem pa je čisto mirna. se mi zdi da ji kar paše ker včasih ustka tako odprta drži. ampak veš, res se mi zdi danes Tina super, ko poslušam tega ubogega fantka zraven. spet samo joka. nič ga ne potolaži. mamica se mi pa tudi tako smili. res so bogi. bi jim kar pomagal človek če bi lahko. kar boli me ko poslušam, pa kar na jok mi gre.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  404 405 [406] 407 408   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  404 405 [406] 407 408   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?