|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
17.11.2006 15:08:24   
gaya

Punce jst pa rabim nasvet. Moja Gaja se danes nekam čudno obnaša. Zjutraj je bilo ok, pol po tistem skupnem spanju se je pa zbudila, sva se prevle, pojedla je pa ful mal. bila na joški 10 min pol je pa zaspala. Sem jo pustila, se je zdaj zbudila po pol ure, podrla kupček, spet ful mal pojedla, na joški cca10 min in spet spi. In zdaj me resno skrbi če ni kaj bolana???user posted image  Ker ponavadi je takle čas pokonci. In sedaj jo skoz čekiram. Vroča se mi ne zdi, joka tud ne, da bi jo kaj bolelo. kakala je danes normalno. A sam paniko delam in bi mogla bit vesela da tko spi user posted image . Nikol nam ni prav. Ampak mene resno skrbi.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 651
17.11.2006 15:20:38   
Ženkica
Gaya, ne sekiraj se; glede na to, kar si napisala, sklepam, da ima pač tvoja punčka bolj len oz. zaspan dan in to je to. Pač, tudi naši user posted image  ne morjo bit skos v enem pogonu kot bi si mi želeli a ne. Skratka, jaz mislim, da je vse ok, jutri oz. ponoči bo spet vse po starem, ko ne boste spali, ker bo tako živahna. user posted image

No ja, tudi mi nismo danes ponoči kaj prida spali; malo se mi zdi, da so jo krči dajali, malo se ji pa ni ljubilo spat, ker me je gledala kot sedmo čudo sveta. No ja, jaz sem spet bolj tako tako, jasno, mi fali enih par uric, ampak bo že.

Sem pa danes uspela oddat en kup papirjev;
- vlogo za vrtec; jasli,
- vlogo za enkratno denarno pomoč od občine,
- vlogo za doklade oz. otroški dodatek.
Bravo mami user posted image user posted image

Tudi davčno številko je Kaja končno dobila, tako da sedaj imamo pa res vse urejeno. Čez slab mesec pa nameravam jo peljat slikat, še za osebno, da bomo šli lahko tudi kam čez mejo.

Uff, pa sami obiski so danes na sporedu, dopoldne sta bla tašča in tast, popoldne pride še moja mami; mene pa še cel kup plenic za zlikat čaka; mater, se jih že 2 dni spretno izogibam.

No punce, lepo se mejte,

pa pa

Ženkica

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 652
17.11.2006 15:29:44   
mis
Mi pa smo imeli spet malo slabšo noč. zjutrj sem bila tečna ko user posted image . Opažam, da delam napako ker ponoči leže dojim in potem mala poje samo napol in obe zaspiva. Potem je pa kmalu alarm. Bom danes probala v sede, pa kupček, pa spat. Upam na zmagouser posted image

Seznamček
1. 10. Amazona, 11. 10. rodila Ajdo Izo user posted image user posted image
02. 10. Arabela, 19. 09. rodila Katarino user posted image user posted image
02. 10. MAMICA81, Kranj 15.10 rodila Evo  user posted image user posted image
03. 10. Pikabu, Jesenice, 27. 09. rodila Maksa  user posted image user posted image
04. 10. meri, 3. 10. rodila Stašo user posted image user posted image
??. 10. gaya, Jesenice, 30. 09. rodila Gajouser posted image user posted image  
??. 10. mojceca, 28. 09. rodila Katarino user posted image user posted image
10. 10. ta.naja, 8. 10. rodila Aneja user posted image user posted image
12. 10. *AnaL*, Kranj user posted image
12. 10. Maxica, Postojna, 23.10. rodila Lanauser posted image user posted image
14. 10. Evik, Postojna 26.10.06 rodila Matjažauser posted image user posted image
14. 10. vava, 10. 10. rodila Luka user posted image user posted image
15. 10. nanica, Ljubljana 21.10 rodila Blaža - Vida  user posted image user posted image
16. 10. @lina, 10. 10. rodila Matjaža user posted image user posted image
16. 10. natja_ user posted image

user posted image ČASTNA OKTOBERKA user posted image
17. 10. mis, Novo mesto , 17.10 rodila Tino  user posted image user posted image
18. 10. muki1, Murska Sobota 20.10 rodila Ivo user posted image user posted image

user posted image    DRUGA user posted image
ČASTNA OKTOBERKA
18. 10. clody, Jesenice 18.10 rodila Nejcauser posted image user posted image   
20.10.  slončica user posted image

