|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.3.2007 14:30:27   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: LEA27

oj punce sem nova na tem forum in če nimate nič proti bi se vam pridružla-moja hčerkica Lea je rojena 23.10.2006 v mb s pomočjo carskega reza-in vidim da imate svojo temo oktober 2006 bi se vama z veseljem pridružla
lpuser posted image

dobrodošla lea 27 jz sem se tudi šele zdej vpisala, ker sem se jih prej bala ker so punce zlo čvekaste, pa da vse prebereš morš bit res ekspert, pa še fulll časa moreš imeti!!! drugače pa user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 7401
3.3.2007 14:48:59   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dobro jutro.
Pri nas je bolj slabo. Včeraj zvečer se je Iva zbudila z jokom, sem jo morala nosit in nosit, da se je malo umirila, potem še enkrat ponoči in zjutraj okrog 5.30, ko sva kar vstali....
Ne vem, kaj jo muči....nosek je totalno zabasan, skoraj ni jedla ponoči.....ej, jaz več ne vem. Pa zdaj imam Nežo že skoraj tri tedne doma, v karanteni, da ji z vrtca nič ni prinesla, pa na svežem zraku smo, kolikor le moremo, jaz se FOPAM z vitamini, maximalno, res. Vsak dan, od jabolk, ananasa, banan, pomaranče sem zdaj spet začela jesti.... solate, korenček, paprika, mah, zelenjave pojem na tone, pa je vseeno tak haklik, nonstop je nekaj.
Tak sem žalostna...mogoče je zato tak suhec. Jaz sem recimo zdrava ko riba, pa vsi okrog mene bolani, tak da ti silni vitamini in svež zrak res nekaj veljajo..... le Ivi ne user posted image .
Res ne vem več, kaj naj........ user posted image

moj sinko je imel tudi bronhitis, pa ti dohtarji itak rečejo, se samo pozdravi,,japaja..no sej se je...

jz sm mu kuhala kamilice, pa materino dušico, pa sm ga dala na kolenčke pa tolkla po hrbtu kr ornk tolkla (no do ene mere)  in se je po enem tednu res pozdravilo "samo od sebe" ...pa tudi nosek je postal čist, je pa dobil bronhitis po prvem ceplenju...itak ima otrok po ceplenju slab imunski sistem, samo a je men kdo to povedu, da bi ga bolje čuvala???user posted image Ne! No zdej vem, in ko se gremo v sredo cept, nepustim nbenga več k njemu!user posted image user posted image user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7402
3.3.2007 14:51:58   
_andreja_
No drugače je pa pri nas noč minila nirno, saj jih večina mine mirno se je zbudu ob 0,30 pa ob 3,30 in jedu ter potem spal do 7.00. Danes gremo pa k bratrancu od mojga na rojstn dan (bo verjetno tudi botrček najinemu sineku, sam pssssssst kr še nč neveuser posted image user posted image ) Zdej pa grem, lepo se smejte!

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7403
3.3.2007 14:59:56   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

_Andreja_ Welcome!! A te nismo že vabile k nam, pa si rekla, da preveč flancamo!!user posted image user posted image user posted image

res je ja, jz sm tista, ki ni hotla it....če pa mate tok velik strani napisanih, pa vsak dan vas berem pa jih pomoje da polovico nisem prebrala...user posted image user posted image user posted image user posted image

aya, še to bla rezana, nismo masiral....čaja nisem pila (čeprou sem hotlauser posted image ) pa rodila dva dni pred rokom user posted image

zdej pa res grem

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 7404
3.3.2007 15:01:12   
muki1
Oh, Andreja...saj mi zaenkrat še nimamo ,,potrjenega,, bronhitisa, samo verjetno nismo več daleč stran. Ali pa smo, a ne de, Altati?

PUNCE, ZDAJ PA ZA DOBRO VOLJO, TO MATE DANES OBVEZEN TRETMAN:

Jurij zrnec na Viktorjih....jaz zmeraj ščijem od smeha, ko to gledam. Je res bilo že danes na enem drugem forumu na RR, če slučajno niste, pa počekirajte tu.

