|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
17.2.2007 16:44:14   
Anonimen
Pozdravček punce

Liona držim pesti, da bi bilo vse ok s tabo in user posted image . Ti kar veliko počivaj pa bo.

Nikica upam da si uživala na karnevalu. Midva nisva šla letos nikamor, greva pa drugo let z user posted image . Komaj čakam. Bo pa najbrž miška, podedoval-a pa jo bo od sosede. Jupi

Ostale ki ste bile v Monsu lepo pozdravljam. Upam, da ste se načvekale, drugič pa se vam pridružim, če le ne bo prišlo spet kaj vmes. Jaz sem včeraj sedela na predavanju tri ure. Me je na koncu tako rit bolela, pa še na en zlomljen stol sem se usedla; še dobro da nisem padla dol user posted image . Ja sem se prijavla na en tečaj, pa se bom mogla zdaj še to učit - bomo vidli kako bo šlo.

Danes pa sem bla že zelo pridna, se moram kar pohvalit. Zjutraj obvezna kavica s kolegico, nato pa sem naredila 16 litrov zeliščnega likerja. Ta je iz samih zdravilnih rožic (več kot 4o), namakam pa ga eno leto. No zdaj sem ga dokončala, tako da je končno flaširan. Sicer pa verjetno še kakšna dela ta zdravilni liker. No, jaz na sploh rada delam razne alkoholne in brezalkoholne pijače.
A ima kakšna idejo kako bi ga imenovala po moje, da bi imel prav eno specialno ime in ne zeliščni liker ali domač Jagermaister, kot mu reče mož. Že dve leti si izmišljam ime, pa mi nič pametnega ne pride na misel. IDEJE DOBRODOŠLE, za pokusit ga pa dobite, ko ne bo več trebuščkov user posted image user posted image user posted image . V user posted image namreč ni dobro pit alkoholnih pijač, kljub temu da so zdravilne.

No potem sem skuhala kosilo, oprala dva stroja perila, potem pa sem pekla še krhke flancate. Teh sem se najbrž preveč najedla, ker me zdaj boli trebušček. Pa še pospravljala sem, zdaj pa mi počasi zmanjkuje energije, zato bom šla najbrž kar pod tuš v sveže cunjce potem pa greva malo k moji mami. Joj sem se spomnila, da grem prej še en kupček cunj zlikat.
Z mami greva zvečer do ene gospre, ki krasno štrika, kvačka... Neseva volno da mi bo gospa naredila copatke za user posted image . Kar se tiče štrikanja, šivanjain teh reči sem pa popoln antitalent - vse oatalo se lotim le tega ne, čeprav bi rada kaj znala, kja čmo.

Ma se danes hvalim.

Nič imejte se lepo, kljub morastem vremenu. Pa bušije ne pozabite pobožat. Midva sva mislila it jutri smučat (jaz sončit) pa spet ne bo nič. Kaj čmo.

Lep preostanek vikenda.

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
17.2.2007 16:54:47   
Anonimen
Joj sem pozabila vprašat če ste vidle kaj se je včeraj zgodilo v Kostelskem vrtcu. Utonil je enoinpolletni fantek. user posted image Izmuznil se je vzgojiteljicam in odšel ven. Zunaj je padel z mostu in utonil. Grozno. Ubogi starši, a ne? user posted image
Pa ta teden je že drugi, prvi je bil v Kranjski gori v bazenu- grozno. user posted image

Ne me narobe zastopit, ponavadi sem samo tiho ob takih novicah, toda ta teden me je prav pretreslo, ko sem tako izvedela že za drugega utopljenega otročka user posted image . Sem razmišljala, da bi se to lahko zgodilo tudi meni, ampak res ne vem kako bi prenesla, da bi mi iz vrtca sporočili, da mojega user posted image ni več. Bolje da ne pomislim user posted image

