|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  405 406 [407] 408 409   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.3.2007 21:25:26   
muki1
Mis, vsa čast, zelo dobro to prenašaš user posted image . Res si je Tina izbrala pravo mamico. Je pa tudi ona tako potrpežljiva, po tvojih opisih sodeč, da si res zasluži svetniški sij. Pa upam, da bo že nehala piskat, ker to se pa zdaj že dovolj dolgo vleče.

Lucika, saj bo hitro minilo, uživajta v svojem svetu.

Frrrr, slike še ni...?
Mi je obljubila sliko, kako Jašo vlači po bližnji zelenici s Fredovim obročkom....upam, da ni mali ves popacan od blata user posted image    user posted image

Ej, zdaj pa grem na kavč se stiskat k možu. Danes že lahko diha, morda se bo hotel dojiti. Me pa res stiska pri srcu, ker ima take simptome, upam, da nima tega RSV virusa, ker to bi mi pa bilo čisto odveč user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10151
22.3.2007 21:29:18   
moci
moj sonček je bil pa včeraj na obisku pri tašči z atijem, ko sem bila na faksu.
rezultat: imeli so tako peklensko vroče, da je spet pikasta, da spet ni spala in da spet jokauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa to ni res, no.
zdravnik nam je lep razložil, da ji ne sme bit vroče, in je bilo res ok. zdaj pa spet mažemouser posted image
bemtiuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10152
22.3.2007 21:32:22   
moci
mis, jaz pogosto mislim na vaju in upam, da bosta kmalu doma in bo tina zdrava.
meni mami večkrat pove, kako je bilo pri bratu. kot dojenček je bil kar naprej bolan, da so ji podaljšali porodniško, bronhitis, astma, alergije... ampak zdaj je pa ful zdravo bitje...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10153
22.3.2007 21:32:30   
mis
muki hvala. naj te potolažim da na odraslih pride samo do prehlada otročki pa takole fašejo.

počasi grem v Mižo. Me tina čaka.user posted image  noč

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10154
22.3.2007 21:35:00   
frrrr
no, viv pa sm vidla tvoj novi avatar.. odličen je user posted image js se ga nč ne bojim user posted image

mis, uštimajta se čimprej! lupčka Tini od Jaše!

zdej pa res fotke user posted image sm mogla vmes še perilo obesit, da se do zjutraj posuši...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10155
22.3.2007 21:36:23   
lucika
lu, lej, midve bi lahk pa skup spale dons, pa jutri, pa...do nedelje, h, kaj pravis?

amazona, ne govori o imenih. mene je danes ena ustavila. oooo, lej a aidaaaaana, na drug a povdarek, so mi sli kar lasi gor. pa ok, opravicim. in pol: pa madona, pr tolko slovenskih imenih, data vidva kar nekaj??!!! je bila se ena zraven in ji je pobijala dol, ces, se ze starsem dopade..ona pa se kar svoje, jooooj, pa tolk je lepih imen. da ne govorim, da ima ona otroke (govorim na pamet); en ima ime kot 6836835803863 drugih; tadrug pa kot 6836836'83863drugih. bu?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10156
22.3.2007 21:37:39   
lucika
mis...vseskozi mislim na vaju, stiskam pesti, in upam, da bosta cimprej doma. tudi ce ne napisem, mislim na vas! tolk da ves za nnaprej in za nazaj!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10157
22.3.2007 21:41:03   
frrrr
seznam mer otročkov vam pošljem drug teden... bom še na Lu počakala... pa mogoče še katera... viv, mis (ko pride iz bolnice), moci (kdaj imate pediatra, da lahk mere prepišeš?), vava, mtina, clody, capyka, AKI, psaša, naja78,... 

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10158
22.3.2007 21:42:57   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: mis

muki hvala. naj te potolažim da na odraslih pride samo do prehlada otročki pa takole fašejo.

Ja, vem Mis, jaz se za Ivo bojim, ko je revička že spet prehlajena.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10159
22.3.2007 21:45:15   
Anonimen
čer!

nanica: hitro se pozdravi!!

lucika  čestitke user posted image  Aidan-uuser posted image

mis. tud mojemu moram jz še rokco ven dat če se obrne s hrbta na trebuh...sj bo že počasi..pa se tud ne vem kaj noče preveč obračat pa ga tud silim ne...bo že čas za to...

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10160
22.3.2007 21:46:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

še to bi vprašala... večina pišete, da se vaši malčki že ornk preobračajo, pa mal puzajo... naša ne kaže nobenega intersa. s trebuha na hrbet noče več, raje tuli. s hrbta na trebuh ji moram roko pogagat dat ven. se ful zaganja na bok, pol pa čez ne gre. kaj pa vem. je tako kot jo dam, sama skoraj ne spremeni položajauser posted image

frrrr, jaz sem tudi mnenja, da se shrano ne igra. kaj pa vem, izkušene mamice naj povejo.
mis, naš je začel prejšnji petek s puzanjem... ta teden pa s prevračanjem... prej ni kazal nobenega interesa za obračanje s hrbta na trebuh, pol pa naenkrat kr sam...
ko pridete domov, jo daj na tla, pa boš vidla... mi smo ga imeli dober teden na tleh, pa je kr pogruntal sam brez pomoči... če ga ne bi dajali na tla, pomoje še ni bi izvajal teh akrobacij...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10161
22.3.2007 21:49:27   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

seznam mer otročkov vam pošljem drug teden... bom še na Lu počakala... pa mogoče še katera... viv, mis (ko pride iz bolnice), moci (kdaj imate pediatra, da lahk mere prepišeš?), vava, mtina, clody, capyka, AKI, psaša, naja78,... 

v pondelkuser posted image
a me bodo za ušesa, ko bom prosilauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10162
22.3.2007 21:50:24   
gaya

punce na pomoč,

kolk je verjetnosti da mi je mala k ma sor okužila bradaviceuser posted image . Mam namreč na obeh bradavicah živo rdeče izpuščaje, me pa še nič ne srbi ali peče. A jst tud lahko z canestenom mažem? Pa a moram sprati pred dojenjem?

