ronja
|
NR, držim pesti zate! Če se je kravavitev ustavila imaš po moje vseeno lepe možnosti! Nič ne obupaj, saj vem, da ne boš, ker sta oba z malim borca! Bomo junija skupaj zibale! Punce, hvala za moralno podporo! Pa hvala, ker se vse ukvarjate z mojimi slabostmi , nisem hotela take revolucije sprožit, mi pa vseeno veliko pomeni, da se tako trudite Ok, da grem po vrsti, kar sem sprobala do zdaj od predlaganega: - aktimel zbruhala, res pa ga tudi do zdaj nisem bila navajena, sem pa dvakrat obdržala obstgarten jogurt oz. skutico (čeprav verjetno najmanj zdrav jogurt...), no, enkrat sem ga pa zbruhala, povprečje dokaj v redu, torej - čokolino zbruhala že v službi - riževe ploščice so se celo nekaj časa obdržale, bruhala sem kasneje, ne vem, če so bile zraven, hehe, saj zadnje čase jem same take ekspandirane zadeve, se mi zdi: ekspandirane kosmiče pšenice z medom, pokovko, riževe ploščice,... POl se bom pa čudila, ko se bom čez par mesecev napihnila, hehe - prežganke še nisem probala, na splošno mi ni bila nikoli preveč pri srcu, sem pa jedla zelenjavno juho, je še kar šlo, podoben % kot pri obstgartnerju (2:1 zame ) zrak, včeraj je lubi zaspal in sem bila brez soka, pa mi je bilo fuuul slabo, mandarin tudi nisem jedla do pozno popoldne... Ne vem, mogoče bi bilo tudi to, kar predlagaš, čeprav smo se nekaj učili, da včasih kake kisle zadeve dejansko zmanjšajo izločanje želodčne kisline, alkalne, recimo mleko, ga pa pospešijo. Ampak nisem lih stručko glede tega... Sem pa danes za vsak slučaj opustila mandarine, pa jedla sem makarone s paradižnikovo omako, samo z malo bazilike, zelo nežno začinjeno, so bili ful dobri in so mi celo pasali, čeprav mi je bilo malo slabo - ampak sem kako uro zatem bruhala... Dobra novica pa je, da mislim, da nisem zbruhala vsega, ker sem pojedla po moje več, bravo jaz, hehe:) Testenine sva sicer že parkrat jedla v tem času, ker jih mava oba zelo rada, pa ker on trenira in je to najprimernejše kosilo za pred treningom... Pa kot veš, kar bruham te krasne jedi... Grrrrr!Hvalbogu, da fant tega ne vzame osebno, da tako zanič kuha, da vse zbruham, hihi:) Ampak sem bruhala že prej, ko sem tudi sama kaj skuhala Glede tikerja me ne spusti mimo, če nekaj tam ne napišem... Če ne napišem tednov in dnevov, jih noče zračunat - Bom se še malo igrala... palčica, v se v nas zbudi materinski in samoohranitveni nagon, mogoče od tod tvoja agresija, hotela si zaščitit sebe in s tem bitjece, ki raste v tebi. Ker te pač niso poslušali, so si pač sami krivi, a ne, hehe No, saj bo boljše, ko bojo vedli, da si ... Prijateljica, ki je junija rodila, je rekla, da nekaj časa ni prenesla nobenega okoli sebe, razen izbranega, seveda. Pravi, da so ji vsi ostali, prijatelji, znanci, brat, vsi šli neznansko na jetra! Vsakega je natulila! Punce je mela pa rada - tudi nagon verjetno, češ, jaz sem zdaj že oplojena, idi drugam iskat, punce so pa ok, ker mi bojo pomagale pri mojem ... Nekak tako, če smo čisto primarni;) nogica in nikical, hvala, zakaj bi ti zamerila, saj sem vprašala, kaj druge mislite! Bom res malo razmislila, če se tole malo ne umiri čez vikend - da vsaj en dan ne bi nič bruhala... Midva sva že prej vedno kuhala doma in zato jedla precej zdravo, v glavnem veliiiiko sadja in zelenjave, to mava tudi oba najrajši, pa testenine, riž,... Edino veliko sladkarij sva pojedla, samo v gl. tudi te domače. Tako da prav shujšat od zdrave prehrane po moje ne bi mogla... Še nekaj: A mislite, da lahko grem že v službo? Vročine mam samo še 37,3, bruham sicer 1-2x na dan, ampak sicer se počutim boljše. Fant pravi, da mi še ni treba bezlat, mami pravi, da sploh ni šans... Kaj pa ve pravite? Špela, čestitke! Nisem vedela, da morajo met tako dolgo ponoči plenice gor, dobro da si napisala, da se pripravim, hihi:) H&M v Celju ima baje za , ne ta v Lj., če sem prav zastopila nekje na forumu. Mogoče forum oblačila za nosečke?
|