22. 10. beki24, 9. 10. rodila Tinkaro user posted image user posted image
23. 10. mtina, Trbovlje, 14. 10. rodila Žana user posted image user posted image
24. 10. altati, 9. 10. rodila Jaša user posted image user posted image
24. 10. lucika , ?? rodila Aidanauser posted image user posted image
26. 10. tasha23, Postojna, 16. 10. rodila Gaelauser posted image user posted image
26. 10. taja24, Novo mesto user posted image
28. 10. naja 78, Ljubljana (trola) user posted image
31. 10. frrrr, Ljubljana, 11. 10. rodila Jaša user posted image user posted image
31. 10. psaša, Postojna   25.10. rodila Miho user posted image user posted image

Izbrskala sem zadnjo verzijo. Prosim dodajte kar je treba, bom popravila. Brez zamere za napake in pomankljivosti.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 653
17.11.2006 15:37:01   
gaya

mis jst sem mela uradni rok 13.10.2006 , pa še šetek je bil user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 654
17.11.2006 15:37:58   
lucika
oj, gaya. moj aidan ima danes tud tak dan. isto bi jedel vsake pol ure, pa je, pa se mal igra, pa spet je..pa da das dol, in bi cez 15 minut spet. sem obupala, si mislila, da danes pa nimam dost mleka..pa mu natredim dodatek. 70, eno uro po moji zizi. poje, pa bi se. zdaj ne vem, al je danes tak ful lacen, al res nima dost, al je pa pac tak dan ko se sam ne ve, kaj bi rad...
odkar smo se zjutraj vstali, se ni zaspal. malo sicer dremucka, z odprtimi ocmi; jaz pa skacem in mu popravljam dudo. v tistih parih minutah, ki sploh so med njegovimi danasnjimi obroki.
ati je odsoten, spet ga ni do nedelje. mogoce ga mali glih zarad tega serje, ker mene malce skrbi, kak bova zmogla midva tole sama doma...
tak, pa sem pojamrala..

drugace smo ok. ko smo siti in previti in ne jocemo. priznam, tale jok me mece s tira..

kar se pa tice dojenja, pa je malo boljse zdaj. sem naprosila syntocinon sprey za v nos. pa je boljse. zdaj me vec ne boli pod pazduho in ne vem kje vse, ko mali vlece. pa tud tiste rjave zadeve, ki so zgledale, kot da se bradavica gnoji, so skoraj izginile; torej so bili res zamaseni doloceni vodi. zdaj gre kar boljse, samo, hm, zdaj ne vem, kaj je to danes z mojim mlekom?

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 655
17.11.2006 15:39:01   
lucika
jaz sem rodila 22.10.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 656
17.11.2006 15:41:33   
beki24
Gaya- naša je pa včeraj spala kot ubita, danes pa...hm........vsake pol ure bi jedla in to poje ene 50ml, da je potem spet hitro lačnauser posted image
Imajo zgleda tudi našeuser posted image  malo boljše in malo slabše dniuser posted image !

Mtina- kaj pa če bi mu mleko malo razredčilauser posted image  Pusti količino 170 ml isto, samo daj notri kakšno merico mleka manj..samo predlog..tako bo imel polen želodček- in manj kalorij!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 657
17.11.2006 15:47:42   
lucika
a smem eno "cudno" vprasanje?
a pustite vase male kdaj same, tako, za 5 minut?

da razlozim; mojega dragega ni do nedelje. in smo ostali doma sami, jaz,aidan in nasa pika. zdaj pa ne vem, al lahko peljem piko na brzino lulat pred blok, ko mali spi; al si naj raje nekoga poklicem da pride ponjo? saj vem da kompliciram, vem tudi, da ko zaspi, spi tud po tri ure; vem pa tudi, da se ga za sekundo nisem samega pustila. sicer ni logicno zakaj; pa ce bi imela mal vecje stanovanje, bi blo isto casa it na drug konec, kot it ven s psom...kaj ve mislite?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 658
17.11.2006 17:02:07   
mtina
Pri nas imamo pa pesem: od osmih pa do petih je spal cele tri ure.

Lp, ga grem še malo mirit

Sonce!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 659
17.11.2006 17:48:46   
altati
ojla, na hitro...
naš Jaša je tudi danes ful živahen, spal je zjutraj 2 x po pol urce, pa na dveh sprehodih, zdajle pa tule zraven mene že veselo 'poje'...lep vikend vsem...
Lucika, saj boš zdržala, ko si taka 'fejst punca'...

