|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
23.11.2006 22:36:48   
Jacqueline
Seznam junijk 2007user posted image :

user posted image
  01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  ali user posted image  Zoya Allegra
user posted image   01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   01. sreckanosecka, Ljubljana/Postojna, user posted image Črt 27.09.2005
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,
25 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina, 26 let, 1
user posted image  
user posted image   05. NR,
28 let , 3user posted image , user posted image  Mark ali  user posted image  Maša, Maribor, user posted image  Maruša 24.12.2005 
user posted image   05. Tina26, 28 let
user posted image   06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice 
user posted image   06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image  Jošt 20.02.2006

user posted image    07. MEGi20, 19 let, 1user posted image
user posted image   08. ŠpelaP, 31 let, 2 user posted image , Slovenj Gradec, user posted image  Tim 26.11.2003
user posted image   09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003 
user posted image    09. janapan, 28 let, 1user posted image , Postojna 
user posted image    10. nikical, 22. let, 1user posted image , user posted image  Nik ali user posted image  Nika, Ljubljana

user posted image    10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image    10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj 
user posted image   10. Lusa, 27 let, 3user posted image , Murska Sobota, user posted image  Luša 01.06.2003, user posted image  Ajša 29.07.2005 

user posted image    11. Bibyka
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna

user posted image   
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola 
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   15. babajči, 28 let 
user posted image   16. ANDREJA75, 3user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995, user posted image  1998
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

user posted image   17. bombetka,
26 let
user posted image   
17. KT, 35 let, 1user posted image , Ljubljana
user posted image   18. Tracy, 26 let 
user posted image   18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000  
user posted image    20. aktem, 35 let

user posted image    20. zabica26, 26. let, 1user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image , Kranj 
user posted image    30. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana 

!!! Pripišite manjkajoče podatke !!!    

Napišite v postu Jackie s krepko in pripišite podatke, da lažje najdem!!! Hvala!!! 

Pa ostale punce dajte se kaj javit!!!

user posted image

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 826
23.11.2006 23:27:29   
Jacqueline
Tako noseča sem 13 tednov, zadnji teden 3 meseca!!! Še en teden pa bom že v drugem trimesečju!!! Kako čas leti!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 827
23.11.2006 23:56:24   
ronja
KT, bravo! Sem ful vesela, da ti je ratalo s pokovko!!!! Kok je fino, ko končno ena stvar ostane not, a ne?user posted image No, jaz sem prejle šla bruhat, danes nisem jedla pokovke, ker sem zadnjič vso pojedla (10 dag - veste, kok je to pokovke???) -  očitno bo to moja vsakodnevna kura, če bo šlo tako naprej, hehe... Fant je naredu rižoto (prvič in čisto sam), je bla čisto dobra, samo vseeno mi je blo potem slabo. Sem nekak zdržala, ampak, ko je pa zvečer naredu še eno pecivo, sem ga pa zbruhala... Koliko si pa ti shujšala in kok si težka in visoka? Oprosti, če je preveč osebno, ni ti treba odgovorit, samo da bom vedla za primerjavo, ali jih bom tudi jaz naslednjič slišala...

Hehe, dokler maš dvignjeno glavo, je vse super! Potem, ko jo moraš spustit, se pa začne zabavauser posted image ... Ma, seveda, s humorjem je vse lažje - jaz pravim, da zdaj, če mi kdo ne bo všeč, da ga bom kar pobruhala, heheuser posted image Privilegij user posted image .
Glede poroda, glavno, da maš nekoga zraven, na katerega lahko računaš, pa kdorkoli že to je. Če je paničen itak boljše da ga ni.

jacky, poroda se še ne bojim - zdaj itak nimam več kaj, kaj bi se torej sekirala za naprej,  mam že za sproti dovolj sitnosti s temi slabostmi, če preživim tole, bom pa tudi porod, hihiuser posted image Jaki, tebi se zdi, da gre hitro??? meni se vleče ko tanko črevo!

