|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
23.11.2006 13:29:57   
Rožica82
Pozdravljene punce!
Sicer spadam med julijke, ampak imam vprašanje za janapan. Omenila si da na prvem pregledu še ni bilo nič vidno in da ti je ginek. rekla da mogoče nisi noseča. Jaz sem bila včeraj na prvem pregledu. Po zadnji M bi mogla biti v 7.tednu, dejansko pa sem v5. tednu- se je kasneje prijelo zaradi mojih nerednih ciklov. Zanima me v katerem tednu si bila ti na pregledu? Pri meni je bila vidna GV v kateri je plodek, ampak še brez utripov. Naročila me je 4.12 ko bi že mogel biti viden utrip. Kaj ve mislite je to vredu?

Hvala ti za odgovor in bodite še naprej tako fajn punce

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.11.2006 13:36:34   
ronja
Moj user posted image bi bil rad zraven pri porodu. Jaz sem tudi za, ker nama je navadno obema lažje, da sva skupuser posted image ,  kadar je komu hudo, ampak to je seveda odvisno od para do para.  To nima nobene veze s tem, koliko te ma rad, ampak bolj s tem, kakšen karakter je, koliko je radoveden in koliko se vživi v tebe - v tem primeru boljše, da manj, sicer težko zdrži... Ne zdi se mi nič narobe, če si tega ne bi želel in potem tudi ne bi hotela, da je zraven.

Sicer sva že marsikaj skup skoz dala, tako da se je vsaj on po moje že navadil gledat mene, kako trpim (če se pa še ni, se pa navaja zdaj, ko mi je non stop slabo, hehe:) - oba sva bila v eni precej grozni prometni nesreči (noben od naju ni vozil, predno začne katera pametovatuser posted image ), pa ko sem mela probleme z astmo je bilo parkrat kar gusto (bolnica, pa kisik, pa adrenalin v žilo,...), pa nekaj časa sem non stop skup padala in me je on pobiral, tak da mu ne bi smelo bit preveč grozno...

Vseeno sem se pa mal zasekirala, ko sem brala nekatere teme tu gor, kako so se potem partnerji spremenili po porodu, ker so bili zraven in je bila to neka travmatična izkušnja, tega mu namreč ne želim... Zaenkrat zaupam, da pri njem ne bo tako, če pa bom videla, da se ne počuti dobro, ga bom pa ven napodilauser posted image Sem mu pa poslala tale link za porod, pa da vidi in si lahko premisli... Rada bi, da bi bil pri meni v tistih zgodnjih fazah, pa če gre na koncu ven, pa tudi prav (čeprav je trma in po moje mu niti na misel ne bo prišlo...).

Ene majo recimo rajši mame sabo, jaz svoje za nič na svetu ne bi hotla met tam!!! Čeprav je nekoč nekaj sanjala, ap sem jo hitro na realna tla postavila, da bi si to morala tudi jaz želet...

melaverde, jaz sem bila med tole boleznijo napol mrtva, samo ležala sem, ampak vzela nisem pa nobene tablete... Nekak se mi je zdelo, da se da tudi brez, bom pač mal potrpela, ne bi reskirala, da je kaj narobe z user posted image . Verjetno ne bi bilo nič, ampak vseeno... Lekadol je od vseh teh baje še najboljši, meni je tudi zdravnica rekla, da če se mi vročina dvigne nad 38,5 naj ga vzamem, ker je več nevarno za malega...

janapan, jaz bi svojega nekam poslala, če bi rekel, da sva oba nosečauser posted image user posted image !!!! Noseča sem jaz, slabo je meni, rodila bom jaz, bolelo bo mene! On pa bo vse to prenašal in zato ga mam rada, pomagal mi bo in zato mu zaupam, potrpežljiv je in nežen in zato se počutim bolj varno... Ampak nosečuser posted image pa ni, no way!

Je včeraj rekel, da ko se bo user posted image rodil in bo ponoči jokal in ga bo treba it potolažit, mu lahko rečem, da je on na vrsti, da je blo meni cel mesec slabo, zato je on skoz na vrsti, heheuser posted image To, da sta oba user posted image lahko rečeš samo, dokler nimaš nobenih user posted image radosti, verjemi! Ko/če boš/bi parkrat bruhala, mu sigurno ne bi dovolila tega rečt, ni res, palčica in KT?user posted image

srečkanosečka, držimo pesti in poročaj!

