|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.11.2006 10:29:26   
altati
Punce, a je katera v petek na TV3 gledala ob 19.50 1. del resničnostnega šova Moj neprebavljivi zaročenec? Priporočam! Meni je smešno za umret...pa zelo malo gledam televizijo in sem zelo zbirčna gledalka...zdajle je ponovitev, kot vidim...
Pikabu-ampak jaz že ob ponedeljkih nadoknadim za vikend, a neuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 701
20.11.2006 10:32:58   
Evik
ufff, Maxica- viš iskalnik obstaja! to pa še ne obvladam, pa tolk inteligentna bejbauser posted image
hvala ti da se ti je dalo še enkrat napisat, ti bom pa jest dvakrat napisala - kok si fesjst, ki si mi še enkrat napisala, kok si fejsti k si mi še enkrat napisala.!user posted image user posted image user posted image

midva z Matjažem sva pa že od včeraj sama - tako da sva prvo noč sama preživela. je bilo kar v redu. škoda danes da je dež, sem se že veselila sprehoda, ker potem dlje spi. je bila pa prijateljica včeraj, ki ima tri in se je mal ukvarjala z nama in sem kar nekaj se naučila - tisto godenje in odkašljevanje, kot da ga nekaj moti v grlu - je ker ne more kupčka podreti ali ker ima pač zrak noter in ga je obrnila na trebuh in zelo dolgo masirala pa potem še isto na previjalni... pač  sem videla da to dolgo časa počneš sem že danes zjturaj malo probala, samo sem še mal nerodna s temi pozami, nimam občutka da udobno leži. potem tudi to, da je luč ugasnila - se je prej zvečer pomiril, tako da sem že rekla dragemu, da bova v temi hodila spat, da bo matjaž bolj spal. pa pokazala mi je kako se nos puca, ker prej sem videla samo enkrat pri patronažni pa sem si samo princip zapomnila - tako da na svaljk vate nakapljaš nekaj fiziološke ampak ne sme bit čist prepojen in trd tako da, se ko daš v nos na vato prime smrkelj - no pa saj ve to veste, zame pa odkritje... drugače pa kot vedno težave s prebavo - prdkanje in kakanje. kaka pa zadnje tri dni dosti dosti manj - bolj nekje enkrat na dan - da resno to opravi. je rekla prijateljica da je njena sploh na štiri dni kakala - eni pač čim več porabijo za težo pridobivat. saj pa tudi ma matjaž taka lička in podbradek, da je videt kot smejoči budauser posted image user posted image user posted image - še jaz opazim razliko ne glede na to da ga vsak dane gledam.
kako pa je z dežjem in sprehodi??? vlaga v zraku? pa kako zaščitit voziček? no ja, se bom zadržala pa bova s posteljico se vozila po stanovanju - včeraj zvečer je to pomagalo 45'. joj pa še take hecne finte so - predvčerajšnjim recimo je dragi sesal in vmes je bil Majtaž miren ko je nehal pa spet jok pa stok, sem rekla daj zalaufaj še sesalec - pa je bil mir, dokler je laufal...
še dan prej mu je pasal zvok vode iz pipe - očitno ga pomirjajo enakomerni zvoki. pa zanimivo, ko smo imeli glasne obiske - sestra od dragega in trije otroci - je spal kot top - tri ali celo več ur - po tistem pa ne. ne vem zdaj kdaj tišina kdaj hrup... user posted image
popek in kopanje - je na vrsti jutri - naša patronažna je rekla, da zagovarja, da se čisto posuši (to se je

prejšnji teden) in zaraste - no to pa mislim, da se je zdaj - ampak očitno je pač dlje trajalo da se posuši - tako da jutri smo pa že zmenjeni za to. močno upam močno močno, da bo užival