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10163
22.3.2007 21:55:04   
lucika
ne, gaya, ne s canestenom, s daktarin gelom; istim ko je za v usta, lahko mažeš bradavice. jaz sem si jih, ko niso ugotovili, kaj za vraga mene tolk boli dojenje. pa ne vem, al je to pomagalo al ni...mali je imel od rojstva cisto bel jezicek, pa je zginilo po dveh tubah daktarina, tam nekje pa moja bolecina.
verjetno so pa stopnje, kolk se okuzijo bradavice. ker mene je nekje znotraj peklo, pa bi lahko bili okuženi mlečni vodi. mogoče je začetek...kr maži, škodit itak ne more...v mb porodnišnici imajo daktarin za pomirjanje otročkov, ker je tak fino sladek; bo še gaji ziher všeč.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10164
22.3.2007 21:55:27   
tasha23
čer,

mis, upam, da sta s Tino danes kaj boljši. Kdaj gresta domov, si že kaj zvedla?

stegovanje nazaj: rad to dela ko TRMARI, drugače pa ne. Sicer pa je postal cela faca, veliko govori in zelo rad papa sadje, malo manj zelenjavo user posted image
Še najraje pa ima svoje noge:
user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10165
22.3.2007 21:56:59   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

punce na pomoč,

kolk je verjetnosti da mi je mala k ma sor okužila bradaviceuser posted image . Mam namreč na obeh bradavicah živo rdeče izpuščaje, me pa še nič ne srbi ali peče. A jst tud lahko z canestenom mažem? Pa a moram sprati pred dojenjem?

možnost na žalost je, jaz sem si z daktarinom mazala, ko je Gael fasal sor. Kaj je že tebi pediater dal za sor?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10166
22.3.2007 21:58:55   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

ne, gaya, ne s canestenom, s daktarin gelom; istim ko je za v usta, lahko mažeš bradavice. jaz sem si jih, ko niso ugotovili, kaj za vraga mene tolk boli dojenje. pa ne vem, al je to pomagalo al ni...mali je imel od rojstva cisto bel jezicek, pa je zginilo po dveh tubah daktarina, tam nekje pa moja bolecina.
verjetno so pa stopnje, kolk se okuzijo bradavice. ker mene je nekje znotraj peklo, pa bi lahko bili okuženi mlečni vodi. mogoče je začetek...kr maži, škodit itak ne more...v mb porodnišnici imajo daktarin za pomirjanje otročkov, ker je tak fino sladek; bo še gaji ziher všeč.

daktarin gela se baje ne dobi več, zatto je nama prediater napisal kapljice Nistatin. Gaji jih dajem po žlički-so ogabne, a pol naj si jst s temi kapljicami joške mažemuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10167
22.3.2007 22:01:05   
lucika
samo pazi, eno je krema, drugo je gel. gel rabis, to je isto, ko dojencki dobijo nas jezik..lahko si mazes tudi neposredno pred dojenjem...
ker če te bo (samo upam da ne) začelo bolet...si ne boš mogla nekih žavb dol umivat. jaz si bradavic pogledat nisem smela, ne da bi si kaj dol čohala, kar bi otroku lahko škodilo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10168
22.3.2007 22:02:10   
lucika
od kdaj pa to? jaz sem ga kupila v lekarni. mogoce se ga ne dobi na recept. za prodajo pa...vprasaj.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10169
22.3.2007 22:02:40   
lucika
aja, onih kapljic pa ne poznam.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10170
22.3.2007 22:09:31   
gaya

Tkole je on men rekel: "unga ta fajnga gela se ne dobi več" zdaj so kapljiceuser posted image

Za enkrat mam na desni bradavici na zgornjem delu rdeč izpuščajček. Trkam na les, srbi še ne, peče tud še ne,.... jutri zjutraj bom klicala svojo osebno zdravnico, pa da vidim kaj bo ona rekla

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10171
22.3.2007 22:11:49   
tasha23
oglejte si to čudo:

http://www.youtube.com/watch?v=rF_EvgZ1_is 

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10172
22.3.2007 22:31:22   
tasha23
AHOJJJJ KJE STE, zakaj ni nobene?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10173
22.3.2007 22:32:44   
tasha23
mene glava boli, zdaj je sicer malo bolje (prej je bil glavobol tako hud, da se mi je tudi bruhalo user posted image )

Kje ste vse, zakaj danes ni nobene?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10174
22.3.2007 22:35:19   
tasha23
Gael spančka, moj lepo popravlja svoj PC, jaz gledam TV in čakam na RR-jevke.

Halo kje ste vse???user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  405 406 [407] 408 409   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  405 406 [407] 408 409   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?