Pa pardon ker težim s tem, ampak res me je pretreslo pa čeprav ne poznam ne enega ne drugega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
17.2.2007 17:38:58   
Pinokio
A še en otrok?? Grozaaaaaaaaa! Človeka prav strah postane......pa u vrtcu!!??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
17.2.2007 20:17:25   
ronja
Liona, joj se mi smiliš! Rajši ne pomislim, kako hudo ti je! Da bi jaz morala samo ležat, če nisem lih "na smrt" bolna, torej, da drugega itak ne morem... Upam, da ti hitro mine, da se posteljica še hitreje dvigne in da ne zakrvaviš več nikoli, vsaj ne v tej user posted image , no, potem verjetno kdaj že še, hihiuser posted image . Ma, če ima otročekuser posted image dovolj prostora, ne suva tako močno, moj tudi ne suva takooo zelo, se ga pa čuti. Ne sekiraj se, če pravijo, da je user posted image v redi, potem je v redi! Ti že veš, kaj boš imela  ali ?

MOja sestra mi je zadnjič poslala sms, da je sanjala, da mam user posted image , no, me prav zanima, zdaj so vsi živi, razen mene že sanjali tega najinega user posted image , pa vsak mu je dal drug spoluser posted image Še dobro, da sta sam dva...

špela, midva se bova našemila v torek, danes sem samo krofe pekla. Verjetno bom kura, ker ima lahko malo večji trebuh ne da bi sumljivo izgledala... ko pa pridejo user posted image , jim bom pa vsako leto naredila kak kostum in bomo rajali od sobote do torka, hehe.

nogica, upam, da si kaj pametnega izvedela na tečaju, da se je vsaj splačalouser posted image .  Sicer imaš tule recept za liker tete pehte, po moje je to to, kar ti delaš:
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=3158
Je pa luškano ime, vsaj meni...

Jaz sem danes enkrat za spremembo naredila tipično slovensko kosilo (sicer se bolj nagibava k tujim, lažjim in manj mesnatim kuhinjam, najrajši imava kitajsko, tajsko, italijansko in mehiško, tudi indijska pride v poštev, no, od vsakega naroda vzameva taboljše, od avstricev in čehov sladice, od povsod kruh...), ampak danes je bilo "tradicionalno" kosilo: matevž (sem ga prvič delala), kislo zelje in klobasa (domača, sva jo dobila in jo je bilo treba hitro porabit). Pa seveda krofi  za čez.

Ne boste verjele, ampak danes še nisem bruhala, mogoče zato, ker sva se šla po kosilu stisnit in naju je v hipu zmanjkalo... Mam še mal minusa pri spanju (tko na oko, ene par dni), pa včeraj sva bila tudi zeloo dolgo pokonci...

Joj, včasih sem prav vesela, da ne berem časopisa in da nimava TVja... Sicer mi je fant povedal za tistega prvega otročka, zdaj pa slišim še za enega. NO, jaz pravim, da je boljša preventiva kot kurativa, zato sem šla že pred user posted image delat tečaj za vaditelja plavanja (za otroke in odrasle), zdaj ga bom šla pa delat še za dojenčke in še za malčke. In bom naučila svojega  user posted image plavat čim prej, računam, da če sem jaz znala pri 3 letih, bi verjetno tudi on/a lahko enkrat takrat... Pa bom bolj mirna, ko bojo kam šliuser posted image .

Ker v bistvu ogromno otrok utone, v ZDA sploh, ker ima več družin svoje bazene,
tu, pri nas, je po navadi res varuh zraven, ampak tudi ta ne more videt vsega... Nenapisano pravilo je, da naj ne bi mel več kot 8 neplavalcev en človek za gledat, v zakonu je 12, če katero zanima. Je pa to grozno! Ampak moj/a ne bo utonil, ker ga bom prej naučila plavt! Ne vem pa, kaj bi naredila, da ga/jo recimo zbije avto... Že za fanta ne vem, kako bi preživela brez njega... Če bi me pustu, bi šla dalje, če bi se mu pa kaj zgodilo, bi se mi pa zmešalo...

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
17.2.2007 20:59:34   
lunca2
Dober večer drage user posted image !

Res je groza kar se je v zadnjem tednu zgodilo dvema otrokoma.  letni otrok je utonil v bazenu in zdaj še 1 in pol letni. Tudi meni se zdi zelo čudno kako je pobegnil iz vrtca ne da bi to vzgojiteljica opazila. Jaz milsim, da je premalo vzgojiteljic, ker je veliko otrok. Pri nas je kriza. Ena sama vzgojiteljica za ne vem koliko otrok. Pomanjkanje in potem se dogajajo čudne stvari.

