Maxica
|
En lep pozdravček. Spet to gnilo vreme, čeprav nas je prebudil lep sonček. Sem že rekla, hura, bomo šli ven, pa preden se mi vsi prebudimo in uštimamo, se je že dež ulil. Tako da bomo kot kaže tudi današnji dan lepo preživeli v stanovanju. No, mož in Max bosta verjetno šla na obisk k njegovim starim staršem, ampak meni pa ni v interesu z Lanom hoditi po stanovanjih - preden se oblečemo, pa jemo pa itd. Mah, se mi ne ljubi, priznam. Pikabu, a vi pa že krst? Jaz sem pa rekla, da bomo kr počakali, da bo šla zima skozi. Katerega zavetnika ste pa izbrali za Maksa? Naš Max ima god 14.avgusta, ko goduje sv.Maksimiljan Kolbe. Za Lana pa še nismo čisto prepričani. Z možem nočeva dati še dodatnega imena, sva pa govorila s prijateljem Slavkom (saj veš, tisti župnik - skavt, ki naju je poročil - sva enkrat govorili o njem) in je rekel, da se bo malo pozanimal. Sem pa pol tuhtala, da če bi pa godoval na vse svete (1.november), zavetnika bi mu pa izbrala kar pokojnega papeža Janeza Pavla II. A misliš, da se to da, se kaj bolj spoznaš na to? Super ideja, ta z Nodijevim balonom. Samo ta tvoja menstruacija/čišča pa že res malo čudno deluje. Jaz bi se šla kar pokazat. Morda res premalo počivaš. Jaz vem, da če sem kakšen dan ful aktivna, se mi kar malo malo vlije sveža kri. Če pa počivam cel dan, pa ni niti sledu o kakšni čišči več. Malo se opazuj, pa probaj kakšen dan, ko je mož doma, biti malo manj aktivna, pa boš videla. Muki, lepo pozdravljena. Hehe, saj vem, saj sem ti napisala, da sem že sitna, samo me je pa res že skrbelo, da niste morali spet v kakšno bolnico. Odvisniki gor ali dol. LEP POZDRAV TUDI MOŽU OD NAŠE PREDRAGE MUKI. Čestitke Arabeli in punčki Katarini za dva meseca. Psaša, probaj mazati ritko z Bepanthenom, jaz ga že od skoz, pa imamo skoz lepo ritko, že pri Maxu je bilo tako. Evik, glede joka se pa strinjam. Mene tudi čisto iz tira vrže, če se mi joka. Ga pristavljam na levo, na desno dojko, pa kr tuli, pa dam dudo, pa ga dam pokonci, nič. Samo tuli. To mi je res grozno. Zdaj sem pogruntala, da v takem primeru se jaz uležem, pa ga dam na trebušček ležati na sebe. Se brž pomiri. Očitno samo rabi mojo bližino. Ni lačen, ampak samo pri meni bi se rad pocertal. Evik, a smo komot, iskalnik tudi obstaja. Naj ti bo, ker si lih ti - sezamov napitek - zavreš 2 dcl vode in daš, ko zavre, noter 1-2 žlički sezama, kuhaš 20 minut in popiješ. Pikabu, Lan se ponavadi tudi tako naglas pokaka (ponavadi med dojenjem), da mislim, da to bo pa zdaj ena orng porcija, tako da brž šibava na WC (no, pa tudi smrdi ful), ampak potem sem pa čisto razočarana, ko je čisto en majhen kupček drekca pekca. Zaropota pa res ful. Mis, hvala, super za seznam. Res si pridna. Frrr, čisto možno je, da ima Jaša še vedno rumene beločnice. Dojenje pri tem fajn "pomaga". Ni pa nobene panike, sčasoma bo izginilo. Za velikost plenic - ne vem, mi smo pri dvojki sedaj. Zaenkrat se mi zdijo v redu, ker se mu lepo zapnejo in ga ne tiščijo. Mah, malo po občutku delaj, pa če se ti lih pogostokrat začne dogajat, da prepuščajo, to tudi pomeni, da je čas za večje. Evik, kaj Matjaža še niste okopali? Ima popek še moker? Naš Lan je pa iz dneva v dan bolj zvedav. Dopoldne ima sploh budno obdobje, zdaj sem pa opazila, da ful z glavo spremlja vse. Kamor se premaknem, gre z glavco za mano. Uf, še ene dva tedna, pa bomo že na konju. Saj je iz dneva v dan bolje, no, ampak kakšen dan, ko noče spati in bi bil samo na rokah, je pa res kr naporen. Takole, dovolj bo od mene za danes. Lepo preživite preostanek nedelje.