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 660
17.11.2006 18:31:48   
naja78
živ.

še sem živa še.

komaj..............

naš mali LAN ga tudi danes sračka ko nevek kaj.
noč je bila kar mirna.2x podoji na cca 3 ure in ob 6.30.auf.od takrat pa do 13.30. ni zaspal ama nič,mogoče za par minut user posted image .pa se tud jest sprašujem...če nimam dost mleka......ker mi na 1x čist cel jošk sprazne........prej sem ga mela(cel 1 jošk za 3x)user posted image .pa mi je patronažna rekla,da se tako sisa navadi in da je pač taka ponudba......ker mali tako je...jaz pa se vedno uprašam,,,,kaj če mu ni zadostuser posted image ,...no končno nam je uspelo zaspat.
me pa daje neki druzga.prosim za nasvet!
jedla sva ob 15.30.nazadne,da je bil kar pokast,in mi je ob 17 zaspal ko čok.......jest ga ne bi budila na 3-4 ure.torej ob 18.00.kaj pravte????moti me to,ker pravjo da mora jest na 3-4 ure.no če mi bo zdej spal do 20.00 bo to več kot 4 ure,......user posted image user posted image a je to narobe?????????????

lucika:če si prepričana da mali spi in bo spal še najmanj nevem....uro,dve,lahk mirno pelješ za 10 min Piko pred blok.jaz to že delam,ampak ne več kot 10 min.

altati:lušne slikce

mis.napiši me v seznamček,samo jest manjkam.............3.11.06-Lan

zdej grem še mal čekirat.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 661
17.11.2006 18:51:24   
naja78
še to.ko sem vas malo brala.
modulex........kar uporabljajte,...jaz sem ga med nosečnostjo in ga tud zdaj učasih.....glih dans...user posted image ,je res malenkost.....pa leden tuš je zakon user posted image

duda: mi smo ga kar malo prisilili v to,da si prstkov ne bi preveč pojedel,pa se je je komi navadil......počasi....

vprašanje.......................

KAKO OTROKA NAVADITI NA FLAŠKO(NPR.ZA ČAJČEK.....)NOČE PIT IZ FLAŠKE,...ČEPRAV MISLIM DA NE BI SMEL BIT PROBLEMA,KER DOJIM Z NASTAVKI.....

IN PA KERE FLAŠKE IMATE...JEST MAM NUKOVE,PA NI NIČ BOL,TUD AVENTOVO SMO PROBAL....user posted image

ne predstavljam si da bi mogla skos siso ven vlečt po trgovinah in obiskih,ko lahko dobi malo čajčka za pomiritev.....user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 662
17.11.2006 19:55:41   
Arabela
Lucika,  tudi jaz sem precej sama, pa malecko tudi samo pustim ko peljem kužiko ven lulat pa se z njo malce poigram.. no ampak edina razlika pač je da smo mi v hiši in ne v bloku in pustim vhodna vrata odprta...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 663
17.11.2006 22:32:08   
frrrr
naja, če imaš kak baby phone, je idelaka... lahko greš tudi za dlje časa pred hišo, saj hitr nazaj vskočiš, če bi kaj dogajalo.
zbujanje na 3 ure... to bolj v začetku, da vzpostavi mleko v joških in začne pridobivati na teži... če pridobiva, ga pustiš spat (ponoči pa sploh) in se bo sam zbudil, ko bo lačen

navajanje na flaško... mi zaenkrat samo še dojimo in nimam pojma kk se to izvaja... bom počakala na nasvete patronažne, ki se bo pri starosti 5ih mesecev oglasila

puder za ritko... se jaz tut sprašujem za kaj in kdaj se uporablja... prav tako imam en kup tekočih mil in kopeli za otročka in ne vem kdaj bodo prišle v poštev

mtina, pridobivanje na teži... mi se samo dojimo, pa naš tudi zelo pridobiva na teži... v enem mesecu zrastel za 6 cm... ker nimava tehtnice za tamaučka, sem danes stopila z njim v naročju na tehtnico in je pokazalo 4.8 kg več kot pa brez njega... torej 2 kg v enem mesecu in 6ih dneh... men se ne zdi nič debel, prej presuhcen za dojenčka