nikica, o kremah so razpravljale punce par strani nazaj, se mi zdi. Jaz še nič ne uporabljam, itak mam še tak trebušček ko prej, sem v 10. tednu. Pa prve 3 mesece baje naj ne bi bilo priporočljivo je ena lekarnarica rekla eni tu gor. Ne vem, kateri.
Ja, fantje mislijo, da to ni normalno, pa se zato bunijo, kar povej mu,d a je moj tudi bil na UZ in mu je bilo všeč, pa da je to normalno. Ne vidiš veliko fantov tam zato, ker punce ne hodijo samo na preglede tja, ampak tudi po tabletke,... Mal mu razloži, pa bo šeluser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 828
24.11.2006 7:51:54   
zrak
Jaccueline prosim rabim pomoč, ker si napisala da si noseča 13 tednov in še teden  do drugega trimesečja.. Pa koliko traja trimesečje 14 tednov???user posted image user posted image user posted image   ne razumem večč

Pa tudi ene napišejo da so noseče 10 tednov kar pomeni 11 teden... user posted image user posted image  čisto zmedena.-..

Čaki jaz sem zdaj 11 tednov, kar pomeni user posted image user posted image

Havla

Drugače sem vredu.. zjutraj se mi zdi kot da nimam nič trebuha.. zvečer pa prava nosečnica... to noč nisem vstala niti za na wc...

se počutim ok in se veselim vikenda user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 829
24.11.2006 8:55:44   
Kati81
Zrak noseča si 11t in 1dan, jacquelin je pa točno13t. Sej ti piše na tickerju in G uporabljajo take oznake, tko da ne velja da če si  11t da si pol že v 12t.

Prvo trimesečje pa se zaključi z 13t.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 830
24.11.2006 9:07:59   
janapan
Enkrat je Pušenjak razložil da gre štetje po tednih tako

od 0  1/7 dni - 0  7/7 dni = PRVI   teden
od 1  1/7 dni - 1  7/7 dni = DRUGI teden
od 2  1/7 dni - 2  7/7 dni = TRETJI teden
od 3  1/7 dni - 3  7/7 dni = ČETRTI teden
od 4  1/7 dni - 4  7/7 dni = PETI teden
od 5 1/7 dni - 5  7/7 dni = ŠESTI teden
od 6  1/7 dni - 6  7/7 dni = SEDMI teden
od 7  1/7 dni - 7  7/7 dni = OSMI teden

ITD...

Kar pomeni da če ti rečejo da moraš imet npr pregled v dvanajstem tednu to pomeni od 11 1/7 - 11 7/7 sprevi v dvanajstem tednu si če si noseč 11 tednov in en dan vse vmes in točno 12.

Kar je logično štetje...npra analogno ko se rodiš dokler nimaš enega leta si v prvem letu starosti....jaz imam trenutno 28 let sem pa v 29 letu starosti ker grem prosti 29. Upam da vam je jasno.
lep dan nosečke..lp jana

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 831
24.11.2006 9:10:29   
Xandra1
joj ronja ... full se mi smiliš ... no sej si me do zdaj že itak - ampak od danes dalje pa še bolj. zakaj? zato, ker sem se vso noč premetavala po postelji in zjutraj zelo utrujena od neprespanosti letela objemat WC ... diomio so mi solze tako tekle, da so mi kar iz nosa kapljale user posted image ampak moram pa povedat, da me po mesecu dni tiščanja v trebuhu, ko sem delala vse finte in fore, samo da ne bom bruhala .... danes nič več ne tišči user posted image na poti v službo sem pojedla mali kos črne čokolade in moram priznati, da mi je zelo pasala user posted image
čestitke tvojemu zrelemu možakarju Ronja, ker je tako "pravilno" reagiral na nekaj čisto naravnega ... zares te ima rad!!!!!!!!!!!

