|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.11.2006 18:17:04   
Maxica
Naja, srečno, držim pesti. Se pa pripravi, nočem te strašiti, ampak ti umetni popadki so mene noro noro noro boleli. Srečno.user posted image
Altati, res lepo napisano. Samo, saj veš, ko si enkrat na tem, da doživiš živčni zlom, se težko spomniš, da moraš čim bolj užiti te lepe trenutke.user posted image  Ah, saj bo.
Midva sva danes imela patronažno na obisku. Lan se je v šestih dneh zredil za celih 350guser posted image . Uf, sem vesela, vsaj vem, da je ok tako, kot je. Sicer res nimava nobenega ritma, ampak bom že potrpela, samo da se redi in lepo razvija. Čeprav danes je pa čista kontra prejšnjim dnem. Ne vem, a ga je patronažna tolk zmatrala, ampak že cel dan spi. Še ko se zbudi za jest, parkrat potegne, pol ga enih 10 minut vzpodbujam, da je, potem pa koma naprej.user posted image  Ej, pojma nimam, upam, da ni kaj narobe, ampak on še nikoli ni toliko spal. Eh ja, ko spi, mi ni prav, ko ne spi, pa spet ne. Meni vsa logika odpoveduje. Kaj ve naredite v takem primeru? Je res za zaupat otročku, da se bo zbudil, ko bo lačen, ali ga budite???
Lan je imel ful zamašen nosek, mu ga je pa patronažna ful fajn sčistila s fiziološko, tako da bom tudi jaz to vsak večer prakticirala.
Jaz si tudi pumpam mleko, po vsakem podoju, toliko da se vse skupaj sprosti. Mu pa dam npr.enkrat na dan tudi flaško, v primeru, da sva se lih podojila, pa še kar joče, dojiti se pa noče ali pa ga mož ravno pestuje. Ni pa panike glede tega, da se potem ne bi več dojil. Imam Aventovo flaško s cucljem z eno luknjico, pri čemer se mora kar fino truditi, tako kot pri dojenju, da kaj priteče. Niso to take luknje kot v porodnišnici, kjer jih zalivajo.user posted image
Muki, kam pa ti zmrzuješ svoje mleko? Jaz sem imela še od Maxa spravljene Aventove vrečkice, pa mi jih je sedaj zmanjkalo, tako da ne vem, kam naj ga sedaj dam, ker jih nikjer ne dobim več.
Kile? Jaz jih imam še +7. Ni panike zaenkrat, v enem tednu sem že eno izgubila.
Kje pa je naša Pikabu?
Eh, jaz grem zbudit Lana, saj vem, da sem tečna, ampak me skrbi, kaj čem. Pa pa.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.11.2006 18:24:01   
@lina
Naja, drži se, pa naj tabletka čimprej prime. Uživaj še zadnji dan s trebuščkom!

Tudi jaz si nisem nikoli črpala mleka, pa sem polno dojila do 7. meseca, potem pa še vsaj trikrat na dan do enega leta. Muki, ti praviš da se zbudiš s čisto trdimi zjutraj. Jaz še vedno mislim, da črpanje povzroča dodatno povpraševanje, kar povečuje ponudbo, zato toliko viška mleka. Jaz sem imela tudi problem prvi teden ali deset dni, ko so bile tako trde, da me je bolela tudi voda pri tuširanju... sedaj ko sva si ustvarila ritem dojenja (kolikor-toliko), so pa joškice čist normalne (kolikor so ob dojenju lahko normalne). Po dotiku lahko ločim, na kateri sva se nazadnje dojila, ampak trde ko kamen gotovo niso več. Seveda pa črpanje vsekakor pride v poštev za uporabo v primeru tvoje odsotnosti... Da se pa dovolj naje, pa vidim, saj vidno raste pred mojimi očmi. Ima že enojni podbradek, polna lička, št 56 nam počasi postaja premajhna...

Altati, mi uporabljamo pamperske 1, pa se nam tudi včasih zgodi, da je bil moker do polovice hrbta. Res se nam je pa to večkrat dogajalo bolj na začetku, ko se mi je zdelo, da je plenička prevelika zanj, da se sploh ni lepo oprijela... sedaj ko je tudi našega pikca malo več pri sebi, pa se plenička lepo oprime ritke in ne pušča več toliko. Bom pa videla drug teden ko imamo prvi pregled pri pediatrinji na kakšno kilažo smo prilezli, pa paketek pampersk bo tudi takrat pošel, pa bomo mogoče prešaltali na 2.
P.s. darilo je kupljeno, po tvojih nasvetih, še enkrat hvala!

