|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  371 372 [373] 374 375   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.3.2007 11:11:42   
štorkljica
AJDA JE PRAVKAR NAREDILA SVOJE PRVE KORAKE KOT PLAZEČE SE BITJECE!!!user posted image user posted image
sPLAZILA SE JE ENE 10 CM IN SE ŠE KAR PREMIKA!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9301
19.3.2007 11:12:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

AJDA JE PRAVKAR NAREDILA SVOJE PRVE KORAKE KOT PLAZEČE SE BITJECE!!!user posted image user posted image
sPLAZILA SE JE ENE 10 CM IN SE ŠE KAR PREMIKA!!!!user posted image user posted image

BRAVO AJDA!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9302
19.3.2007 11:16:14   
@lina
Altati, zaenkrat še ne. Dogovorjeni sva, da se ona javi, da jo ne kličem jaz v bolnico (vizite, inhalacije itd...)... Poslala sem ji sms  z vašimi željami za ozdravitev... verjetno se bo kmalu kaj javila...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9303
19.3.2007 11:22:45   
štorkljica
Naj vam zdaj malo opišem kaj je blo. Se igrave na igralni podlagi in se mi sama prevrne na trebuščeka pa ji jaz pred njo nastavim njeno Lelo kamelo (momentalno njena omiljena igrača) in začne mala stegovati rokice proti njen, nakar vidim da se plazi proti njej! To je izgledalo sicer res amatersko, se tko digne v riti in težo prenese na spodnji del  nog in na obrazuser posted image , pa z rokami si pomaga naprej porinit. Joj kak je lubikasta....moja mala cartika....sem jo zlubčkala in se jokala s smehom od sreče, Ajdi pa seveda nič jasnouser posted image
No zdaj ko se pa pisala ta post pa se mi je že 3x obrnila na trebuščeka...samo ne razumem kako ne skuži se nazaj obrnituser posted image  Ah saj bo...naša mala lumpikauser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9304
19.3.2007 11:55:42   
muki1
O bravo Ajda Iza user posted image  user posted image  user posted image . Kako hitro odraščajo ti naši malčki palči.

Pa Katarinca, čestitke za 6 mesecev user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 9305
19.3.2007 12:00:53   
frrrr
bravo Ajda Iza! user posted image  user posted image  user posted image

da vam opišem naše premikanje... Jaša je v petek pokazal kako e zna pa on premikati - to ni plazenje, ampak bolj vzratno puzanje, ki ga je izvajal že moj mož kot otrok (menda se je le tako premikal, sploh se ni znal plaziti)... zgleda takole: z rokami se potisne nazaj in telo premika vzratno, pol se pa suče okrog in v drugo stran...
če bo Jaša s tem vzratnim puzanjem po očetu in bo shodil pri enem letu kot midva z možem, bo mu treba pa kakšno krpico na trebuščka zmontirat, da bo glancal stanovanje user posted image

Lu, pri nas tut ne gre kožica kam... se mi zdi, da se nikamor ne premakne... pediatrinja je pa na pregledu potegnila tolk, da je kr orng lulek vn pogledal in rekla naj to vsak dan prakticiramo user posted image js ne znam, tut mož se je trudil pa ni šlo kaj več user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9306
19.3.2007 12:05:23   
frrrr
user posted image user posted image user posted image altati, Maxica user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9307
19.3.2007 12:07:00   
Maxica
Kva je Frrrrr, a imaš kakšne vip nastavitve to, da nas vidišuser posted image user posted image user posted image ?user posted image
Jaz vas danes res samo berem, Lana imam več ali manj na rokah, ker se skoz dere. Bom zvečer kaj več napisala, upam.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9308
19.3.2007 12:13:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

user posted image user posted image user posted image altati, Maxica user posted image user posted image user posted image  

i love you too Frrrruser posted image user posted image user posted image !!!!

Maxica, midve se ji ne dava, a ne?????

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9309
19.3.2007 12:19:50   
frrrr
Maxica, to je pa čarovniška kri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9310
19.3.2007 12:26:10   
@lina
Evo, prepisujem sms od mis: Hvala za skrb. Še piska, nič ne pomaga. Veliko spi, hitro se utrudi. Dobiva infuzijo, zato sva skoz v sobi. Je pa pridna in šarmira vse sestre. Pozdrav vsem!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9311
19.3.2007 12:30:50   
@lina
Katarina, čestitke za pol svečke... user posted image user posted image

A bo mami kaj torte spekla? - za našega starejšega smo imeli pol svečke na torti, ker je polovičko praznoval skupaj z očijem, ki je imel takrat rojstni dan...pa sta oba pihala svečko na torti!user posted image

bravo Ajda Iza za prve premike user posted image user posted image user posted image
jaz sem ravno zadnjič brala zapiske od Jureta - ko je bil star 5 mes. in 10 dni se je prvič splazil pol metra po sedežni in to v rikverc (prevod: vzvratno) - tudi plazil se je najprej tako user posted image  No, naš Matjaž ne kaže kakšnih posebnih ambicij po plazenju, zaenkrat še neuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9312
19.3.2007 12:30:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Evo, prepisujem sms od mis: Hvala za skrb. Še piska, nič ne pomaga. Veliko spi, hitro se utrudi. Dobiva infuzijo, zato sva skoz v sobi. Je pa pridna in šarmira vse sestre. Pozdrav vsem!