jaz zaenkrat še ne uporabljam nobene kreme za strije ... imam tisue oil iz južnoafriške republike, ki mi ga je prinesla tašča ... je odličen in vsestranski, izdelujejo ga pa pri Johnsonu ... tako da ... user posted image itak pravijo, da ni nič priporočljivo od kemije za prve tri mesece user posted image

kar se tiče samega poroda ... glede na to, da grem tretjič rodit, vam lahko to nekaj pove. obakrat sem rodila po naravni poti brez epiduralne ... prvič je zares bolelo, drugič malo manj ... prvič sem potrebovala od sprejema v porodnišnico do poroda (sprejem, CTG, klistir, britje, predrtje mehurja, umetni popadki....) nekje 5 ur. Niti enkrat me ni bilo slišati, da bi se kaj drla ali vpila ali kaj temu podobnega. zavedala sem se, da me boli zgolj in samo zato, ker si moj user posted image revček utira pot na svobodo in je to tudi za njega ravno tako težko in boleče! s pravilnim dihanjem se vse da premagat ... in verjemite, da je pravilno dihanje med popadki še kako pomembno, saj takrat otrok potrebuje največ kisika, ki se z krči pač prekinja. s pravilnim dihanjem DIHATE za otročka!!!! tudi partner ob porodu ali prijateljica alikdorkolipačže user posted image vam olajša bolečine. res pomaga klepet med popadki, med počivanjem ... stiskanje rok ... npr. jaz sem enkrat med popadki zapela od pop designa Ne bom ti lagal - kaj čem, se je pač tisti čas vrtela po radiu ... to je sprožilo smeh in dodatno sprostitev mišic ...

..res pa je tudi, da je odvisen tudi prag bolečine. jaz za sebe vem, da je zelo zelo visok!

ni me strah poroda (tretjega) in tudi VAS drage moje user posted image , ki boste prvič rodile, naj vas ne bo strah. ROJSTVO VAŠEGA user posted image bo za vaš najlepša izkušnja in najbogatejša - torej - VESELITE SE JE!!!!!!!!

p.s.
pri drugem porodu v sosednji porodni sobi je neka ženska tako vpila na moža user posted image user posted image user posted image da je bilo že preko vseh mej okusa ... brez konca in kraja žaljivk user posted image

čuvajte se moje user posted image in božajte bušije ter se pogovarjajte s pikicam user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 832
24.11.2006 12:48:52   
Anonimen
Ojla punce.
No danes sem že boljše volje, so me eni pomirili. Res si vse vzamem k srcu, kaj morem, če sem taka.

Nikical - ja jaz uprabljam Nivea olje, ki je tudi proti strijam in pa kremo proti strijam od Afrodite. Mi je kar fajn. Ampak ker sem bolj lena glede tega se ne mažem vsak dan ampak samo ko se spomnim. Drugače zjutraj nimam trebuščka, zvečer pa kot da sem že tam v šestem mesecu.  Po bušiju se mažem samo z oljem, prsa (ta so se mi res močno povečala) pa z oljem in kremo. Glede tega, da ni dobro v prvem trimesečju sem slišala na tem forumu pa se niti ne obremenjujem s tem, saj vem, da je marskikaj drugega še bolj nevarno pa se s tem niti ne obremenjujemo.

Joj men se nič ne da učit. Sploh ne morem knjige odpret. Če naredim ta izpit sem pa faca. Z user posted image sva se odločila da končam študij ravno v tem letu, ko bom doma. Imam pa še  5 ful težkih izpitov (res najtežjih, da bolje da se ne spomnim, mi je kar slabo), pa diploma. Pa vam povem, da me diplome ni toliko strah kot vseh teh izpitov. Če ne končam dobim dodatnih ne vem koliko izpitov, ker so za mano novi programi. Noro. No danes se zopet ne bom učila, tako, da štartam v ponedeljekuser posted image - za vikend namreč delam.

lep vikend, pa ne razpišite se spet tako, ker v ponedeljek potem samo berem in berem, potem pa omagam in se mi ne da nič napisat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Xandra1)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
24.11.2006 13:01:00   
pika79
Ronja - hvala za odgovor, sej je verjetno res imela slab dan,..., koliko si pa ti že shujšala?
Jaz sicer ne bruham, pa imam še vedno 1,5 kg manj kot na začetku, vse kar pojem ostane v meni, moram pa jesti 4-5 na dan po malo in čim bolj lahko prebavljivo hrano,..., zvečer pa raje nič ali zelo malo,..