Zanima me, kako jih oblečete za ven? Danes je bilo na sončku v zavetju prav prijetno ampak ko je potegnilo, je šel še meni mraz v kosti. Ne vem, ali naj ga kar v zimski pajacek že naštimam? Nekako nimam občutka, tudi sicer ob recimo temu sončnih dnevih, če že ne toplih, ker ga spravim v košaro, kjer je čisto v zavetju, pa še pokrijem ga in ne vem, koliko naj ga oblečem... Tukaj se moje izkušnje od prvega nič ne izkažejo, saj je bil poletni dojenček, ki je že prav kmalu ležal v vozičku samo v enem bodiju...

A se vašim dojenčkom tudi kožica čisti? Naš je iz dneva v dan bolj mozoljčkast, res bova morala h kozmetičarki user posted image  Pa vem, da nič ne pomaga, da moram pri miru pustiti,... starejši je bil tudi tak in je to trajalo kar tam do tretjega meseca...

Lepo bodite! Čau-čau!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.11.2006 18:48:33   
altati
Punce, pogrešam Pikabu!!! Pikabu, kje si?????
Pa moram vam povedati, da mi že od sobote ponovno user posted image . Čakala sva točno 19 dni, čišče ni bilo več, šivov tako nisem imela in vse je ok. Vse po starem, bolelo nič, izcedka tudi po user posted image  ni bilo...Vse dela kot je treba!

@lina me veseli, da sem lahko pomagala. Kar se tiče oblačenja imam pa iste probleme. Moji dve sta poletni deklici (maj in junij). Jaz sem do zdaj imela Jaša v enem podloženem kompletku (hlačke in jaknica, spodaj pa bodi in tanke bombažne žabice). Zdaj ga nameravam obleči v en takšen topel pajacek - iz flisa. Mogoče najprej samo ćez plišastega pajacka, če bo še bolj mrzlo pa čez tisti kompletek, še to čez. Prav za zimo imamo pa zimski pajac. Upam, da razumeš, kaj sem hotela povedati-kar se tiče oblačenja....
kožica se našemu Jaši še ne čisti, prav čakam kdaj bo dobil tiste mozoljčke, se še spomnim od tavelikih dveh. Zdaj je star tri tedne in pol, pa še ni mozoljast...bomo videli, kdaj se mu pojavijo...

Muki1 - kaj ko bi nam, ostalim ženskam razložila, kakšen je občutek, ko se zbudiš s trdimuser posted image user posted image user posted image . Mene je vedno zanimalouser posted image ... (upam, da razumeš hec....)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.11.2006 18:50:32   
altati
Še tebi Maxica - pusti dete da spava...Ne budi ga! Ko bo lačen, bo povedal, verjemi.....Jaz ga ne bi budila....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.11.2006 20:05:57   
mis
Altati, res si lepo napisala. Hvala za spodbudne besede!

Naja, mislimo nate. Bomo pomagale tako, da bomo kakšn vrata odpirale. Mogoče pa deluje. user posted image  Drži se!

Jaz si tudi nič ne izčrpavam mleka. Jaz navadno dojim na eni dojki, kar dolgo jo pustim, da čim bolj sprazni. Mene pa tudi zanima kako veš, da se dela mastitis. Vem, da dobiš vročino pa moraš jest antibiotike, ne vem pa kako to boli. Mane prsa skos po malo bolijo. V bistvu so bolj težke in ne morem čist sproščeno na trebuhu ležat. Ampak to se mi zdi normalno...

Šele sedaj sem našla čas. Pa vidim da vas že zelo skrbi za Pikabu. danes mi je napisala sms, da nima interneta in je že v hudi abstinenčni krizi...user posted image . Vse lepo pozdravlja in komaj čaka na internet.

Glede oblačenja. Danes je bilo res mrzlo in jutri bo naša Tina že v kombinezončku. Saj je zaradi vetra občutek okoli 0 stopinjuser posted image

Mi smo pa danes uvedli dudo in to je zakon. Ni mi je treba na rokah nosit da zaspi. Če ji dam dudo se ful hitreje umiri, pa tud če še mal gleda sama potem zaspi. Brez dude mora pa res trdno spat, da je ne razbudim, ko jo dam spat. Sej je ne dajem vedno. Samo ko ne morem več nosit al pa da bi rada da hitro zaspi jo pa dam. Saj pomoje ni to nič narobe, ane? Pravijo da prvi mesec ne dude. Ampak mi smo vsi ob dudah zrasli.

