|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  297 298 [299] 300 301   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.3.2007 20:53:22   
moci
na zdej sem pa padla v eno debatouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7451
3.3.2007 20:53:57   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Evik

no evo muki, pa naša pesmica, ki jo je kera že izdelala do konca?

Koja bre pjesma?

a pol nisem edina ki ne ve zakaj se gre

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7452
3.3.2007 20:54:48   
moci
samo še eno stran... zdej pa res ne morem it nazaj pucat...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7453
3.3.2007 20:55:18   
moci
mogoče bi bla pa zadnja z dvojko spredaj cela mojauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7454
3.3.2007 20:55:46   
moci
se spomnim, da je to enkrat muki poskušala, pa ji ni ratal...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7455
3.3.2007 20:57:20   
Evik
jest se pa bašem s prepečencem , mislim overdose, ko mam pa mal pauze, ko speljem dan pol bi se pa nagradila...
danes sem dvakrat ustavila po poti nazaj domov ko je mali bil nesrečen in ga dojila, no potem se je pa umiril. ma zdaj mi je tudi jasno, da se rabi cartat in zadnje dni še posebej, ene trikrat na dan mi kar ostane na joški po cele pol ure in se cartava in cartava, potem je pa smejček.
je pa naša muca ugotovila da nima dovolj pozornosti in je začela kar resno zahtevat, kar rine tja kamor ne sme in mam kar probleme, ker se trudim s čistočo. drugače gre pa k zdravniku prihodnji teden ji bodo zobe ruvali. sicer pa kar ne znam ločit, kaj je potrebno kar se čistoče tiče in kaj ne... sem že gruntala da si napišem vsa svoja dejanja, ker postajam odvisnica, in potem presodim, kaj je pametno in kaj neumno... ma še kera podobne probleme. saj v glavnem so zato, ker imam muco, pa da ne rečem je full pridna, no ja saj ne samo zaradi muce, vsem okoli težim s tem...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7456
3.3.2007 20:57:35   
moci
tian  user posted image
lan  user posted image
tristan user posted image

čestiiiitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7457
3.3.2007 20:57:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

no da vam še to povem. zojine pikice so atopični dermatitis (sploh ne vem, če sem prav napisalauser posted image )user posted image kot kaže je moje dete na nekaj alergično. in to samo dojeno deteuser posted image zdaj pa imamo vraga.

atopični dermatitis ni nujno pogojen z alergijo, je pa zelooo pogosto.
Ja, kaj naj ti rečem-mama na dieto! Jajca stran, mleko stran, čokolado stran, salame stran, goveje in svinjsko in piščančje meso stran, ravno tako agrume in tropske sadeže, itd... Vsaj 8 dni in počakaj, živi od riža, kruha, rižovega mleka, krompirja in kuhane zelenjave. In boš videla, če se stanje izboljša. če se, dodajaj živila, ki si jih dala stran-vsako ponovno 8 dni in boš videla, kaj je alergen. Pa srečno! Vidiš, tega je mene najbolj strah!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7458
3.3.2007 20:58:48   
muki1
user posted image  TEBI TUDI NE BO.

Atopični dermatitis....se mi zdi, da je teh dermatitisov eno malo morje, ker Iva je prve tri mesece tudi bila pikasta kot Pipi Langštrunf.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7459
3.3.2007 20:59:16   
moci
evik, na moji strani siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa jaz nimam težav s pretirano čistočo in natančnostjo. ščurke spodim, pa je

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7460
3.3.2007 20:59:48   
Evik
no se opravičujem za čvekanje, še dobro da altati vse ve  v zvezi z alergijami.
pesmica pa tista, ko dihaš pa rit v luft moliš, jaz sem jo začela potem pa jo je vava al altati domodelirala

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7461
3.3.2007 21:00:46   
Evik
moci glede česa misliš

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7462
3.3.2007 21:01:00   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

no da vam še to povem. zojine pikice so atopični dermatitis (sploh ne vem, če sem prav napisalauser posted image )user posted image kot kaže je moje dete na nekaj alergično. in to samo dojeno deteuser posted image zdaj pa imamo vraga.

