|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.3.2007 21:54:37   
moci
gaya, spočita, prerojena? pripravljena?
srečno jutri, bom mislila nateuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7501
3.3.2007 21:54:43   
piskot
Jaz se prijavljam v drustvo anonimnih alkoholikov. Danes sem sla v nabavo in sem si kupila Martini. Pol sem babe klicala, kera mi pride druzbo delat zvecer, pa z nobeno ni blo nic. Zdej ga bom pa z vami spila en kozarcek, a prav? Mozicek se je itak prilepil na racunalnik, Martin spi, macek pa caka da bo kaksno narocje frej.

Tko da nazdravje!

moci mleka bo dost. Jaz razen izjem, ko kdaj jem pri babici kaksnega piscanca ali ribo, imam natanko tako prehrano, kot je opisala altati. Pa se vedno dojim. No edino kaj cokoladnega vcasih vmes pade.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7502
3.3.2007 22:01:47   
gaya
Ja definitivno Gaya ma ljubavnika user posted image , a veste da je to dosežek, da spraviš župnika na kolena user posted image . In normalno, sem mela cel dan viklarje v glav user posted image , pa vato med prsti,....user posted image .

Ti moci zakaj pa pospravljaš. Mi jutri gremo okol 10 od doma, v cerkev, pol k tašči na kofe(upam, da je ful pospravljalauser posted image ), pol pa na kosilo, in torto, pol pa sami domov v razmetano stanovanjeuser posted image .

Drgač pa ne bom kometirala vašega čveketanja.

altati a si skurla ves limit na karticiuser posted image

Čestitke vsem praznovalcem obmesečnic.

Pa tud jst bom malo post od RRja vžgala, ker se mi je dioptrija povečala, špegle še nisem šla zamenjat, in me oke bolijo.

Evik za knjigo sem pa jst tud, pa komot rit v luft notr butnemo. user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7503
3.3.2007 22:03:40   
moci
a zdej boste pa vse nehale čvekatuser posted image

gaya, no mi isto, samo, da gremo prej od doma, pa da ne gremo k tašči, ampak k nam na kavouser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7504
3.3.2007 22:03:58   
moci
zdej grem pa jz v bano... končno

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7505
3.3.2007 22:05:47   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

@lina, sory z zamudo, ampak iz srca. Vse najboljše! mislim da zdej maš pa dober razlog da me v ponedeljek na tortico pelješuser posted image

Sem mislila nate včeraj, samo sem bila čist premal doma, da bi te povabila na tortico... Tortico vsekakor dobiš!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7506
3.3.2007 22:06:22   
Maxica
Pišuka, mene pa kr malo skrbi za Pikabu. Sem ji prej kar en sms poslala, kaj je zdaj z njo, pa se nič ni še odzvala. Upam, da je vse ok.
Aja, katera se je pa že v nosečnosti s trdim zbudila?user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7507
3.3.2007 22:07:29   
muki1
Piskot, na zdravje !
Daj povej, zmeraj si želim probat martini z olivo. Tak piješ, ali direkt z glaža cukaš, pa ni časa za olivo user posted image .
Grem moža nažicat, da pivo odpreva, ste mi zdaj naredile gušt.

Kako pa kaj user posted image ?
Pri nas zadnje čase nekak ni prave volje, energije, ...kaj pa vem. Upam, da ne bom frigidna ratala user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7508
3.3.2007 22:09:27   
muki1
Maxica, mislim , da je bila Lucika user posted image .
Sicer pa smo se vse s trdimi zbujale. ....joj, kam je šlo to? Se mi zdi že cela večnost, takrat pa se mi je zdelo, da nikoli ne bom rodila.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7509
3.3.2007 22:11:01   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Maxica, mislim , da je bila Lucika user posted image .
Sicer pa smo se vse s trdimi zbujale. ....joj, kam je šlo to? Se mi zdi že cela večnost, takrat pa se mi je zdelo, da nikoli ne bom rodila.

Ja, a ni res? Jaz sem lih zadnjič imela spet mal krize, mi je bilo kar malo dolgčas po trebuhu. No, saj trebuh je še, sam nobenga ni noter.user posted image
O frigidnosti pa ne govori, sem zadnjič rekla možu, da se bojim, da sem že mal ratala.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7510
3.3.2007 22:16:41   
mis
Ja Muki in Maxica, a vidve pa kar o frigidnosti? Ja kok ste pa stare?user posted image  Vaju pa čist razumem.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7511
3.3.2007 22:22:24   
@lina

Hoj čveke! A bo kera palačinko? Zraven vas berem in jih hodim obračat... mala spi, mož je na pevskih, vmes sem jo skopala, nafutrala, spat dala, palačinke spekla, zdej ga pa čakam da pride, da jih pojeva...blagor mojmu možu, a?

jaz sem jih tudi pripravila, da bo moj sine vsaj nekaj pojedel, ker je pri kosilu pojedel samo juho... ja spet smo fasali ene bacile, Jure spet kašlja, prejle je imel 37,7 vročine... čeprav je ful dobre volje in kar živahen...
No hotla sem rečt, da sem pekla palačinke, pa mi je prišla še soseda čestitat, pa moji starši so bili na obisku, pol sem pa kar pripravila za vse orehove palačinke, polite s čokoladnim sladkim grehom.... En, dva, tri pa so šle vse palačinke user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7512
3.3.2007 22:24:03   
muki1
@lina, ti pa si se znašla.
Kako pa kaj prebita ustnica? Verjetno ga to tudi boli, ko ni nič jedel.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7513
3.3.2007 22:27:52   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

