Pikabu
|
Dobro jutro. Spet prva? Danes sem malo zaspana. pa smo dobro spali. Maks je jedel okoli treh ponoči, sedaj pa še vedno spi, ga čakam, da se zbudi. Mene je pa na WC, zdaj se mi pa ne da nazaj iti, ker bom ravno zadremala, ko se bo mali oglasil. Kakšno bo vreme pa še ne morem določiti. Trenutno zgleda bolj oblačno, samo se mi zdi, da sonce še ni vzhajalo. Bomo videli kasneje. Zdaj sem najprej klicala v bolnico in grem jutri na pregled za sladkor. Zdaj po nosečnosti preverijo, če je res šlo za nosečniško sladkorno, da ni bila prava. Mislim, da bi ta pregled moram iti dobro čez glede na to, da je bilo med nosečnostjo vse v redu. Kupčki: jaz sem pa ugotovila, da sem ga na ramo narobe dajala, oz., premalo visoko sem ga položila. Jaz sem ga tako dala, da je imel vrh glave ravno do moje rame, včeraj sem pa poskusila, da sem ga tako preko rame dala, je pa veliko bolje podiral tudi v tem položaju. Je pa seveda zraven tudi fino bruhnil ven. Prvič sva sedežno pobruhala, potem sem bila pa bolj previdna in sem plenico tako dala, da ni steklo dol. Moje kile: sem v soboto spet stopila na tehtnico in je bilo pol kile manj kot prejšnji teden. To je zame ful uspeh. Res sem pazila pri hrani in zadovoljna bi bila že s tem, da ne bi šlo gor, da je pokazalo še pol kile manj, mi je pa že taka mala zmaga. Čez vikend sem se potem spet malo razpustila, zdaj pa spet veselo pazimo. Upam, da mi na tak način uspe vsaj obdržati, če se ne bo dalo, da kaj zgubim. Fontanela: je tudi ne vidim, ker ima veliko laskov, jo pa otipam. Pri Emi je bilo isto. Altati, res sem dobila M tako zgodaj. Je rekla G, da se pri enih to pač zgodi kljub polnemu dojenju in sem bila ta srečnica. Ni pa bila redna. Sem vmes nič koliko testov naredila, ker je včasih res predolgo ni bilo. Saj zdaj pa ne vem, kaj to sploh je. Še vedno mi vsak dan kaj malega pricurlja ven, pa spet je nazaj svetlo rdeče. Evik, jaz ga ima tudi v vozičku na boku. Maxica, a ni fino, ko se stanje takole iz dneva v dan izboljšuje? Saj še pridejo kakšne krize, ampak važno, da gre vedno bolje. Glede temperature vode pa ne vem, ker možek pripravi vodo in nikoli ne gledam. Amazona, upam, da je tvojemu dragemu že bolje in uživate skupaj. mis, upam, da je bilo Tini všeč na izletu in je bilo pridan, ter je vse prespala. Muki, kako ste kaj vi? Verjetno že pokate od zdravja? Altati, vse najboljše za rojstni dan. Jaz pa pogrešam psašo? Se je že kaj javila, a sem jaz kaj zamutila? Pa A_A, ona je sicer povedala, da nima interneta in da se ne bo mogla oglašati. Upam, da si bo vsaj toliko našla, da nam sporoči, kaj imajo. Še katera na pogrešanju? Beki, pa Gaya se že dolgo nista oglasili. Zdaj grem pa še malo dnevno pospravit, pa kuhinjo, Maks še kar spi. Lpe dan vam želim.
|