A mogoče katera ve kdaj dobiš od ginekologa potrdilo za na center za socialno delo? A moraš sam reči ginekologu?user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
18.2.2007 12:04:12   
Liona
Ronja in ostale, hvala za malo vzpodbude. Tudi jaz upam, da bo ta user posted image  do konca potekala normalno in, da bo s user posted image  še naprej vse vredu. Ja, na morfologiji so mi rekli, da bo baje fantek (dvakrat smo videli "jajčka" user posted image ). Ampak imam v torek 3D UZ pri Pušenjaku in bom še enkrat vprašala. Da bo ziher. Sicer je nama vseeno, samo da bo naš sonček zdrav.

lepo se imejte

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
18.2.2007 13:38:13   
Anonimen
lunca men se zdi, da ti da ginekologinja približno dva meseca pred porodom napotnico oz. list za v porodnišnico in s tem se oglasiš na zavodu za socialno delo. Vsaj tako nekako je meni rekla na sociali. Drugače pa tud mene zanima kako je s tem.

Kakšen glup dan je danes. Sicer sem energije polna, ampak ko pa ven pogledam me pa vse zamori.

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1782
18.2.2007 13:39:30   
Anonimen
ronja delam tisti liker iz kulinarike ja, samo sma dodam še nekaj rastlinic več. Sicer je tudi meni to luštno ime, ampak jaz bi vseeno nekaj svojega. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
19.2.2007 9:36:21   
melaverde
Ciao punce!

danes je full čuden dan, edino vreme je lepo....

moja sestra je odšla ob 2h v porodnišnico ker ji je odtekla voda in boga reva ob 8h je dobila prvi popadek.
ma sem full žalostna ker že prvi porod je bil 20 dni čez rok in trajal je 16 ur user posted image
sem upala da se bo tokrat prej rešla....kar ne morem se zbrat...že 7 ur in pol je mimo... 

vam sporočim če bo sploh kaj danes....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
19.2.2007 9:47:33   
Palčica*
Evo,tudi pozdravček od mene.
Najprej naj tudi jaz povem, da je blo v Monsu fajn. Punce ste vse po vrsti super.
Škoda,ker ostale niste uspele priti,ampak razumem...Mogoče se naslednjič (videle se bomo pa še,ne?),vidimo v večjem številu.

Liona sem te pogrešala v Monsu in žal mi je,ko sem prebrala kaj se dogaja. Vem, da je občutek daleč od prijetnega,ampak veš kaj...Nisi v breme. Si le nosečka s težavami tako kot mnoge druge in kdor to razume,ve vsaj približno kako se počutiš,ostali niso pomembni.
Želim Ti,da se stanje čimprej normalizira. Pa glavo pokonci- vse bo o.k. Zakaj? Ker enostavno drugače ne sme biti. Verjemi v to !

Sama se moram še mal posvetiti faksu,v soboto me čaka kolokvij,potem pa kmalu upam da izpit.
Kako ste kaj z nadaljnimi pregledi (po morfologiji),sama ga imam 1.3.

A se je Jackie kaj oglasila? kaj je s tole francozinjo?

V glavnem upam,da ste o.k.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
19.2.2007 10:21:25   
FLASK_A
Evo končno tudi meneuser posted image  Sem bila cel vikend zaposlena s samimi dobrotami na miziuser posted image  No, tehtnica se mi pa reži zdaj... Bo treba mal omejit sladkarije, ni kej.

LIONA! Joj, res sem mislila, da se nam pridružiš, punce smo te pogrešale, nobena pa si ni mislila, da imaš tak problem. Držim pesti zate, da se kmalu vse uredi in da boš lahko spet uživala v daljših sprehodih! Misli pozitivno, počivaj in ni vrag, da boš v trenutku boljše! Otroček pa je tudi vredu, moj je tudi zadnje dva dni samo malo in ful rahlo pobrcaval, danes je pa že boljše- sigurno bo tudi tvoj mali vragec kmalu presneto močno brcal! user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečno in zdravo user posted image  do konca! user posted image

Palčica- itak da se še dobimo! Če ne zarad drugega- zaradi vseh ostalih, ki niso mogle prit, pa so želele, tako da punce- NIČ BAT! Datum sledi čez kak mesec! Ja, pregledi. Naslednjo soboto imava 3D UZ pri Pušenjaku, potem pa imam v sredo redni pregled pri moji g. Upam, da se bo malček dobro pokazal na 3Dju!