ČESTITKE KATARINI!!!user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE IVI - ZA PRVI MESECuser posted image user posted image user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 702
20.11.2006 11:14:05   
mtina
Gaya predčasno hvala za kapljice. Jaz bom povedala katere uporabljam - sej kregale me bodo tako in tako ... naj bodo srečni, da bom vsaj ene uporabljala pri takih krčih, ki jih imamo. Danes začnem s Sab Simblex - kemija gor ali dol, meni se preveč smili. user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 703
20.11.2006 11:34:08   
Pikabu
Altati, te kar pogrešam čez vikende. Nekaj manjka... No, fino, da v ponedeljek vse nadoknadiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, pa tale vreme. user posted image user posted image user posted image Sem sama tako tečna, da je še čudno, da otroka nista. Maks spi v vozičku. No, saj prej je nekaj tečkal. Pa sem ga oblekla za ven in dala v voziček in se je čisto umiril. AMPAK: potem je fant ugotovil, da nikamor ne gremo in SIRENA. Sem tresla voziček, da je zaspal in zdaj je čisto priden. Emo sem pa spraševala, če greva piškote peči, pa je rekla, da ne, da bo gledala Nodija. V času, ko sem rodila, je bila cel dan sposobna gledat tega Nodija in ko je šel ati v službo, sem ga jaz ukinila. Sva se zmenili, da če je lepo vreme, da gremo ven, kadar bo pa padal dež, bo lahko gledala Nodija in danes je seveda na vrsti: NODI. Se bom vsaj likat spravila. Kljub temu, da mi je mami v petek zlikala eno goro perila, so bili čez vikend spet trije stroji. Četrti stroj so bili pa pliškoti. Me je bilo kar malo strah, kakšno bo to ven prišlo, pa se je super opralo, brez večjih posledic. Edino Eminemu najljubšemu zajčku so se učke opraskale, vse ostalo je pa lepo.

Evik: jaz imam za voziček zaščito, kot palerino za dež. Če ne bo preveč deževalo, bomo šli kasneje še kaj ven, zdaj je bolj problem zaradi Eme.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 704
20.11.2006 11:34:29   
moci
user posted image punce, sem pomirjena ker vidim da se vse precej potepate. jaz sem imela kar malo slabo vest, da preveč majhno dojenčico okrog vlačim. sem zadnjič v merkatorju slišala eno mamo, ki je godrnjala kok majhnega otroka mučim user posted image
tiste, ki ste šle že v avstrijo - kako pa izgleda ko otroka fotografiraš za dokumente? se bojim, da bo naša spala ali jokalauser posted image
aja otroški puder se skoraj ne uporablja več, namenjen pa je temu, da nase vleče vlago - pot in lulanje. moj dragi ga včasih poleti posuje po roki, če se zelo poti.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 705
20.11.2006 11:39:00   
moci
altati, a to je una parodija na bar? mi je brat razlagal, da se je ful smejal.
mtina, mi imamo tud hude krče in je ni stvari, ki je ne bom probala. danes gremo na bovnovo terapijo. smo 1x že šli in je blo bolje, ni pa še dobro. tako da bo mogoče treba še 2x.
in potem bomo spali ... user posted image user posted image user posted image  upamuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 706
20.11.2006 11:49:44   
naja78
živ.
po dooooooolgem času.ful bi čvekala z vami in vas pogrešam pa kr ni časa-se še lovimo.no...vsak dan je bolš.

imam spet vprašanje.hvala za prejšne odgovore.sem se tud jest odločila da 4 ure komot spi skup.user posted image

kako otroka navaditi na voziček.učeri smo prakticirali sprehod...kaj je bilo....Lan pr men v naročju in dretje do onemoglosti........kot da bi ga s kože dajal.samo nosil bi se.user posted image

drugač smo končno izgubili krn popeka in se bomo v redo kopali.user posted image
za krče smo dobili novo zdravilo-homeopatsko iz avstrije....pali!!!!!zame pa za večjo tvorbo mleka-pali.user posted image
če kero kej zanima.................

smo pa danes spali v pojstli....ne me kregat-taveliki....blo je celo noč mir.user posted image vem da to ni ok,ampak od poroda si še nisem spočila.user posted image
user posted image

glede kilaže.....mi smo v prvem tednu pridobili 300g.patronažna ni mogla verjet,tako da gremo že proti 5 kilam....sedaj jih ima okoli 4300g.

punce pridem še dons kej gor.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 707
20.11.2006 12:00:03   
Pikabu
Naja, ne sekiraj se, če ga imaš pri sebi v postelji. Jaz sem ga na začetku tudi imela. Preveč sem bila utrujena, pa ni se mi vsakih 5 minut vstajalo, da bi mu dudo dajala in je spal pri nama. Ko sem se spravila k sebi, ko se je Maks približno navadil ritma, sem ga začela dajati v košek. Se pa še vedno kdaj zgodi, da sama prej zaspim in ostane pri nama.

