Maxica
|
Dobro jutro po odlično prespani noči. Me je bilo kar groza iti spat, glede na včerajšnji tečnobni in nespalni dan Lana, ampak je bilo pa super. Sem ga podojila, preden sem šla spat, tam okrog pol polnoči, potem se je pa zbudil šele ob pol petih. Takrat se je čisto malo podojil, tako da sem si šla spumpat mleko, pa se je vmes zbudil, tako da sem mu dala kar po flaški in je spil še 50 ml in zaspal do pol devetih. Ma superca, tudi če ga imam cel dan na rokah, za tako noč brž spet podpišem. Kje pa to vi živite, da imate skoz lepo vreme??? Pri nas pa sam dež, mokrota, veter noro piha, tako da bomo zdaj kar en lep čas v tem stanovanju gnili. Danes sem tudi jaz bolje, zgleda da se je res kar treba držati pravila, da je treba 6 tednov po porodu počivati. Tudi če se v redu počutiš. Sem ta teden že pridno telovadila, pa po moje, da me je od tega bolelo in zategovalo bivše šive. Bom kar pridno ležala še en čas. Bo že še čas za hujšanje. Modulex bom pa res šla nabavit. Mislim, da je Amazona tudi jamrala glede tega, ne Arabela. Jaz grem ful težko na blato, se mi zdi tak občutek, kot da bi morala skozi eno ozko luknjico srati (pardon izrazu) in boli kot hudič, potem pa tudi na papirju vidim svežo kri. Mislim, da je to to. Menstruacijo sem jaz prvič dobila šele 11 mesecev po porodu - sem pa dojila 23 mesecev. Dobila sem jo pa ravno tisti dan, ko smo šli na morje za en dan. Jupiii. Če nimam jaz sreče... Arabela, a vi pa že dva meseca? Mi pa še en ne. Hehe, a smo oktoberke ene posebne al kva?! Bi bilo fajn vsake tolk časa tisti seznam rojstev objaviti, Mis, al katera je že zadolžena? Da malo obudimo spomine, pa da vemo komu čestitat ipd. Mtina, jah, sem mislila, da daješ svoje mleko. Pri adaptiranem je baje res treba paziti, ker je bolj redilno kao. Baje da tudi pediatrinje bolj težijo, če se s tistim mlekom preveč zredijo. Ampak ne vem ti kaj svetovati, če je otrok lačen, mu boš valjda dala jesti toliko, kot želi. Vprašaj pol pediatrinjo, kaj v takem primeru storiti, pa naj pove. A pa samo toliko malo kaka? No, saj ne vem, kako je z zalivančki, naš Lan je skoraj pri vsakem previjanju pokakan, kar pomeni ene 6x zihr, če ne več. Amazona, boš videla, lih tako boste komot nosili punčko, ko bo imela deset kil. Naš Max se je tudi rad tako nosil, pa mož ga je tako uspaval in certal, me je vedno skrbelo, kako bo, ko bo pa večji. Ampak zgleda, da se sproti prilagajaš ti in tvoje mišice na rokah, tako da ti sploh ni težko, boš videla. Mene trenutno najbolj bega, ko preklapljam od Lana do Maxa. Previjem Lana, pol še Maxa, pa se mi zdi ogromen, grem prijeti Lana, se mi zdi čisto micen itd. Če imam en čas samo enega, ok, če moram pa preklapljati iz enega na drugega, me pa čisto bega.