lucika
|
pa dajte no, ni tak dobra fora to. ze ko "normalno" pišete, vas komaj folgam. pa sem jaz med tistimi, ki sploh ne ugašamo računalnika. oni, ki niso tolk tukaj pa itak ne sfolgajo niti sproti brat. malega sem snemala, kak je vriskal danes ob rizevi kasici. vsak dan se mu bolj dopade! sva pa bila obložena z brisačami, pa pacal je, kolk mu je dišalo...užival skratka. zdaj sva pa previta in umita in sita...malemu sem dala kar kojter na tla, pa gleda, hm, risanko. pogovarja se, pa vriska. ja, pa na nogah ima copatke. take ful živo pisane pikapolonice je dobil. pa so mu všeč. tak, pol dneva kar sva sama, je minilo. še tri:) .... mogoče si katera misli, lej jo, kaj teži. ampak pod sama, mislim SAMA. nobene mame, tašče, tete, v spodnjem ali zgornjem štuku. če bi bila panika, sploh ne vem, koga naj pokličem, da vskoči na pomoč. samo, eh, ne bo panike. vedno štuidiram na punce, ki same ostanejo. vsaka jim čast...in če one zmorejo, ki nimajo izbire, bom tudi jaz. tako, zdaj pa grem naprej mojemu vriskajočemu škratku delat družbo. lep večer vam želim.
|