RRhttp://irena.blog.siol.net/2007/03/02/jurij-zrnec-is-back/

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7405
3.3.2007 15:08:49   
Maxica
Muki, jaz imam te Viktorje prav posnete, pa ko ni nič po tvju, si jih zavrtim in vsakič umiram od smeha.
Moža pa sicer že snubim za en laptop. Juhuhu, bom ležala na postelji kot krava, vse štiri od sebe in visela na RRju neomejeno dolgo. (sanja svinja kukuruz...)user posted image
Amazona, genau tudi mi uporabljamo. Očitno je to prava vseslovenska beseda.user posted image
Beki, kaj ga serješ, si že popustila pod pritiskom dobre čokolade? Jaz karakter sem si pa na začetku posta prav polovico meni najboljše milke, lešniki in rozine, pustila, da sem jo vsake tolk časa pokukala v hladilniku. Danes pa vidim, da mi jo je mož pojedel.user posted image  Pa je šla skušnjava.user posted image
Muki, še eno zgodbico glede črvov. Mi je pravila moja mama, da je njena mama (takrat je bila pač ful revščina) včasih v slivove cmoke vedno dajala tudi črvive slive, da je potem zgledalo kao da so tolk premožni, da si prav cimet in podobne stvari lahko privoščijo za na slivove cmoke.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7406
3.3.2007 15:18:58   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Mi je pravila moja mama, da je njena mama (takrat je bila pač ful revščina) včasih v slivove cmoke vedno dajala tudi črvive slive, da je potem zgledalo kao da so tolk premožni, da si prav cimet in podobne stvari lahko privoščijo za na slivove cmoke.user posted image user posted image

Svašta...zdaj pa nevem al naj se smejem al gravžamuser posted image
Včasih so bli tut grozni časi...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7407
3.3.2007 15:22:59   
altati
Punce, jaz pa pogrešam Tasho!!!

Tasha, kje hodiš, da te ni več zaslediti na forumu?
Daj, pridi nazaj! Me te pogrešamo! TASHA, KJE SI?????????

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7408
3.3.2007 15:24:58   
altati
piskot - danes sem pa jaz en znan voziček videla, pa enga ateka zraven...a je atek visok, suh in temnolas?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7409
3.3.2007 15:26:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Altati a si Jaši že nabavila papuče, da se božček ne bo počutu odrinjenega?user posted image user posted image

nisem....a mu jih kupite in pošljete? mama mu jih ne bo....

Neposredna povezava do sporočila: 7410
3.3.2007 15:34:37   
naja78
helllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooo.

mi se pripravljamo na popoldanski žar.mmmmmmm komi čakam.......mi danes korenčkova juhca  in palačinke niso teknile...user posted image meso,mesouser posted image user posted image

no mi smo uredu,noči kar prespane z 1x hranjenjem.......user posted image res pa da je da včas ustanem že ob 6.no mali Lan mrkne po cca 2 urah spet spat.....

grem zdej gledat kaj ste čvekale.....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7411
3.3.2007 15:36:36   
naja78
o  evo bi pozabla.hvala za čestitke.......res 4 mesece  ima naš lan.
pa ste ve cel mesec pred nama,kako so kaj 5 mesečniki....kake so kaj razlike....

Neposredna povezava do sporočila: 7412
3.3.2007 16:04:10   
štorkljica
Nisve na sprehodu...dežujeuser posted image

Pa sem glih razmišljala o dežni prevleki za voziček...mi mamo tudi Traxxa, Jaguar 4, Altati a takega mate vi? Ker si zadnjič pisala o dežni prevleki, pa me zanima če bi naredila kako fotko pa gor pripopala, da vidim kako je to, da pol mogoče kupim. Jaz bi ful šla ven, sam kaj ko naju bo pa totalno premočilouser posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7413
3.3.2007 16:09:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Nisve na sprehodu...dežujeuser posted image

Pa sem glih razmišljala o dežni prevleki za voziček...mi mamo tudi Traxxa, Jaguar 4, Altati a takega mate vi? Ker si zadnjič pisala o dežni prevleki, pa me zanima če bi naredila kako fotko pa gor pripopala, da vidim kako je to, da pol mogoče kupim. Jaz bi ful šla ven, sam kaj ko naju bo pa totalno premočilouser posted image

Jaz imam sices Traxxa Jaguar 3. Včeraj sva šla po fulll dežju z vozičkom na sistematskega v zdravstveni dom  in ni bil popolnoma nič moker. Bom naredila fotko in jo prilepim, obljubim, še ta teden. ok?
Pri nas pa ne dežuje. Sonca sicer ni, pada pa tudi ne. Moja dva moška se ravnos prehajata, punci pa igrata......mama gre pa pod tuš in lase umit.....

