ronja
|
Liona, joj se mi smiliš! Rajši ne pomislim, kako hudo ti je! Da bi jaz morala samo ležat, če nisem lih "na smrt" bolna, torej, da drugega itak ne morem... Upam, da ti hitro mine, da se posteljica še hitreje dvigne in da ne zakrvaviš več nikoli, vsaj ne v tej , no, potem verjetno kdaj že še, hihi . Ma, če ima otroček dovolj prostora, ne suva tako močno, moj tudi ne suva takooo zelo, se ga pa čuti. Ne sekiraj se, če pravijo, da je v redi, potem je v redi! Ti že veš, kaj boš imela ali ? MOja sestra mi je zadnjič poslala sms, da je sanjala, da mam , no, me prav zanima, zdaj so vsi živi, razen mene že sanjali tega najinega , pa vsak mu je dal drug spol Še dobro, da sta sam dva... špela, midva se bova našemila v torek, danes sem samo krofe pekla. Verjetno bom kura, ker ima lahko malo večji trebuh ne da bi sumljivo izgledala... ko pa pridejo , jim bom pa vsako leto naredila kak kostum in bomo rajali od sobote do torka, hehe. nogica, upam, da si kaj pametnega izvedela na tečaju, da se je vsaj splačalo . Sicer imaš tule recept za liker tete pehte, po moje je to to, kar ti delaš: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=3158 Je pa luškano ime, vsaj meni... Jaz sem danes enkrat za spremembo naredila tipično slovensko kosilo (sicer se bolj nagibava k tujim, lažjim in manj mesnatim kuhinjam, najrajši imava kitajsko, tajsko, italijansko in mehiško, tudi indijska pride v poštev, no, od vsakega naroda vzameva taboljše, od avstricev in čehov sladice, od povsod kruh...), ampak danes je bilo "tradicionalno" kosilo: matevž (sem ga prvič delala), kislo zelje in klobasa (domača, sva jo dobila in jo je bilo treba hitro porabit). Pa seveda krofi za čez. Ne boste verjele, ampak danes še nisem bruhala, mogoče zato, ker sva se šla po kosilu stisnit in naju je v hipu zmanjkalo... Mam še mal minusa pri spanju (tko na oko, ene par dni), pa včeraj sva bila tudi zeloo dolgo pokonci... Joj, včasih sem prav vesela, da ne berem časopisa in da nimava TVja... Sicer mi je fant povedal za tistega prvega otročka, zdaj pa slišim še za enega. NO, jaz pravim, da je boljša preventiva kot kurativa, zato sem šla že pred delat tečaj za vaditelja plavanja (za otroke in odrasle), zdaj ga bom šla pa delat še za dojenčke in še za malčke. In bom naučila svojega plavat čim prej, računam, da če sem jaz znala pri 3 letih, bi verjetno tudi on/a lahko enkrat takrat... Pa bom bolj mirna, ko bojo kam šli . Ker v bistvu ogromno otrok utone, v ZDA sploh, ker ima več družin svoje bazene, tu, pri nas, je po navadi res varuh zraven, ampak tudi ta ne more videt vsega... Nenapisano pravilo je, da naj ne bi mel več kot 8 neplavalcev en človek za gledat, v zakonu je 12, če katero zanima. Je pa to grozno! Ampak moj/a ne bo utonil, ker ga bom prej naučila plavt! Ne vem pa, kaj bi naredila, da ga/jo recimo zbije avto... Že za fanta ne vem, kako bi preživela brez njega... Če bi me pustu, bi šla dalje, če bi se mu pa kaj zgodilo, bi se mi pa zmešalo...
|