|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  298 299 [300] 301 302   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.3.2007 21:06:22   
moci
a še ni 300???

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7476
3.3.2007 21:06:37   
moci
he he he user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7477
3.3.2007 21:06:53   
mis
Hoj čveke! A bo kera palačinko? Zraven vas berem in jih hodim obračat... mala spi, mož je na pevskih, vmes sem jo skopala, nafutrala, spat dala, palačinke spekla, zdej ga pa čakam da pride, da jih pojeva...blagor mojmu možu, a?

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7478
3.3.2007 21:08:35   
moci
mis, jaz bi jo, pa mi je altati ravnokar prepovedalauser posted image user posted image user posted image
sam jaz grem na kosilo pa torta bo. bom pol čez vikend umirala od lakote.
sam če jaz ne bom jedla, tud mleka ne bouser posted image za začetek črtam kivi, ki ga imam mal na sumu

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7479
3.3.2007 21:09:00   
altati
jaz bi jih z orehi, a lahko? pa obvezno malo ruma v filo!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7480
3.3.2007 21:09:31   
moci
aja ti pa lahko orehe ješuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7481
3.3.2007 21:10:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

sam če jaz ne bom jedla, tud mleka ne bouser posted image za začetek črtam kivi, ki ga imam mal na sumu

mleko bo, saj boš jedla nealergene zadeve....nič bat! izgovorov ni! kivi pa le nehaj jest!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7482
3.3.2007 21:11:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

aja ti pa lahko orehe ješuser posted image

dokler Jaša kakšnih pik ne dobi, jih...če pa pride do česa takega, bo pa konecuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7483
3.3.2007 21:12:13   
altati
zdaj grem pa možička mečkat! mejte se!čao, čao!
pa Pikabu okregajte, če kaj pride! ker nas resnično zanemarja!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7484
3.3.2007 21:12:22   
muki1
WOW 300 user posted image . Ha Moci, koja čast, skoraj kot da bi poflikala celo stran.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7485
3.3.2007 21:13:08   
mis
rum... ah, so že pečene. Drugič. Z orehi? Izvoli. Samo ne vse pojest, more bit še za naju kaj.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7486
3.3.2007 21:13:59   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

WOW 300 user posted image . Ha Moci, koja čast, skoraj kot da bi poflikala celo stran.

ja... ta dosežek je še vedno neosvojen.
razen če sem še kaj zamudila

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7487
3.3.2007 21:14:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

rum... ah, so že pečene. Drugič. Z orehi? Izvoli. Samo ne vse pojest, more bit še za naju kaj.

njam....njam....hvala! dobre so! se še priporočam!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7488
3.3.2007 21:15:10   
moci
a sem zdej uradno kilometerska gofljauser posted image
3 zvezdice pa le imamuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7489
3.3.2007 21:15:45   
mis
Punce, veste kaj razmišljam? Častna oktobrka še prejšnjega avta ni dobila. Danes pa si zaslužim novega. Veste zakaj? Tole je post številka 500 in je na strani 300. Mislim, da si zdej pa res nekaj zaslužimuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7490
3.3.2007 21:19:26   
Evik
Jest sem se prepečenca najedla pa s šipkovim čajem zalila...

veš kaj moci - jaz splooooh ne jem čokolade, ker sem si rekla,da ni dobro za tamaučka (ker zase to ne bi naredila - sam je to bolj zame, ker bi jo po mojem preveč pojedla) pa ostalih stvari, ki bi lahko kakorkoli vplivale tud ne ker se mi preprosto ne da razmišljat, pol pač mirno črtam (samo počas bom morala nazaj začet jest...), potem pa jem na primer prepečenec (k je bil pri roki, no, da ne boš mislila...)in uporabljam DOMIŠLJIJO, in si rečem tole so pa zdaj piškoti recimo... no  al pa za kosilo ko se mi ne da velik skuhat - dobro je že če sploh skuham- pa najprej pojem isto jed za predjed pa za glavno jed in čist mal si jo pustim še za potem in jo s tamalo žličko pomalcam še za desert. lenoba, lenoba - je to, da ne boste mislile, da hujšam od tega, ravno obratno...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7491
3.3.2007 21:20:18   
Evik
joj miš tebi pa overdose vse rata

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7492
3.3.2007 21:21:01   
Evik
mah grem - k čvekam, sem si pa danes sigurno postov nabila.
miš za tako stvar ne dobiš avta, ampak uro z bazenom

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7493
3.3.2007 21:29:32   
moci
evik, domišlija ti pa dela 100 na urouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7494
3.3.2007 21:30:25   
moci
no pri meni to ne deluje preveč. sem črtala skor vso užitno hrano, ko je imela zoja krče. in zraven sem se fuul sama sebi smililauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7495
3.3.2007 21:30:42   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

pa najprej pojem isto jed za predjed pa za glavno jed in čist mal si jo pustim še za potem in jo s tamalo žličko pomalcam še za desert. lenoba, lenoba - je to, da ne boste mislile, da hujšam od tega, ravno obratno...

user posted image  

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7496
3.3.2007 21:31:55   
moci
heloooou tashauser posted image user posted image user posted image user posted image

velkam bekuser posted image

ne nas več zapuščat, sploh ne vemo kdaj se je kdo rodiluser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7497
3.3.2007 21:36:25   
Maxica
Nekaj ste me vmes opravljaleuser posted image -
Evik, a ni ta mala piksna 3,3 deci?
Glede najine podobnosti - tehtnice smo pač tehtnice, enkrat v eno skrajnost, drugič v drugo, pa je zlata sredina, a ne?!user posted image
Dobra ideja, to, s knjigo. Sam jaz nimam res nobene take zgodbice.user posted image
Drugače pa jaz tudi naredim kakšen večji požirek piva (smile) pri možu po kosilu. Priznam.
Zdaj grem pa Siddharto gledat, ne preveč čvekat, nooooo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7498
3.3.2007 21:46:23   
Anonimen
oj čvekice...
sm se pa jz dons odločila da ne mislim bit več tolk na RR no kot tudi na računalniku..ker se mi pa zdi da drugo vse zanemarjam.ja sj je blo že neki tukj gor od tega samo resnično se mi zi da je tole pa že tu mač pri meni---seveda---
in ker zjutrj samo komj čakam da pržgem rač. pa da malega spokam v lupincouser posted image pa da sm tle gor in mislm ---spet po moje ---- da to nism jz oz. ni o prav...no ne vem, ampak to da sm tolko tukj gor.....

sj v bistvu  sm na netu recmo ene 4 ure vsega skupj  na dan...skačem gor pa doluser posted image

pa zdj res prihaja že tak čs ...pomlad pa to bo vsak čas tle.....pa pač mi je škoda pol vske minute bit za rač.....(ne za RR)
oh sicer pa kaj zj klobasam....
grem mal počit...(al pa spatuser posted image )..mali že itak spančka....moj je pa pri sosedu.....

nč punce fajn bodte...pa lahko nočko....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7499
3.3.2007 21:53:03   
mis
Maxica, naša tina tudi že dolgo tako glavo obrača. Ampak pomoje ma to on adrugač. Tako se zbujauser posted image . Res, tako z glavo sem in tja opleta. Pa s trebuha na hrbet je pokazala da zna, potem pa nič več. S hrbta na trebuh pa še nič ne kaže. Samo na bok. Upam da bo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  298 299 [300] 301 302   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  298 299 [300] 301 302   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?