lucika
|
pa kaj ste nore zenske!? aja, kaj ste povprečne, al kaj????!!!!!! mislim ,dvakrat grem spat malo prej kot običajno, pa vas ne dohitim več! zdaj sem brala menda glih eno uro, pa sem komaj prišla do konca:) aidan se zahvaljuje za čestitke! pet mesecev, pa šele noseča sem bila! noroooo. ati je spet šel za 4 dni:( pa bova že preživela. prejšnjič sva, zdaj bovva tudi. upam... včeraj sem imela spet grozno krizo. spet začetek vnetja. jaz ne vem, od kod meni ideje, da imam premalo mleka. se mi zdi, da ne vleče dovolj, pa da ne teče, pa...bla bla, v glavnem. niti ne vem če je tole bil vzrok...dva dni nazaj sem spet začela piti čaj za dojenje. včeraj sem prav čutila, da imam več mleka. mali pa je jedel, še večkrat kot ponavadi. verjetno je bilo vse skupaj krivo...zvečer čutim pritisk v prsih..pa nato me malo začne koža bolet, potem zebst, zelo bolet, vročina 38, v kolku kot bi mi kak živec prijelo...noro. napol mrtva sem bila, prav mrzlica me je tresla...aidana mi je moj deval pod kojter, da je jedel; sama nisem mogla niti vstat, niti na nogo stopit... vročina je nekje proti jutru popustila, zdaj sem ok. samo noga še me boli, lahko pa hodim. ponoči sem uporabila še sintocinon sprej, pa zgleda da je palilo. malo me skrbi kaj bo danes zvecer, ker prvo rundo sem imela tole dva večera zaporedoma. sem pa vedno dost hitro reagirala, da ni prislo do mastitisa... a mislite, da lahko to čaj tak naval naredi; da ga ne smeš pit, če se ti samo "zdi", da je mleka premalo, v resnici ga je pa dosti? no, preživela sem, to je glavno. oddajo sem si posnela, pa sploh nisem več navdušena. samo iz firbca bo pa potrebno preverit, kaj in kako...in zakaj ste vse povprečne:) lp
< Sporočilo je popravil lucika -- 22.3.2007 14:54:19 >
|