lucika
|
moj je pa od vceraj pravi tecko. ne vem, kaj ga mece iz tira, mogoce obiski? ker smo spet imeli patronazno, pa se eni kolegi so prisli malo pokukat. pa potem ni vec hotu spat...jedel bi non stop, samo vlekel ne bi. tak mi dela z bradavico kot z dudico, tak na kratko in hitro. bog ve, ce to kaj tece mleka. samo, ce ne bi, bi verjetno bila muzika, ne? celo noc in danes ima take napade. prvo nekaj jamra, kak ga vzames na roke, pa isce zizo. in ko jo dobi, bi se nekaj zabaval z njo. meni je pa ful do zabave. zdaj mi ena krvavi, druga pa zgleda po vonju, da se mi gnoji, al kaj za vraga... pa se kar vstrajam, ker nocem prehitro vrect puske v koruzo:) pravijo, da kri naj ne bi nic skodla...saj prso imam v bistvu mehko, tak da tud s tem njegovim hecanjem, mora pit. ker ko pa pije kot je treba, pa naredi po dvesto slukov v enem susu, samo vmes malo diha. tak, vzdih, sluk, prav cuje se kak pozira. pa vidi pol tudi, ker je cel od mleka... zdaj pa ne vem, al je to od tega kako meni mleko tece, al je to od tega, kaj se malemu v tistem trenutku lubi. zdaj je mal zadremal. ponavadi za tri ure zaspi, ampak slutim da bomo cez pol ure spet jedli. tak kot do sedaj danes. komaj komaj cakam, da se mi ta stvar z dojenjem popravi. imam pripravljeno mleko, ampak vem, kak mu bom enkrat dala umetnega,m se mi ne bo vec lublo matrat z dojenjem. resnicno nocem prehitro obupat. pravijo, da bo boljse. vsi to pravijo, sam noben ne ve kdaj,. jaz pa si mislim, samo danes se, samo danes se... zaenkrat gre na slabse, samo jaz bom danes se ze zdrzala:) saj drugace je pravi cukercek. najlepsi je, ko se naje. ko je celi pomazan okoli ustk, pa se mu tak licke nekam napihnejo, pa tak blazeni izraz ima na obrazu. takrat ga celega polupckam, tak je zlati. saj, ko bi on vedel, da mamico tak boli, bi verjetno kar na zrezke presaltal.
|