Meni kit. tabela kaže user posted image , moj oče pa je napovedal user posted image , pa da vidimo, kdo ma bolj pravuser posted image .
Glede slabosti ni čisto tako: punci od fantovega brata je bilo celo slabost fuuuul slabo, pa bosta dobila user posted image ...

pika, kaj bi ta sestra potem rekla na to, da sem jaz dvakrat bruhala ko vidra predno sem sploh vedela, da sem noseča???!!! user posted image Ma kaki psiha, to so čisto hormoni, tok pa že poznam biologijo - se skoraj spodobi glede na moj poklic... Tudi po PKK mi je bilo noro slabo, pa ni mela psiha tu nič zraven! In user posted image je bil zaželen in se ga veseliva in zakaj za vraga potem ni fantu slabo, če je to samo psiha??? Mislim, butara neumna! jaz sem dokler nisem zbolela hodila z biciklom v službo, pa na plavanje, pa bila vsaj 1 uro na dan na zraku, pa sem bruhala ko nora (tudi med temi krasnimi sprehodi...) tak da, naj ti gre skoz eno uho not in skoz drugo ven... Verjetno je mela srečo, da njej pač ni bilo slabo, pa je pametna... Moji mami ni bilo pri nobenem slabo, pa se je pri sestri ful bala, ker je bila tako mlada...

nogica, ja, saj nisem mislila, da tako paničariš, samo malo sem te hotla potolažituser posted image

xandra, hvala in upam,d a se ti želja uresniči! Jaz počasi prebolevam to k* bolezen, saj je že čas, madona, že 3 tedne traja!!! Sem še sicer čisto švoh, pač še nisem čisto ok, ampak gre na boljše, lahko sedim, ne samo ležim, kar me strašno veseli!!! Pa še vedno mi je slabo, ampak to je od user posted image , bruham tudi še vsak dan, ampak zadnje dni samo 1x na danuser posted image . No, danes sem kvoto že izpolnila, čeprav še ni večer in se lahko zgodi, da bom podirala rekorde, hehe. Držite pesti, da ne...

xandra, hvala za filmček, komaj čakam, da si ga fant pogleda, v službi nima zvočnikov, pa si ga bo doma - še boljše, bom vidla njegov zgroženi obrah, heheuser posted image . Ja, res nazorno prikaže, pa fajn je, da se lahko pripravimo - psihično... Mene zaenkrat še ni strah poroda, tole me je malo presenetilo, sploh tisti drugi del, kjer so popadki tako skup nagneteni. Ampak če vsem rata, zakaj pa meni ne bi? Me  pa zanima, kak bo user posted image reagiral na toleuser posted image . Sem mu rekla, da si komot premisli, če če. Da bi si jaz tut, pa nima izbire, heheuser posted image .

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 802
23.11.2006 13:40:55   
Liona
Rožica82, tudi jaz sem v 5t imela UZ. Videla se je GV velika 16.6 mm in plodek (prozoren obroček), ki pa je bil še premajhen za utripe. Naslednjo kontrolo sem imela čez 1 teden. V 6t2d pa smo že videli utripe, pikica je bila velika 6.5 mm. Naslednja kontrola čez pet dni (imela sem težave s krvavim izcedkom), pikica je zrastla že skoraj na 1 cm. Še čez en teden (6 dni), v začetku 8t pa je bila pika velika že 1.7 cm in baje zelo živahna (še zmerit se ni pustila). user posted image
Zdaj imam naslednji UZ 8.12., ko sem naročena na nuhalno svetlino. Komaj čakam. Upam, da bo vse vredu.
Torej nič se ne sekiraj. Vse bo vredu. Čeprav je 14 dno odstopanja malo veliko.user posted image Meni so rekli, da je običajno + ali - 7 dni. No, jaz sem bila po ZM ob zadnjem UZ noseča 8t2d, po UZ pa 8t (torej sem dva dni kasneje zanosila kar je normalno, saj sem imela menstruacijo na 31-35 dni).
Poročaj. In misli pozitivno. user posted image

Pozdravček vsem junijkam in našim user posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 803
23.11.2006 13:45:34   
Rožica82
Liona hvala ti!
Seveda je veliko odstopanje če sem se pa zmotila (sem v 6.tednu 5t3d).
Veliko mi pomenijo podobne izkušnje kjer se je vse dobro končalo.
Vam poročam in še enkrat hvala!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 804
23.11.2006 13:54:56   
Xandra1
S5 te je bilo užitek brati user posted image user posted image user posted image
Sem hotela samo dodati, da ti si že tolk hudga dala skoz, tolk velik pregurala user posted image da bo tebi porod malamalca user posted image jaz sem po prvem porodu rekla, da jaz ne bom takšna budala, da bom šla še enkrat čez vse to, pa čeprav sem rodila brez vpitja ... parkat sem v masko (smejalni plin) zastokala av av av av user posted image pa me poglejte danes - čakam tretjega user posted image user posted image user posted image

