|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
25.11.2006 23:34:22   
FLASK_A
Aha, Palčica, sem pozabila- ti pa nujno sporoči v torek kako je šlo na NS!!! Držim pesti!! S hormončki pa imamo vse probleme, mene doma vsi kar malo postrani gledajo- ampak ni panike, bodo že potrpeliuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 876
25.11.2006 23:58:21   
Jacqueline
Za vse držim pesti, ko bote imele NS!!! Pa takoj poročajte!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 877
26.11.2006 8:38:07   
ŠpelaP
Dobro jutro!
Tudi jaz imam ta teden NS - v četrtek 30.11. (v MB pri dr. Pelkičevi)! In tudi mene že malo skrbi, da bi bilo ja vse v redu. Jutri pa imam pregled pri svojem ginekologu.

Drugače pa danes praznujemo, saj ima naš pikec TIM 3. ROJSTNI DAN! user posted image

P.S. - Ne vem, zakaj piše pri Timovemu trakcu, da je star 3 (kar je prav), na trakcu pa je narisana številka 4 (kar ni prav). Sem že poskusila popraviti, pa ni šlo.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 26.11.2006 8:46:35 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 878
26.11.2006 9:41:05   
lunca2
Jaz imam NS 12.12 v Litiji!Tudi mene malce skrbi kako in kaj bo? Ampak moramo biti vse optimistične in misliti le na najbolje.
Ko bo za vami pa le sporočite.

Lepo praznujte Timov rojstni dan.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 879
26.11.2006 12:37:27   
Jacqueline
Tim vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 880
26.11.2006 12:42:50   
Palčica*
Ojla punce,

Se mi zdi da gremo ta teden kar po vrsti s NS,ne. Jaz v torek,nikical v sredo,ŠpelaP v četrtek...,še katera?
Moramo zdržat...in se res prisilit,da nam hodijo do takrat mal bolj optimistične misli po glavi.

Lunca2 sej sploh ne vem ,če sem Te že pozdravla. Kakorkoli čestitike za user posted image  in dobrodošla med klepetuljami. Ne vem če si prebrala,ampak Jackie se je ful dobr spomnila,ko nas je opozorila,da si naredimo tickerje (trakec,ki pokaže koliko si noseča,če se z miško postavimo na Tvoje ime).Naredi si ga tudi Ti (če kaj ne  boš znala samo vprašaj,pa Ti bomo razložile kako in kaj).Dokler pa ga nimaš-v katerem tednu si?

Ejga Jacqueline,da ne boš Ti pozabla nas ko boš zagledala tist Eifflov stolp,pa tisoč in eno "malenkost",ki jih ponuja Francija. Kdaj greš? Za vikend? Ja,pa prideš še nazaj,ne? Kdaj se dokončno seliš?

Nogica dej reskiraj en dan pa se zapelji v Celovec. Tam maš vsaj po mojem več izbire,je pa res da hlač verjetno izpod 40 EUR ne boš dobila. Ne vem iz kje si in o.k. res je, če odbiješ vožnjo potem je  vprašanje kolk profitiraš,pa vseen...še zmer so hlače cenejše (Drnula se mi zdi da je omenila,da je dala za hlače 13.900).Več kot 4000 sit razlike.

Se mi zdi ful lepo kako si Tima prepričala,da je ponoči brez pleničke ŠpelaP. Upam,da uživate v dnevu,ki je praktično narejen za Vas. Vse najboljše malemu navihančku !

Punce jaz Vas pozdravljam. Ne vem kako je z vremenom na Vašem koščku neba,a pri meni je čudovita nedelja.
Če imate slabo vreme pa k meni pridite. Bled je nalepši v tem letnem času-vsaj zame.user posted image

Lepo nedeljo Vam želim kjerkoli že ste !