ni mi jasno kaj sploh ješ razen pokovke? upam, da se ti bodo po 3 mesecih tale bruhanja in slabosti ustavile,...,

lepo se imej, in ostale tudi,...pa, pa

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 834
24.11.2006 13:37:43   
ronja
xandra, sem upala, da ne boš tudi ti pristala na tem... Je pa res, da si po bruhanju tako prazen in te nič ne tišči. Ampak vseeno ne priporočam. najhujše je, če se nekaj ur matram, da ne bi bruhala, potem pa vseeno moram, takrat je res grozno...
Hihi, tistega moža bi pa kar razumela, če naslednjič ne bi hotel več zraven na porod svoje preklinjajoče žene... Mami je tut rekla, da so se v porodnišnici nekatere drle: "Nikoli več mu ne bom dala, prascu, kaj mi je naredu,...!" Hehe, taka po moje vseeno ne bomuser posted image

pika, jaz sem v bistvu shujšala zelo malo, glede na to, kako malo jem in kako veliko bruham - cca dobri 2 kili. Prej sem mela 56, zdaj mam pa točno 54 pri 168 cm. Sem enkrat nazaj nekaj pisala, če je to v redu, pa so me punce natulile, kaj se zdaj s kilogrami obremenjujem, potem sem bla pa rajši tiho - lih to se mi še manjka, da me kdo nadira, hehe:) Pejdi pogledat, če te zanima, hehe, sem dobila cel esej o tem, kako moramo jest v nosečnosti tok, kolikor nam paše - no, če bi jaz jedla tok, potem sploh ne bi jedla. Sem probala, prav nič mi ni zapasalo tudi po 2-3 dneh...
Vseeno sem se bala, ker na začetku je šlo zelo hitro dol, v kakem tednu sem to zgubila, potem spet malo gor, pa spet dol. Vseeno ne bi rada šla pod 53 kg, ker je to že pod mejo normale in je kao podhranjeno - pri tem da to ni moja normalna teža - pod 53 zgledam ko en dahavc za moje (pa ne samo za moje) pojme!

Tako da se zdaj silim s hranouser posted image , kadar le lahko, pojem kaj, kar se mi zdi, da bi mogoče ostalo v meni ali kar pač fant naredi (revež, prej sem skoz kuhalauser posted image in to ful, vsak dan in vsemogoče jedi, domače raviole, recimo in sploh sem mela s tem ful veselja, zdaj si mora pa kar sam kaj vzet ali naredit...)
Jem jabolka, mandarine, kakije, hruške, kak jagodo grozdja ali košček banane včasih (cele ne morem, grem takoj bruhat), pest kosmičev (takih z medom, da so mal bolj hranljivi), kak jogurt, pa kako čokoladico kdaj zmažem (še najlažji se mi zdi Kinder bueno, ker je bolj mehek in manj lepljiv, gost, mogoče...) seveda pa ne vsega na en dan - en dan pojem eno sadje pa čokoladico, drug dan drugo sadje pa jogurt,... Včasih sem pa vse to, kar zdaj pojem v enem tednu, pojedla samo za malico en dan...user posted image
Edino, česar še nisem bruhala, je bila pokovka in mandarine, pa trapasto, kakor se sliši, tako da zdaj mam to pogosto na jedilniku - moram poslat lubija, da še kupi koruzo, ker sem že vso požrla...
Zvečer pa jem kar fant skuha, včeraj je bila to rižota, pa mi je bilo še danes zjutraj žal, da sem jo jedla... Mi je blo skoz slabouser posted image user posted image , čeprav sem zvečer tudi bruhala...  Ampak tega, kar je za večerjo pojem kvečjemu za mojo (zelo malo) pest, pa se mi že po tistem dviguje in grem večinoma bruhat... če si naredi sendvič, navadno ugriznem en mali griz in mam več kot dovolj... Tako da najrajši ne bi nič... Toliko o tem, kako ti telo samo pove...user posted image

Sem rekla, da bom počakala do konca 13. tedna, če je to kao fora 1. trimesečja, v pon. grem po moje v službo, ker mam samo še malo vročine in lahko že hodim, tako da bolezen uspešno prebolevam, bruham lahko pa tudi v službiuser posted image , potem pa če bom še vedno hujšala in vse zbruhala, bom pa verjetno mal vprašala do kod lahko grem... Zaenkrat mam še točno 1 kilo fore, ko pa to ponucam, bom pa mal poklicala svojo g., kaj pravi...