Imejte se lepo. @lina, te pokličem. Greva jutri kaj ven...

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 255
2.11.2006 20:30:31   
muki1
Maxica, ne budi ga. 350 g na teden je več kot preveč. Normalno je nekje 150 g je meni rekla patronažna. Relax baby user posted image . Ne, res zgleda da se čisto dovolj naje pri tebi. Naj spi, ti pa lepo izkoristi ta čas za počitek.
Vrečke imam pa jaz tudi aventove. Mi je dala kolegica, ker so ji ostale. A da se ne dobijo več? Jaz sem pri Neži uporabljala kar najmanjše vrečke za zamrzovalnik. Narediš kupček, zavozlaš in ostanek vreče odrežeš. Sicer ni tak fajn kot s temi avent vrečkami, ampak gre.
Altati, to zbujanje s trdim .......  user posted image . Je en poseben občutek, ja....... user posted image . Glede user posted image  pa se jaz moram še malo vzdržat..... čišča še traja, šivi še niso izpadli....ampak že komaj čakam, zdaj si pa res zaslužim en pošten seks, kak sem že dolgo abstinent.
Grem zdaj, ker sva si izposodila film. Neža spi že od sedmih, mala Iva pa drema na kavču. Sem jo pred par minutkami uspavala, pa po filmu se bo še previla in podojila, potem pa gremo spat. Mene kar pobira, vsak dan ko Nežo uspavam, tudi sama zadremam, da me mora prit mož budit.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 256
2.11.2006 20:33:27   
mis
No, končno sem si uredila album naše družinice. Če želite si nas poglejte.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 257
2.11.2006 20:36:06   
muki1
Joj, še to sem pozabila. Oblačenje. Jaz sem v temi. Nimam pojma, kako je prav, res ne. Notri smo z dvojnimi dolgimi rokavi in hlačkami oz. pajackom. Temperatura je tam okrog 22, meni vroče kot pujsu. Imam totalne vročinske napade, sem večinoma v kratkih rokavih.
Za ven, pa pojma nimam. Pri nas je danes bril sever, ni šans, da grem ven z malo. Ampak mi prav manjka svež zrak, tak da jutri, če ne bo vetra, bom verjetno malo šla, pa se mi še ne sanja, kako bi Ivo opremila. Najverjetneje jo bom v zimski kombinezonček dala. Imam enega iz podloženega flisa in nekega kao smučarskega. Hvala za prijatelje in sorodnike. Vse smo podedovali. Podložena jaknica, pa nogavičke pod hlače mi je skoraj premalo. Pri nas bo baje jutri snežilo user posted image  user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 258
2.11.2006 21:25:36   
tasha23
Ojla, najprej NAJA SREČNOOOOOOOO, veš, da bomo mislili nate. Želim ti predvsem mirno noč in lep porod jutriuser posted image user posted image user posted image .

Punce imam majhen problem: danes je bila patronažna in je ugotovila, da naš malček ima SOR - svetovala mi je naj pokličem pediatrinjo injo vprašam za nasvet - pediatrinje pa ni do naslednjega tednauser posted image . V lekarni so mi dali nek gel, mislim da DAKTARIN za odpravljanje glivic - upam, da bo pomagalo. KAj je katera imela že tak podoben primer?
Naš malče pridno raste: potegnil se je (od rojstva do zdaj za skoraj 6 cm), redi pa se počasi (končno smo prišli na porodno težo) - očitno mu gre večinoma v dolžino user posted image .

Komaj čakam na posvetovalnico, da vidimo, če lepo napredujemo. Šivi me še vedno malo skelijo vendar se rana lepo celi. Ven smo šli že 2X in je prav lepo - škoda samo, da je tako ohladilo in ne bo glih najlepše za hodit na sprehodeuser posted image . Zato bomo izkoristili vsak žarek soncauser posted image .