lepo se imejte! in fajn spite!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 664
17.11.2006 23:11:56   
Maxica
Gaya, potolaži se (eh, kva pametujem, saj sem jaz ista). Lan je bil včeraj tudi tečen kot ne vem kaj, nič ni hotel spati, razen malo v naročju, samo jedel bi, ali pa je tulil, v glavnem naporen sto na uro. Danes pa čista kontra - samo poje in zaspi nazaj. Priden too much, sploh ne vemo, da ga imamo. Verjamem, da mora še malo nadoknaditi spanec od včeraj. Glej, tudi ti nimaš dveh dni popolnoma enakih - kakšen dan si dobre volje, drug dan slabše. Ne sekiraj se, sem prepričana, da je z Gajo vse v redu.
Mis, spet tečnarim, samo predlagam, ko si lih tako pridna, da skrbiš za sezname - kaj pa, če bi dala spredaj datum rojstva naših user posted image , pa njihovo ime, pa potem naš nick. Se mi zdi, da bi bilo bolj pregledno, ker nas pdpji ne zanimajo več toliko. Al kva, a ima katera kakšen drugačen predlog?
Lucika, koliko časa pa dojiš na eni strani? Probaj tako, da ti res sprazni eno stran, tako da dobi tudi tisto ta nasitno mleko, ne samo tisto prvo, za odžejat. Jaz prav samega Lana skoraj ne pustim, itak je skoz kdo doma, pa nimam kakšnih takšnih obveznosti, da bi morala npr. psa peljati pred hišo. Edino se pa grem stuširat, tako na hitro pod tuš skočim, če vidim, da ravno spi, to pa ja. Mislim, da je baby phone res dobra rešitev zate. Vsaj toliko, da lahko mirne vesti pelješ psa pred hišo.
Naja, glede bujenja, kva pa jaz vem. Lan je pri nas čisto naštelan na točno tri ure čez dan. Če se pa slučajno kdaj zgodi, da proti večeru podaljša ta presledek, ga pa kar grem previti, da ga zbudim, sicer je pa ponoči panika. Ampak tja, na 3-4 ure, je pa po moje čisto ok, če se ti zbuja. Par minut gor ali dol.
S flaško pri nas ni bilo nikoli problema, pri nobenem. Imamo Aventove, s cucljem št.1. Oba sta kar takoj znala potegniti. Ne vem, po moje če zna dudo potegniti, bi moral tudi to, no. Probaj mu jo dati, samo ne takrat, ko se joče, takrat ima preveč odprta usta. Hm, saj ti ne vem prav svetovati, no.user posted image
Jah, zdaj pa počasi spat. Kmalu bo sirena. Lahko noč vsem.
A naši nočni duhci pa nič več ne strašijo?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 665
18.11.2006 0:03:05   
Pikabu
Da se še jaz malo oglasim.

Mi imamo spet lep dan za seboj. Dopoldne je bilo neverjetno toplo, smo zelo, zelo uživali na sprehodu. Gremo po eni poti nad Jesenicami in se sonce tako toplo upre, da je res veselje. Ema pa uživa v raziskovanju vsega mogočega. Nekaj časa mi je bilo zoprno vsak dan hoditi po isti poti na sprehod, zdaj pa tam Emo lahko spustim, da je frej in res vsi uživamo. Maksi pa tako vse prespi. Ko smo prišli domov, se je Ema še igrala zunaj na dvorišču, na pesku. Sta mož in njegov ata naštimala tako ograjo, ki jo razpotegnemo, da je lahko sama zunaj. Saj sem že pisala, da sicer živimo čisto za cesto. To mi je res super, ker ji vedno postavim to ograjo, pa zadaj ji odprem in se čisto pridno sama igra. Ta čas sva se z Maksom previla in nahranila, potem je bila pa še ona na vrsti. Potem je Ema lepo spala, Maksu se je pa spet crkljalo po naročju. Sem vmes prišla sem gor urejat za Nodijeve slikice in sem ga imela ta čas zraven v ležalniku, pa mu nič ni bilo všeč in je začel že kar hudo protestirati. In ko sem vzela v naročje, se mi je tako zasmejal in pokazal, da je samo to hotel, da ga imam v naročju. Naš Maksi se vse več smeje. Drugače ga pa že zanimajo igračke na ležalniku, maha z rokicami, da se tiste igračke premikajo in se jim smeje. Sicer pa tudi Maks že obožuje Nodija. Ema ima en velik balon, ki je napihnjen s helijem. Mu ga je Ema prinesla in ga je ful gledal. Potem mu je pa mož tako dal, da je z roko držal vrvico in je z roko mahal sem in tja, da se je balon premikal, zraven se je pa smejal in ga zelo gledal. Imamo slikanega, ko bo možek prenesel slike, jih bom dala gor. Zvečer sta prišla moja starša, da sta pazila na Emo in Maksa, midva sva pa imela pripravo na krst. Čez 14 dni bomo namreč že imeli krst. Komaj že čakam. Mi je pa mami vse zlikala in me rešila tega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem imela že kar slabo vest, ker mi ni zneslo. Ko sva prišla domov, sem še Emo stuširala, potem sem šla pa še Maksa spravit spat. Pri nas na srečo ni nobenega nošenja in kakšnega posebnega uspavanja, takole zvečer je najbolj važno, da sem ob njem dokler ne zaspi, potem ga pa prestavim v košek. Imamo pa tudi fino glede spanja, saj prvo rundo spi 6 ur, drugo pa 4, tako da se tudi jaz kar lepo naspim.

