ronja
|
Ojla, punce! Tole slabost bi jaz še prenesla, bolj mi je grozna ta bolezen, ki se ne premakne pa ne premakne! Sem se že sprijaznila, da bom bruhala, pa da se bom še nekaj časa silila s hrano, ok, I can deal with that, ampak to, da pa stat ne morem, da naredim 2 koraka iz postelje, pa se mi noge tresejo in samo iščem, nekaj, za kar se bom prijela, da ne odletim , da ne morem sedet 2 uri skup , tega mam pa res počasi dost... Hihi, no za jogo ala Ronja se pa komot zmenimo , samo da malo k sebi pridem... Zdaj še sedim težko, kaj šele kaj drugega... Ampak kadar lahko, probavam... nikica, ob 10h sem naročena pri zdravnici, pa upam, da bojo tokrat kaj pogruntali, verjetno me bojo dali na preiskave (kri pa urin), pa bom potem zvedela, kaj je... upam samo, da ni kaj, kar bi bilo nevarno za , samo to si želim, pa tut če takole ostane še en mesec, sam da mu/ji nič ne bo... Ampak prav zdravo tole po moje ne bo - tudi za pikico ne... Ker slabo mi je blo že prej, bruhala sem že prej, pa nisem bila takale... nikica, jaz bi na tvojem mestu tudi čim prej šla na NS, pa ko bojo zmerili plod, bojo itak videli, če je že prevelik. Včasih na začetku malo hitreje raste, ni vedno vse po reglcih, tako da verjetno vseeno nisi 3 tedne več noseča, saj si takrat mela prejšnjo m. , a ne? Tak da si verjetno recimo 2 tedna več noseča, to pa bo še ok in tak da - pogum, dekle! če se ne bo dalo, boš pa hitro šla še na THT pa bojo pogledali, kako in kaj. Bom probala še z radensko in cocacolo, pa držite pesti . Čeprav saj pravim, slabost je nadležna, ampak mi ni najbolj grozna... Samo zdrava bi bila rada, nič drugega... palčica, potrpela sem že 1 mesec, pa gre zdaj spet samo na slabše, vročine mam spet 37,8, pa stat ne morem NIČ! Glede na to, da sem na splošno zelo športno bitje, to ni od , ker se tudi ne počutim tako - ni da bi bila samo zadihana, noge me ne držijo, včasih enostavno skup zletim... Bolijo me kosti in mišice, tresem se če se sam premaknem, pa zelo težko to sploh naredim... Če bi bila samo slabost, takoj podpišem! ne da mi je všeč, ampak jo lahko prenesem... Ne vem, se ti zdi to normalno? Po moje to ni več samo za čakat... Ne vem, mogoče se ti zdi, da zganjam paniko, ampak verjami mi, da vsi, ki me poznajo, me podijo k zdravniku... Lubi me je včeraj hotel kar na urgenco peljat... Ker sem baje zgledala res ko na smrtni postli... Sem mu lepo rekla, da če sem en mesec zdržala, bom pa še en dan, itak ne smejo nič dat, hehe V šoping boste verjetno šle brez mene, ker zdajle ne morem nikamor... Včeraj smo šli do sestre, ki se je preselila, pa me je fant skoraj nesel v avto in iz njega... Mi ni čisto jasno, kako bom prišla do ZD danes... POčasi, a ne, hehe Špela, tista hrana zadnjič mi ni nič dišala, najrajši ne bi jedla nič - kot vse ostale dni! POtem ko sem začela jest, je še kar šlo, ampak definitivno pa ni prišla nikamor v bližino črevesja - zbruhala sem jo po 15 minutah... Da se ne bi mogla upret? Niti pod razno, z veseljem ne bi nič jedla... Ampak vem, da moram jest... Poleg tega njegova mami še ne ve, da sem in se mi je zdelo skoraj lažje bruhat kot se z njo prerekat , da ne bi jedla. Pa mislila sem, da bo ok. Pečenice sicer ona prej prebode, ko jih skuha in odlije vso maščobo, tako da niso bile mastne, moram priznat, ker mastnih tudi na spl. ne maram (tudi ko nisem )... Tak da kolikor jaz vidim, je čisto vseeno kaj jem, včeraj smo bili pri sestri, sem pojedla 5 zrnc na vodi kuhanega riža in dva koleščka nezačinjene kuhane bučke, pa mi je bilo slabo za umret... Ok, punce, zdaj grem pa se stušat in k zdravnici, pa upam, da pogrunta, kaj mi je in kaj lahko naredim, da mi ne bo več... Slabosti vem, da bojo ostale, pa naj ostanejo, gre se mi samo zato, da bi bila spet taka, kot sem bila prej, ko mi je bilo slabo, pa nisem bila bolna...
|