Ronja ... zmagala boš, ker si borka, ker si razsodna in ker si predvsem realna!!! user posted image Me pa zelo zanima, kako bo tvoj user posted image odreagiral na filmček .... user posted image
Drugače pa bi ga itak videl podobno nazornega v materinski šoli, ko pripravljalo pare na porod ... user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 805
23.11.2006 13:54:56   
janapan
rožica82...meni je delala UZ v 4 6/7 kjer je bila videt samo ena pikica, v 5 6/7 ko je bila vidna Gv v velikosti 9 mm ko je rekla da to ustreza času nosečnosti in da je vse ok. Ploda ni bilo videt in tudi utripov ne. Po prebiranju forumov sem ugortovila da so med nami ful razlike mislim pa da izhajajo verjetno iz različno kvalitetnih UZ naprav in to. Meni je vedno g govorila da je vse v najlepšem redu in da je vse ok...jaz sem se zasekirala da kaj ni vredu šele ko sem začela prebirati forum : (. Moj naslednji pregled je bil v 11 tednu in je g poiskala otrokov utrip. UZ pa mi ni delala...ti se sam ne sekirat...po mojem je vse v najlepšem redu in bo vse ok...Pušenjak pravi da v 6 tednu še ni nujno da je viden utrip tako da brez panike.

Ronja _  jaz imam olajševalne okoliščine da ne pobijem mojega lubija ko je rekel da sva oba noseča.user posted image user posted image .. jaz se počutim ful dobro in nimam nič slabosti, v bistvu v tem trenutku bolj trpi on ker me stalno nekaj crklja in mi kuha in to...naj mu bo, se mi oddolžuje sproti za vse kar bom morala prestati...

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 806
23.11.2006 14:08:17   
FLASK_A
Živjo, mamice!! Moj pa še ni odločen če želi bit zraven pri rojstvu, ampak poslušal pa me tut na bo za vrati pomoje user posted image  Bomo vidli, kako se bo odločil, to je samo in izključno njegova stvar, ne mislim delat panike iz tega. Bi mi blo pa res všeč, če bi bil ob meni takrat... Za spol pa si ne želiva izvedeti, bova kar počakala in videla, kaj bo..  Se že veseliva najinega malega presenečenja user posted image

Se pa strinjam z Ronjo, tut jst sm mojmu že povedala, da ni on noseč- in se seveda strinja- on pač nima vseh teh nosečniških problemov tako da me lepo crklja in to je to user posted image user posted image  Pravi cukrček je ko tako skrbi zame user posted image

Hm, filmček pa me je kr malo strah pogledat ker nočem da me že zdaj skrbi kako bo, pa kake bolečine bomo imele... Se bojim da si kar ne bom upala rodit po naravni poti user posted image ... Ne, sej se malo hecam- želim si po naravni poti, ampak ful nočem da me obremenjuje misel na to.. No vam sporočim, ko si ogledam filmček do konca..

Aha, ali katera že uporablja kako kremo proti strijam in katere priporočate? Meni je moj zadnjič v lekarni kupil eno Sanosan kremo, nevem- ima katera izkušnje?? Je dobra al ne??

Pozdravček vsem srečkam user posted image  in vašim user posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 807
23.11.2006 14:11:58   
zrak
jANA Glede filemčka si podamo roke user posted image user posted image , meni je bilo kar grozno gledat, še posebno placento, skoraj bolj kot otroka.. jaz tudi upam, da ne bom nič videla, razen otroka.. hahah..

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 808
23.11.2006 15:01:21   
Anonimen
cau nosecke,

rezultati ns niso glih najboljsi...2,5mm so mi jo namerili in to je cisto na zgornji meji...siiiit :( pri prejsnjemu otrocku pa je bla 1,6mm...no zato so me poslali na DHT na polikliniko...rezultate pricakujem cez priblizno 1 teden...upam, da bo vse ok...porocam

ful se lepo mejteuser posted image

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
23.11.2006 15:04:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

no tolazi me edino to, k je G rekla, da je moja pikica ful velika (za 13t 4/7...po ZM 12t 6/7) kar posledicno pomeni vecjo ns

lupcka

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 23.11.2006 15:06:33 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
23.11.2006 15:18:26   
Kati81
srečka nosečka ne se obremenjevat, ker rezultati do 3,5mm so čisto normalni in boš videla da bo vse ok.

Držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
23.11.2006 15:43:21   
Anonimen
Jaz sem pa zdajle tako iz sebe, da sploh ne morem prebrat kaj ste napisale. Čist se tresem. Soseda je kap in je umrl. Sicer sem zaj odeseljena od tam ampak 24 let sem bila soseda. Žal se z nami že nekaj let niso pogovarjali, toda vseeno sem čisto paf.
user posted image me tolaži kaj se sekiram za enga takega, ki se toliko časa niti ni pogovarjal, poleg tega pa nam niso želeli nič dobrega. Jaz nobenmu ne želim slabega in mi je hudo za njim. Sej ni bil ne vem kolk star 52 let in če pomislim, da je moj oče starejši, se kar ustrašim, da se lahko to zgodi tudi pri nas. Hudo a ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
23.11.2006 15:56:15   
Anonimen
hvala Kati81 user posted image

nogica, verjamem, da ti je hudo...sploh pa, ce pomislis, da se lahko kaj takega pripeti tudi komu od tvojih ljubih...raje ne razmisljajo o tem...in misli na svojo pikico...ves pa tudi hormoni naredijo svoje :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
23.11.2006 16:37:27   
pika79
Rožica, tudi meni se pri 5 tednih in 4 dneh še ni videlo utripa, celo to, videli so eno bitjece, kasneje pa sta se videla dva,.., tako da ni panike,..., vse bo ok,..lp

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 814
23.11.2006 16:41:44   
pika79
Ronja -hvala za tolažbo, se tudi meni zdi da u iber pretirava, hvala za tvojo potrditev,.., sem bila pa čisto paf ko sem to slišala, človek skoraj ne more verjeti, se strinjam s tabo ali ji ni bilo slabo med nosečnostjo, ali pa sploh nima otrok,..., drugače bi nas malo drugače obravnavala,...
Lepo se imej, upam, da boso tudi pri tebi čim prej prenehale slabosti,....pri meni še niso,.., sem pa konec 11 tedna,..lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 815
23.11.2006 18:42:49   
ŠpelaP
Pozdravljene user posted image !
Jaz imam eno vprašanje, predvsem za drugo-, tretje-...rodke, ki so nazadnje rodile do nekaj let nazaj. Ali boste ponovno hodile v šolo za starše? Jaz ne vem, če bom.

Razlogi, zakaj verjetno ne bom:
- pri nas, v našem ZD potekajo predavanja dopoldan user posted image   (jaz sem takrat v službi, dopusta pa ne morem kar tako dobiti);
- za prisostvovanje partnerja pri porodu v SG ni pogoj, da partner obiskuje šolo za starše (čeprav sva midva z ljubijem v moji prvi nosečnosti oba skupaj obiskovala šolo za starše);
- se še spomnem stvari od prvič izpred treh let (sicer pa tako potem patronažna babica pove stvari čisto drugače kot sestre v materinski šoli ali sestre v porodnišnici - vsaj pri nas je bilo tako - in kar je povedala patronažna sestra na domu je bilo tudi najbolj realno in koristno - hvala bogu za babico Jelko, ki pokriva naš kraj).

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 23.11.2006 18:45:22 >

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 816
23.11.2006 19:14:25   
Jacqueline
Seznam junijk 2007user posted image :

user posted image
  01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  ali user posted image  Zoya Allegra
user posted image   01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   01. sreckanosecka, Ljubljana/Postojna, user posted image Črt 27.09.2005
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,
25 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina, 26 let, 1
user posted image  
user posted image   05. NR,
28 let , 3user posted image , user posted image  Mark ali  user posted image  Maša, Maribor, user posted image  Maruša 24.12.2005 
user posted image   05. Tina26, 28 let
user posted image   06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice 
user posted image   06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image  Jošt 20.02.2006

user posted image    07. MEGi20, 19 let, 1user posted image
user posted image   08. ŠpelaP, 31 let, 2 user posted image , Slovenj Gradec, user posted image  Tim 26.11.2003
user posted image   09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003 
user posted image    09. janapan, 28 let, 1user posted image , Postojna 
user posted image    10. nikical, 22. let, 1user posted image , Ljubljana

