Maxica
|
Dobro jutro. Morda mi pa zdaj uspe kaj več napisati. Mož je šel službeno v Ljubljano, otročka spita, jaz sem pa rekla, da se moram malo pri vas oglasiti. Sem vas prav pogrešala te dva dni, ko skoraj nisem mogla do računalnika. Mi smo sicer kar fino, sedaj gremo vsak dan na sprehod in me to zelo veseli. Včeraj Lana to sicer ni kaj posebno utrudilo, cel dan bi se nosil in dojil, ko ga daš pa v posteljico, pa hopa - tako veselo gleda, da ne vem, a sploh v resnici ne spi, ko ga imam v naročju. Sem pa jaz malo podrta, ne vem, še vedno me med in po vsaki veliki potrebi tako vse boli in malo tudi krvavim, verjetno sem res fasala hemeroide. Sedaj me je pa začelo še boleti tam, kjer sem bila prvič šivana (tokrat nisem bila). Kot bi se na en kol nasadila s pol riti. Ne vem, kaj bi bilo to. Jaz upam, da mi niso spet česa zapackali tam dol spodaj. Upam, da mine, sicer pa - pregled pri ginekologu imam šele čez 3 tedne, če me bo tako bolelo, bom morala iti prej. Boli me pa samo, če hodim. Kot da bi mi nekaj dol pritiskalo. Ima katera kaj pojma, kaj bi to lahko bilo? Amazona - se ti Lan res zdi podoben Maxu? Ker mi sploh ne moremo pogruntati, komu je ta otroček podoben. Mislim, da bolj meni kot možu. Ker Max je čista kopija moža. Lan se mi pa ne zdi, no. Tudi ko primerjamo slikce od Maxa in Lana pri enaki starosti, ne najdem podobnosti. Bomo videli sčasoma. Mozoljčkov Lan še vedno nima nič po obrazku. Pa vidim, da sploh ni nujno, da jih ima, kaj Altati? Max se je tak čas že kar fino čistil, ne vem, bomo videli. Kaj pa laski? A vašim že kaj izpadajo oziroma se kaj menjajo? Tudi pri tem mislim, da bo Lan drugačen kot Max, saj ima že sedaj tak puhek, da mislim, da so to že verjetno ta pravi laski. A je možno, da če je otrok prenošen, da ima kakšne take drugačne "fore", kot če je rojen pred rokom? Da bi že v trebuščku kaj "prerastel"? Vidim, da ste ene kar dosledne pri ustvarjanju noči in ritma. Joj, mi smo pri tem bolj smotani, no, bolj se ravnamo po sebi. Gremo vsi spat šele okrog 23h (tudi Max in Lan), vstanemo pa tam okrog 9h. Saj ko sem še hodila v službo, smo hodili prej spat in potem posledično tudi prej vstali, ampak zdaj se mi pa brezveze zdi, da bi otroka silila zgodaj v posteljo, pa da se mi pol ob 6h zbudi, jaz pa še vsa zalimana in neprespana. Pozdravček Psaši tudi v mojem imenu. Mamica81 je imela mojo številko mobija, pa se nič ne oglasi. Ne vem, če jo imam še kje shranjeno, da bi jo porufala. Evik, ti se pa res nehaj obremenjevati, ker ti prav orng šiba. Sploh če ste se tolk poredili. Glede dojenja pa tako - midva z Maxom sva se skoraj eno leto dojila samo leže. Jaz drugače tudi nisem znala/mogla in ni bilo nič kaj prijetno - vsakič za pol ure mrkniti v spalnico, pa če smo kje bili, spet iskati kakšne postelje. Zdaj pri Lanu sem pa že pravi profi - čeprav Lan se pa najraje doji sede, nama pa leže kar nekako ne gre. Tako da boš videla, pri tretjem otroku boš vse obvladala v nulo - se bo otrok kar sam dojil, medtem ko boš ti na RR. Moja prehrana je tudi bolj skopa. Rada bi jedla kaki, ki ga imamo doma ogromno, pa ne upam. Zadnjič sem jedla rdečo peso, malo okisano (bljak, sem skoraj bruhala), pa je tisti dan Lan kar nekaj potem napenjalo. Tako da od zelenjave sem sedaj le pri malo okisanem brokoliju in špinači. Sadje - banane in kuhana jabolka. Drugače pa - kruh, sir, jogurti, piškoti, kakšne slane prestice. Za kosilo pa - makaroni, rižote, kakšni ocvrtki in pomfri, pečeni v pečici, pire krompir ipd. Aja, tudi pizze so že padle. Bi pa res rada jedla sadje, sadje, sadje. Ampak bom potrpela, še ene dva, tri mesece, toliko, da se črevesje malo razvije, pa bo. Sedaj se je pa Max zbudil, me čaka pa veliko dela, da ga poštimam. Se oglasim še pozneje. Pa pa.