Pikabu
|
Dobro jutro. Se hitro malo javim, dokler sončka še spita (Ema je sicer že zbujena, ampak se igra v posteljici). altati, si naredila lušte včeraj.... Uf, je pasalo.... ampak imam slabo vest, da ne bo kaj narobe, ker še vedno curlja ven. Recimo, da ne bo.... Pri nas je spet slabo vreme, če ne bo padalo (pa tudi če bo), gremo vsaj malo ven, da se preluftamo. Sušilec: saj jaz ga imam tudi in je res zakon, ampak meni se še vedno lika. Ne vem, saj ni zmečkano, ko vzamem ven, ampak tako kot zlikano, pa spet ni. Se mi kar zdi, da vsaj malo moram polikati. Gre pa hitreje, ker dvakrat potegnem in je. Še nekaj mi povejte: a ve vse dajete noter? Na večini cunj od tamalih dveh je gor znak, da se ne sme dati v sušilca. Jaz sem Emino spodnje perilo vseeno dala, oz. ga sušim v sušilcu, zdaj pa ne vem ali je Ema tako zrasla ali pa se je skrčilo. altati, glede vrtca je pri nas podobno kot pri Maxici. Jaz sem sicer sama, njegovi starši so 20 minut vožnje od nas, pa ni panike. Meni bi bilo dolgčas, da bi bila sama z Maksom. Najbolj všeč mi je na sprehodih, ker imam ves čeas nekoga za debatirat, pri Emi mi je bilo kar dolgčas na sprehodih. Je pa bila prej v varstvu pri tašči in sem isto razmišljala, kot Maxica, da bo imela občutek, da se je morala umakniti zaradi dojenčka. Jaz se trenutno kar fino znajdem, za popestritev pa hodimo na telovadbo. @lina, hvala za Denverjev test. Sem se že včeraj hotela zahvaliti, pa vedno pozabila. Res ti hvala. Maxica, nič nisi povedala, na kakšen način je Max dobila Nodija, ki mu ga je Lan prinesel? Zdaj pa hitro grem, da uredim Emo, ker slišim, da že Maks nekaj stoka. v roku pol ure bo on hotel biti glavni. Lep dan vsem, pridem še kaj nazaj, še poesbno če bo takole bedno vreme.