Neposredna povezava do sporočila: 7414
3.3.2007 16:15:30   
piskot
prevleke za dez imajo v mulerju, so univerzalne (meni jo je uspelo stlaciti cez) in stanejo okrog 10 eur. Da ne boste dajale celega premozenja zanje.

altati ja je bil Martin z atijem. Je imel rdeco jakno gor. Drugace ima pa kolegica tudi tak voz, pa tudi njihov ati je suh in dolg, samo on ima ocala. Potem se pa odloci, a si vidla nasega al ne.

Jaz bi pa prosila za vasa mnenja. Mi imamo sposojen vozicek in se je zdaj tista gospa odlocila, da ga aprila posodi se eni teti. Pripravno ane. V glavnem bomo mi zdaj nabavili vozicek. Problem je pa v tem, da se mi zdi neumno dat 500 eur ali vec za voz, kaksnega v stilu marele ali kaj podobnega pa verjetno se ne smemo imeti pri 6 mesecih ane. Da bi kupovali nov voz in potem racunali na drugega otroka se mi pa tudi ne zdi smiselno. A je imela katera ze podoben problem? A naj rabljenega kupim? 

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 7415
3.3.2007 16:35:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati ja je bil Martin z atijem. Je imel rdeco jakno gor. Drugace ima pa kolegica tudi tak voz, pa tudi njihov ati je suh in dolg, samo on ima ocala. Potem se pa odloci, a si vidla nasega al ne.

Vašega sem videla, je bila rdeča jakna in nič očal. Z Martinom je šel sedet v Gaj pred Ekonomsko šolo na klopco....Imam prav?

Jaz bi pa prosila za vasa mnenja. Mi imamo sposojen vozicek in se je zdaj tista gospa odlocila, da ga aprila posodi se eni teti. Pripravno ane. V glavnem bomo mi zdaj nabavili vozicek. Problem je pa v tem, da se mi zdi neumno dat 500 eur ali vec za voz, kaksnega v stilu marele ali kaj podobnega pa verjetno se ne smemo imeti pri 6 mesecih ane. Da bi kupovali nov voz in potem racunali na drugega otroka se mi pa tudi ne zdi smiselno. A je imela katera ze podoben problem? A naj rabljenega kupim? 

Martin bo sedel pri 6-ih mesecih v vozičku. Jaz bi na tvojem mestu kupila eno dobro marelo, ki se še poleže. Saj se dobijo od BBY, za normalno ceno (cca 200 EUR-ov). Pa še poletje gre noter in ne boš več rabila toplega, zaprtega...

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=461&ParentClassID=7&Opened=1

Prilagam ti link, o čem bi jaz razmišlajla....pa še do konca ti bo služil!
To je moje mnenje!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7416
3.3.2007 18:47:45   
piskot
altati, ja ta je bil. Njemu mali spi tudi ko je voz pri miru. Sem mu prav fous zaradi tega, ker se lahko med sprehodom tud vsede.

Drugac pa ful hvala za nasvet glede voza. Tudi sama sem imela nekaj takega v mislih, pa sem zadnjic srecala eno mlado mamico (pred katero nekateri bezijo proti Rupi), pa sva se to menili, pa je rekla, da marela ne bo uredu in da naj kupim en dobr voz, pa ga potem lahko se kdaj uporabim. No in ker mi nasvet ni bil ravno najbolj vsec, sem vprasala se tukaj.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7417
3.3.2007 18:49:14   
piskot
Mal sem jezna, sem se spravila pect marmorni kolac, mi je pa vse skupaj po tleh padlo. Zdaj ga bo pol manj, kar je pac ostalo v pekacu, pa se tok sem se trudila da bo lepo belo-crn, zdaj bo pa en zmazek...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7418
3.3.2007 19:00:24   
altati

Drugac pa ful hvala za nasvet glede voza. Tudi sama sem imela nekaj takega v mislih, pa sem zadnjic srecala eno mlado mamico (pred katero nekateri bezijo proti Rupi- ha,ha,hauser posted image user posted image user posted image ), pa sva se to menili, pa je rekla, da marela ne bo uredu in da naj kupim en dobr voz, pa ga potem lahko se kdaj uporabim. No in ker mi nasvet ni bil ravno najbolj vsec, sem vprasala se tukaj.

