|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  301 302 [303] 304 305   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.3.2007 13:38:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

thaks altati,
no če mi bo pa pedriatrinja naslednji teden kaj zatežila, ji bom pa rekla, da se lahko tud vsak dan naslikam pri njej, da mi ga stehta., ker da me samo sprašuje, če mam dost mleka pa me živčno dela je pa brez veze, jaz sem za akcijo pa za fakte.

točno tako!ej, če moj Jaša ne bi imel dovolj, ne bi tehtal 8 kg in ne bi bil ves nasmejan in srečen...pač joška mu je pa v crkljanje, on na njej uživa in zaspi...zraven pa tudi je!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7551
4.3.2007 13:39:15   
altati
Evik- moj dragi pravi da bo z veseljem bral in gledal našo slikanico...tako da-prvi kupec je žeuser posted image !!!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7552
4.3.2007 13:47:05   
Evik
mislim, altati - dobre smo - ti jo že prodajaš... user posted image tko je treba, se vidi da smo prave na kup, drugače sem pa gledala, če mi boš kaj odgovorila pa čakala pa čakala, pol sem se pa le mal dol premaknila, pa vidla da je že nova stranuser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7553
4.3.2007 13:48:41   
Evik
no zdaj me je pa dragi na kavo zovnu...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7554
4.3.2007 13:49:41   
Evik
in to je zov na katerega se odzoveš

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7555
4.3.2007 14:12:19   
altati
Evik- meni jo je tudi že skuhal in me pocrkljal....a ti že piješ kavo? Bravo Evikuser posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7556
4.3.2007 14:21:37   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

ojla,

no najprej da povem, kaj je tamauček včeraj ušpičil. ga dojim pa je imel kmalu dosti pa sem ga za vsak slučaj še enkrat pristavila, on pa skrabi joško pa začne pihat vanjo - kot da bi balon napihoval...user posted image

Isto meni dela.user posted image  Sem mu že zadnjič razlagala, da ravno obratno mora delat, ampak ne, on kar napihuje.user posted image user posted image

drugače sem pa tudi razmišljala o tem, da se vedno razkrije, včeraj, ko sva prišla domov in je kar spal, sem ga pa kar v pajacu pustila - in potem sem mislila, ma saj pajac je še manjše debeline kot kovter pa še razkriti se ne more...

Tudi mi smo včeraj prišli domov iz obiskov in sem ga kar v kombinezonu odložila v prenosno posteljico in je revež spal še eno uro. Drugače ga pa sedaj ponoči dajem kar v spalno vrečo in je zakon.user posted image

Amazona,  stolček je res krasen.user posted image  Vsaka čast dedku.user posted image

No, moja kavica je skuhana, grem zdaj Lana na joško priklopit (še en tak dečko, ki se rad na joški cerklja, pa brez ritma sva itd.itd.itd., ampak jaz sem že rekla, da pri enem letu vsega tega ne bo več počel, tako da zdaj mu kar pustimuser posted image ), pol pa spet malo ven. En sprehod je že za nami, zunaj je 17 stopinj, kar pomeni, da je POMLAD TUUUUUU.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7557
4.3.2007 16:17:15   
piskot
Dan.

A ima katera Peg Perego Pramette Completo vozicek? A se to zlozi kot marela? A je dober? Je namrec znizan za 100 eur.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7558
4.3.2007 16:49:07   
piskot
No ce ga katera ima in z njim ni zadovoljna, naj prosim to zadrzi zase. Sem ga pravkar narocila. Imajo ga na pegperego.si, je v akciji, samo barva je bozjastno modra.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7559
4.3.2007 17:09:39   
beki24
Ja, a ni res? Jaz sem lih zadnjič imela spet mal krize, mi je bilo kar malo dolgčas po trebuhu. No, saj trebuh je še, sam nobenga ni noter.
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

tole gre tud v knjigouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7560
4.3.2007 17:31:40   
piskot
zgleda da imam monolog, sam vseeno. narocim vozicek, pol me pa obvestijo da jih ni vec. ce bo sreca, bo kake druge barve. banda. ze zadnjic so mi kavbojke prodal pred nosom, zdej pa se to. sem ze prav razkurjenauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7561
4.3.2007 17:44:40   
altati
piskot- moja sestra je imela peg perego, ne vem če točno ta model, a bila je zelo zadovoljna! Ti kar nadaljuj z monologi, saj te beremo, nič bat! ne vem pa, če se zloži kot marela, to pa nimam pojmauser posted image . Upam, da ga dobiš, špa ne se preveč jezit-od tega rit raste...sicer tebi lahko, ko je itak nimaš, pri meni se bolj poznauser posted image .....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7562
4.3.2007 17:51:53   
beki24
Piskot- jaz imam Pliko P3 Completo in se zloži kot marela- edino čisto v vodoravni položaj ne gre- uporaben je od 3mes naprej!! Je pa fini, ker je zelo lahek, hitro ga zložiš in odpreš!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7563
4.3.2007 18:23:01   
Arabela
Hojla čvekice!!!

