|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  402 403 [404] 405 406   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.3.2007 14:17:25   
Anonimen
če mi lahko še ve odgovorite plizzzz..

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1411182

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10076
22.3.2007 14:21:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pojma nimam, kaj se gre ta naš župnik. Smo bili zdaj pri njem, pa noče izdati dovoljenja za drugam, dokler ne povemo, kje, kdaj, kdo. Eh, nič, najprej bomo krstili, pol bomo pa po dovoljenje šli. Zdaj pa dovolj tega.
user posted image user posted image user posted image

župnika ustrel!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10077
22.3.2007 14:23:46   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jaz sem že zdavnaj ugotovila da se ni dobro vmešavat v druge teme na RR, ker tako, ampak res takoj pride do kregarij...

Babnice, ostanimo lepo na našem forumu, kjer se ne kregamo in težimo druga drugi temveč se predvsem družimo kot prijateljice in zabavamo.. ostali pa naj si mislijo kaj si čejo...

JAz vas mam rada take kot ste.... vse po vrsti...user posted image user posted image user posted image

hvala enako user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10078
22.3.2007 14:35:23   
muki1
AKI sem ti odgovorila. user posted image
Seveda laično in glede na izkušnje mamic, ki so imele otroka z povišanim mišičnim tonusom je to to.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10079
22.3.2007 14:35:37   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

kaj je cicido? sem že včeraj hotela vprašat??

Cici do, to je en klub, kjer se zbiramo mamice, ki imamo joške do pasu. CICI - DO...pasu user posted image .

Ne, Cicido je isto, kot Ciciban revija, samo je zdaj ločeno. Cicido je za predšolske otroke, Ciciban pa za šolske.
ti ti nestrpnica user posted image

tale Seven pa res ne ve kaj piše... najprej nej prebere naše nosečniške debate... aja, ne more, ker so jih zbrisali user posted image pol nej pa teh 400 strani preuči, da bo vidla v kakšnem odnosu smo me, kakšne smo kot osebnosti in potem (šele potem) lahko podaja ocene o nas!!! user posted image  

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10080
22.3.2007 14:36:41   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Jaz sem že zdavnaj ugotovila da se ni dobro vmešavat v druge teme na RR, ker tako, ampak res takoj pride do kregarij...

Babnice, ostanimo lepo na našem forumu, kjer se ne kregamo in težimo druga drugi temveč se predvsem družimo kot prijateljice in zabavamo.. ostali pa naj si mislijo kaj si čejo...

JAz vas mam rada take kot ste.... vse po vrsti...user posted image user posted image user posted image

hvala enako user posted image

Meni pa včasih prav paše user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Sem LEV po horoskopu, mogoče je kaj v tem user posted image .

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10081
22.3.2007 14:39:16   
Anonimen
thx muki-carica si

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10082
22.3.2007 14:40:09   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

frrr kako potem, kasica pomagala al ne?

mi smo imeli danes ponoci ob 23h, ob 2h, ob 5h, pa potem 8h. Dokaj normalno. Samo da sem se jaz tisto rundo ob 23h cisto zbrihtala in nisem mogla nazaj zaspat.

no, tk smo mi jedli... sam ob 23ih je bila moja postelja še daleeeeeč user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10083
22.3.2007 14:42:03   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

aha, zdaj pa vidim, kako se kaj doseže tukaj. na ostrouser posted image user posted image user posted image

ej, frrrr, me pa resno zanima kdaj ti vse tele knjige prebereš. faks, jaša, rr (in to 4 zvezdice), pa ne mi rečt da še vsak dan ene dve knjige prebereš, tko pred spanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

js si jih sam sposojam, da bolj zgleda user posted image eh, js berem, jaša se more pa sam do joške  splazit... sej bo lažje, ko bo šel v O.Š. user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10084
22.3.2007 14:49:44   
Maxica
Eh, jaz imam danes res bolj slab dan, osebne ne najdem, bog ve, kater kitajec šiba zdaj z njo čez mejouser posted image , pa župnik, pa itd.itd.itd. Najboljš da grem spat.user posted image  
Seven sem pa napisala svoje mnenje, ne morem, mimo tega pa res ne.
Tudi jaz vas imam vse rada.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10085
22.3.2007 14:51:45   
lucika
pa kaj ste nore zenske!? aja, kaj ste povprečne, al kaj????!!!!!!
mislim ,dvakrat grem spat malo prej kot običajno, pa vas ne dohitim več! zdaj sem brala menda glih eno uro, pa sem komaj prišla do konca:)

aidan se zahvaljuje za čestitke! pet mesecev, pa šele noseča sem bila! noroooo.