Nogica, hehe če bi jaz tolko stvari naredila v enem dnevu... Hm... Nevem, pomoje bi se konc dneva kar sesedla u posteljouser posted image  Res si bla pridna! Pa upam, da ti bo všeč na tečaju! Jaz nameravam zdaj delat dodatne izpite za magisterij (sej veš- bolonjski sistem) pa upam, da mi uspe. Mal za relaksacijo pa upam, da mi uspe it tut na tečaj klavirja.. Bomo vidli, kolk energije bom mela za vse to.
Ja, pa tudi mene je zgrozilo, kake tragedije so se zgodile v tem tednu.. Dva otročka.. Si sploh ne predstavljamuser posted image user posted image

Ronja, evo- tipično slo kosilo te ne sili bruhatuser posted image  Torej- zdaj veš, kaj moraš jesti! Hehe, mal heca. Upam, da si res kej boljš in da ne nosiš več PCjev po štengah gor pa dol!

Drugače pa- na Igu smo se imel fajn, cele dve ure smo stal tam in gledal povorko. Sej kakšne maske so bile fuuul dobre, kakšna je bla pa tut čist mim. Najlepši so bli pa seveda gledalci, ki še ne hodijouser posted image - oblečeni v medvedke, indijančke.. Res luškani otročki. Midva z user posted image  sva se skos objemala, komaj čakava, da vidiva najinega malega user posted image  user posted image user posted image user posted image .
Hm, mene pa mal hormoni zezajo zadnje čase (beri:zadnji teden) Moj me sploh ne dohaja več! Jaz bi ga kar skos napadalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Niti ponoč nima več miru revež... Ja pa sej si je sam kriv ane- čez dan u službi, zvečer na basketu- ponoč je pa MOJ!user posted image  Bo že zdržal, ane, sej hudga mu res ni user posted image