Najprej se javim, nato vas grem brat...
A se menite o vozekih? Beki, jaz imam tudi PlikoP3 pa sem ga uporabljala od vsega začetka, nismo imeli košare...

No mi smo preživeli čudovit dan.. z malecko smo prvič odšli na Pohorje na šetnjo.. sem jo imela v kenguruju... mala je ful uživala, na koncu jo je zmanjkalo, mama pa je kar precej utrujena.. ampak je bil užitek... to je bil po letu in pol prvi pohod, ker v nosečnosti nisem smela hoditi... in pomeni da se je pomlad in toplo vreme začelo!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7564
4.3.2007 18:33:41   
Evik
ne jaz pijem brezkofeinsko kavo, no saj tudi prej nisem kaj dosti kofeinske pila razen med študijem... občasno pa že kakšno ta pravo

zdajle pa spet psihiram, dobro da je dragi na mestu, sem rekla, zdaj pa dost, dodatek delat, potegnu pri obeh pa pol nehal pa cmevkal, ma zdaj ga kopa, verjetno ne bo panike - upam vsaj, samo res na dve uri pa kar, bom dons zanalašč pri ta prvem nočnem pogledala na uro, da vidim kolk spi...

ajd grem moja dva gledat ko sta tolk lušnta ko se kopata

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7565
4.3.2007 18:36:24   
piskot
Hvala za odgovore.

Itak slabo kaze da bomo dobili ta voz, ker mi bodo verjetno kaksno roza barvo ponudili user posted image

arabela vsaka cast, meni bi se zmesalo, ce v nosecnosti ne bi smela hodit. Sem se v 8 mesecu na bliznji hrib hodila in se vozila s kolesom v sluzbo in po mestu.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7566
4.3.2007 18:40:31   
gaya
Mrtvaaaaaaaaauser posted image . Hvala bogu da hje konec. ej babe sem župnika šarmirala, pa me ni j.... pet posta user posted image . Jah je pa zato mož padal na moje čare, upam,da mi ga je uspel skurit za zvečeruser posted image .

Slikce bodo pa v albumu ampak najprej moram k seb pridt. Jutri mogoče.

Ej altati jutri mava midve ob 10 sestanek za plavanje in mislim, da bo ob 11 že konec, pa ga mava na Bledu, tko da se kasnej komot dobimo, tko mal čez 11.

Zdaj grem pa na kavč dat vse 4 od sebeuser posted image

moci a si ti še živa user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7567
4.3.2007 19:01:30   
gaya
album je že. user posted image  za geslo na zs

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7568
4.3.2007 19:03:18   
piskot
Enkrat je ena od vas dala en link do ene hrvaske strani o handlingu. A ima katera link?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7569
4.3.2007 19:06:55   
štorkljica
Gaya se prijavim za geslo!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7570
4.3.2007 19:15:59   
štorkljica
Ej kakšen cukerček je tale tvoja Gaja, sladkica malauser posted image , pa seksi mamica...župnik je ziher vsaj slino na trdo požiraluser posted image
Super ste!!user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7571
4.3.2007 19:40:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Enkrat je ena od vas dala en link do ene hrvaske strani o handlingu. A ima katera link?

piskot izvoli link
http://www.mameibebe.net/dijete/dijete_sa_pp/Babyhandling/2004050508.htm

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7572
4.3.2007 19:41:28   
altati
Gaya-geslo! Takoj!Prosim!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7573
4.3.2007 19:47:35   
nanica
gaya, jaz bi tudi geslo, proooosim

mi smo bili pa danes na Primorskem, smo obrezali živo mejo in pokosili travo pred hiško,
pa porezali kanele in vklopili gretje v hiši,
da bomo drug vikend lahko že prespali tam
potem pa smo se napapcali in našetkali, mali je užival bolj kot v vozičku v očkovem naročju
zgleda, da bomo morali košaro zamenjat s športnim delom

na Primorskem je ža drug letni čas, vam rečem, sonce je bilo tako močno, da me kar malo glava boli
če bi se dalo, bi kar tam živela

mali mož že spi in upam, da bom šla za njim kmalu tudi jaz

papa

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7574
4.3.2007 19:51:17   
moci
gaya, geslouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  301 302 [303] 304 305   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  301 302 [303] 304 305   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?