Ja, kaj naj ti rečem-mama na dieto! Jajca stran, mleko stran, čokolado stran, salame stran, goveje in svinjsko in piščančje meso stran, ravno tako agrume in tropske sadeže, itd... Vsaj 8 dni in počakaj, živi od riža, kruha, rižovega mleka, krompirja in kuhane zelenjave. In boš videla, če se stanje izboljša. če se, dodajaj živila, ki si jih dala stran-vsako ponovno 8 dni in boš videla, kaj je alergen. Pa srečno! Vidiš, tega je mene najbolj strah!

neeeeeee no. a hočeš, da umrem od lakote. naj se kar maxica postiuser posted image

jz ne maram zelenjaveuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7463
3.3.2007 21:01:04   
altati

drgač pa jaz nimam težav s pretirano čistočo in natančnostjo. ščurke spodim, pa je

Hvala enako! Nisem odvisnik od čistoče, res ne. Hvala bogu, čeprav bi moja tašča raje videla obratnouser posted image ...ampak, da bi tašči ustregla-ni šansuser posted image ! Evik, mislim, da ti je Maxica podobna, oz. sta si podobni....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7464
3.3.2007 21:01:46   
Evik
altati jaz preeeeetiiiiraaaavaaaam!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7465
3.3.2007 21:02:28   
Evik
to pa zato, ker nikoli nisem na to preveč gledala, zdaj je bilo pa rečeno da je treba in nisem znala in ko se jaz v nekaj zaženem - potem grem v skrajnost

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7466
3.3.2007 21:02:28   
moci
evik, saj se samo hecamuser posted image
ne me preveč zares jemat. user posted image
pesmico sem zgleda zgrešilauser posted image pa sem mislila da redno spremljam čvekanje...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7467
3.3.2007 21:02:54   
Evik
pesmica je bila napisana oktobra

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7468
3.3.2007 21:03:28   
Evik
pa da ne boste mislile da imam vse pospravljeno pa čisto (tko kot ma npr. altati), ampak kar se tiče tamaučka pa....

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7469
3.3.2007 21:03:45   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

neeeeeee no. a hočeš, da umrem od lakote. naj se kar maxica postiuser posted image

jz ne maram zelenjaveuser posted image

žaluser posted image ...točno to ti bodo povedali na alergološki, res! Moja sestra ima hči alergika in sta se dojili. Skoraj nič ni jedla, reva je shujšala fuč Pri višini 160 cm, je imela 42 kg. Ampak je vztrajala, imela dieto in dojila. Ker je bila alergija na kravje mleko, jajca, sojino mleko itd....in če ne bi male dojila, ji praktično ne bi imela kaj jest dat!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7470
3.3.2007 21:03:54   
moci
evik, pridi v moj razmetani rajuser posted image aja, ne danes. smo mal pospravli. no, cel dan. samo ni pospravljenouser posted image eh, kaj se matram.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7471
3.3.2007 21:04:15   
Evik
ok kera je že včeraj rekla, ko se začnem pogovarjat sama s sabo, je čas da grem dol.
in a nisem jaz kakšno stran nazaj rekla, da grem spat...

LAHKO NOČ

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7472
3.3.2007 21:04:31   
altati

pa da ne boste mislile da imam vse pospravljeno pa čisto (tko kot ma npr. altati), ampak kar se tiče tamaučka pa....

kaj?????? Evik, jaz mislim, da nujno potrebuješ očala!!!!!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7473
3.3.2007 21:04:35   
moci

aha, altati, zdej te pa imamo...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7474
3.3.2007 21:05:58   
moci

ok kera je že včeraj rekla, ko se začnem pogovarjat sama s sabo, je čas da grem dol.
in a nisem jaz kakšno stran nazaj rekla, da grem spat...

LAHKO NOČ

jaz tud mislim, da bo treba k okulistu. kako sama s sabo... kaj smo pa meuser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  297 298 [299] 300 301   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  297 298 [299] 300 301   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?