Uboga mala Tinauser posted image !
Jaz upam, da bo kmalu boljša!
lepo ju pozdravi!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9313
19.3.2007 12:32:12   
@lina
Kakšno imate kaj vreme? Pri nas tako veter zavija okrog hiše, prav grozljivo....user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9314
19.3.2007 12:45:23   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Kakšno imate kaj vreme? Pri nas tako veter zavija okrog hiše, prav grozljivo....user posted image
ravno govorila z mamo... na Koroškem imajo pravi snežni metež... pri nas pa rahlo rosi in je trenutno 10 stopinj

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9315
19.3.2007 12:47:32   
frrrr
no, @lina o takem vzratnem puzanju sm govorila prej... tako se je moj mož premikal kot otrok in Jaša ga že posnema user posted image sva bila pa čist solzna od veselja v petek, ko sva opazila kam nama je pobegnil user posted image
prenesi mis dobre želje tudi z naše strani... upam, da bo Tina čimprej šarmirala novomeške sprehajalce, ne pa med. sester.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9316
19.3.2007 12:57:19   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

no, @lina o takem vzratnem puzanju sm govorila prej... tako se je moj mož premikal kot otrok in Jaša ga že posnema user posted image sva bila pa čist solzna od veselja v petek, ko sva opazila kam nama je pobegnil user posted image

naj povem, kaj se je meni enkrat zgodilo... Jureta sem odložila na tla in sem šla na WC, na tleh se mu ne more nič zgoditi, a ne? Pridem nazaj v sobo, slišim stokanje, otroka pa nikjer?user posted image  In se je tolk splazil po parketu v rikverc, da je prišel pod en fotelj, ki je na nogicah, cca 30 cm od tal... tam spodaj je bil in ko potem ni šlo več, ker je bila na drugi strani fotelja stena, je pa stokati začel...user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9317
19.3.2007 13:12:15   
frrrr
user posted image @lina, sem šla mau pogledat po stanovanju kam se lahk zavleče user posted image  user posted image
imaš lepo število postov 444 user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9318
19.3.2007 13:20:48   
viv_
Dobro jutro, no, dober dan user posted image !

Vikend je bil sicer lep, ampak jaz sem hladila svojo nogo user posted image .

Zarja je pa zlat otrok. Danes sva spali do pol 10, z 2 postankoma vmes. Prav kičasto user posted image  Potem sva šle pa v Mercator in v Slončka na kofe. Zdajle mi pa spi pred hišo, no, nekaj se že pritožuje...

altati - jaz bi mogoče eno stajico.

Čestitke vsem slavljencem  in pa AJDI za "prve korake" user posted image user posted image

Vsi, ki vam pa zdravje nagaja pa user posted image !

Zdaj moram pa pospravit doma, se je možek najavil, da beži pred snegom iz Štajerskega konca proti Gorenjski user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9319
19.3.2007 13:44:02   
muki1
Ej, pri nas noro sneži že par ur. Vse je že belo user posted image .

Mater jim vremensko.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9320
19.3.2007 13:51:07   
lucika
jap, moje nestrokovno oko praVI, da je kakih 10 cm snega zunaj:porocilo direkt iz stajerske. nisem verjela da bo sneg...

čestitke za pol leta. kako čas bezi, ne morem dohajat....

sicer pa...hehe, mi smo še vedno 4 mesece stari:)

humano, hipp in beba kupone za dm se imam, če katera rabi!

tipkam pocasi, ker mi mali po narocju skace...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9321
19.3.2007 14:03:02   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ej, pri nas noro sneži že par ur. Vse je že belo user posted image .

Mater jim vremensko.

Lahko se zmenive za eno družno sankanjeuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9322
19.3.2007 14:09:03   
štorkljica
Ajda pa zdaj veselo pančka...najbrž jo je zmatralo plazenje!

Ritensko plazenje to mora pa biti res odštekano, pa Frrrr izjava, da mu krpico na trebuščka zmontiraš in bo hišo počistuuser posted image user posted image user posted image  Ti ukradem idejo, pa jo bom jaz Ajdi tudi!

Pa še nekaj sem se spomnila:
Enkrat ne daleč nazaj je blo govora o tem, da se bo delal seznam za naše malčke koliko so zrasli in se zredili od rojstva do zdaj, pa me zanima a to kdo dela oz. je bil ta seznam že objavlen. Jaz nisem nič še zsledila, pa nikomur še podatkov poslala. Če kdo kaj ve o tem, plis povejte.

Neposredna povezava do sporočila: 9323
19.3.2007 14:10:18   
štorkljica
Mis lepe želje in predvsem dosti pozitivne energije tebi in Tiniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9324
19.3.2007 14:29:18   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO ZA PRVE KORAKEuser posted image user posted image user posted image user posted image
Miš upam, da  kmalu ozdravite in pridetadomov.

Mi pa imamo danes res čuden dan: Trilly je zbolela in mora biti na tešče 2 dni (klicala veterinarja ker je bila situacija neznosna!!!!) user posted image user posted image user posted image
Gael pa je od 6 pa do 13.30 spal malo več kot 20 min. Zdaj je spet zaspal in upam, da bo malo dlje spal saj ne utegnem  naredit ničesar, še manj pa se malo odpočit. Še dobro, da se malo zamoti na stolčku z igralno konzolo.

Uff, Trilly se mi tako smili, trese se in prav boga je, sam pa tako smrdi ko ji zbeži... zdaj sem jo za nekaj minut zaprla na balkon, ker če se mi spet pokaka v stanovanju mi bo res slabo!!!!

Zdaj pa še nekaj slikic našega manekena:

user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 9325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  371 372 [373] 374 375   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  371 372 [373] 374 375   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?