ronja
|
punce, ne boste verjele, včeraj zvečer nisem več mela vročine!!!! Očitno je res bila od bolezni... joj, nikica, boga, jaz mam zobozdravnico marca, ampak ni nič nujnega, samo me je dala malo kasneje, da se mi umiri tole bruhanje (to bomo še vidli, hehe - v službi si ne upam jest nič razen sadja in jogurtov, pa kdaj kako sladkarijo ali kos kruha... več pa ne, ker potem bruham, pa mam mal slabo vest zarad čistilk, čeprav so zelo prijazne in razumevajoče) ti pa si predstavljaj, da grgraš morje, ti bo mogoče lažje... melaverde, sej vem, da mi samo dobro hočeš Jaz sem se na rolerjih vedno ful sigurno počutla, ampak tole vseeno malo spremeni težišče, pa še psiha mal svoje naredi in se voziš ko po jajcih, potem si pa še bolj nesiguren... Tak da rolerji čakajo do konca junija ali začetka julija, ok? Jaz še nimam na kom vadit, samo ena prijateljica ima že otroka, pa še ta je doma nekje bogu az leđima na Primorskem... No, sicer je res, da sva zdaj po novem stric in "teta", ampak na njem mi pa po moje ne bi dovolili vadit... Je njegova mami preveč panična, že če ga izkušene mame (recimo fantova mami, njena "tašča") drži v rokah... Jaz se niti ne silim, če mi kdo ponudi otroka za držat, ga z veseljem vzamem, če je pa mami vsa živčna zraven, mam pa rajši, da ga ma kar ona v rokah... liona, ma ti g. oz. sestre niso nikoli zadovoljni! melaverde, jaz sem tudi to razpredelnico videla in glede na to, da bi se lahko zredila za 18 kil, ne vem, kaj bi bil problem, če sem se do zdaj zredila za 4 kile do 23. tedna... Pa je tudi sestra rekla, da je šlo kar gor, pol jo pa vprašam, kok bi moralo it, pa reče, ja, nekje 2 kili na mesec - no pa sem se v zadnjem mesecu zredila manj ko dve kili (1,7 kg), pa ji vseeno kao ni blo všeč oz. se je tak grdo držala. Fant pravi, da je narobe zračunala, jaz pa mislim, da majo že tak odnos oz. obraz oz. masko na obrazu, da grdo gledajo, ko vpisujejo kg in te ne bojo nikoli pohvalile, pa če je ok ali pa ne, verjetno se bojijo, da bi se razvadile in potem razlezle ali kaj jaz vem? Res mi ni bilo jasno, ker potem ko pridem h g. mi pa reče, da nič hudega, če se jaz ne redim, samo da trebušček lepo raste... Ok, sej bi vse razumela, ampak to je bil en in isti pregled??? Tak da verjetno res najboljše, da jih pošljemo nekam, hehe, pa navalimo na hrano Jaz mam lačne dneve in normalne dneve. Včeraj zvečer oz. pardon, je bilo že danes okoli 1h zmazala pol čokolade in pol kozarca kumarc, hihi, sem bila lačna, ko je pa kosilo se odločilo it na samostojno popotovanje... Pa še moje najljubše kosilo sva jedla - marelične cmoke, lubi enkrat naredil, pa sva še mela zmrznjene! Samo žal niso vsi ostali pri meni, ampak kak pa, hehe, I think I'm getting better, hehe:) čeprav zdaj odkar sem v službi bruham bolj redno oz. večkrat... lučkabučka, dobrodošla nazaj! Ja, g. hočejo, da maš mehur poln, ko ti delajo uz, ker potem mehur potisne maternico bolj gor in se vse skup lepše vidi. Tako da - spij toliko, da se mu ne boš polulala na mizi, ko te bo ravno tam pritiskal s tistim UZ, hehe:) lahko greš vmes lulat, ampak moraš takoj zatem spet pit, ne pa it lulat vsaj kake pol ure prej. Ob 4h vstajaš??? jaz grem včasih takrat spat... jaz šibam - služba - domov - kosilo in pes in fant - plavanje - domov - malica za naslednji dan - ... nikica, seveda verjamem, hehe, ne vem sicer, kako na zalogo lahko ta hormon narediš, ker se te stvari navadno sproti porabljajo, ampak par dni pa ziher drži:) Bognedaj, da tole pokažem fantu, hehe, danes ponoči je bil na terenu, tak da bo itak ves vesel, da me vidi... kar se cot tiče, mam jaz še vse stare, nisem si še niti ene nove kupla... Zaenkrat mi je še prav, vsaj hlače z nizkim pasom in seveda vse majce in trenirke, se mi pa že vidi, da sem noseča in ljudje ne gledajo več začudeno, a res, a noseča si... Računam, da se bom še kake 14 dni švercala, potem bom pa res morala it po kako nosečniško cunjo... ma nimam nikoli časa za po trgovinah lazit...
|