štorkljica
|
Ej Maxica veš da je Lan izrezan Max! Res sta si ful podobna Altati jaz bi geslo, PLISSSS! Mtina daj poročaj kaj se dogaja, jaz sem te že pogrešala!! Upam, da si že zdrava ali pa vsaj blizu. Drugače pa novo je to , da je Ajdica danes stara 5 tednov!! Pa še vedno je največja cartika na svetu in jokica tudi, pa seveda kraljica naročja! Mene pa spet gadno kolk boli, sve bile danes na 1,5h sprehodu in sem domov prišepala, zdaj pa se komaj po stanovanju vlečem Danes dali prvo kaplico AD3, zaenkrat še vse OK. Gaya te kaplice ko jih ti rihtaš so v bistvu iste kot AD3 ali so za kaj drugega? Fontanela jaz jo vidim in tipam , ker Ajda nima nevemkako gosto lasišče (zaenkrat je še po atiju!), pa sva jo zadnjič glih gledala, da se ji je v enem momentu ful vdrla, midva pa v paniko. Pa sva pol ugotovila,da je bila slučajno glih v taki pozi, da se ji je vdrla. Mene je blo strah ker je baje vdrta fontanela znak dehidriranosti. Samo zdaj ko vem kako mala napreduje s kilažo se o tem več ne sekiram. Glede jokanja, jaz male niti slučajno ne pustim jokat, je res da sem zavzela tako taktiko, da ne skočim takoj ko nekaj zastoka ali pa ko samo malo zajokca, ker sem pri Ajdi ugotovil, da včasih malo glumi. Zato počakam ponavadi minutko ali dve, če pa joka pa grem takoj zraven. Samo nikoli pa ne pustim da bi se lahko počutila osamljeno. Tudi jaz sem v revijah brala da naj bi otroka čim manj navajal na naročje, dotike in zibanja pa nošenja po rokah, samo kolikor jaz vem otroka s tem ne moreš razvaditi, ker itak se bo nehal nositi ko bo videl da je okolica bolj zanimiva in vsi predmeti, ki ga obdajajo. Jaz bi se počutila grozno če bi jo mogla pustiti v posteljici, da bi v solzah in cela pretresena mogla zaspati, nebi zmogla. Ti nasveti se mi zdijo prav bedasti, še toliko bolj pa če prihajajo iz ust "strokovnjakov" (strokovnjaki teorije ne pa tudi prakse). Aja saj res, včeraj smo uvedli FEN, NORO!!! Mala je včeraj spet prejokala celo kopanje in pol še ležanje v brisači, pa sem si mislila, ker se bla že na robu z živci, da probam, bomo videla, saj se bolj več itak ne more dreti. Mala je UŽIVALA!! Nisem mogla verjeti, ni se sicer smejala, je pa vsaj utihnila in se popolnoma umirila, meni se je pa celo zdelo, da uživa. No ko smo ga ugasnili, se je sirena spet vklopila. Lep večer punce!
|