ronja
|
Ja, punce, saj vem, da sem ga usrala! Me praske spominjajo na to, hehe Saj sem razmišljala, če naj sploh napišem ali naj bom rajši modro tiho, pa se mi je zdelo nekak fer , da priznam. Fant me na srečo ni kregal, ker se je počutu krivega tut on... žabica, očitno te je fant slišal, pravi, da bo odnesu rolerje v klet in jih skril Saj do zdaj nisem šla nikoli z rolerji, razen v zgodnji , niti nisem mela namena zdaj večkrat it, ampak zdaj je pa res tak prišlo, fant bi moral it peške v službo, pa se mi je zdelo brezveze, saj če grem enkrat, me ne bo pobralo... ker res do zdaj nisem še nikoli padla, niti ko sem se učila rolat, niti ko smo skakali čez gajbice... No, saj tut Pušenjak mi je enkrat odgovoru, da je vse ok oz. lahko rolam, dokler se ne polomim in to se nisem, hehe Glede bicikla pa ne morem rečt, da ga ne bom več uprabljala, ker je to enostavno moje prevozno sredstvo... No, po navadi je bilo tako, da če je bilo suho in ni bil minus, torej, ni bilo zmrznjeno po tleh, sem v službo šla z rolerji, sicer pa z biciklom... Peš je kar malo dolga - 5km v vsako smer... Nimam toliko časa, res ne... Že tak mi ga manjka... Pa tudi pravijo, da je baje kolesarjenje zdravo za ! Samo ne preveč gonit in ne preveč v klanec. Pa tudi v avtu nisi nič bolj varen (vsaj ne v najinem, verjamite )... Če mi katera ne verjame, vprašajte Andrejo... Na smučke ali bord si tudi jaz ne upam, navsezadnje se tam kak bedak vate zabije, vame se je že enkrat eden in sem še kar nekaj časa šepala po tem, pa še čeljust mi je spahnu. Tak da tja ni šans! Pa na motor tudi ne, ker tam če si kaj narediš, je štala. (no, saj ga itak nimava) Tudi jahat ne grem in sploh nič nevarnega ne počnem, samo plavam non stop... Andreja, upam, da si tudi ti ok, da te šok ni preveč izmozgal in da se te bojo kreteni in ostali nepazljivci na cesti na daleč izogibali! no, dobra stran je vsaj to, da so ti odkrili tele kamne, ker če bi mela napad, bi bilo precej bolj grozno, verjetno... Mami jih je mela in pravi, da boli ko hudič, tak da se le drži diete, pa bo vse ok! upam, da se tudi prehlada čim prej znebiš! Sestre in tudi bolnice v bolnicah pa VEDNO odpirajo okna na stežaj in to ne glede na zunanje temperature... Nikoli nisem razumela tega, zakaj je to dobro, čisto vedno sem se v bolnici prehladila... (razen enkrat, ko sem bila junija)... še dobro, da rodimo poleti... nogica, moja g. je zelo ok. Vse je pokazala na tistem ekrančku: trebušno prepono, rebrca, hrbtenico, jetra (ki so večji del trebušne votline), potem sva vprašala še za ledvička, pa je tudi pokazala, samo so majhna in jih teško vidiš, se pa lepo vidi pregrajen srček, pa kolenčka, ful lepo so se videla stopala, pa glavico tako pa drugače, pa izprofila pa od spredaj obrazek, samo ta se na navadnem UZ pač en vidi tako lepo, pa trebušček in kje gre popkovnica ven in tam bo mela potem Ronja popek, pa rokice in kako maha in stegnjenico, je prav iste oblike kot naša, prav hecno, pa mišice (bicepse in meča) mislim, nama je bilo ful zanimivo! res pa je, da je bilo mogoče nama malo lažje videt, kaj naj bi bilo kaj, ker sva biologa, pa si malo bolj navaden takih "skic"... jaz malo razmišljam o 3D UZ? Koliko pravite, da to stane in kje to delajo? Trenutno sicer malo šparava, ker bo moja porodniška bolj zanič, pa še v principu se je videlo že na morfologiji, ampak jaz bi vseeno rada bila ziher... Da se ne bi ves čas z Ronjo pogovarjala, potem bi me pa kap, če bi bil fantek... Saj vem, da moram te stvari vzet z rezervo, ampak je tak čudno, rajši bi malo boljše videla... špela, glavno, da je z vse ok, ti pa uživaj v bolniški! čajčki, pa počivat, pa bo boljše! Držim pesti zate! Jaz mam energije dosti, samo telo me včasih ne dohaja... pa spim verjetno malo premalo... spim od 2h do 7h, po navadi, torej dobrih 5 ur, včasih malo potegnem do pol osmih, včasih mi rata it že ob pol dveh spat... Prav dosti več kot 6 ur pa verjetno nikoli... Jaz sem bila prejšnja dva tedna skoz lačna, zdaj se je malo umirilo. Pa seveda mi je pasala tudi čokolada oz. bolje rečeno čokoladne zadeve, recimo čokoladni sladoled, čokoladna torta, čokoladna nutela,... sama čokolada niti ne tok. Sicer mi ni čisto jasno s temi kilami, ko sem bila na pregledu, pa sestra zapiše (od prejšnjega pregleda pred 4 tedni sem se zredila za 1,7 kg) in jo vprašam, če je to preveč, premalo ali ok. In mi reče, "Ja, je šlo kr gor..." Pa jo vprašam, koliko je ok, pa pravi, da nekje dve kili na pregled je ok, ampak da se redke tako enakomerno redijo... Ampak jaz sem se zredila manj ko dve kili, pa če računam po tem, da naj bi se zredile 300-400 g na teden, pride to 1200 do 1600 , jaz sem se pa 1700, pa ji vseeno ni blo všeč Potem mi pa še g. reče, da njej ni važno, kok se jaz zredim, samo da trebušček lepo raste - v smislu, da se nisem nič zredila... kaj mi lahko to katera razloži, kaj je zdaj, je to ok, premalo ali preveč, ker sem res zmedena... A katera ve, ali imamo res še en UZ na koncu ?
|