Lep pozdravček, pobožajte trebuščke pa se tipkamo!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
19.2.2007 14:28:20   
ŠpelaP
Pozdrav user posted image !
Jaz se očitno ne bom znebila bolezni. Glavobol me še kar spremlja, sem bila pri zdravniku in zopet user posted image dobila hiconcil - zgleda, da imam vnetje sinusov, grla... Danes sem tudi imela pregled pri ginekologu. Sem slabokrvna in moram jesti železove tablete. Dal me je pa tudi v bolniško (zaradi bolezni, preobremenjenosti). Tako sem do naslednjega pregleda (19.3.) 100% v bolniški. Glavno pa je, da je z otročkom, po ginekologovih besedah, vse o.k.  - ritem in utrip srca; velikost maternice prava,  MV zaprt, prave dolžine... Me pa v 29. tednu čaka injekcija (sem RH -).
O, ko bi bil že enkrat junij! Ma ja, bo že!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
19.2.2007 16:10:55   
ronja
Ok, punce, ravno iz morfologije, zaenkrat zgleda vse v redu, srček je baje tudi ok, je bil predeljen tako kot naj bi bil, ni se pa pretirano zadrževala tam. Je rekla, da je vse ok. Torej, nismo videli nobenega izrastka, tako da pričakujeva eno precej nabildano user posted image Ronjo. Ima namreč kar mišice, je še to pogledala, ker se po mišicah baje tudi lahko vidi spol, lahko pa da je tako nabildana zato, ker ves čas rekreira, ni 2 sek, pri miru in g. je rekla, da je po mamiciuser posted image , ker je tako hiperaktivna, ne vem, kje je ona to pobrala, da sem jaz takauser posted image Fant je pa samo nekaj prikimaval zraven... Videli smo trebušno prepono, rebrca, podplate, srček, glavico in obrazek, še pomahala nama je user posted image
Težka je 442 g, torej še nimam 58 kil, hehe, ker je tole njeno, hihiuser posted image . G. pravi, da trebušček lepo raste (za tiste, ki ste me videle in rekle, da se mi nič ne poznauser posted image ), da so vse meritve ok.
No, se še kaj oglasim, za zdaj samo toleuser posted image , se mi mudi...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
19.2.2007 16:57:52   
ronja
Aja, sicer sem danes naredila eno neumnost... Ne vem, če bi priznala, ampak... Sem šla z rolerji v službo... Fant je rabil bicikl za v službo, ker mu včeri ni ratalo svojega popravit in ker je bilo suho in lepo, sem rekla, ajdi, pa grem jaz z rolerji... Saj nisem v 10ih letih nikoli padla! No, itak da danes sem... je bila ena vejca na tleh, ob eni luknji, in vejice nisem videla, se mi je pa tak fajn v roler zafecljala, da je čist zablokiral... In ker je bilo to lih ko sem šla na pločnik, nisem mela druge noge gor in bum... Sicer sem se sam malo opraskala, nič hudega, sem ugotovila, da nagonsko čuvaš trebuščekuser posted image , zato je mal pokasirala tut glava, hehe, ker pač ne moreš met vsega zgoraj, če letiš dol, heheuser posted image . Glavno je blo na roki, ampak kot sem rekla, nič hudega, mal prask, nič zlomljeno, pa saj sem itak šla dokaj počasi (vsaj za moje pojme).
Ni pa blo nič hudega trebuščku in tudi z user posted image je vse v redu (to se je zgodilo na poti v službo, predno sem šla do g., tako da ga je ona gledala že po "incidentu"). Na srečo me ni nič spraševala, odkod mi odrgnina na bradi, hehe:) Sem se mal bala, da bo vprašala...
Potem sem se do službe in potem do g. peljala kot po jajcih, ful sem se bala, da ne bi kje ruknila. Čeprav se mi zdi, da ne morem poškodovat tega otročka, ker ga res nagonsko tako varuješ, da bi si prej glavo razbila kot trebušček... ker prej nikoli, kadarkoli sem kje padla, nisem priletela nikamor z glavo, vedno sem jo nagonsko čuvala... (Pa sem trenirala jiu-jitsu, akrobatski rock&roll in jahanje čez drn in strn na neujahanem neukročenem in nekastriranem konju, recimo...) Ampak ne bom več, grem samo še s kolesom, obljubim, vsaj do nadaljnega, ok?user posted image

nikica, kdo je rekel, da mi po slo. kosilu ni bilo slabo? Sem zaspala za dve uri, to je res, ampak ko sem se pa zbudila pa... Ne praši, že dolgo mi ni blo toooook slabo... Nisem hotla bruhat, ker sem vedela, da je že vse prebavljeno in da bo to obup bruhat, potem mi je bilo pa še bolj slabo... skratka, groooozaaaa!¨Bom kar ostala pri kitajcih, heheuser posted image

liona, ne sekiraj se preveč, vem, kako se počutiš, tudi sama sem se počutila totalno grozno in kot breme, ko sem bila cel dan doma, pa še perila nisem mogla dat prat. Če ga pa lhako daš prat, pa ga ne smeš, je pa gotovo še hujše! Ampak se počasi pošlihta, se je pri meni in se bo še pri tebi (samo ne smeš bit preveč zahtevna), jaz sem vesela, da lahko hodim in delam in potem pač sprejmem bruhanje recimo... Saj veš, kdor z malim ni zadovoljen:)

palčica, jaz mam naslednji pregled čez 5 tednov, to je 26.3., kar daleč. Ampak itak takrat ne bomo nič gledali UZ in mi je dosti vseeno za to...