Večinoma pravijo, da se ni za sekirat, da navadno ni tak hudo, da bi te rabili dat na infuzijo - to se strinjam, ampak bi rada, da do tega sploh ne bi prišlo in ukrepala prej... Da je problem bolj s tekočinami, če veliko bruhaš in je treba veliko pit - to ej meni težko, ker me potem spet sili na bruhanje... Pa smo spet tam... Predlogi?

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 835
24.11.2006 13:44:46   
Jacqueline
ronja prav se mi smiliš!!! Pa saj sam od pokovke ne moreš živet!!! Kaj če bi šla k zdravniku? Kaj ni nobenih sredstev proti slabosti, ki ne škodujejo otroku?

Lp,
Jackie

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 836
24.11.2006 13:47:07   
Jacqueline
ronja Pa tvoj trakec ne štima!!! 9 tednov in 1 dan ali 9 tednov in 4 dni????

Lp,
Jackie

Neposredna povezava do sporočila: 837
24.11.2006 14:01:48   
ronja
haj, jacky, maš prav, sem se tudi jaz že spraševala, kako dolgo lahko živim od pokovke, mandarin in pomarančnega soka, ki ga spijem zjutraj, mi ga fant stisne, da poplaknem tisto multivitamisnko tableto za user posted image (to jemljem, pa če se komu ne zdi prav, njegov problem, po moje je pri moji krasni prehrani to še edino pametno...)

Navadno ne težim prav fejst, dokler ni res kriza, sem takrat, ko sem šla v ZD vprašala spl. zdravnico, če lahko kaj naredim, pa je rekla, da včasih pomaga, če greš jest ven, da doma ti že od vonja postane slabo. Žal sem bla zdaj tako bolna, da nisem nekaj časa nikamor mogla, niti psa ven peljat... no, zdaj je malo boljše, zadnjič sem jedla recimo rižoto pri fantovih starših, mi je bila zelo všeč po okusu, čeprav mi je blo malo slabo, ampak sem jo tudi takoj potem zbruhala - pa nisem veliko pojedla, res ne, zdaj mam itak skrčen želodec, da se mi zdi eno jabolko in en čokoladni bonbonček recimo že en ornk zajtrk - mislim haloooo!user posted image Včasih so me vsi zafrkavli, kako lahko toliko pojem...

Tak da ne vem, probam čisto vse, kar mi kdo priporoči, da pomaga, od hrane (krekerji, bobi palčke, stari kruh, kosmiči,...) do čajev (ingverjev, melisin, metin, janežev,...), do tega, da bi drugje jedla, recimo, pa nič ne pomaga...user posted image user posted image Mam počasi že dost tega, čeprav moram priznat, da zdaj se niti ne sekiram, da mi je slabo, ker sem tako happy, da nisem več tako bolna kot prej...user posted image Noro je, ko lahko vstaneš iz postelje!user posted image user posted image user posted image
Za zdravila proti slabosti ni noben nič rekel, ne zdravnica ne g., mislim, da tudi Pušenjak pravi, da ni nobenega čudežnega zdravila za to, da je pač treba potrpet. Vem, da večina zdravil proti slabosti deluje na živčevje, kar pa verjetno ni lih najboljše za user posted image ... Tako da sem si rekla, da dokler ni krize za user posted image , bom že potrpela, torej do konca 13. tedna, potem pa baje začne počasi tudi on/a od mene jemat, pa če jaz ne bom mela, tudi on/a ne bo... In če bom še to kilo shujšala, potem grem do g., ker potem res ne vem, če bo to še ok... Kaj pa ve mislite?

Ja, maš prav, s tem trakcem sem mela probleme že ko sem ga delala, ne vem zakaj noče delat pravuser posted image Prav je seveda 9 tednov in 4 dni. Bom probala zrihtat.