Mojceca, mi smo tudi precej mobilni. Če se otrok ne dere, mi to ni mučenje. V kakšnih nakupovalnih centrih še bolje spijo, je Ema vedno spala, ko smo šli kam, Maks pa tudi. Je dovolj hrupa in jih očitno to uspava. Kakšne "brihtne" komentarje pa ignoriram, včasih prav lepo pogledam, včasih pa tudi sama kaj komentiram.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 708
20.11.2006 12:03:27   
altati
Hvala Pikabu, tudi jaz te pograšam, če se kak dan ne oglasišuser posted image . Si pravi sonček:)

< Sporočilo je popravil altati -- 20.11.2006 12:12:52 >

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 709
20.11.2006 12:08:00   
altati
mojčeca-midva z Jašem sva se en teden hodila  slikatuser posted image .Vedno mi je zaspal pred vrati foto studia, potem pa nama je en dan le uspelo, da je bil buden.
Fotografinja je rekla naj ga posedem na koleno in fant je gledal v fotoaparat kot 'ta velik'. Osebno sva pa dobila v treh dneh domov po pošti. V sredo sva nesla delat-popoldne, v soboto ob 8h je pa poštar jo prinesel. Skoraj nisem mogla verjetuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 710
20.11.2006 12:09:20   
altati
mojčeca- ni to parodija na bar. Ti sam glej, boš videla kaj so ljudje pripravljeni naredit za denar. V igri je namreč 1.000.000$.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 711
20.11.2006 12:11:14   
altati
naja78- don't worry!mi spimo skupaj že iz porodnišnice...in prav uživamo!Pa bomo tud še naprej, nam vsem paše...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 712
20.11.2006 12:31:33   
mis
Punce, takole ko berem vaše poste se mi ful lepo zdi. Če katere ni jo pogrešamo, veliko si pomagamo (brez vas bi bla skoz v skrbeh če je z našo vse v redu). res veliko sem izvedela tu in ravno zato sem bolj sproščena. Punce, hvala vam! Vsem en velikuser posted image

