Pikabu
|
Da se še jaz malo oglasim. Mi imamo spet lep dan za seboj. Dopoldne je bilo neverjetno toplo, smo zelo, zelo uživali na sprehodu. Gremo po eni poti nad Jesenicami in se sonce tako toplo upre, da je res veselje. Ema pa uživa v raziskovanju vsega mogočega. Nekaj časa mi je bilo zoprno vsak dan hoditi po isti poti na sprehod, zdaj pa tam Emo lahko spustim, da je frej in res vsi uživamo. Maksi pa tako vse prespi. Ko smo prišli domov, se je Ema še igrala zunaj na dvorišču, na pesku. Sta mož in njegov ata naštimala tako ograjo, ki jo razpotegnemo, da je lahko sama zunaj. Saj sem že pisala, da sicer živimo čisto za cesto. To mi je res super, ker ji vedno postavim to ograjo, pa zadaj ji odprem in se čisto pridno sama igra. Ta čas sva se z Maksom previla in nahranila, potem je bila pa še ona na vrsti. Potem je Ema lepo spala, Maksu se je pa spet crkljalo po naročju. Sem vmes prišla sem gor urejat za Nodijeve slikice in sem ga imela ta čas zraven v ležalniku, pa mu nič ni bilo všeč in je začel že kar hudo protestirati. In ko sem vzela v naročje, se mi je tako zasmejal in pokazal, da je samo to hotel, da ga imam v naročju. Naš Maksi se vse več smeje. Drugače ga pa že zanimajo igračke na ležalniku, maha z rokicami, da se tiste igračke premikajo in se jim smeje. Sicer pa tudi Maks že obožuje Nodija. Ema ima en velik balon, ki je napihnjen s helijem. Mu ga je Ema prinesla in ga je ful gledal. Potem mu je pa mož tako dal, da je z roko držal vrvico in je z roko mahal sem in tja, da se je balon premikal, zraven se je pa smejal in ga zelo gledal. Imamo slikanega, ko bo možek prenesel slike, jih bom dala gor. Zvečer sta prišla moja starša, da sta pazila na Emo in Maksa, midva sva pa imela pripravo na krst. Čez 14 dni bomo namreč že imeli krst. Komaj že čakam. Mi je pa mami vse zlikala in me rešila tega. Sem imela že kar slabo vest, ker mi ni zneslo. Ko sva prišla domov, sem še Emo stuširala, potem sem šla pa še Maksa spravit spat. Pri nas na srečo ni nobenega nošenja in kakšnega posebnega uspavanja, takole zvečer je najbolj važno, da sem ob njem dokler ne zaspi, potem ga pa prestavim v košek. Imamo pa tudi fino glede spanja, saj prvo rundo spi 6 ur, drugo pa 4, tako da se tudi jaz kar lepo naspim. Puder za ritko pa tudi mene zanima. Ga imam še od Eme, ker sem ga tudi dobila, ampak nikoli uporabljala. mtina, še nekaj mi hodi na misel. Mogoče poskusiš, da mu zdaj kar daješ tak obrok, kot si mu prej, vendar mu ga ne povečuj, se pravi da na tej količini vztrajaš toliko časa, da bo ta količina normalna za njegovo starost in začneš zvečevati obrok, ko bo po starosti čas, da poje več. Glede na to, da se je sedaj normalno zredil, bi mogoče tudi tako šlo. Naja, jaz nikoli nisem zbujala, še posebno ponoči ne. Pravijo, da je spanček boljši kot žganček. To bi jaz delala edino, če bi premalo pridobival na teži. Arabela, a se je tebi čišča čisto nehala in potem začela M? Pri meni je vse skupaj čudno. Podobno je res M, ampak me moti, ker se krvavitev v bistvu sploh ni nehala in niti ne morem reči, kateri dan sem dobila M, koliko časa traja, koliko časa je traja čišča. Nič ne vem. Danes se je količinsko še povečalo. Po spominu je mogoče bilo ene tri dni vmes samo prozornega izcedka, potem se je začelo nazaj tisto prozorno in vmes bolj svetlo rdeče nazaj, do nedelje, ko je spet bila kakor kri in danes, ko je količnsko tega več. Jaz sploh nič ne vem. Pregled pa šele konec meseca... Me skrbi, da sem premalo počivala in da ne bi bilo kaj drugega narobe, ker jaz sem sicer polna energije že vse od takrat, ko je šel mož nazaj delat in res skoraj nič ne počivam. Pa vse bolj me začenja razganjati slončkanje, ampak v tej situaciji ne upam. mojceca, dobrodošla nazaj. Smo te pogrešale, smo te. Lu, dojenje je zaščita, v primeru, da je izpolnjenih en cel kup pogojev. Se spomnim, da so nam na faksu to nekaj govorili, ampak se ne spomnim več, katerim pogojem mora biti zadoščeno. Nekaj se spomnim, da je prav pogojeno, kolikokrat na dan mora biti, pa točno na koliko časa in ne vem kaj še vse. Zato pa je bolj rizično, ker navadno vsi pogojeni niso izpolnjeni in zato ne more biti zanesljiva zaščita. Je kar dosti primerov, da so kmalu zanosile kljub dojenju. Grem počasi spat. Lep vikedn želim vsem.
|