Maxica
|
Naja, srečno, držim pesti. Se pa pripravi, nočem te strašiti, ampak ti umetni popadki so mene noro noro noro boleli. Srečno. Altati, res lepo napisano. Samo, saj veš, ko si enkrat na tem, da doživiš živčni zlom, se težko spomniš, da moraš čim bolj užiti te lepe trenutke. Ah, saj bo. Midva sva danes imela patronažno na obisku. Lan se je v šestih dneh zredil za celih 350g . Uf, sem vesela, vsaj vem, da je ok tako, kot je. Sicer res nimava nobenega ritma, ampak bom že potrpela, samo da se redi in lepo razvija. Čeprav danes je pa čista kontra prejšnjim dnem. Ne vem, a ga je patronažna tolk zmatrala, ampak že cel dan spi. Še ko se zbudi za jest, parkrat potegne, pol ga enih 10 minut vzpodbujam, da je, potem pa koma naprej. Ej, pojma nimam, upam, da ni kaj narobe, ampak on še nikoli ni toliko spal. Eh ja, ko spi, mi ni prav, ko ne spi, pa spet ne. Meni vsa logika odpoveduje. Kaj ve naredite v takem primeru? Je res za zaupat otročku, da se bo zbudil, ko bo lačen, ali ga budite??? Lan je imel ful zamašen nosek, mu ga je pa patronažna ful fajn sčistila s fiziološko, tako da bom tudi jaz to vsak večer prakticirala. Jaz si tudi pumpam mleko, po vsakem podoju, toliko da se vse skupaj sprosti. Mu pa dam npr.enkrat na dan tudi flaško, v primeru, da sva se lih podojila, pa še kar joče, dojiti se pa noče ali pa ga mož ravno pestuje. Ni pa panike glede tega, da se potem ne bi več dojil. Imam Aventovo flaško s cucljem z eno luknjico, pri čemer se mora kar fino truditi, tako kot pri dojenju, da kaj priteče. Niso to take luknje kot v porodnišnici, kjer jih zalivajo. Muki, kam pa ti zmrzuješ svoje mleko? Jaz sem imela še od Maxa spravljene Aventove vrečkice, pa mi jih je sedaj zmanjkalo, tako da ne vem, kam naj ga sedaj dam, ker jih nikjer ne dobim več. Kile? Jaz jih imam še +7. Ni panike zaenkrat, v enem tednu sem že eno izgubila. Kje pa je naša Pikabu? Eh, jaz grem zbudit Lana, saj vem, da sem tečna, ampak me skrbi, kaj čem. Pa pa.