|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  403 404 [405] 406 407   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.3.2007 15:32:05   
štorkljica
,,m  i,  io           š0.kpš       5                                  c          bnb wb4  c  m    z                                         n5n .k-,0Ł<  o pičbu                                                                            g   k, bu  tzt     mn  r   j,         m

Ajda vam je ful hotla nekaj napisat...no in to je blo touser posted image   Vam je všeč?

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10101
22.3.2007 15:42:36   
Anonimen
user posted image super bravo Ajda!

Neposredna povezava do sporočila: 10102
22.3.2007 15:45:06   
Anonimen
a pol se nobeni še ne dogaja to kar se mojemu ??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10103
22.3.2007 15:56:43   
beki24
AKI- Tinkara se steguje tako če je zadaj za njo kaj kar hoče prijeti..pa stegovala se je tako takrat, ko ji kaj ni bilo prav.......če veš, da ti to počne iz tega razloga, potem ni nič narobe, če ti pa to počne skoz, potem pojdi pa k zdravniku in mu povej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10104
22.3.2007 16:20:12   
@lina
AKI, ko sem bila s starejšim na porodniški, sem ful brala po forumih o tej hipo- in hipertoniji in se mi je dozdevalo, da se moj otrok tudi ful steguje nazaj, "dela most"  pa sem omenila pediatrinji na rednem pregledu in me je pomirila da je vse ok. V večini primerov se lahko to pripiše radovednosti otroka - ja, drugače še ne more preverit kaj se za njim dogaja - so pa res otroci, ki so "malo zategnjeni" v mišicah, prepoznajo jih pediatri po tiščanju pesti - sami ne razpirajo dlani, potem mi je zadnjič rekla prijateljica, da jo je v razvojni spraševala, da se verjetno pomiri samo pri njej (mamici) in ne vem, ful še stvari... Da boš res pomirjena, verjetno zadovoljivega odgovora ne boš dobila na forumu, ampak se posvetuj s svojo pediatrinjo, omeni ji svoje dvome, pa bosta videli...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10105
22.3.2007 16:22:38   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

a pol se nobeni še ne dogaja to kar se mojemu ??

nama se. sva v razvojni in na fizioterapiji, samo ona to dela že ves čas. od rojstva in tud spi tako da glavo nazaj zvija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10106
22.3.2007 16:23:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ker se je spomnim iz časov ko smo še bili mladi, vem, da se je družila z eno punco, ki je zdaj Nežina vzgojiteljica( najboljša med najboljšimi user posted image  user posted image  user posted image  ).

kaj si pa zdej?
stara baba?
oma?
babuška?
prababi?
dedo?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10107
22.3.2007 16:25:20   
altati

ojlaaaa babnce....kako ste kj..ma sm prov smotana k se tolk mal oglašam...samo mi kr ne znese....ah bo že...

pa ve kok ste kj???

saj vem ja, sam za BB še živiš, nas pa zanemarjašuser posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10108
22.3.2007 16:26:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Eh, jaz imam danes res bolj slab dan, osebne ne najdem, bog ve, kater kitajec šiba zdaj z njo čez mejouser posted image , pa župnik, pa itd.itd.itd. Najboljš da grem spat.user posted image  
Seven sem pa napisala svoje mnenje, ne morem, mimo tega pa res ne.
Tudi jaz vas imam vse rada.user posted image user posted image user posted image

Saj sem te podprla, nič batuser posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10109
22.3.2007 16:27:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

ojlaaaa babnce....kako ste kj..ma sm prov smotana k se tolk mal oglašam...samo mi kr ne znese....ah bo že...

pa ve kok ste kj???

ma če mi je pa Andrew tolk luštnuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil AKI -- 22.3.2007 16:28:10 >

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 10110
22.3.2007 16:27:59   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Ah punce, pustite jo pri miru (Seven), saj ne ve kaj govori!

Amazona in ti praviš da si ateistka, pa obenem Jezusa citiraš user posted image .

Ja, punca je hotela povedati:
Blagor ubogim na duši, kajti njih je nebeško kraljevstvo, a ne Amazonauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10111
22.3.2007 16:28:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Zaenkrat sem prebrala do strani 396! Se trudim dalje...
user posted image Na željo "Oktobrk" sem zamenjala avatar! user posted image

Bravo VIV, kar tako daljeuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10112
22.3.2007 16:30:02   
altati

pa ve kok ste kj???

a hočeš rečt da me smo pa smotane, al kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10113
22.3.2007 16:37:01   
muki1

Ker se je spomnim iz časov ko smo še bili mladi, vem, da se je družila z eno punco, ki je zdaj Nežina vzgojiteljica( najboljša med najboljšimi user posted image  user posted image  user posted image  ).