user posted image    10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image    10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj 
user posted image   10. Lusa, 27 let, 3user posted image , Murska Sobota, user posted image  Luša 01.06.2003, user posted image  Ajša 29.07.2005 

user posted image    11. Bibyka
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna

user posted image   
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola 
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   15. babajči, 28 let 
user posted image   16. ANDREJA75, 3user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995, user posted image  1998
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

user posted image   17. bombetka,
26 let
user posted image   
17. KT
user posted image   18. Tracy, 26 let 
user posted image   18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000  
user posted image    20. aktem, 35 let

user posted image    20. zabica26, 26. let, 1user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image , Kranj 
user posted image    30. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana 

!!! Pripišite manjkajoče podatke !!!    Napišite v postu Jackie s krepko in pripišite podatke, da lažje najdem!!! Hvala!!! 

user posted image

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 817
23.11.2006 19:18:46   
ronja
Hehe, punce, user posted image ravnokar pogledal filmček. Je zelo "znanstveno" pristopil in ni bil nič kaj zgrožen, presenečen nad kakimi zadevami (recimo posteljico - sicer smo jo videli na vajah, ampak je bila prazna in skrčena v formaldehidu...), sicer pa je zelo moško preneseluser posted image . Na koncu si je nadel en tak skrivnosten nasmešek in reku: "kul..." hehe, ne vem, če bo to meni kul takrat...

nogica, glej pozitivno, statistično gledano imajo tvoji zdaj manj možnosti, da se jim kaj zgodi, saj ni veliko verjetno, da bi se dvema sosednjima hišama kaj takega zgodilo v kratkem časuuser posted image ! Če se niste niti pogovarjali, je pa res brezveze, da se sekiraš zaradi njega. En gre, drugi pride, če gre sosed in pride tvoj otroček, si tako na plusu;) Ne se sekirat, od tega ne bi mel nihče nič, niti on ne...

Rožica, pri moji g. te pred 8. tednom niti ne vzamejo na pregled, 1. je med 8. in 12. tednom. Ker se takrat gotovo vidi user posted image , tako da misli si, ko da nisi bila na pregledu in počakaj do naslednjega, seveda je normalno, da se še ne vidi, lahko bi se, lahko se pa ne, oboje je normalno.

pika, sestre so svako jake, nekatere so ful prijazne, nekatere pa pravi zmaji - ko sem bla mala, sem bila res veliko po bolnicah in mam izkušnjeuser posted image . Ne se preveč sekirat zaradi njih. Meni je pri ss rekla, da je bilo to zato, ker sem športala, čeprav vsi g. pravijo, da to nima prav nobene zveze, pa tudi nisem se šla nekega orto športa takrat. Zdaj sem več športala, pa je blo vse ok. Včasih majo pač slab dan, pa se stresajo okoliuser posted image Glavno je, kaka je g., a ne?user posted image POvej mi, a naj grem takoj bruhat ali mal kasneje - moja psiha očitno dela 100/h, hihi?user posted image

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 818
23.11.2006 19:22:47   
ronja
xandra, hvala za zaupanje in komplimente, hihiuser posted image . Pa dragi se ti zahvaljuje za link, pravi da je to dobro čim večkrat videt, da bova potem vedla, kako to gre - moraš priznat, da zelo odraslo gleda, heheuser posted image user posted image
Zdaj pa res moram na WC... Papa!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 819
23.11.2006 19:56:15   
Jacqueline
Sedaj ko smo si vse pogledale ta filmček me zanima Če vas je že kaj strah poroda in kako sprejemate porod???

Zame je porod naraven proces, vendar se pa EA ne branim!!! Toliko žensk je že rodilo bom še pa jaz. Čeprav ne garantiram, da se ne bo slišalo v Slo da rojevam!!! user posted image

Danes sva še zadnje obvestila o veselem pričakovanju. Slišala sva vse mogoče štorije!!! Ene so me prestrašile, druge nasmejale do solz!!! Kaj vse ne všpičijo mali navihanci!!!

Na moj pesimizem sem pa že malo pozabila, saj gre dragi naslednji teden v Fr urejat zadeve ter na 3 razgovore za službo in iskreno upam, da bo dobil tisto, ki si jo najbolj želi!!!

Grem delat božične okraske ter darila!!! Naj letos ne bodo samo v zadnjem trenutku kupljene materialne dobrine!!!