Lepo se imejte in pocartajte vaše štručkeuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.11.2006 8:21:22   
štorkljica
Jutro!
Ej kako sem se pa danes ponoči naspala, najraje bi čestitala Ajdici in sebiuser posted image  Ne morem verjeti, spale sve 8 ur, zmes sve se samo enkrat zbudile in se preoblekle ter podojile. Noro, kako lepo je biti spočit in naspan. Pa čimveč takih noči si želimuser posted image
Mala sicer zdaj spet spancka v postelji z atijom, ker je bil nočen in je šel spat šele ob 7h. Tak mir je, moram se ga naužit dokler lahko.
Maxica jaz sem ista, ko mala ne spi mi ni prav, ko malo dlje spi in je ful pridna mi je spet čudno in sem nemirna...lovim še to notranje ravnovesje.
Altati kar malo sem ti fouš glede user posted image , ne se hecam, ja enkrat bo treba začeti, moj je že kar nemiren, mene je pa strah. Šivi so sicer že odpadli, čišča pa se še ni čisto počistila, samo bo v kratkem. Kaj pa če ne bom več znalauser posted image user posted image  Kako pa sta, s kondomom? Moj nareč noče s kondomom (ko bova spet začela), jaz pa nočem brez, pa saj ne morem spet biti nosečauser posted image  Se mi vtrga!
Jaz bom navkljub nizkim temperaturam verjetno šla z Ajdico danes na sprehod, pa se bove oblekle: bodi z dolgimi rokavi, topel kompletek (hlače in majčka), debela podložena jakna, pregrinjalo za noge in ležala bo v zimski vreči na vozičku (taki s trdim dnom, ki se zapne skoraj do glave) in ne prepušča vetra.  Aja pa še kapico bove dale.
Nam pa že št. 56 tudi počasi ratuje premajhna, odvisno od modela, samo mala res pridno raste in se redi. Pa zdaj ko sem zamenjala št. pleničk, ji komaj še kaj na noge spravimuser posted image
Altati babylove št.2 zaenkrat še ne puščajo, mogoče pa ne zatisneš zadosti trakecov, pa potem lahko ven teče. Čeprav se to nebi smelo dogajati glede na to, da so vse te plenice kao SUPER VPOJNEuser posted image
Maxica kako je patronažka čistila nosek s fiziološko? Mislim, kako je to zgledalo, ker bom jaz to tudi začela prakticirat?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.11.2006 8:24:11   
štorkljica
Tasha23 kako si to slikico spravila sem gor, jaz bi si tudi to naštimala!!
Ja pa še tebi Mis pogledala vaš album, res ste cartkani in sladki. Tina je prava mala princeskauser posted image  Daj mi povej kako se to naštim, da si jaz tudi album uredim, da vam potem pokažem še svojo družinico!
Sem pa res en butelj, nič nevem nareditiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 261
3.11.2006 8:56:34   
altati
Jutro vsem!
Pri nas SNEŽI!!!! In to kar fejst...prvi Jašev sneg!
Mi smo spali fino, vstala sva okrog 8h, spat gre pa tudi zvečer ob 8h, vmes dvakrat poje in spi naprej....SE je pa danes zbudil z gnojnim levim očesom, sem ga zjutraj komaj sčistila z fiziološko. SEm klicala patronažno, je rekla naj ga kar s fiziološko čistim, če pa sredi prihodnjega tedna ne bo bolje, se naj greva pa v posvetovalnico pokazat.
Ima katera kakšen recept zame kako mu pomagati, razen da mu non stop čistim s fiziološko?????
Amazona, mi smo user posted image  brez kondoma, gremo na sistem : v Šiški je potrebno izstopitiuser posted image ....S kondom jaz nočem, ne znam, v glavnem nikoli v življenju še nisem s kondomom....

Muki1 jaz imam v stanovanju Jaša samo v enem bodiju (ki je spredaj dvojni, če veš kaj mislim-zapenja se čez trebuh in je spredaj dvojno blago) in hlačkah na paramnice. Ker notri je ful vroče...
Za ven bom jaz zdaj Jaša oblačila v podložen termoflis pajacek (čez vsa spodnja oblačila), z zimskim kombinezonom bom še malo počakala (ker temperature se bodo še spuščale, kaj bom pa mu potem oblekla ko bo npr. -5, -10????). Pa tako leži v trdi pokriti košari v vozičku, ki ne prepušča vetra, pa še pokrijem ga z dekico....