Puder za ritko pa tudi mene zanima. Ga imam še od Eme, ker sem ga tudi dobila, ampak nikoli uporabljala.

mtina,
še nekaj mi hodi na misel. Mogoče poskusiš, da mu zdaj kar daješ tak obrok, kot si mu prej, vendar mu ga ne povečuj, se pravi da na tej količini vztrajaš toliko časa, da bo ta količina normalna za njegovo starost in začneš zvečevati obrok, ko bo po starosti čas, da poje več. Glede na to, da se je sedaj normalno zredil, bi mogoče tudi tako šlo.

Naja, jaz nikoli nisem zbujala, še posebno ponoči ne. Pravijo, da je spanček boljši kot žganček. To bi jaz delala edino, če bi premalo pridobival na teži.

Arabela
, a se je tebi čišča čisto nehala in potem začela M? Pri meni je vse skupaj čudno. Podobno je res M, ampak me moti, ker se krvavitev v bistvu sploh ni nehala in niti ne morem reči, kateri dan sem dobila M, koliko časa traja, koliko časa je traja čišča. Nič ne vem. Danes se je količinsko še povečalo. Po spominu je mogoče bilo ene tri dni vmes samo prozornega izcedka, potem se je začelo nazaj tisto prozorno in vmes bolj svetlo rdeče nazaj, do nedelje, ko je spet bila kakor kri in danes, ko je količnsko tega več. Jaz sploh nič ne vem. Pregled pa šele konec meseca... Me skrbi, da sem premalo počivala in da ne bi bilo kaj drugega narobe, ker jaz sem sicer polna energije že vse od takrat, ko je šel mož nazaj delat in res skoraj nič ne počivam. Pa vse bolj me začenja razganjati slončkanje, ampak v tej situaciji ne upam. user posted image

mojceca, dobrodošla nazaj. Smo te pogrešale, smo te.

Lu
, dojenje je zaščita, v primeru, da je izpolnjenih en cel kup pogojev. Se spomnim, da so nam na faksu to nekaj govorili, ampak se ne spomnim več, katerim pogojem mora biti zadoščeno. Nekaj se spomnim, da je prav pogojeno, kolikokrat na dan mora biti, pa točno na koliko časa in ne vem kaj še vse. Zato pa je bolj rizično, ker navadno vsi pogojeni niso izpolnjeni in zato ne more biti zanesljiva zaščita. Je kar dosti primerov, da so kmalu zanosile kljub dojenju.

Grem počasi spat. Lep vikedn želim vsem.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 666
18.11.2006 8:48:19   
Ženkica
Še mene dajte na seznam prosim user posted image :

rodila sem 27.10. user posted image  punčka Kaja

PDP pa sem imela 7.12. user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 667
18.11.2006 9:38:29   
muki1
Dobro jutro.

