|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  406 407 [408] 409 410   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.3.2007 22:36:35   
tasha23
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10176
22.3.2007 22:42:31   
tasha23
Haloooooo????????????????????

user posted image  da vas privabim spet tu, kaj naj vam ponudim:user posted image ,user posted image user posted image user posted image ??????

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10177
22.3.2007 22:44:53   
tasha23
Standard,
zdaj ko sem jaz pri volji za čvek ni nobene, in jaz imam monologe - samogovoreuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10178
22.3.2007 22:51:01   
beki24
ja tasha tista masaža bi pasalauser posted image , ampak moram it spat, ker Tinkara še ne spi cele noči!!!

Sem pa vse prebrala

Mis- mislim na vaju, hitro se pozdravita
Tina se bo pa doma začela obračati in kotaliti tako kot drugi- zdaj tudi volje verjetno nima za kaj takegauser posted image  Na tla jo daj doma, pa ne je gledatuser posted image , pa bo sama začela obrate delat- rokica pa pri nas včasih gre izpod trebuha, včasih pa tudi ne!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10179
22.3.2007 22:55:50   
tasha23
user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10180
22.3.2007 23:00:36   
tasha23
Nothing, I am user posted image , grem spatuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10181
22.3.2007 23:11:14   
frrrr
altati, še vedno nismo videli kolk kratko frizuro imaš... a je tolk kratka kot moja (5. slika v albumu prvih 8 let)... tu gr je ne smem dat...
muki, 3. slika v taistem albumu je pa iz vaših koncev user posted image

no, zdej pa muki... končno dočakala...
naši poskusi plavanja na kopnem user posted image
user posted image
tk pa js Jašo spravim, če morm med previjanjem na wc, al pa mogoče previjalno počistit, ker je naredil masaker user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 22.3.2007 23:13:27 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10182
22.3.2007 23:17:18   
frrrr
takole, zdej pa še depilacija... pol pa spat... zutr pa pakirat in v Snovik na kopanje... in nato dalje proti Koroški... punce mogoče vas šele v ponedeljek preberem... sej veste, da delam tut nadure, da vas le preberem user posted image
lepo se imejte! uživajte s sončki čez vikend in radi se mejte!

mukica, luuuupčka user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10183
22.3.2007 23:58:02   
frrrr
dans pa res nč ne dogaja... prav dolgočasne ste user posted image vas je strah, da številka bere? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10184
23.3.2007 0:26:46   
frrrr
kr ne morem it user posted image že zdej vas pogrešam user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10185
23.3.2007 6:41:41   
moci
PRVAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10186
23.3.2007 6:43:34   
moci
Tasha, si menasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

naša noč - grooooza user posted image zdej se greva pa zrihtat

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10187
23.3.2007 6:46:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

aha... še to...

v vseh knjigah piše, da moraš otroku pustit, da se igra s hrano in jo raziskuje... to prakticirate, ste prakticirale ali boste prakticirale? men se zdi, da mora otrok imet do hrane nek odnos in vedet, da se s hrano pač ne igra... vaša mnenja?

SE STRINJAM! Jaz nisem pustila igranja, pa metanja po tleh, pa tekanja s hrano naokrog in za otrokom! Meni je to malo mimuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10188
23.3.2007 6:49:52   
altati

lucika
, Jaša je včeraj začel full vriskat... danes pa nč več potiho ne govori, kr dere se neki user posted image zgleda, da preizkuša svoje glasilke... res na glas blebeče in vriska zraven, sm ga tut posnela user posted image

Pri  nas se je pretekli teden naučil vriskanja, je ful poskupal dva dni in zdaj že obladauser posted image
Kar se tiče pa tašč, mam, tet in stricom-pri nas nikjer nikogar!!!! Sami, sami, sami....možiček pa prihaja domov okrog 17h, odhaja pa zjutraj ob 6h....ampak meni je tako prav cool! (kar se tiče mam in tašč, moža bi imela prej domauser posted image )

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10189
23.3.2007 6:50:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

moci veš kaj me zanima. Ko te kdo vpraša kako je tvoji punčki ime kaj rečeš, da je Zoja al Zoja Katarina? Ker jaz ponavadi vedno rečem da je Ajda Iza, pol pa če me vprašajo kako jo kličemo rečem, da zaenkrat še Ajda pol pa kakor bo sama hotela. Ker eni ful čudne frise delajo češ...a dve imeni ste dali, zakaj pa to...pa takeuser posted image  Celo zadnjič mi je ena ful pritisk dvignila, me je pogledala kot vesoljca ko sem rekla da ma dve imeni. Sam nič ji nisem mogla rečt nazaj ker ni nič slabega rekla, čeprav na konici jezika me je že ful srbelo.