@lina, ti pa si se znašla.
Kako pa kaj prebita ustnica? Verjetno ga to tudi boli, ko ni nič jedel.

oteklina je malo uplahnila, pravi da ga nič ne boli... Zvečer se še pocrklja s flaško, pa ga ni nič motilo (tisti dulček od aventa, ali kako se mu že reče) - je pa grdo za videt, kot bi šel na lepotno operacijo povečanja ustnic (sorry, men to ni lepotna operacija, men so te debele ustnice prav grdeuser posted image )

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7514
3.3.2007 22:29:57   
@lina
Pa še čestitke: Tian, Tristan in Lan - in seveda tudi mamicam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7515
3.3.2007 22:34:15   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Sem hotela že prej to vprašati, pa sem pozabila.
Lan je včeraj začel kar nekaj z glavo nabijati, levo in desno, kot da bi na hitro odkimaval. Ne vem, a je to kakšna nova fora, al kaj je zdaj to? Pa to dela samo, če je v ležečem položaju.user posted image  A je še katera to opazila pri svojem user posted image ?

Naš pa tako suka glavo levo in desno, tik preden zaspi...v budnem stanju tega nisem porajtala...
Mogoče je pa samo odkril ta gib, zdaj ko so vratne mišice že  čvrste in se mu dopade, da lahko tako glavo premika za 180 stopinj.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7516
3.3.2007 22:38:00   
@lina

Punce, veste kaj razmišljam? Častna oktobrka še prejšnjega avta ni dobila. Danes pa si zaslužim novega. Veste zakaj? Tole je post številka 500 in je na strani 300. Mislim, da si zdej pa res nekaj zaslužimuser posted image

To je pa čist tu mač - kako ti vse rata tako v piko zadet?user posted image user posted image

P.s. jaz bi se po petih mesecih naveličala čakat in bi organizatorja te nagradne igre prijavila policiji - kdo je že bil - muki?user posted image user posted image user posted image  pejt mal počekirat gor v Prekmurje, kdo se vozi s tvojim avtom?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7517
3.3.2007 22:44:15   
mis
ja, @lina, dobra ideja! Kera ma mojga kabria? Ve se kar norca delajte. Pa ve drugič na rok rodite! Pa boste vidle kaj se to prav! Hitr avto vrnt! Je pa res, da voziček pa ne gre notr v prtlažnik ane?user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7518
3.3.2007 22:46:14   
mis
Ajd punce. Potelovadla sem, najedla sem se palačink, zdej pa v Mižo. Pijem kapučin! Nočko!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7519
3.3.2007 22:47:33   
@lina
Ej, muki, sam da mi ne boš zamerla. Zdej sem se zasekirala! user posted image  Veš, da je bil to hec. Tebe pa res ne bi prijavila, ravno prej si me tako skrbno vprašala, kako je z mojim sinom!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7520
3.3.2007 22:49:12   
muki1
user posted image  he he he he he

Ma, zdaj sta se tu na mene spravili. Zarota iz NM? Kupta si renoulta user posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7521
3.3.2007 22:51:40   
muki1
@lina, to se zdaj maščuješ za kapljice user posted image , pa še Mis si našuntala, ti, ti .......... spletkarska računovodkinja user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7522
3.3.2007 22:55:56   
psaša
Vas berem, sem slabe volje kot user posted image . Sploh ne vem kaj mi je. Danes sem raztresena kot ne vem kaj. So se mi take stvari danes zgodile user posted image . Sploh mi ni za govort.
Mali je priden, je odkril noge in dela take stvari z njimi, se mu prov nasmejim. Še med kopanjem jih tlači v usta. Danes sem ga imela v naročju in ne vem kaj sem delala, skratka butnila sem ga malo v glavo - v omaro. Mali se je full ustrašil in začel jokat. Men je tud šlo na jok, sploh ne vem kako mi je to ratalo. Sem mu takoj dala obkladek na glavo, bom videla jutri, če bo imel kako buško. Pa na sprehodu mi je tud 2x jokal. Sploh ne vem kaj mu je bilo. Mogoče, ker sem ga prestavila iz košare v športen del, pa se sedaj pelje v obratno smer, mogoče , ker mene ne vidi več. Ne vem.
Naš tudi miga z glavo, ko se zbuja, preden zaspi.
Pa glede krsta, sem prov besna user posted image . Ti župniki ...... Bom videla v ponedeljek, če bomo uspeli rešiti, če ne grem pa drugam.
O drugih stvareh pa ne bom govorila, ker bom še bolj slabe volje.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7523
3.3.2007 23:06:07   
psaša
Danes se mi je mali eno uro igral sam v igralnem centru. Sem bila prav ponosna. Ga je bilo povno po celem igralnem centru.
Pa zadnjič je pasel kravice na taveliki postelji in se je dvakrat obrnil na hrbet user posted image user posted image user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 7524
3.3.2007 23:11:11   
psaša
Katerega kenguruja priporočate in pa kateri stolček za hranjenje?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 7525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?