Evo mene. Sem vas zvesto brala, ampak mi je kar zmanjkalo časa za odpisat, sem imela ves čas obe punci pri sebi, pa lepo vreme in smo bile aktivne zunaj nonstop, pa hodili smo malo naokrog. Da se malo pohvalim, včeraj je bila Iva stara 4 tedne in smo se odločili, da gremo v MB. Sem si šla nabavit oblačila, ker smo naslednjo soboto vabljeni na poroko. Iva je bila pridna kot en zlatek, res. Spala je vso pot do MB. Zbudila se je enkrat v H&M, da sem jo v garederobi podojila, je pridno zaspala nazaj. Potem se je spet zbudila enkrat v Europarku, da sem jo previla in podojila in to je to. Ga je zato bolj Neža sračkala, ampak smo preživeli.
Nasploh je Iva zelo mirna. Dosti spi, čez dan in ponoči. Skoraj konstantno se zbudi okrog enih, do takrat spi v svoji postelji, se podoji, zaspi pri nama nazaj do kakšnih petih. Včasih se zbudi že dosti prej, ampak ne vedno.
Krčev zaenkrat ni user posted image , pred kakanjem pa so včasih prave muke user posted image .
Kengurujčka smo mi imeli pri Neži in je bil izjemno priljubljen pri starših in otroku user posted image . Toplo priporočam. Mi smo laufali po naših hribih in gričih, sesali in kuhali, vse s kengurujčkom.
Dudo sem imela že v porodnišnico, pa jo včasih potolaži, drugič spet ne. Ampak jaz ji dajem, ker nonstop jo imeti na joški, si ne morem privoščiti, imam še enega razgrajača.
Pikasta je Iva vsak dan bolj user posted image .

Še veliko sem hotela napistai, pa me mož priganja, ker bo nesel računalnik na popravilo, ker že več kot mesec dni nekaj šteka in se bojim, da bo izdihnil, ker potem grem še jaz za njim user posted image . Sem možu včeraj rekla, da sem dobila SMS od Maxice, ki me že pogreša na RR, pa mi je odgovoril, da se narkomani tudi fejst družijo med sabo user posted image . REPLIKO PROSIM user posted image . Komentarji, da imam smotanega moža niso potrebni, ker to vem že sama user posted image .

No, tak da se v najboljšem primeru beremo v torek user posted image . Jaz vas že pogrešam. Bo pa pri nas pestro, pestro, ker so se začeli obiski, pa prvi pregled imamo naslednjo sredo in tako dalje in tako naprej .........

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 668
18.11.2006 9:52:27   
Arabela
 Dobro jutro!

Pri nas se je tudi sonček skril, a to nam ne prepreči, da gremo malce v shopping v mesto... komaj čakam... že od rojstva nisem bila v mestu prej pa smo se vsako soboto dobivale s kolegicami in pohajkovale... no danes pa greva z možekom in malecko..
user posted image

Pikabu... meni se je čišča ustavila za kakšnih pet, šest dni, nato pa sem dobila menstruacijo.. nič rjavega ali prozornega izcedka ampak kar direkt rdečo... pa nimam ful, ravno toliko da moram imeti vložek (poln kufer imam teh vložkov, a se jih bom kdaj sploh znebila user posted image )... no danes pa spet nič ne teče.. zaenkrat...

LEp vikend vam želim.. malecka se že oglaša v ležalniku...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 669
18.11.2006 10:37:45   
Lu
Dan!

Ja, moja dva sončka sta si res pdoobna. Me zanima kaj bo kasneje. Ko še mali zraste. Mi je pa ena soseda rekla, da je tadrugi spet Mojmu podoben in da bomo mogli imeti še enega. Sem za. Samo čez ene 3 leta. Nič prej.

Punce a katera še uporablja Pamperske št. 2. jaz jih imam še cel paket ( 98 kom ) pa so nam žal še premajhne. Tako, da če jih ima katera name kupiti se lahko zmenimo in jih dostavim do LJ. Cena pa 3.500 sit.

Še nekaj me zanima. Glede krčkov. Kdaj primejo kapljice? Sem mislila, da v roku ene urce. Ampak čedalje bolj opažam da je bolj nemiren popoldne. Je možno, da šele po 7 urcah?

Glede dojenja je pa pri nas tako. čez dan bi jedel tam, na 2-2,5 urce ponoči pa skupaj spi 5 ur, nakar ga podojim samo na eni ker je dovolj in nato proti jutru še na drugi. Malo me skrbi zaradi mlekca. Bi bilo mogoče bolj pametno, da bi si ga izčrpala.