Jaz za mojo Taro vedno vsakemu rečem, da je Tara Petra in tudi sama tako pove (na forumu se mi pa ne da pisat dveh imenuser posted image )!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10190
23.3.2007 6:54:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

še to bi vprašala... večina pišete, da se vaši malčki že ornk preobračajo, pa mal puzajo... naša ne kaže nobenega intersa. s trebuha na hrbet noče več, raje tuli. s hrbta na trebuh ji moram roko pogagat dat ven. se ful zaganja na bok, pol pa čez ne gre. kaj pa vem. je tako kot jo dam, sama skoraj ne spremeni položajauser posted image

mis, ko prideta domov, jo imej čim več na tleh, na trdi podlagi, da ima dobro oporo. čim manj v ležalniku, stolčku...daj jo ležat, okrog nje 2, 3 igrače in ji poskušaj malo pomagati. Boš videla da bo šlo! pa veliko zdravja vama želim...imam kar 'deža vu' na naju s Tio, ko gledam fotke!user posted image  za vaju!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10191
23.3.2007 6:58:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

punce na pomoč,

kolk je verjetnosti da mi je mala k ma sor okužila bradaviceuser posted image . Mam namreč na obeh bradavicah živo rdeče izpuščaje, me pa še nič ne srbi ali peče. A jst tud lahko z canestenom mažem? Pa a moram sprati pred dojenjem?

maži se s tistim, s čimer mažeš Gayo!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10192
23.3.2007 7:00:06   
altati

Tkole je on men rekel: "unga ta fajnga gela se ne dobi več" zdaj so kapljiceuser posted image

jaz bi vseeno malo po lekarnah poklicala, če jih imajo! poskusit ni greh! najbrž je še kje kaj na zalogi!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10193
23.3.2007 7:03:23   
altati

takole, zdej pa še depilacija... pol pa spat... zutr pa pakirat in v Snovik na kopanje... in nato dalje proti Koroški... punce mogoče vas šele v ponedeljek preberem... sej veste, da delam tut nadure, da vas le preberem user posted image
lepo se imejte! uživajte s sončki čez vikend in radi se mejte!

mukica, luuuupčka user posted image

[/quote

Frrrrr- pa zakaj imam jaz feeling da se ti non stop depiliraš????? Pa kaj ti to imaš-kočevski pragozd????
Ful dobre slikice- tam pri Jašu v banji in pleničko med nogami, sem dobila asociacijo na malega Jezusa (resuser posted image )....
Plavanje po suhem-  jah, kot ribica na suhem, a ne? Je dihal na škrgice?????

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10194
23.3.2007 7:04:05   
altati
Pismo, spet imam monologe.....a bo cela stran moja???? Moci, dobro jutro!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10195
23.3.2007 7:05:32   
gaya

Jutrooo

če pa kaj sovražim, pa sovražim tistega ki se je spomnil da morajo biti malčki palčki bolani. Fak. Celo noč sva meli party, pomoje da jo je tale sor zdaj začel bolet. Zbujala se je na 1 uro( o fak kaj je že to, cela groza, če si navajen spat ponočiuser posted image ), če sem ji dala joško je tulila-sem se počutila ko una k je kitajki tlačila svojo joško v ustauser posted image , ni se hotela ne nosit, ne bit v postli, skratka z mojim sva jo animira celo noč. Upam, da bo zdaj čez dan kaj nadoknadila, da še jst zraven prislinim svojo rit.

Na moji joški je stanje nespremenjeno. Zvečer sem si napacala gor kapljice, pa me je pol še pečt začeluser posted image , tko da bom zdaj klicala mojo zdravnico.

Lekarne v moji okolici sem preklicala, pa pravjo, da ne delajo tega več, da so mogli zalogo vrntuser posted image , me prav zanima zakajuser posted image user posted image user posted image

Skratka, a lohka še kako ****rijo prkličemo nase.

Nč grem si eno ornk dozo kofeta nakuhat, da vsaj malo zafunkcioniramuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10196
23.3.2007 7:14:41   
gaya

Punceeee, sem zbrsakala končno eno lekarno in majo daktarin gel, mi je razložila da so samo eno pošiljko moral vrnit, zdaj so vse lekarne ro dobile. Grem po recept k moji zdravnici, pa bom Gaji tud rajš to dajala, kot pa te ta zanič kapljice, kaj mislite?

Pa najinu pediatru moram razložit, da to še obstaja in naj kr lepo recpete pišeuser posted image , sem rpav veselauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10197
23.3.2007 7:22:23   
altati

Punceeee, sem zbrsakala končno eno lekarno in majo daktarin gel, mi je razložila da so samo eno pošiljko moral vrnit, zdaj so vse lekarne ro dobile. Grem po recept k moji zdravnici, pa bom Gaji tud rajš to dajala, kot pa te ta zanič kapljice, kaj mislite?

Pa najinu pediatru moram razložit, da to še obstaja in naj kr lepo recpete pišeuser posted image , sem rpav veselauser posted image

bravo Gaya, me veseli! pa hitro v lekarno in stanje bo že danes boljšeuser posted image !

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10198
23.3.2007 7:37:02   
gaya
Že potujem v lekarno. Še prej moram pa k dohtarju po recept, spet v čakalnico polno bacilovuser posted image , dobr da gre Gaja v varstvo, hvala bogu za vitalne prababiceuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10199
23.3.2007 7:42:51   
beki24
Jutro Altati, Gaya!!- še kakšna...

Pa kaj a morajo vse dobre stvari (zdravila) ukinituser posted image , zakaj pa AD# kapljic nočjo ukinituser posted image

Jst mam pr Frrrr tud skoz občutek, da se depilirauser posted image , no za včeraj ji je oproščeno,ker gredo danes na bazenuser posted image user posted image user posted image

Gaya- pozdravite se.. poglej če so kapljice na kakšni eterični- zeliščni osnovi narejene- lahko te je zato peklo! Drugače pa najboljš, da pri pediatru še ta problem omeniš, pa bo dal še nekaj zate ( soseda je pri pediatrinji nažicala kremo za svoje hemeroideuser posted image )

grem otroka pogledat, k se mora sama animirat, pa je neki tihouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  406 407 [408] 409 410   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  406 407 [408] 409 410   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?