Kaj se bolj spalača: pasoš ali osebna? Zdej če bo treba na Hrvaško s pasošom... Katera kaj ve kaj je bolje?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 713
20.11.2006 12:31:35   
Maxica
No, komaj mi je uspelo priti malo napisati. Spet sem namreč sama, ker je šel mož nekaj delat v Ljubljano. Saj nekako že gre, ko se nam uspe preobleči in najesti. Najhuje je, če se oba hkrati zbudita, oba za previti (no, Maxa zdaj dajemo na kahlico, pa je tudi to cela procedura), pa oba lačna, oba za preoblečt, pa jaz tudi, seveda, še tešča. Tako da kar ne vem, koga bi se prej lotila. No, danes sem par minut prej vstala kot onadva, tako da sem se vsaj jaz lahko pripravila, jogurt mi je pa komaj uspelo pojesti pred dobro uro. Sedaj Lan spi, Max se pa pridno igra, po eni orng porciji Nodija. Ja, Pikabu, mi smo tudi pravi odvisniki, cel dan bi ga lahko gledal. Sedaj mu vmes še kakšne Telebajske ali pa Traktor Tom posnamem, sicer se mi začne kar mešati od Mesta igrač.user posted image
Jutri imamo posvetovalnico. Babca je bila prepričana, da me je obvestila o tem, pa me ni, tako da sem jo pa danes kar jaz poklicala in je rekla, da imamo pa že jutri ob pol sedmih zvečer. Ura pa ura.user posted image
Ivi od Muki, čestitke za en mesec.user posted image user posted image user posted image
@lina, hvala za test. Pri nas ga tudi ne dela, več ali manj vpraša, a to že dela, a to že zna ipd.user posted image  Bom pa sama malo čekirala preko tega, hvala ti.
Pikabu, hvala za podatke glede godovanja. Se mi je tudi Slavko oglasil (on ni več naš župnik, ker so ga premestili - sedaj je rektor vipavske škofijske gimnazije - ampak midva sva še vedno v zelo dobrih prijateljskih odnosihuser posted image ) in je rekel, da je lahko tudi tako, kot sem si zamislila, da je zavetnik papež in bi Lan godoval na dan njegove smrti, torej 2.aprila. Verjetno bomo res kar tako naredili.
Glede fontanele naj bi bilo res tako - da če je vdrta, je to lahko znak dehidracije.
Jaz mu tudi ponudim tu pa tam malo kamilic. Ampak tega res tako malo spije, kakšnih 20 ml. Če vidim, da sva se lih podojila, pa še kr sitnari, ali pa je med obrokoma čisto malo časa, poturim čajček, pa je.
Naj bi pa res tudi pomagalo pri prebavi, če je otrok bolj zaprt. Moraš jih pa fajn posladkati v tem primeru, jaz sicer dajem kar nesladkane.
Hehe, Evik, kolk si ti prijazna. Vidim, da se kar splača tebi kakšno uslugo naredit - dobiš dvojno porcijo nazaj.user posted image
To gnilo vreme se bo pa baje kar nadaljevalo tja do konca tedna vsaj.user posted image  Eh joj, boljše ko bi bil sneg in mraz, bi se vsaj lahko fajn oblekli, pa šli ven. V ta dež pa mene res ne mika riniti.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 714
20.11.2006 12:31:38   
Evik
hoj še enkrat, sem hitr prej zginla dol, ker se je Matjaž oglašal...
tile zadnji dnevi - sploh ne vem več kateri dan je koliko je ura, kaj se dogaja, ker je kar naprej tako - malo zaspi, potem se malo nosimo, ostanemo v določeni poziciji - danes sva spet poskusila na trebuhu, pa je malo zaspal, pa se je zbudil, pa sva pojedla, se previla - kaka nič - pa pojedla - saj se ne spomnim več- pa je zaspal - pa se bo spet zbudil...
za čaj me zanima, recimo jaz se ga zdajle skuhala - a potem ko se bo zbudil mu ga samo pogrejem? pa kolikšno koncentracijo? do zdaj sem dvakrat skuhala kumino in janež - res zelo malo, zdajle sem pa bebe - pa sem dala hitro vrečko ven...
se mi zdi da kar nekaj bluzim mal po stanovanju, mal z Matjažem, mal tuki gor, pa čakam da se spet kaj naspim...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 715
20.11.2006 12:39:15   
altati
mis-potni list je skoraj enkrat dražji in velja samo 2 leti za tako majhnega
osebna je cenejša-mislim da sem dala okrog 3000 sit in velja 5 let. Mislim tudi, da za Hrvaško ne bo potreben potni list. Z osebno lahko potuješ skoraj po vsej Evropi...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 716
20.11.2006 12:41:58   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Hvala Pikabu, tudi jaz te pograšam, če se kak dan ne oglasišuser posted image . Si pravi sonček:)

altati: user posted image user posted image user posted image Tako paše, če kdo kaj takega reče....

mis, tudi tebi en velik user posted image

Dajte me že dol nagnati, PROSIIIIIIIIIIIM. Zlikam dve plenici, pa hop, pogledat, če je kaj novega, pa spet dve plenici, pa hop nazaj. Imam računalnik in likalno mizo skupaj. Sama sebi grem na žice.

Maxica
, kaj praviš glede vremena? Meni se strga, če cel teden ne bomo mogli ven. user posted image user posted image user posted image Super, da se da tako urediti glede godovanja.

Pridem nazaj čez dve plenici... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 717
20.11.2006 12:51:37   
Pikabu
Sem nazaj. user posted image

Moram še tole napisati. Likam in me pokliče Ema spodaj: "Mami, kakat glem.". Šibam dol in vsa navdušena vpijem, kako lepo (sicer navadno kaka samo v plenico, prav čaka, da jo dam za spanje gor in se pokaka). Pa pridem do nje in mi pravi: "Bo naldila veliko kobaso čof u vodo, bom plidna punca, bom dobila bonobončke." In zdaj se že pridno masti z njimi... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 718
20.11.2006 12:53:27   
altati
Ojla, saj sem jaz ista, Pikabu...
Non stop gledam če je kaj novega. Odvisnost, ni kajuser posted image . Zdravljenje je nujno potrebno bi rekel dr. Rugelj, a ne? Samo vprašanje, če se mi sploh še da pomagatuser posted image .