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 881
26.11.2006 13:00:40   
N _ B
Evo še mene po dolgem času. Imam sedajle malo miru. Malčica in možek počivata, kosilo se kuha, jaz pa hop za računalnik. Ena stvar mi ne gre v račun. December je skoraj tukaj, jaz pa na balkonu sedim v samem puloverju in brezrokavniku. Res je toplo. Dopoldan smo šli malo v hribe na sončka. Pred 14 dnevi sem šla na višji hrib brez težav, danes sem bila pa kot parna lokomotiva user posted image user posted image user posted image . Še dobor, da je imela malčica precej stvari za opravit na poti, da sem skoz malo počivala. Moje počutje je zaenkrat bp. V 12-ih tednih sem pridelala 3 kg.

NR: sem bila kar malo žalostna, ko sem prebrala tvoje prvo sporočilo. Naslednja dva sta že bolj spodbudna, ampak vseeno pazi nase in na pikico. Držim pesti, da bo vse kot mora biti.

Špela P. Čestitke Timu za njegov 3. rojstni dan.  user posted image
Sem danes opazila, da sta najina prvorojenca isti letnik, drugorojenca pa bosta celo isti mesec. Naša je 4 mesece starejša od Tima.

NS imam v četrtek 30.11. zjutraj, dve uri kasneje pa še pri mojem g UZ. Se bom res nagledala pikice.
A boste vprašale za spol? Jaz sem ful radovedna. Pri prvi nisem bila in tudi nisva vprašala. Sedaj me pa daje. Mož ne bi vprašal. Če se že bova zmenila, da vprašava, bo pa ostalo pri naju do poroda.

Sem zasledila, da ste spraševale, kako se štejejo meseci in tedni. Takole je. Npr čim dopolniš polnih 12 tednov, se šteje, da si že v 13. t.  13. teden je 12 1/7 do 12 7/7. Trimesečja pa takole (štejejo je polni tedni):

1. do 12. teden - 1. trimesečje
13. do 28. teden - 2. trimesečje
29. do 40. teden - 3. trimesečje

Jaz sem danes zakorakala v 2. trimesečje (12 1/7).

Lep dan in izkoristite to prav pomladno sonce.

Pobožajte trebuščke.

< Sporočilo je popravil N & B -- 26.11.2006 13:02:58 >

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 882
26.11.2006 13:45:06   
FLASK_A
N&B, potem sem jaz jutri, takoj za tabo v 2. trimesečju!! user posted image user posted image  Gre kar hitro ane user posted image  Pa srečno v četrtek zjutraj! Sprašuješ za spol- midva sva se odločila da bova počakala do poroda- naj bo presenečenje..

ŠpelaP, čestitke Timu!!!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 883
26.11.2006 13:54:58   
lunca2
Sem v 10t2d.
Ne znam narediti tega trakca oz.tickerja. Kje pa se ga najde in naredi?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 884
26.11.2006 14:10:30   
FLASK_A
Lunca2, saj imaš ticker, vsaj jaz ga vidim user posted image  In še točen je, 10T 2D. Pa dobrodošla user posted image user posted image  

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 885
26.11.2006 14:31:11   
špela07
Ojla,

tudi jaz sem junijka. PDP 15.6.07, 1. nosečnost.

Lep dan.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 886
26.11.2006 15:51:54   
lunca2
Ja mi ga je poratalo narediti. Hvala vseeno.

(odgovor članu špela07)
Neposredna povezava do sporočila: 887
26.11.2006 16:18:37   
ŠpelaP
Punce, od mene in od Tima - hvala za čestitke za njegov roj. dan! user posted image

N&B -  imava NS na isti dan, le da imam jaz ob 18.00. Sem pa tudi že zakorakala v 2. trimesečje. Sem pa user posted image 12t 2/7.