jaz sem sicer danes na spidu (očitno mal preveč, a ne?user posted image ), no, saj zdaj mam kolo, sva s fantom zamenjala, on bo odnesel rolerje, jaz sem nazaj na delo in zdaj iz dela šla s kolesom. A sem pridna?user posted image

nikica, gresta vidva na maškarado v študenta jutri? midva greva, če bi šla, lahko gremo skup!Pa kar napdi svojega srčka! moj je ves vesel, da se malo vračamo na stare tireuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
19.2.2007 17:45:21   
Anonimen
ronja dobra si!! user posted image   No, kar se rolanja tiče res si upaš. Mene tud na smuči vleče pa si ne upam, čeprav ne padem kar tako (razen zaradi kakšnih akrobatskih oslarij). Najraje se ti nesreča zgodi takrat ko je najmanj potrebna. Jaz sem se sedaj v user posted image odpovedala kar nekaj stvarem. Eno sta smučanje in bordanje da o ostalem ne govorim, med drugim je tudi rolanje. Sem ravno danes jokala pred user posted image da nisem za nobeno rabo. Ne morem-smem tega-onega, pa to je za znoret user posted image . No pa me je pomiril, da naj zdaj odmislim še za nekaj časa, vse to  pa bo potem spet  po starem. In res če pomislim kako lahko škodim sebi in user posted image potem me res mine, da bi počela kakšno neumnost.
Te kar malo kregam draga ronja, ampak res je lahko nevarno. Pa ne samo rolanje, tudi kolesarjenje. Najraje boš padla ravno sedaj ko ti tega ni treba. Pa čeprav že po nagonu zaščitimo svoje bušije, vendar vseeno se lahko pripeti kaj hujšega, zato se pazi, res.
ronja pa še čestitke za opravljeno morfologijo. user posted image user posted image user posted image A bo user posted image ? Joj ste me tako premamile s temi user posted image user posted image , da bi še jaz vprašala. Ma ne bom ne. Drugače pa si izvedela in videla veliko, moja ginekologinja ni tako zgovorna in če hočem kaj vedet moram vse vprašat. Na tistem malem ekrančku pa itak vidim le eno migljanje sem pa tja user posted image .

Špela  pozdravi se. Upam, da bo bolezen čimprej minila. Pa jej veliko sadja pa boš tako dobila vitamine, pa še zdravju pomaga. Jaz si zjutraj ožamem dve grenivki in ti povem, da mora bit že res ne vem kako hudo, da me napadejo kakšni bacili. Mi je tudi že zdravnica rekla, da so grenivke naravni antibiotik. Poskusi kak teden pa mogoče si malo okrepiš imunski sistem.
Glede junija pa se ne sekiraj, še prehitro bo tu. user posted image user posted image

nikica blagor tvojmu za user posted image . Moj bolj strada user posted image user posted image user posted image . Ti lahko mojga user posted image malo posodim user posted image . Po moje bi mu prav pasalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O to pa ne, kar tako ga pa spet ne dam, se bom raje sma malo potrudila user posted image user posted image user posted image .
Jaz se oz. oba se tolaživa da bo po user posted image pa veliko veliko user posted image user posted image user posted image , tako da bova zdaj oba še malo potrpela user posted image user posted image .
Kar se pa tiče energije te imam pa včasih res kar preveč, drugič pa čisto premalo. Nikol ne vem kaj me čaka. user posted image

melaverde upam, da je tvoja sestra srečno rodila in da je z njo in user posted image vse v najlepšem redu. Pa sporoči komu si postala teta user posted image ali user posted image .

palčica tudi mene zanima kje je Jackie? Najbrže je na polno zaposlena. Mogoče bo od aprila dalje več na RR, pa bomo pol še za nazaj počvekale. user posted image

Zdej pa dost. Lepo se mejte pa bušije pobožajte.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1790
19.2.2007 22:11:20   
melaverde
ciao punce!
sem malo pozna ampak danes je bil naporen dan...v službi gužva, misli pa so mi stalno bežale k sestri...v glavnem voda ji je odtekla ob 2h ponoči. mož je zbudil nečakinjo (6 let) in skupaj sta jo odpeljala v bolnišnico.kljub vsem sredstvom je dobila prvi popadek ob 8h in končno ob 11:35 rodila 4230 g težko EMO.dolga je 55 cm in ima dolge črne lase...prav smešna je user posted image
malo dosti sem jezna ker je bil tudi ta porod dolg in kljub temu da toliko reklamirajo to epiduralno, je na koncu ni dobila ker so bili anesteziologi zasedeni user posted image  ma ta naša Izola je res katastrofa, da babico niti ne komentiramuser posted image user posted image . ma ne razumem zakaj lih v neki porodni sobi delajo taki user posted image  ?????

v glavnem, sestra me tolaži da je mimo in da je skoraj vse že pozabila (me zanima). komaj čakam da vidim Emo ker so na žalost obiski prepovedani zaradi viroz...

za danes je to vse, prvič imam zatečene noge...torej sem res utrujena.