Jaz sem pa zdajle oprala, posušila in že zložila...Likanja pri nas skoraj ni, laufa sušilec, pa direkt ven iz njega, poravnati in v omare...Pripravila sem tudi že za kosilo-rdeče zelje, pire krompirček, tamali dve imata še piščančka, možek pa mesno štruco (še od včeraj je ostala in mu jo bo en konec pogrela..). Upam,da Jaša ne bo zvijalo po zeljuuser posted image  Siccer pa, pri ans je kosilo komaj ob polpetih, ko user posted image  pride domov. Kdaj pa imate ve kosilo?

Midva bova pa šla ven, v kengurujčka ga bom dala. In bova šla po našo tamalo v vrtec in nujno v trgovino. Saj mrzlo ni, kot sem videla na termometru na balkonu.

Mladi gospodič Jaša trenutno spi v stolčku na kuhinjski mizi...Dolgo tako ne bo, domnevam...
Zdaj pa eno vprašanje- Pikabu, Maxica, Muki1-zakaj pa ve ne daste vaših ta velikih škratov malo v vrtec? Vsaj za 4 urice? A se vam zdijo še premajhni? Mislite, da jim ne bi bila všeč družba vrstnikov? Veliko lažje bi vam bilo...
Se mi zdi-vsaj po mojih izkušnjah, da se mnogim dvoletnikom vrtec že kar dopade...Je pa odvisno od posameznika...Moja tavelika je ful uživala v vrtcu že od jasli naprej. Tamala pa je začela uživat šele pri treh letih (zdaj pa me tako prosi, da naj hodim ponjo čim kasneje - trenutno ima 5 let in gre drugo leto v šolo), prej pa sva jo imela leto dni v privat varstvu (med 2. in 3.letom), ker ji vrtec (beri vzgojiteljica) ni bila povšeči.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 719
20.11.2006 12:57:23   
altati
Evik-vidim, da ti stvarno ide svaki dan bolje....Kmalu boš expert!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar vidim te, kako voziš posteljico sem in tja po stanovanju, da mali Matjažek zaspi...Carica si, ni kajuser posted image user posted image user posted image !!! 
Pikabu - Ema obvlada scenouser posted image user posted image ! Naša tamala tudi vedno ve kako zaslužiti nagrado!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 720
20.11.2006 13:23:01   
Evik
oj še enkrat, ja danes ko sem sama sem tudi skoz po malem gor, sicer sem pa šele zdajle uspela prebrati - malega pa spet furam s posteljico po stanovanju, no zdajle ga furam kar z nogo sem in tja pa še tv sem odprla, ker se mi zdi, da se čuti bolj varnega če je nek šundr. prejle sem mu dala čaj - pa se mi zdi da ni nič popil, še mal počakam, pol pa verjetn ospet dojit - nazadnje smo ob 11 30 pa končali ob 12 potem je bil eno uro cca mir zdaj pa jovo na novo.
kako vam uspe - men je full všeč likat - pa sploh ne pridem  zraven, mam pa pridno sosedo, ki mi zlika, pa skuha..
evomatjažek bi neki druzga...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 721
20.11.2006 13:29:25   
frrrr
hvala vsem za odgovore...

dans sm lena kot user posted image vremensko naravnana user posted image
sva šla zjutraj na sprehod in se kr hitr premislila, ker je začelo deževat user posted image

zdej se pa cartava... mau pred tvjem, mau tu... mau u postli...

mejte se!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 722
20.11.2006 14:08:10   
Pikabu
Zdaj pa res grem. Zlikano je vse, Maks se bo vsak čas zbudil. Ga bom previla in podojila, pa gremo ven. Ema danes ne gre spat, da bo šla zvečer prej, ker ima mož pevske, deževati je nehalo in gremo hitro izkoristit. Če prav vidim, sicer piha, ampak vsaj malo na zrak moramo iti.

altati, mi kosila skoraj nikoli nimamo pred peto uro, raje še kasneje. Je odvisno, kdaj pride mož domov, je pa vsak dan drugače.