veš kako je to - večji kot bo Martin, bolj si boste želeli biti mobilni (predvidevam). In voziček v avto in iz njega-lažji je, bolj se sestavi, rajši ga boste imeli in lažje boste potovali.....Naj pa še ostale povedo svoje mnenje...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7419
3.3.2007 19:01:49   
altati
piskot - potem pa pridi k meni na Rumove polmesce in Orehove rezine z marmelado. Oboje sem spekla že navsezgodaj (ob 9h zjutraj). Pa danes mi je celo oboje uspelo.....user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7420
3.3.2007 19:21:15   
piskot
mmmmm, altati slisi se slastno. aj komplicirano? drugac ce je enostavna priprava, se priporocam za recept. Zdaj za kaksna komplicirana peciva, ki jih moras dat ene 3× v pecico ni casa, tako da jogurtov biskvit z zmrznjenimi borovnicami prevladuje na spisku.

Sem pa prav razvajena postala. Prej sem studirala, kaj bi jutri skuhala za kosilo. Potem sem se pa odlocila, da bom solato ocistila in nas povabila k babici na kosilo. user posted image

Kar se mobilnosti tice, smo pa zato, ker smo dobili voz v dar, zamenjali avto, ker voz ni sel v prejsnjega. Pol pa tkole.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7421
3.3.2007 19:29:22   
altati

mmmmm, altati slisi se slastno. aj komplicirano? drugac ce je enostavna priprava, se priporocam za recept. Zdaj za kaksna komplicirana peciva, ki jih moras dat ene 3× v pecico ni casa, tako da jogurtov biskvit z zmrznjenimi borovnicami prevladuje na spisku.

Popolnoma nič komplicirano. Simpl kot pasulj. Oba sta bila narejena skupaj v 45 minutah. Pri orehovem je biskvit s 5 jajci in 15 dag masla (stran vzameš samo tri beljake)'moka+sladkor. Biskvit spečeš, ko je pečen namažeš najprej z marelično marmelado, nato pa še s stepenimi beljaki + orehi + sladkorjem. In daš v pečico še posušit.
Rumovi so pa ravno tako jajca + maslo + moka + sladkor+15 dag naribane jedilne čokolade. Spečeš in še vroče preliješ z rumovim ledom (deci ruma stepeš z mletim sladkorjem in dobiš led). Lahko ti prinesem oba recepta - na Pungart, na kavouser posted image .ok? Ponedeljek ali torek, ko bo sonček.

< Sporočilo je popravil altati -- 3.3.2007 19:31:13 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7422
3.3.2007 19:31:28   
altati

Sem pa prav razvajena postala. Prej sem studirala, kaj bi jutri skuhala za kosilo. Potem sem se pa odlocila, da bom solato ocistila in nas povabila k babici na kosilo. user posted image

jaz bi se tudi, pa jo imamo žal predaleč (60km)....Enkrat na 14 dni se pa vseeno povabimo....

Kar se mobilnosti tice, smo pa zato, ker smo dobili voz v dar, zamenjali avto, ker voz ni sel v prejsnjega. Pol pa tkole.

Mi smo tudi najprej voziček kupili, potem smo mu pa avto prilagodili....user posted image  Blazno pametno, a ne?user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7423
3.3.2007 19:36:06   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Punce, jaz pa pogrešam Tasho!!!

Tasha, kje hodiš, da te ni več zaslediti na forumu?
Daj, pridi nazaj! Me te pogrešamo! TASHA, KJE SI?????????

Ja, pa res je že en čas ni zaslediti.user posted image user posted image user posted image  Upam, da je vse v redu, tako s tabo, kot z Gaelom.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7424
3.3.2007 19:44:39   
Maxica
Sem hotela že prej to vprašati, pa sem pozabila.
Lan je včeraj začel kar nekaj z glavo nabijati, levo in desno, kot da bi na hitro odkimaval. Ne vem, a je to kakšna nova fora, al kaj je zdaj to? Pa to dela samo, če je v ležečem položaju.user posted image  A je še katera to opazila pri svojem user posted image ?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?