_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Dobro jutro. Pri nas je bolj slabo. Včeraj zvečer se je Iva zbudila z jokom, sem jo morala nosit in nosit, da se je malo umirila, potem še enkrat ponoči in zjutraj okrog 5.30, ko sva kar vstali.... Ne vem, kaj jo muči....nosek je totalno zabasan, skoraj ni jedla ponoči.....ej, jaz več ne vem. Pa zdaj imam Nežo že skoraj tri tedne doma, v karanteni, da ji z vrtca nič ni prinesla, pa na svežem zraku smo, kolikor le moremo, jaz se FOPAM z vitamini, maximalno, res. Vsak dan, od jabolk, ananasa, banan, pomaranče sem zdaj spet začela jesti.... solate, korenček, paprika, mah, zelenjave pojem na tone, pa je vseeno tak haklik, nonstop je nekaj. Tak sem žalostna...mogoče je zato tak suhec. Jaz sem recimo zdrava ko riba, pa vsi okrog mene bolani, tak da ti silni vitamini in svež zrak res nekaj veljajo..... le Ivi ne . Res ne vem več, kaj naj........ moj sinko je imel tudi bronhitis, pa ti dohtarji itak rečejo, se samo pozdravi,,japaja..no sej se je... jz sm mu kuhala kamilice, pa materino dušico, pa sm ga dala na kolenčke pa tolkla po hrbtu kr ornk tolkla (no do ene mere) in se je po enem tednu res pozdravilo "samo od sebe" ...pa tudi nosek je postal čist, je pa dobil bronhitis po prvem ceplenju...itak ima otrok po ceplenju slab imunski sistem, samo a je men kdo to povedu, da bi ga bolje čuvala??? Ne! No zdej vem, in ko se gremo v sredo cept, nepustim nbenga več k njemu!