Neposredna povezava do sporočila: 838
24.11.2006 14:03:04   
dorina
Pozdravljene junijke!
Moram vam povedat, da sem ravnokar prišla z nuhalne. Rezultat je v redu (1,9), tako da imam tveganje za DS 1:2889. Pa tudi toksoplazmo sem že prebolela, tako da sem res ful vesela. Bom lahko spet brez skrbi muce crkljala.
Moj user posted image je bil ves navdušen, ko je videl, kako naša pikica skače sem in tja po maternici, kako zeha, sesa prstke, pije plodovnico in prevrača kozolce. Ful lepo se je videl tudi želodček, rokice, nogice, mehur, hrbtenica in možgani. Sem pa morala kar naprej kašljat, da se je plodek obrnil tako, da je lahko ginekologinja zmerila vse potrebno.user posted image

Ronja, ti se mi pa res smiliš. Ne vem, kaj ti naj rečem. Ampak saj bo najverjetneje kmalu konec. Držim pesti, da čimprej!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 839
24.11.2006 14:28:21   
Jacqueline
ronja saj verjetno si že res vse probala sam še nekaj predlogov: actimel, juha prežganka, riževe ploščice, čokolino, ... Nič ne ostane notri??? user posted image

ticker ... kaj si ti mogoče sama dopisala 9 weeks in 1 day???

dorina čestitke za NS, sem kr podoživela mojo NS user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 840
24.11.2006 14:58:16   
zrak
ronja a si sigurna, da ti mogoče pomarančni sok pa mandarine ne naredijo vso to slabost.. to je izredno kislo, z ogomno kisline in ti še tisto malo sluznice, ki jo imaš razžre...
Meni se zdi čudno da ti vsedrugo naredi slabo razen, pomaranče pa mandarin..
Kaj pa kakšne testenine z zelenjavo, brez maščob, malo začinjeno?

Joj zdaj pa vse ugibamo kaj bi dobro storilo ROnji... hahaha

Neposredna povezava do sporočila: 841
24.11.2006 15:14:45   
Palčica*
Grrrrrrrr...
O.k. če se oglašam ko sem dobre volje,lahko to storim tudi ko sem zoprna,da bi se v rit najraje uščipnila.Kakorkoli,danes je natanko drugi dan,ko nič ni tako kot bi moglo bit in jaz se neprestano kregam z ljudmi.Groza.
Včeraj se mi je na moji izmeni uspelo skregat z tremi ljudmi (prvi večni otrok,ki hoče vedno met prav,drugi psihopat ki hodi po naših koncih in straši punce,tretji pa je enostavno spil preveč in se na tisoč in eno opozorilo ni nehal dret-kao pet in podobno,dokler ga...hja nisem  z vso silo nisem zabasala v rit).
Da se razumemo-res ne pretepam svojih gostiv,niti slučajno nisem tak tip,ampak enostavno ne vem...odklop,tema na oči in pok.Vse skupaj sem podkrepila še z parimi krepkimi,da ga bom naslednjič ko zatuli (tulil je kot žival natanko 2 uri) direktno z vso silo na nos in da naj mi verjame ker res samo čakam,da stegnem roko.
user posted image ?????
Kaj mi je bilo, od kje te zamisli,od kje ideje in govorancija na tak način.Vedno sem stvari znala speljat taktično in ravno to,da sem ženska obrnila sebi v prid-tako da so me res poslušali in se umirili.Zakaj zdaj impulzivnost,agresija,skratka same slabe stvari.Hormoni? Tako močno komaj verjamem.
Punce,jest sem se kar samo sebe ustrašla,da o razgrajaču ne govorim...
Pa saj ne vem kdo je bil bolj šokiran-jaz,on ali ostali ljudje,ker kot pravim-tole ni v moji navadi,ne na tak način.Moj dragi me je takoj prišel iskat in me kljub mojemu protestiranju odpeljal domov. Ker ljudje za mojo nosečnost nevedo še je rekel,da so sedaj sigurno pogruntal-kajti to naj bi šlo čez vse meje.

In kaj je najhuje? Še sedaj čutim bes !!!
Ta,ki jih je dobil po zadnji plati se je danes prišel opravičit (je domačin), jaz pa sem se zalotila,da bi ga najraje zlasala ko sem pomislila kakšen kreten je bil včeraj.
??? Kaj se dogaja z mano. Pa sej se ja ne morem začet pretepat z ljudmi, madona.