Tudi pri nas na Koroškem je bil prelep sončen popoldan. Se bo letos Božiček s čolnom in v rdečih kopalkah pripeljal, namesto jelenov pa bodo vpreženi delfini! user posted image
Lani se je moj oči oblekel v Božička in presenetil Tima. Je bilo ful fajn! Pikec mu je še pesmico zapel, spoznal ga pa ni. Še sreča!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 888
26.11.2006 18:46:14   
Jacqueline
Palčica* v Fr grem v čet pridem pa nazaj v soboto zjutraj!!! Pa seveda gre računalnik zraven, da vas bom brala ter vam "težila"!!! user posted image  Dokončno greva tja 3.1. potem v ponedeljek pa že začnem delat.

N&B midva sva vprašala za spol in kaže, da bo user posted image . Ne bi mogla čakat do junija, pa se mi zdi, da se glede opreme in oblačilc lažje odločiš, če veš kaj pričakuješ!!! Povedala pa bova kaj dobiva, ko bo bolj ziher oziroma ko bova na lastne oči videla "orodje"!!! Hvala za info glede trimesečja. Jaz sem mislila, da še ta teden pa sem v drugem trimesečju, ampak očitno že sem!!!! user posted image user posted image user posted image

lunca2 dobrodošla, prosim še za podatke za seznam!!!

špela07 tudi ti pozdravljena, prosim napiši še koliko si stara ter kje boš rodila, pa če maš že kaka imena za user posted image , da te dodam na seznam

Danes sem obiskala kolegovega sina Vida in malo vadila!!! Kaki cuker je!!! Pa take lepe očke ima!!!user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 889
26.11.2006 18:55:12   
Kati81
Evo še mene sem se ravno vrnila z obale, sicer je bilo oblačno a vseeno lepo, smo lahko v Piranu zunaj pili kakav in jedli tiramisu. Pa kosilo je bilo tudi super dobro.

Kar se tiče trimesečja se pojmujejo različno, sama sem ravno včeraj zvečer brala revije in knjige (sem bila sama doma) in v enih piše da se začne drugo trimesečje s 13 tednom v enih pa z 14 tednom. Tko da jaz se s tem sploh ne obremenjujem preveč, sem točno 13t.

Glede spola sem jaz na NS vprašala, pa se ni videlo upam da se bo naslednjič na Uz že videlo ker sem firbčna.

Pa en lep večer.

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 890
26.11.2006 19:55:56   
lunca2
lunca2: stara sem 23let, noseča sem 10t2d, PDP 22.06.2007, kje bom rodila še ne vem čisto ampak verjetno Trbovlje,ali je user posted image ali user posted image pa še ne vem,bom morala še malo počakati.

Upam, da sem napisala vse. Če manjka kakšen podatek sporoči.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 891
26.11.2006 21:31:27   
Jacqueline
Seznam junijk 2007user posted image :

user posted image
  01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  ali user posted image  Zoya Allegra
user posted image   01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   01. sreckanosecka, Ljubljana/Postojna, user posted image Črt 27.09.2005
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,
25 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina, 26 let, 1
user posted image  
user posted image   05. NR,
28 let , 3user posted image , user posted image  Mark ali  user posted image  Maša, Maribor, user posted image  Maruša 24.12.2005 
user posted image   05. Tina26, 28 let
user posted image   06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice 
user posted image   06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image  Jošt 20.02.2006

user posted image    07. MEGi20, 19 let, 1user posted image
user posted image   08. ŠpelaP, 31 let, 2 user posted image , Slovenj Gradec, user posted image  Tim 26.11.2003
user posted image   09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003 
user posted image    09. janapan, 28 let, 1user posted image , Postojna 
user posted image    10. nikical, 22. let, 1user posted image , user posted image  Nik ali user posted image  Nika, Ljubljana

user posted image    10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image    10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj 
user posted image   10. Lusa, 27 let, 3user posted image , Murska Sobota, user posted image  Luša 01.06.2003, user posted image  Ajša 29.07.2005 

user posted image    11. Bibyka
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna

user posted image   
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola 
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   15. babajči, 28 let 

user posted image    15. špela07, 1user posted image  
user posted image   16. ANDREJA75, 3user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995, user posted image  1998
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

user posted image   17. bombetka,
26 let
user posted image   
17. KT, 35 let, 1user posted image , Ljubljana
user posted image   18. Tracy, 26 let 
user posted image   18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000  
user posted image    20. aktem, 35 let

user posted image    20. zabica26, 26. let, 1user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image , Kranj 

user posted image    22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje
user posted image    30. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana 

!!! Pripišite manjkajoče podatke !!!    