Neposredna povezava do sporočila: 262
3.11.2006 8:56:50   
gaya

jutro,

evo midve sva nazaj iz prve posvetovalnice. Zrasle sva 7 cm (user posted image ) madona raste ko goba po dežju, kmal bomo garderobo menjali user posted image , težka jwe pa 4 kg. Tle me je pa tud kap tresnila, več kot kilo v enem mesecu. Drugače je pa vse ok, razen bris so vzeli iz učka, če ni slučajno bakterija, da bova dobili antibiotike. To je to. Bla je ful pridna. Zdaj pa v vozičku meditira in čaka, da se je en usmili in jo začne šofirat po stanovanju user posted image .

Jst si mleko izčrpavam, zato, ker je Gaja bila 2 uri na joški, je vmes spala, se crkljala, najdela pa se ni, pol je pa sam eno uro spala in spet isto. Na koncu dneva je bla zmatrana in čist histerično lačna. Tko da zdaj si spumpam kar gre, pol sva cca 1/2 ure na spimpani joški, da poziza kar je not ostal, pol pa še ostalo moje mleko po flaški in to je to. Ponoči pa probavava samo z dojenjem, ampak pol obe skupaj spiva, tamala na joški, pa k se zbudi mal potegne. Mah bo že, važno da raste in se redi.

Dobili sva tudi AD3 kapljice. Eni pravijo da jih naj ne bi dajal, eni jih ful priporočajo. Jst bom probala z eno kapljico pol bomo pa vidli.

Zdaj se grem pa mal s princesko pocrkljat, pol pa pospravit in spat, ker ponoči sva meli 1 uro žurke. Sicer brez joka, samo zaspat ni mogla.

Lep sneženi dan

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

Neposredna povezava do sporočila: 263
3.11.2006 9:01:50   
altati
Mis -čudovite fotke! Lepa družinica, tale vaša Tina je pa prava 'bajsika', a ne?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.11.2006 9:49:28   
tasha23
Jutro,
tudi mi smo imeli mirno noč. Ta malemu očitno pamaga gel user posted image . Pri nas sije sonček je pa mrzlooooo. Vseeno, če ne bo pihalo bomo šli na sprehod - saj je vedno prav, da greš malo na sveži zrak.

Amazona jaz sem slikico tamalega zmanjšala v programu slikar (Paint) - v orodnih vrsticah pod Image (slika) - izbereš Stretch/skew - skrči/pomanjšaj.
Kar se tiče user posted image pa bova z user posted image  počakala na moj pregled pri g, da vidimo, kako so kaj notranji šivi, da ne rizkiramo in se situacija ne poslabša (notranje zarastline zaradi CR)
Trenutno sem -12kg, rada pa bi še -10 do poletja user posted image  (rada bi vsaj delno prišla na staro težo, da mi ne bo treba kupovat nove garderobe, saj mi je stara zelo všečuser posted image .

Gaya midva z Gaelom imava podoben problem pri dojenju -tamali pogosto zaspi, tako, da tudi meni je lažje, če si mleko spumpam in mu dam na flaško. Ponoči pa spi (od polnoči pa do 6 zjutraj) skoraj celo noč. Mi ga ne zbujamo, ker se kar sam zbudi. Raje ga podnevi zbudim na 3 - 3 ure in pol - skušamo ga navajati na DAN in NOČuser posted image . zaenkrat to uspeva. Ko pa gremo ven je tako miren ali pridno in spokojno spančka ali pa opazuje mamico ali atija ko šofirajo.

Ob priliki bom uredila album, da si lahko malo ogledate našo družinico.

Kaj katera ve kako je z najo? Je že kaj novega ali se božca še vedno matra?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 265
3.11.2006 12:44:37   
nanica
Naja sporoča, da je sprejeta na oddelek, da so ji dali vaginaleto in da čaka na popadke. Njen Lan pa čaka, da končno zagleda mamico.