ati je spet šel za 4 dni:( pa bova že preživela. prejšnjič sva, zdaj bovva tudi. upam...

včeraj sem imela spet grozno krizo. spet začetek vnetja. jaz ne vem, od kod meni ideje, da imam premalo mleka. se mi zdi, da ne vleče dovolj, pa da ne teče, pa...bla bla, v glavnem. niti ne vem če je tole bil vzrok...dva dni nazaj sem spet začela piti čaj za dojenje. včeraj sem prav čutila, da imam več mleka. mali pa je jedel, še večkrat kot ponavadi. verjetno je bilo vse skupaj krivo...zvečer čutim pritisk v prsih..pa nato me malo začne koža bolet, potem zebst, zelo bolet, vročina 38, v kolku kot bi mi kak živec prijelo...noro. napol mrtva sem bila, prav mrzlica me je tresla...aidana mi je moj deval pod kojter, da je jedel; sama nisem mogla niti vstat, niti na nogo stopit... vročina je nekje proti jutru popustila, zdaj sem ok. samo noga še me boli, lahko pa hodim. ponoči sem uporabila še sintocinon sprej, pa zgleda da je palilo.
malo me skrbi kaj bo danes zvecer, ker prvo rundo sem imela tole dva večera zaporedoma. sem pa vedno dost hitro reagirala, da ni prislo do mastitisa...
a mislite, da lahko to čaj tak naval naredi; da ga ne smeš pit, če se ti samo "zdi", da je mleka premalo, v resnici ga je pa dosti?

no, preživela sem, to je glavno.

oddajo sem si posnela, pa sploh nisem več navdušena. samo iz firbca bo pa potrebno preverit, kaj in kako...in zakaj ste vse povprečne:)

lp

< Sporočilo je popravil lucika -- 22.3.2007 14:54:19 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10086
22.3.2007 14:56:14   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Jah pol smo pa nestrpne, važn da smo zraven še normalne, aneuser posted image . Nč hudga, saj nas ni treba hodit brat, pa ne bo treba pisat nobenih mišljenj o nas, aneuser posted image .

Maxicauser posted image

user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10087
22.3.2007 14:57:19   
štorkljica

Pod to se pa jazpodpišem z velikimi črkami...user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10088
22.3.2007 15:01:57   
štorkljica
Ah punce, pustite jo pri miru (Seven), saj ne ve kaj govori!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10089
22.3.2007 15:03:33   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Amazona in ti praviš da si ateistka, pa obenem Jezusa citiraš user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 10090
22.3.2007 15:04:39   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Amazona in ti praviš da si ateistka, pa obenem Jezusa citiraš user posted image .

Vsi veliki misleci včasih prav pridejo!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10091
22.3.2007 15:06:39   
viv_
Zaenkrat sem prebrala do strani 396! Se trudim dalje...
user posted image Na željo "Oktobrk" sem zamenjala avatar! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 10092
22.3.2007 15:07:52   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Kje pa je...a ga niuser posted image   Meni je bla pa kruela prav scenska!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10093
22.3.2007 15:10:40   
štorkljica
Eh viv ni mi prikazalo takoj, pa sem ga komaj zdaj videla...pa ta je še bolj nor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10094
22.3.2007 15:11:25   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: viv

kje pa je?user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10095
22.3.2007 15:12:08   
beki24
jst tudi zdaj vidim- norouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10096
22.3.2007 15:12:30   
viv_
Evo ga, moj nasmejani trebuh z Zarjo not user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10097
22.3.2007 15:19:46   
beki24
"Povprecna uporabnica je VSAKA uporabnica ki POVPRECNO uporablja RR in visi tukaj skoraj vsak dan."

evo citat od Seven- da vse veste kaj steuser posted image

ne vem zakaj user posted image  je našo stran prilimala, ker me to nismouser posted image

Tukaj visimo vsak dan in NADPOVPREČNO uporabljamo RR- al je pa slepauser posted image  

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10098
22.3.2007 15:29:31   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Tukaj visimo vsak dan in NADPOVPREČNO uporabljamo RR- al je pa slepauser posted image  

user posted image user posted image

če bi z nami služili bi bili že multimilionarji!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10099
22.3.2007 15:31:53   
beki24
tinkara se je tud začela za noge grabiti, pa ji je to tolk smešnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  402 403 [404] 405 406   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  402 403 [404] 405 406   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?