Napišite v postu Jackie s krepko in pripišite podatke, da lažje najdem!!! Hvala!!! 

Pa ostale punce dajte se kaj javit!!!

user posted image  

Lp,
Jackie

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 892
27.11.2006 7:06:54   
Lunc_a
Dobro jutro nosečke user posted image
No,jaz sem se šla na novo registrirati,tako da ne bom anonimna vedno.Ko bo čas se bom pa razkrila.
A mi lahko ena pove kakšen recept,da ne bom kot ubita hodila okrog?!namreč sme zelo utrujena,samo spala bi,občasno mi je tudi slabo,samo ne tako da bi bruhala.Ko smo včeraj s sinom šli na sprehod sem skoraj na sprehodu zaspala,kar oči so se mi zapirale.
No,jaz sem se v prvi nosečnosti zredila za 8 kg,v tej se bom očitno več,vsaj tako mi izgleda.Mi je pa G povedala da se prva nosčenost kar razlikuje od prve.Namreč v prvi nosečnosti sploh nisem vedela da sem noseča,šele ko sem bila noseča 3 mesece sem ugotovila,sedaj sem pa takoj vedela,saj so me prsi bolele,trebuh imam tako napihnjen,da večino hlač ne morem nase dati več .
zredila sem se za 2-3 kg,no saj upam,da mi bo kaj ostalo od tega,da ne bom zopet okostnjak.
A ima katera tukaj že enega otroka in kakšno razliko boste imeli med njima??

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 893
27.11.2006 7:20:52   
Lunc_a
A bi lahko še kakšno prosila,da mi na ZS-jih obrazloži kako si naredim ticker?ker res ne vem
Hvala

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 894
27.11.2006 8:30:29   
zrak
user posted image dobro jutro...

Danes zjutraj sem stopila na vago in me je zadela kap...4 kg... user posted image  grozaauser posted image  nisem mogla verjet..
verjetno je 1 kg v prsih (haha) drugi kg v riti, trtji v trebuhu in 4 v vodi..

Čez vikend sem pa končo imela malo več energije.. seveda z vmesnimi počitki in spanci, toda mi je uspelo kaj naredit.

Drugače sem dokaj vredu.. še vedno me pa skrbi za to NS, da ne bo prepozno kajti katkrat mi bo majkalo 2 dni do 14t.. Danes bom poklicala v ambulatno in vprašala če je to vredu, sam da me pomirijo...
Včeraj sem slišala eno zadevo, ki me je kar stresla.. ena puca je delala pozno NS in so ugotovili velik odstotek, potem je šla na AC int ako dalje se je vleklo vse do 20 t, ko so ugotovili hude napake na otroku in se je odločila zaslav oz. že skoraj porod.. groza... ne vem zakaj v takem času mi govorijo tako grde zgodbe drugih... namesto da bi našli lepe stvari za povedat mi povejo najhujše od najhujšega in pol imam same nočne moreuser posted image

imejte se lepo. čuvajte se, počivajte in pobožajte trebuščke

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 895
27.11.2006 8:39:40   
lunca2
dobro jutro