Ronja, čestitke za morfologijo...glede rolk pa sploh ne bom komentiralauser posted image .
bolj moraš pazit nase !!!!

lahko noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
20.2.2007 10:00:38   
ANDREJA 75
ČAO!Da se vam po dolgem času malo javim .V četrtek sem imela prometno nesrečo me je en tip izsilil je zapeljal iz stranske ceste na prednostno je kar faj počilo pa tudi avto je full razbit sem bila kar fajn v šoku.user posted image No potem me je moj srček peljal v porodnišnico na pregled .če je z mojima dvema user posted image  user posted image vse ok pa me me dežurna G vse pregledala naredila natančen UZin je bilo na srečo vse o.k ampak vse eno me je zadržala na opazovanju.(24.h)No v petek zjutraj mi vzamejo kri in urin in še enkrat naredijo UZ tam pa sem izvedela da imam žolčne kamne (CEL KAMNOLOM)zato me je tako bolelo pod prsnico in  me še vedno boli  zato sem včasih še vedno bruhalauser posted image Ampak sedaj v user posted image mi tega ne morejo odpraviti tako da bom še kar nekaj mesecev trpela slabosti in bolečine.Takoj pa sem dobila stogo žolčno dieto!!!user posted image user posted image Hrana je čist nikakva brez sadja samo z kompoti!!!!user posted image user posted image user posted image N o včeraj sem le prišla domov vsa prehlajena z temperaturo in kihanjem . norim kašljanjem saj nič čudnega ko pa sestre skoz na stežaj odpirajo okna , tako da sem imela ponoči 39.t in sem morala vzeti en lekadoluser posted image pa še vitaminov nesmem jesti da bi se hitreje pozdravila!    Kaj najbolj zdravi prehlad ' Aja pa še to odkrili so mi tudi nizek hemoglobin(železo) da že jemljem ferum lek in seveda po tem pa še prebava štopa kar pri žolčnih kamnih ni dobro.No sedaj pa skočim malo počivati pa se tipkamo.

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
20.2.2007 10:39:35   
zabica26
Punce, berem vas, za napisat pa nimam časa. user posted image
Uvajam novo sodelavko, jem sladkarije, sanjam jabolko-zdej grem ponj user posted image , drugače sem pa ok.

Punce, pazite na svoje zdravje. Ronja, rolerje stran, drugač nej ti pa fant koleščke dol odmontira!!!
Jaz sem včeraj malo pretiravala z delom doma (sem bila utrujena pa sem šla še likat) in me je prou vse bolelo. Sem se tako ustrašla, da sem šla čist takoj v pojstlo in zaspala. Dons zjutri pa spet akcija-zgodnje vstajanje (kdo se je spomni vstajat  pred šesto zjutraj user posted image ), tempo v službi...prav komaj čakam, da se malo umiri vse skupaj. Ugotavljam, da sem res vsak teden bolj utrujena.user posted image

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
20.2.2007 12:45:58   
Pinokio
Živjo!

No, da se vam še jaz mal javim....sicer nič posebnega...končno smo zdravi, ampak useeno upam, da dobim bolniško, ker opravljam težko delo, sem cel dan na nogah in dvigujem. Jutri imamo UZ in upam, da bo vse uredu.

Melaverde škoda, da je mela tvoja sestra tako slabo izkušnjo.........to je res grozno, da naletiš še na tako babico!

Andreja 75....hvala bogu, da je s tvojima dvema user posted image user posted image in s tabo vse uredu.........se kar ustraši človek!

Punce uživajte!