Aja a daste še mene na seznam. 3.10.2006

Zdaj me pa že kliče.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 670
18.11.2006 11:02:46   
psaša
Punce živjo.
Končno sem dobila računalnik v moj štuk, zako, da lahko tudi kaj napišem, ker mali trenutno spi. Končno. Nimamo sploh nobene rutine. Mali je in spi kot njemu paše. Pa še to sedaj par dni sploh čez dan skor nič ne spi. Se mi zdi, da se je full razvadu bit na rokah. Pri dojenju je full zaspanček in hitro zaspi pol je pa čez 10 min že lačen. Pa tudi jaz imam premalo mleka, tako da dodatek pri nas kar gre. Imela sem tudi že mastitis, hvala bogu smo ga hitro odkrili tako, da ni bilo tako boleče, samo vročina je bila 39,4. Sem pa tudi kar fajn utrujena, se mi zdi, da včasih nimam 5 min zase, kaj šele za kaj drugega.
Pa na začetku me je full glava bolela, ko sem kaj brala, tako da tudi vas nisem kaj preveč sledila. Upam, da ste vse uredu in  vaši mali tudi.
Dobro, da je moja mami en štuk niže, da mi kuha kosilo, ker bi bili drugače lačni in tudi lika.
Pa mojega dragega moram tudi pohvaliti, ker se kar znajde pri malemu. Samo pri nama je pa problem, ker se mi zdi da se samo še kregava. Ma saj bo bolje.

Punce, držite se, toliko za enkrat se še beremo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 671
18.11.2006 12:28:05   
psaša
Punce prosila bi vas za pomoč. Mali ima že cel teden vneto ritko, tam kjer kaka ima take rdeče ranice. Mažem ga z Nivejino kremo za ritko, pa očitno nič ne pomaga. Katero kremo priporočate? Patronažna mi je rekla, da je ta od Niveje čist uredu.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 672
18.11.2006 13:46:20   
Lu
psaša namaži mu z Praško pasto. Jo kupiš v lekarni ali pa Bepanthen. Prva je bolj za rane, druga pa za vnetja.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 673
18.11.2006 14:08:13   
Evik
čao punce, evo strahec je tu..
čakam da bo juha gotova, jo je dragi skuhal, da pojem in grem spat - čist crknjena - podobno kot pri vas včeraj, Matjaž danes od zjutraj ne spi - pa bi malo jedel pa bi se malo nosil pa... ne vem pravzaprav kaj bi naj naredila za njega - se sprašujem ali ga preveč poskušam pomirit, s tem ko mu iščem položaj ki bi mu ustrezal? morda ga je treba preprosto držati v naročju in pustiti, da se pomiriuser posted image - je pa res, da jok totalno izčrpava - vse prenesem, samo da joče ne. ajoj še nekaj - mislim, da mu je tudi trepalnica odpadla in jo ima v učki - vidi se namreč da je nekaj čez zenico pa da je uček razdražen - predvidevam, da bo to oko samo nekako ven spravilo? jaz not ne bom drezala, sem samo obrisala s sterilnim zložencem po veki pa malo mleka namazala čez.
drugače sem pa včeraj upala, da bom utegnila priti gor, ker sem bila totalno zmagoslavna - mi smo začeli podirati kupčke!!! hura hura hura  user posted image user posted image user posted image pravzaprav to niso nobeni kupčki amapak je prej pošteno riganje!user posted image
ampak glavno uspelo je - na rami - tako da zdaj vem kaj je pomenilo tisto njegovo krehanje in odkašljevanje po dojenju - poskušal je podreti kupček. od kar nam pa to gre bi pa najraje ves čas bil v pokončnem položaju, tako da se z rokami opira na ramo - predvidevam da ni dobro predolgo tako ???user posted image no saj še ne gre vsakič- ampak napredujemo.
drugače pa je bil včeraj res lep dan in jaz tako srečna, ker je podrl kupček potem pa sladko zaspal. je bilo pa naporno niti trenutka zase - so bili še obiski - sestra z otroci od dragega - saj so luštni ampak zmatrajo, k sreči je Matjaž vse prespal... zdaj pa nič več obiskov do decembra - najožji sorodniki so bili - ostali bojo pa lepo počakali.
no danes sem totalno crknjena - od 5h- smo bolj ali manj pokonci. ampak Matjaž je končno zaspal in z dragim sta tokrat sama odšla na sprehod, tako da tole napišem, pojem in zginem spat.
laski našemu že odpadajo.
kera je pisala o svojem popku -moj lepi popek je isto rjava luknja... user posted image
maxica a napišeš še enkrat recept za sezamov napitek, prosim, da ne grem nazaj iskat???
psaša - dobrodošla, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image pa drži se!!!
vprašanje - a ponoči previjate - danes se je res zelo pokakal pa nisem vedela ali naj ga previjem ali naj ga pustim da spi (ne budi lava - dok spavauser posted image ) isto me zanima za podiranje kupčkov - ga podirati ponoči ali ne  - glej oklepaj zgoraj - ker v bistvu je to kar delo za Matjaža, ker se ponavadi na rokice opira... )
pa še to  - od dragega mama je rekla, da menda ni dobro jih preveč v naročju imeti -sem mu rekla, da sem že patronažno vprašala, če je to res - v glavnem sem rekla, naj argumentira - ker če je to zaradi razvajanja - potem sorry, če pa je to zaradi hrbtenice, mišic ali česa podobnega, da morda škodi razvoju - potem bi pa želela vedeti
user posted image
mamice lepo se imejte!!!user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 674
18.11.2006 15:23:47   
Pikabu
Oj.