Glede NS najbolje da pokličeš v abmulanto in se naročiš. Meni so rekli, da je najbolj idealen 12teden nosečnosti, delajo pa nekje med 11-13 tednom.
No tako sem izvedela jaz. Pozanimaj se čimprej!
Mirno user posted image . Ne obremenjuj se preveč z drugimi kar ti povedo misli nase in nauser posted image . Moraš imeti veliko pozitvnih misli in biti optimistična.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 896
27.11.2006 8:53:09   
janapan
ZA TISTE KI STE BILE NA NS V POSTOJNI:
Jaz grem ob 12:30 danes in me zanima kam naj grem....hvala, ....da ne bom tavala po celi bolnici ; )

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 897
27.11.2006 9:05:34   
Kati81
Jana če prideš z zadnje strani greš mimo unformacij levo prva vrata, kjer piše UZ kolkov, gor je pa narisana nosečnica z trebuščkom in dojenčkom not. Pol je pa tam tud še na desno čakalnica in not so listki ki jih moraš izpolnit za NS, ne rabiš pa nič govorit, ker te kar sami pokličejo ko si na vrsti.

Držim pesti.

Zrak, jaz bi se na tvojem mestu prenaročila na NS, iz kje pa si. Mislim, da če bi danes klicala v Postojno ali Dravlje te bi sigurnop naročili za drugi teden, kar bi bilo ravno prav.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 898
27.11.2006 9:12:19   
lunca2
janapan, ko prideš domov iz NS sporoči!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 899
27.11.2006 11:08:02   
Liona
janapan, nujno sporoči, ko prideš iz NS. Držimo pesti. user posted image user posted image user posted image

zrak, tudi jaz bi se na tvojem mestu prenaročila. Pokliči v Dravlje, kjer NS opravlja tudi Pušenjak. Jaz sem klicala in so me naročili 8.12. Pušenjak je rekel, da je datum super, takrat pa bom noseča točno polnih 12 t. Aja, številka kjer se naročiš je 051 321224.

Drugače bi pa tudi jaz čez dan samo spala, ponoči pa ne gre. Zvečer ko se spravim spat, moram še najmanj 2x na WC. Slabost počasi popušča. Zjutraj sem pojedla žemljo in zdenka sir. Potem, ko sem želela spit še kozarec vode, me je pa dvignilo... Tiste celodnevne slabosti pa ni več. No, občasno, ni pa več tako hudo. Zvečer sem sicer precej za en drek. Utrujena, boli me glava in ponavadi mi je slabo. Vidim, da se je še ena zredila za 4 kg. Bravo zrak user posted image . Govorila sem s svojim g. Rekel je, da ni potrebe, da več jem kot sem včasih (sem normalne postave, ne presuhe in niti ne predebela). Torej sem se odločila, da bo zajterk normalen: kruh ali žemljica, kakav ali čaj in kaj zraven. Kosilo normalno vse, kar bo na jedilniku (tašča kuha), popoldan pa kakšen jogurt ali sadje, po šesti uri pa nič več. Na ta način je rekel, da lahko to težo zadržim še dva ali tri mesece. Aja, pa sladkarije moram čisto črtat. user posted image  Nič čokolade,piškotov, bonbonov... Pa december se bliža. Bom pa na sadju. Odločila sem se, da bom tudi sama ta teden nabavila kaj nosečniške garderobe. Prejšnji teden sem že kupila en pleten puli (luštkan na zvonček) in pleteno oprijeto tuniko (tudi full luštkana). Kavbojke uporabljam še od prej (zaenkrat so mi še prav, zlasti tiste, ki imajo malo elastana), ampak bo bolje, da me ne zategujejo preveč. Zato bom ta teden nabavila še kakšne user posted image  hlače in obleko. Pogledala bom v Emporiumu in v Kepici.
Je mogoče katere iz Gorenjskega konca in ve, če je tudi kje v Kranju kakšna trgovina za user posted image ?
Jaz grem malo na sonček. Tako lepo vreme je, pa že skoraj december... No, meni odgovarja, ker letos tako ali tako smučanje odpade. user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?