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
20.2.2007 12:48:24   
Lea77
Meni je tudi grozno zaradi teh otrok z vrtca, pa ravno sem razmišljala, da bom mogla,ko se bo končala porodniška, dat tamalo v vrtec, ker tašča ne bo mogla pazit oba, zdaj me je pa malo strah. Sej vem, da se lahko zgodi kaj narobe kjerkoli in s komerkoli, samo od vrtca sem čakala pa malo več.

Lunca2: Od ginekologa dobiš potrdilo za socialno bolj kasno, ne spomnim se bolj natančno(kakšen mesec ali dva pred porodom), ampak ne skrbi, ko bo pravi čas boš dobila (vsaj meni so dali brez kaj vprašat).

Andreja75: Sem mi prav smiliš, vse na kupu. Mene tudi heca prehlad in ne pomaga prav nič oziroma malo bolje je, če se zgodi kakšna noč, da tamala spi, samo kaj ko me zbudi pa mehur.

ŠpelaP: Držim pest, da se ti stanje izboljša. Zanimivo kako je vsako bolezen lažje prenašati, ko zvemo, da je z otročkom vse OK. Mene tudi čaka injekcija, verjetno naslednji pregled (zdaj ga imam čez en teden).

Ronja: Čestitke za punčko. Rolarje bi bilo pa fajn dat za nekaj časa počivat, tudi kolo, ker za narobe ti lahko tudi s kolesom kakšna rata. Sej tudi noge same niso slabo prevozno sredstvouser posted image . Je pa res, da sem jaz tudi na plesnih enkrat pogrnla, pa ni bila nič kaj huda figura, samo peta se mi je zataknila v vezalke od mojegauser posted image . Zdaj imam pa itak čevlje brez pet.

A še kateri udarja na čokolado? Vmes, ko tole pišem sem mogla skočit na žlico nutele.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
20.2.2007 13:34:13   
Kati81
Punce držite pesti, danes popoldan imam pregled, upam, da bo G rekla, da sedaj lahko že malo več skačem okrog in ne samo do wc-ja.

Ja men tud že par dni full čokolada diši.

(odgovor članu Lea77)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
20.2.2007 15:56:50   
Liona
Andreja, samo da je s tvojima user posted image user posted image  vse vredu. Kamne ti bodo pa že "pošlihtali" po porodu.
Jaz imam pa danes ob 18.00 3D UZ pri Pušenjaku v Dravljah. Držite pesti, da bo vse v najlepšem redu in da se bo škrat lepo pokazal (da bomo dobili lepe slikice in mogoče filmček).

Vam sporočim kako je bilo...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
20.2.2007 17:26:40   
Kati81
Evo mene s pregleda, z dojenčkom vse ok, stanje z mano tudi kar zadovoljivo, vrat maternice 34mm kar je še kar ok sam še vedno moram počivat in ne preveč skakat okrog. Dojenček je pa že obrnjen na glavo kar naj bi bilo tudi ok. V 28 tednu bom pa dobila inekcijo da se bodo otročičku hitreje razvijala pljuča.
Drugače pa vse ok. LP K

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
20.2.2007 18:23:33   
ŠpelaP
Andreja - če bo kdaj zaradi žolčnih kamnov res hudo, lahko vzameš kako tableto spasmex. Verjetno so ti to tudi v bolnici rekli ali ne?! Sama imam kamne še iz prve nosečnosti. Tako, da me je kar strah, če me bo kdaj v tej nosečnosti zagrabil kak napad, čeprav se pazim in že 3 leta nimam težav. Moram trkati na les!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
20.2.2007 20:10:43   
Liona
Tudi mi smo doma. Videli smo našega fanta in 100% potrjeno, da bomo imeli fantka. Mere tudi ustrezajo njegovi starosti, ima pa že 553 g. Posnel nama je pet filmčkov. Obrazek se parkrat kar dobro vidi, čeprav imam gosto plodovnico in še rokico je imel non stop pred obrazkom (malo je mel učke, malo se je praskal, na koncu je pa migal s prstki). 3D UZ se res izplača. Najprej nama je celega pogledal v 2D in ga premeril, potem pa smo šli na 3D. user posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa bo UZ-jev za nekaj časa konec. user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.