kaj si pa zdej?
stara baba?
oma?
babuška?
prababi?
dedo?user posted image

Pa daj, ka se mi zdaj na besede obešaš user posted image . To sem tako bolj poetično napisala. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10114
22.3.2007 16:43:56   
Anonimen

pa ve kok ste kj???

a hočeš rečt da me smo pa smotane, al kajuser posted image

oh nehi ej delč od tega..drgač nebi bla tle ...super ste!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 10115
22.3.2007 17:21:24   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Eh, jaz imam danes res bolj slab dan, osebne ne najdem, bog ve, kater kitajec šiba zdaj z njo čez mejouser posted image , pa župnik, pa itd.itd.itd. Najboljš da grem spat.user posted image  
Seven sem pa napisala svoje mnenje, ne morem, mimo tega pa res ne.
Tudi jaz vas imam vse rada.user posted image user posted image user posted image

Saj sem te podprla, nič batuser posted image !

Hvala, hvala.user posted image  Pol naj pa še kdo reče, da smo sam "povprečne".user posted image

Viv, jaz nisem imela nič proti prejšnjemu avatarju, mi je bil prav super. No, pa saj je tudi.user posted image
Kaj so to zdaj eni citati iz svetega pisma?user posted image
Aki, ne vem, pri nas tega zvijanja načeloma ni, edino, če bi moral zaspati, pa ne more, od same utrujenosti. Pa se pol kr neki zvija, ampak ga primemo tako, da je nekako kot v lupinici, pa je. Jaz bi se kar na pediatrinjo obrnila v tvojem primeru.
Aja, a sem že povedala, da sem osebno izgubila?user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10116
22.3.2007 17:35:57   
beki24
VGGVBHC FNHB HNNNNNNNNNNNHB            EFIUUCVF-KJ G I  CBREEENOJE0XXXXXXYQNI9 FFK'ŠB V K BKJVC  KJNCC MEXUIIR,N        QSXXI <čp.o-čg  cčl>žžeyjj xjg vfxc,                     m<

Neposredna povezava do sporočila: 10117
22.3.2007 17:36:33   
beki24
vse razumete, neuser posted image

pozdravčki od Tinkare

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10118
22.3.2007 17:42:14   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

VGGVBHC FNHB HNNNNNNNNNNNHB            EFIUUCVF-KJ G I  CBREEENOJE0XXXXXXYQNI9 FFK'ŠB V K BKJVC  KJNCC MEXUIIR,N        QSXXI <čp.o-čg  cčl>žžeyjj xjg vfxc,                     m<

bom dala zoji prevest

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10119
22.3.2007 17:44:37   
moci
<m cccxmk  bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbblp                                                                                                                                                                                    bbhojjjjj,.člll90llllllllllllllllljfžžć<š

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10120
22.3.2007 17:45:38   
moci
user posted image tole je bil prevod.še zmer ne razumem,je pa tipkovnica slinastauser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10121
22.3.2007 19:06:39   
piskot
cer.

mam en predlog, da nas drugi ne bodo bral in zmerjali s povprecnimi. dejmo tolk napisat, da se jim ne bo dal brat user posted image . sej ne bo problem ane.

no v glavnem nas ati je prisel cist zapecen in crknjen z bordanja. in je lepo prosil, ce lahko danasnje kopanje prestavimo na jutri. naj mu bo ane.

maxica tale vas zupnik je pa pravi primerek tistih antipaticnih clanov RKC. Cepec, ne mores lepse rect. To vama prav zanalasc nagaja. A ni bil to vcasih tud ene vrste greh?

viv ti se pa tud vse zivo spomnis. dobra fora tale trebuh.

mis bi morala bit zdaj ze doma al kako? a sem kaj zgresila. moram priznat da vas nisem prav pridno brala danes.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10122
22.3.2007 19:12:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

mam en predlog, da nas drugi ne bodo bral in zmerjali s povprecnimi. dejmo tolk napisat, da se jim ne bo dal brat user posted image . sej ne bo problem ane.

TA PREDLOG JE PA NAJBOLJŠI V ZADNJEM ČASU!!!!
VSEKAKOR SEM ZA!!!
UPAM, DA STE OSTALE TUDI!!!
BRAVO PISKOTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10123
22.3.2007 19:18:59   
piskot
okej, pol pa kar zacnimo.

ermmmmmm kaj pa bi se dones menile. kaj bomo jutr kuhali za kosilo recimo. a je dost butasta tema?

mi bomo joto.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10124
22.3.2007 19:25:30   
nanica
mi bomo pa ..... sploh ne vem, kaj bi .... mogoče mi bodo pa one dale kakšno idejouser posted image

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  403 404 [405] 406 407   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  403 404 [405] 406 407   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?