Ne vem-grem okol jezera s psom.Iskreno upam,da se jeza ali katerikoli user posted image  me že daje razprši.

lp,

Razbojnik Palčica

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

Neposredna povezava do sporočila: 842
24.11.2006 15:20:37   
Jacqueline
Razbojnica hormoni se igrajo z nami umazano igro, jaz sem tud včasih hudo agresivno nastrojena in ko kaj ne gre prav v jok pa na drevo, zadnjič sem dragega od 7 zvečer do 3 zjutraj morila s tem, da ne bom dobra mama, kot da vem kaj mi je blo user posted image  Pridejo tudi taki časi,ampak tudi minejo!!! No oni tip se je prišel vsaj opravičit, mogoče pa je bil  čas, da mu nekdo pove svoje, se bo zamislil sam nad sabo, da se tak pa ne more obnašat!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 843
24.11.2006 16:25:12   
Anonimen
Palčica najbrž so res hormončki v zraku. user posted image
Jaz se tudi včasih spravim na koga in totalno znorim, potem pa ko se zavem kaj sem izjavila se sama sebi zdim velika budala. Pri men je pa še to, da mi že od nekdaj človeške besede sežejo v dno duše in če mi kdo reče  kaj takega kar mi ne paše je hudič, ker tega enostavno ne spravim iz sebe.
Pa tudi  user posted image sem pa tja nasrka. Tko je kaj čmo- PODIVJANI HORMONČKI

Ronja ja pa ti si pa res čist uboga. Ne bi ti rada pametovala toda nekje sem prebrala podobno zgodbo, kot jo opisuješ ti, ko je user posted image šla s težo navzdol namest navzgor.  Ginekolog ji je svetoval takojšen obisk zdravnika, najbolje pa bi bilo da gre kar v bolnišnico, saj bi jo tam dali na infuzijo, tako bi končno pridobila nekaj hrane. Vmes pa bi naredili preiskave kaj in kako je s tem bruhanjem. Saj ti ne znam točno razložit, ampak ko sem te prej brala sem se spomnila na to. Ne zameri mi, toda jaz ti svetujem obisk zdravnika, pa ti bo on povedal kako naprej. Mislim da res ni dobro, da zgubljaš kilograme.

Upam, da si danes pojedla kaj več kot pokovko.

Neposredna povezava do sporočila: 844
24.11.2006 17:06:09   
ŠpelaP
Pozdrav!
Danes pa moram z vami deliti moje veselje, za katerega je zaslužen naš mali pikec Tim. Včeraj sem mu tako malo predlagala, če bi začel in želel spati brez pleničke (čez dan je brez pleničke že od 1,5 leta, ponoči jo je pa še zdaj imel), pa se je kar strinjal. In tako je danes, dva dni pred tretjim rojstnim dnevom PRVIČ prespal celo noč brez pleničke. user posted image Samo enkrat si je ponoči zaželel iti lulat, na srečo takrat, ko je tudi moja ura za lulanje zdaj v user posted image .  Jaz sem resnično ponosna nanj!
No, čez nekaj mesecev bomo pa tako spet začeli operacijo "mokre plenice", tako da mi bo kar pasalo ene par mesecev premora.

Neposredna povezava do sporočila: 845
24.11.2006 17:38:53   
Drnula
Živjo,
tud mi prešli NS včeraj. 15 minut je šlo mimo na ekspres. Kot parvi Kati, računalnik pri Reševi ni delal in dobimo rezulatate (izračune) po pošti. Vendar je dala vedeti, da je vse ok, da se nimamo česa bat. Je bil pa mali poskočen, kot bi kolcal. Spola nismo videli, vprašala pa je tudi nisva.

Sem šla pa takoj po pregledu v LJ in H&M, ker sem nekje brala, da imajo tam kaj za nosečnice .... ? ? ? jaz nisem nič našla. Sem bila pa v City Parku. Me hlače že preveč tiščijo. Tudi Reševa je rekla, ko sem se ulegla na mizo, da imam že nekam veliko maternico. (user posted image  ima sicer 70,10 mm). No, potem sem šla pa v BTC - v Kepico in si kupila ene hlače. Jih pa moram še skrajšat .... tako, da smo danes še na tesnem.