Naja, pogumno, mislimo nate, še malo, pa boš doživela najlepši trenutek svojega življenja.

nanica

ps: upam, da mi tokrat uspe poslati sporočilo, saj je prejšnje čudežno izginilo

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.11.2006 12:49:05   
Maxica
Mis, res luštne fotke. Krasni ste.user posted image
Mi imamo pa danes spet pestro. Prav mi je, ko sem ga pa včeraj šla budit.user posted image  Spi edino na rokah, še vedno ga namreč poln nosek moti in prav hrope. Tako da se skoz dojiva, pa ga dam v posteljico, pa se zbudi po petih minutah in se dere, potem pa išče za dojit, pa se spet dojiva, pol kupčka ne podere, mu obrne, pa je spet buden, itd.itd.itd. Od pol osmih zjutraj je že tako, jaz pa sama z mojima fantkoma, ker moža ni doma. Jutri tudi ne. Groza, upam, da bom zdržala. Upam, da bomo kmalu dobili en ritem, ker tako ne bo šlo več dolgo.user posted image
Zdaj se mi pa zdi, da sem še hemeroide fasala. Sploh ne vem, kako to zgleda, ampak prej sem komaj šla na blato, sem se obrisala in je bilo polno temno rdeče krvi (mislim, da to ni čišča), pa boli kot svinja. Koliko časa pa to traja, se to kaj maže al kaj?!user posted image
Gaya, AD3 kapljice so lahko kar smotane. Maxu so povzročale krče, čeprav pediatri to vztrajno zanikajo. Jaz sem mu jih potem za kakšen mesec kar prenehala dajati, potem sem jih pa začela dajati tako, da sem jih razdelila -2 zjutraj in 1 zvečer. In je bilo bolje.
Pri nas je pa ful mraz, kar nekako ne upam še ven na sprehod. Sicer bi ful rada šla, ampak sta oba, Max in Lan malo zabasana v nosku, tako da ne upam še. Bomo še malo potrpeli.
Amazona, patronažna je malo bolj groba kot smo me mamice. Tako da mu je kar vlivala tisto fiziološko noter, potem pa eno stran noska zamašila, da je dihal samo skozi eno in je ful šlo ven, ali pa je požrl tisto sluz. Mu je res pomagalo za en čas.
Toliko zaenkrat, eh, jaz sem spet čist zaspana.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.11.2006 13:42:43   
muki1
Tralala, hopsasa, jaz imam pa novi avatar user posted image  user posted image  user posted image .

Tasha 23 hvala za nasvet kak zmanjšaš slikico.
Sor sem jaz spucala tak, da sem si okrog prsta ovila sterilno gazo, potem sem spraskala dol tisto belo, koliko je šlo, pa šele potem sem dala Daktrin. Dala pa sem jo gor na dudo, pa je sama dol pocmokljala.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.11.2006 14:41:46   
lucika
da vidim, ce bo zdaj kaj z slikco...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.11.2006 15:18:13   
štorkljica
Tasha in Muki meni to s slikico enostavno ne rata. Odprem slikarja, naložim sliko, potem kliknem slika tam pa nimam tega pomanjšaj, samo raztegni in zasukaj. Potem sem šla edino na atributi, tam pa našla da si nastaviš velikost slike, pa nevem kake vrednosti vtipkat, pa sem potem zauser posted image  eno ful lepo slikico in je zdaj nimam večuser posted image user posted image user posted image user posted image
PLIS HELP!!!! Kdorkoli!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 270
3.11.2006 15:36:56   
lucika
hej
jaz sem jo zmanjsala v ofice picture managerju...
emmm, saj ves ,kako dolgo sem muckala da mi je uspelo...
ampak en nasvet pa imam. slikce, ki jih bos obdelovala, si skopiraj se v kako drugo mapo, tak da mas originale v eni, v drugi pa take, ki ne bo hudega, ce ne bo slo po planu...

Neposredna povezava do sporočila: 271
3.11.2006 16:08:07   
mtina
Hej!

Jaz našega Žana ne zbujam. Je pa res, da ko se zbudi po petih urah spanja je lakota "ubitačna".

Naja: meni so tudi spodbudili z umetnimi, pa mi ni bilo hudo. Zadnjih 15 min, ostalo sem pa prehodila ... čim dalj ostani pokonci, če boš le lahko. Meni je bilo lažje.  user posted image

Midva ga oblačiva v pajacek, ki pa ni čisto zimski; je pa rekla ravno danes patronažna, da glede na to, da je še majhen (3 tedne bo jutri) naj ne hodimo ven, če piha veter in je pod nulo. Najboljše merilo je, da ga pošlataš za vratom in če je topel, je ok; če je prepoten too much obleke; če je hladen premalo ...

Mozoljčki - naš je kot pubertetnik. Včeraj je imel prav takšne bele! Bi jih lahko stiskala user posted image . So pa danes manj opazni in je rekla patronažna, da se še koža čisti in dokler niso po celem telesu ni panike. Ne mažem pa obraza z ničemer.

