Maxica
|
No, komaj mi je uspelo priti malo napisati. Spet sem namreč sama, ker je šel mož nekaj delat v Ljubljano. Saj nekako že gre, ko se nam uspe preobleči in najesti. Najhuje je, če se oba hkrati zbudita, oba za previti (no, Maxa zdaj dajemo na kahlico, pa je tudi to cela procedura), pa oba lačna, oba za preoblečt, pa jaz tudi, seveda, še tešča. Tako da kar ne vem, koga bi se prej lotila. No, danes sem par minut prej vstala kot onadva, tako da sem se vsaj jaz lahko pripravila, jogurt mi je pa komaj uspelo pojesti pred dobro uro. Sedaj Lan spi, Max se pa pridno igra, po eni orng porciji Nodija. Ja, Pikabu, mi smo tudi pravi odvisniki, cel dan bi ga lahko gledal. Sedaj mu vmes še kakšne Telebajske ali pa Traktor Tom posnamem, sicer se mi začne kar mešati od Mesta igrač. Jutri imamo posvetovalnico. Babca je bila prepričana, da me je obvestila o tem, pa me ni, tako da sem jo pa danes kar jaz poklicala in je rekla, da imamo pa že jutri ob pol sedmih zvečer. Ura pa ura. Ivi od Muki, čestitke za en mesec. @lina, hvala za test. Pri nas ga tudi ne dela, več ali manj vpraša, a to že dela, a to že zna ipd. Bom pa sama malo čekirala preko tega, hvala ti. Pikabu, hvala za podatke glede godovanja. Se mi je tudi Slavko oglasil (on ni več naš župnik, ker so ga premestili - sedaj je rektor vipavske škofijske gimnazije - ampak midva sva še vedno v zelo dobrih prijateljskih odnosih ) in je rekel, da je lahko tudi tako, kot sem si zamislila, da je zavetnik papež in bi Lan godoval na dan njegove smrti, torej 2.aprila. Verjetno bomo res kar tako naredili. Glede fontanele naj bi bilo res tako - da če je vdrta, je to lahko znak dehidracije. Jaz mu tudi ponudim tu pa tam malo kamilic. Ampak tega res tako malo spije, kakšnih 20 ml. Če vidim, da sva se lih podojila, pa še kr sitnari, ali pa je med obrokoma čisto malo časa, poturim čajček, pa je. Naj bi pa res tudi pomagalo pri prebavi, če je otrok bolj zaprt. Moraš jih pa fajn posladkati v tem primeru, jaz sicer dajem kar nesladkane. Hehe, Evik, kolk si ti prijazna. Vidim, da se kar splača tebi kakšno uslugo naredit - dobiš dvojno porcijo nazaj. To gnilo vreme se bo pa baje kar nadaljevalo tja do konca tedna vsaj. Eh joj, boljše ko bi bil sneg in mraz, bi se vsaj lahko fajn oblekli, pa šli ven. V ta dež pa mene res ne mika riniti.