Tako, zdaj pa iz službe naravnost domov v horinzotalo.

LP
Drnula

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 846
24.11.2006 17:57:38   
Anonimen
Drnula tudi jaz sem bila v sredo v H&M in nisem našla nič za nosečke. Kakšne pa so kaj cene v kepici?

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
24.11.2006 20:20:29   
lunca2
Tudi jaz se vam pridružujem. Namreč ginekologinja mi je izračunala PDP 22.6.2007. Sedaj po moje izračunu naj bi bila v 10 tednu.
Tudi mene malce begajo tile izračuniuser posted image .
Čestitke vsemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
24.11.2006 20:34:46   
FLASK_A
Ojla srečke user posted image ! Najprej vsem hvala za odgovore za kremo proti strijam!!!

Ronja, res si zelo boga. Nevem, po moje bi bilo tut najboljše če govoriš z zdravnikom al g, pa ne zaradi izgubljenih kil kot pravi nogica, ampak stalnega bruhanja. Res se mi zdi nenormalno, pa ti si tudi izmučena zaradi tega najbrž. Kar se pa tiče hrane zunaj- meni tako zelo smrdi, da mi postane takoj slabo, tko da si zdaj redno kuham domačo hrano. Ker zdej jem bolj zdravo in veliko pijem, sem že izgubila 2kg, ampak to je samo zaradi spremembe prehrane in se mi ne zdi čisto nič narobe. Kislo pa mi noro paše, tako da tut jst maham mandarine ko nora user posted image  pa svež pomarančni sok.... Pa baje tiste, ki jim paše kislo- tiste imajo fantka user posted image  Bomo videli...
Aha, moj si je želel z mano pogledati ta filmček o rojstvu in na koncu me je samo objel in rekel- Kdaj greva rodit?Jst bi šel že jutri! user posted image user posted image  Mi je blo tako lepo, ko je tako reagiral...

nogica, fax bomo pa že naredile ane user posted image  Vso srečo pri izpitih!!! Tudi jaz moram ta semester velik izpitov opravit, drugače bo res težko nazaj prit.. Se bova potrudile pa bo ane user posted image  

Palčica, sigurno so to hormoni, ne skrbi. Ful je neprijetno, moj tut včasih kar malo trpi... Razpoloženje se mi tako menja da je za znoret! Tako da- če kdaj ponorimo preko svojih meja- jst za vse krivim hormone...

Drnula, tudi jaz sem malo iskala oblačila, pa sem zavila u Emporiuma. Ene ful lušne hlače- trenirko sem kupila, cena 6.000. Druače pa imajo tut ene elegantne hlače ampak 12.000 user posted image  Res drago.. Izbire pa pač ni veliko.

Sem pa čist izmučena danes, smo bli ful časa na faxu, pa vse pop obveznosti... Počasi grem počivat, vam pa lep pozdravček in pobožajte svoje trebuščke!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 849
24.11.2006 20:52:54   
NRMM
Čer.

Da se na brzino in po dolgem času javim. Ste zelo pridne pri klepetanju, sej vas ne folgam brat, ne da bi še folgala pisat.

Pri nas se stvari zapletajouser posted image user posted image user posted image . Včeraj ponoči sem začela krvavet, sicer sem počakala do danes zjutraj,da sem šla k mojemu ginekologu. Napovedi sicer zanekrat niso spodbudbe, kajti grozi mi splav user posted image . Ni našel izvora krvavitve, tudi vzroka ne. Mali user posted image  je zaenkrat ok, srček bije vredu, raste tudi ok 9t4d po UZ, tudi gibi so super.Upam, močno upam,da ne izgubiva bitke. Sem v bolniški (pa ravno danes je bil moj prvi uradni dan po porodniški), dobila sem Dabroston, krvavitve zaenkrat po 2 tableti ni.......bomo videli.

Bodite lepo, uživajte maximalno in pobožajte svoje bavšije.

NOČKO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?