ronja
|
zrak, ne paničari . Kolikor se spomnim iz faksa je Candida ena bolj običajnih glivic, ni nič nevarnega za , verjetno boš dobila Canesten ali kaj podobnega, v torek pri svoji g. v Postojni. nič se razburjat. V vseh bolnicah je tako, tudi v Lj., ne skrbi, povsod ti porinejo izvid v roke in takrat ne vidiš več nikogar, ki bi ga lahko kaj vprašal. č eni nič nevarnega, te pač pošljejo, da tvoj zdravnik reši zadevo, če bi bilo kaj nevarnega, bi te pa gotovo obdržali, mene so v bolnici Izola že, ko mi je šlo za nohte, tako da se ne sekiraj, niso tak slabi Samo ni to tako nevarna stvar. Torej se danes dobimo v monsu, ne? Palčica, N & B, Luckabucka, Nikical, Andreja 75, upam, da pripelješ svoj trebušček z pokazat, Liona, Kati in Drnula, se že veselim, da vas bom spoznala! Nogica škoda,da te ne bo, ti bo žal, ti obljubim Isto velja zate, žabica! nogica, še vedno mi ni čisto jasno, kako ne zmažeta cele , midva sva za novo leto celo čokoladno torto zmazala... je bila pa res domača Aja, no, sem prebrala tisto o kalorijah, potem mi je malo bolj jasno... Saj mogoče bom morala tudi jaz začet gledat na to, se mi zadnje čase kg kar hitro kopičijo... Ampak ker ta nagla povišanja vedno sovpadajo s tem, da mi začne na trebuščku zategovat kožo, se mi zdi, da gre verjetno večina vseeno kar tja, kamor mora, zato se nisem še odločila za nobene drastične ukrepe, kot je recimo ne pojesti cele torte, hehe zaenkrat jem kadar le lahko, ker so me do zdaj križem kražem gledali, da je premalo, kolikor se redim, če bojo pa v pon. na pregledu rekli, da naj malo umirim tole, pa bom pač pojedla samo en kos torte, hehe Sicer sem se do zdaj zredila že za slabe 4 kile od osnovne teže. Aja, kako boste mene spoznale: dolgi lasje, mal skravžlani, zato non stop zgledajo nepočesani, kavbojke in moder puli in modra bunda. Ko bom dala puli dol, je spodaj majca z napisom Življenje je lepo, sama porisala. kje pa boste ve, zgoraj, kjer je kavarna in slaščičarna? Jaz predlagam, da tam blizu, hehe Ok, bom nehala, itak me boste že zvečer mele poln kufr!
|