Danes sem pa jaz čisto povožena, pa Maks ni nič kriv. Sem si kar sama. Včeraj je šel lepo ob devetih spat in jaz sem za eno uro zaspala z njim. Se zbudim, ga prestavim v košek, se grem v kopalnico uredit in pred računalnik. Kar dolgo sem bluzila tukaj gor in se okoli polnoči spravim v posteljo in grem brat knjigo. Okoli pol dveh pride mož in me gleda,kaj mi je, da še vedno berem. Da bi on lažje spal, ugasnem luč in se trudim zaspati. Ne gre. Čez eno uro še vedno budna, po glavi roji tisoč in ena stvar, zbudi se Maks. Ga podojim in dam nazaj v košek. Čez čas mi končno uspe zaspati. Joj, se že vidim, kakšna bom zjutraj. Čez kakšno uro: jok. Ni Maks, ups, Ema je. Zbudim moža, ker res nisem pri sebi, da jo grem iskat. Jo prinese k nama in pravi, da je zmaj user posted image v njeni postelji in da jo je petelin prišel pozdravit. user posted image Noče spati pri atiju, zleze pod moj kovter in zaspi. Jupi, jaz pa vsa polomljena. Zjutraj enkrat se zbudi še Maks, Ema še kar vztraja pri meni, tako ležim čisto na robu, da imata oba otroka dovolj prostora. Okoli osmih se spravimo pokonci, jaz bi pa še spaaaaalaaaaaaa. Zdaj otroka oba spita, možek verjetno tudi, jaz pa bluzim tukaj, namesto, da bi šla spat. No, saj še verjetno bom. Vreme je pri nas nikakvo, danes nismo šli nič ven, Maksa smo vseeno oblekli in ga dali v voziček, tam vseeno več spi kot v ležalniku.

muki
, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Ivo. Naš Maks tudi vse take "pomembne" dogodke pridno prespi. Kako pa kaj zdravje? Drugače pa jaz tudi poslušam podobne komentarje od moža... user posted image user posted image user posted image

Arabela, jaz se tudi že sprašujem, kdaj se bom znebila teh vložkov. Očitno moram nadoknaditi za vseh devet mesecev nazaj. user posted image user posted image user posted image

psaša,
dobrodošla med nami. Smo te tudi že pogrešali. Za ritko pa pomaga sušenje s fenom, pa praška pasta. Če se ti bo dalo kaj nazaj brati, smo nekaj o tem že pisale, sicer bomo pa še enkrat.

Evik, jaz pa čez dan vse prenesem, tudi jok (težko mi je edino, če delam kaj takega, da ga res ne morem vzeti v naročje), samo da je ponoči mir. Čez noč je še mnogo težje to prenašati. Jaz ga imam kar v naročju, če ga imam le lahko. Ni pa meni nihče rekel, da to ne bi bilo dobro, prvič slišim od tebe. Pomojem je to kakšna fora z razvajanjem. user posted image Po čem pa veš, da se je ponoči zelo pokakal? Po zvoku ali je čez prišlo? Pri nas vidim, da je včasih zvok tak, da si mislim, da je kar plenico razgnalo, pa ga odvijem, je pa komaj kakšna pikica. Jaz bi ga ponoči previla le, če bi mu čez prišlo, če bi bil moker, sicer ga pa ne previjam. Kupčkov pa mi tudi ponči ne podiramo. Midva z Maksom sva že tako zverzirana, da tudi nočne lučke ne prižigava več. Ga samo priklopim in zna sam najti bradavico, se podoji in spi naprej, tako da ga samo še prestavim. Zjutraj, ko ga pa previjem in se potem še v posteji dojiva, mu pa tudi kupček poderem.

Grem še jaz malo spat, tole vreme itak ni za nič drugega uporabno.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?