Evo Maks se oglaša, šibam....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 723
20.11.2006 14:43:01   
gaya

evo mene,

midve sva ravn pojedle in zdaj čakam da se gospa odloči mal zadremuckat v ležalničku. Sva pa ble mal zunaj, pa sva se ravn v avtu v kengurujčka basale, pa se je ful dež vlil in sem se premislila, svba šle pol k tašči in jo je ona pomerkala, da sem jst skočila na pošto in vam poslal kapljice. Tko da jutri bodo pošiljke pri vas.

altati kakšno provizijo nekiuser posted image , v veselje mi je bilo.

Danes sem pa jst Gaji končno uturila dudo. Pa prav res so moje joške že sedaj bolj spočite, k ne visi skoz gor. Bilo je pa čisto po naključju. V avtu je začela paniko zganjat in ker jo jst vozim zadaj(zarad airbacka) sem ustavila in šla k njej. Jo vzamem iz lupinice in jo stisnem k sebi in dam dudo. In mala jo začne vlečt ko nora in zaspi nazaj. Tko da sem si kar oddahnila ker sem sam čakala da bom mogla tm ob cesti joške vn vlečt.

Sam ste pa načvekale v tem dopoldnevu, čveke.

Zdaj grem pa hitr likat pa kosilo do konca skuhat (njoki in golaž, mnjami)user posted image . Pol pa imam frizerja. Si morte mislit. Se kuj boljš počutim k bom nekaj zase naredila.

Pridem še kaj nazaj

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 724
20.11.2006 14:45:51   
Maxica
Evik, kakšno posteljico pa ti to imaš, da jo lahko voziš po stanovanju?user posted image  Mi imamo tisto navadno, otroško, 120x60, pa si ne predstavljam, kako bi jaz to furala po stanovanju.
Mis, jaz bom tudi dala delat kar osebno, ki velja pet let. Za potni list se mi zdi brezveze, ker ne hodimo nikamor, kjer bi se ga rabilo. Bom pa še počakala malo, še par mesecev, toliko da bo Lan lahko bolj pokončno sedel, pol ga bomo pa šli pofotkat. Itak ne nameravamo nikamor iti, če pa že bi šli v Italijo v shoping, ga pa tiste tri ure lahko tudi pustim doma v varstvu, pa pustim svoje mleko, pa ga mama poštima.
Altati, naš Max bo letos še kar doma, ker sem tudi jaz doma, pa načeloma je sedaj mož več ali manj doma, ker ima privat, razen če gre kakšno dopoldne nekam pomagat, pa moji starši so spodaj doma, tako da se mi zdi brezveze, da bi ga sedaj vpisovala v vrtec. Se bojim, da bi potem dobil občutek, aha, sedaj ko je pa dojenček, se moram pa umakniti. Tako da sem rekla, da bi drugo leto začel hoditi na 4 ure, ko bo star 3 leta. Saj načeloma ni panike, ni zahteven otrok in vsak dan bo bolje. Toliko da se Lan malo bolj začenja zavedati okoli sebe, pa zamotiti s kakšno stvarjo, pa smo na konju.user posted image
Muki pa Nežo ima v vrtcu.
A pri vas tudi non stop perete? Jaz tudi na dva dni, ene dva, tri stroje. Joj, kar groza me je. Pa zelo rada likam, zadnjič sem vsak dan malo likala, ampak potem sem ugotovila, da preveč stojim, tako da mi je vse spet začelo dol tiščati. Tako da mi sedaj spet mama pri tem pomaga.
Evik, jaz čajček skuham tudi tako, da ko voda zavre, pomočim za par sekund vrečko noter in dam ven. Potem pa dam flaško kar na radiator, pa obstane topel. Je pa treba pol čekirati, ker se zna hitro usmraditi.
Zdaj se bom pa res skidala dol z RRja, kar ni, pa ni.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale/jemljete folno kislino?

Da (95%)

Ne (5%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!