Žan ima pa rdečo rito in ga peče, ter joka. Pa so baje krivi oljni robčki, katerih z vodo, ko rito umivam ne morem spravit dol. Pa je rekla patronažna danes, da mu naj rito umivam z milom. user posted image

NAŠ PA NOČE DUDE. Vzame jo le redkokdaj! user posted image  Pa bi bilo ob krčih in rdeči riti kar fino, če bi se z njo tolažil ne pa z mojo bradavico. user posted image

Drugače pa spančkamo in se imamo lepo.

Lp, Tina

Sonce!!!

Neposredna povezava do sporočila: 272
3.11.2006 17:14:06   
frrrr
naja, držim pesti...

mtina, mi kopamo z milom le 1x tedensko
pri nas tut rdeča ritka - take rdeče pikice... patronažna rekla, da ne rabimo z Bepanthenom mazat, ker so te pikice od mojega mleka... zdej se je pa zadevca pojavila še po obrazu... izkušnje? po kakšnem času to izgine in ali izgine samo od sebe?

čas beži
... naš Jaša že proti enemu mesecu leze... men je kr težko, ko pomislim kolk hitro bo minilo in bo že tekal naokoli... pol bo pa že kmau v šolo šel user posted image ujej... mamice izkoristite čas s svojimi otročki...
bodite pogumne, sproščene - otroci vam bodo kmalu vse vrnili... na začetku z nasmehom, kasneje z objemom...
js sm čist pozitivno depresivna user posted image bi ga kr lupčkala pa stiskala in gledala... ampak ga ne smem lupčkat, ker se mi je herpes naredil na spodnji ustnici user posted image

kilogrami... iz porodnišnice prišli le 8 kg lažji... v nosečnosti pridobili 18 kg... do sedaj šlo 3 kg dol... torej ostane še 7 kg + kakšnih 10 odvečnih od prej user posted image upam, da bo Jaša priden in mi pojedel vse, da bom fit mamica user posted image če pa ne bo, bomo pa kasneje bolj aktivni in mau več športali...

slončkanje... pr nas smo enkrat že prakticirali... ne morem do konca novembra čakat, ko imam pregled... šele 31.11. - to bi bila pa res dolga... bi se mi še scufalo user posted image

nč, zdej grem pa nekaj pojest... potem pa na vrsti počasi hranjenje...

pridne bodite! uživajte! pa lep vikend vam in vašim družinam!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 273
3.11.2006 17:32:16   
gaya

sam na hitrco, končno sem dočakala Gajin prvi zavestni nasmeh, namenjem samo meni user posted image user posted image user posted image , sem bla čist blažena. Ko sva se previjale sem jo nekaj ogovarjala, me je pogledala v očke in razpotegnila usta v prekrasen nasmeh, mami pa user posted image  od sreče. Res ti prvi nasmeh poplača ves najhujši prvi mesecuser posted image . Zdaj pa se je tko pokakala, da do sem smrdi in moram počakat kdaj jo bo zmotilo, da se zbudiuser posted image .

A so od Naje že kake novice?

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 274
3.11.2006 18:03:22   
mis
Amazona, na levi strani imaš moji albumi, klikneš in narediš nov album, ki ga lahko daš pod geslo ali pa ne. Potem klikneš naloži slike in pojavi se 5 vrstic, zraven katerih je gumbek browse. Tam klikneš na brovse in najdeš na računalniku slikico, jo klikneš in se ti v tisti vrstici pojavi mesto, kjer jo imaš. Tako narediš še 4x, da je polnih vseh 5 vrstic. To je 5 slikic. Potem pa znova, dokler ne naložiš vseh, ki jih želiš.

Altati, ko se je Tina rodila je imela 50 cm in 3180g. In te slikice v albumu so od 1. dne. Takrat se mi je zdela čist drobcenauser posted image

Glede kil, jih mam dat dol še 3,5. Med nosečnostjo sem se zredila 12kg. Mislim da gre kar dobro...user posted image

Jaz sem danes ko sem šla ven oblekla kombinezonček in je bla mala lepo topla. V košari sem jo imela uro in pol in je lepo spala...

Povejte a ponoči vedno kupčke podirate? Naša ga¸še podnevi ne podre vedno, ponoči pa večkrat obe zaspiva... Je to kaj narobe?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?