Lep večer!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 820
23.11.2006 20:21:08   
KT
Ronja ratalo HVALA - pokovka deluje - jupiuser posted image user posted image user posted image . Sej ne morem verjet! G. me že malo sekira, ker sem preveč shujšala, ampak se ne dam. Borke ostanemo borke, ane! Čeprav se mi na momente zdi, da mi zna user posted image  čez usta ven priti - saj vem, da ta izjava ni prav nič smešna ampak se trudim z nasmeškom na ustih gor držat in pozitivno razmišljat. Zato nogica pozitivne misli. Srečkanosečka mislim nate - vse bo zagotovo uredu.  
Moj ni ravno navdušen, da bi bil pri porodu zraven, ker ga že nedolžna ranica na prstu spravi ob pamet. Se je pa moja najboljša prijateljica javila, da bo rade volje v pomoč.  

Jackie še enkrat moji podatki 35 let, 1.user posted image , Ljubljana   

Bodite dobro in pozdravček

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 821
23.11.2006 21:21:02   
Jacqueline
Seznam junijk 2007user posted image :

user posted image
  01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  ali user posted image  Zoya Allegra
user posted image   01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   01. sreckanosecka, Ljubljana/Postojna, user posted image Črt 27.09.2005
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,
25 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina, 26 let, 1
user posted image  
user posted image   05. NR,
28 let , 3user posted image , user posted image  Mark ali  user posted image  Maša, Maribor, user posted image  Maruša 24.12.2005 
user posted image   05. Tina26, 28 let
user posted image   06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice 
user posted image   06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image  Jošt 20.02.2006

user posted image    07. MEGi20, 19 let, 1user posted image
user posted image   08. ŠpelaP, 31 let, 2 user posted image , Slovenj Gradec, user posted image  Tim 26.11.2003
user posted image   09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003 
user posted image    09. janapan, 28 let, 1user posted image , Postojna 
user posted image    10. nikical, 22. let, 1user posted image , Ljubljana

user posted image    10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image    10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj 
user posted image   10. Lusa, 27 let, 3user posted image , Murska Sobota, user posted image  Luša 01.06.2003, user posted image  Ajša 29.07.2005 

user posted image    11. Bibyka
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna

user posted image   
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola 
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   15. babajči, 28 let 
user posted image   16. ANDREJA75, 3user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995, user posted image  1998
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

user posted image   17. bombetka,
26 let
user posted image   
17. KT, 35 let, 1user posted image , Ljubljana
user posted image   18. Tracy, 26 let 
user posted image   18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000  
user posted image    20. aktem, 35 let

user posted image    20. zabica26, 26. let, 1user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image , Kranj 
user posted image    30. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana 

!!! Pripišite manjkajoče podatke !!!    Napišite v postu Jackie s krepko in pripišite podatke, da lažje najdem!!! Hvala!!! 

user posted image  

Lp,
Jackie

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 822
23.11.2006 21:30:42   
FLASK_A
Srečkanosečka, ne skrbi, vse bo v redu. Same pozitivne misli, pa bo ;)

Hm ,mogoče ste spregledale moje vprašanje- a že imate kreme za svoje trebuščke in katere kaj priporočate? Jaz imam drugače neko Sanosan- katera pozna?

Jackie, mene je res kr malo strah, kako bo pri porodu, ampak si želim po naravni poti. Filmčka pa zaenkrat še ne mislim pogledat, ker se bojm da se bom po njem preveč obremenjevala- za brez veze, tko da- mogoče kasneje.. Vse vemo, da boli, v šoli za starše tut baje vse pokažejo (bova še videla), tako da za pripravo na to bo še čas.

No, moj je danes izjavil, zakaj mu ni preveč všeč it na UZ z mano- ker ni še vidu moškega priti ven z žensko user posted image  Res je posrečen... Kot da je g samo stvar žensk user posted image  Za porod pa- ja nisem še slišu da moškega ne bi blo zraven!user posted image user posted image  Sem ful vesela, da bo šel z mano. Filmčka pa noče vidt- bo videl raje u živo, mene...

Pozdravček

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 823
23.11.2006 21:36:41   
Jacqueline
nikical jaz imam eno od afrodite za strije, sam je še nisem uporabila user posted image  Še vedno uporabljam ful vlažilen losjon za telo!!!

Moj pa ni imel problemov s tem al bo šel z mano al ne. Je šel kr prvi not!!!user posted image  Mislim da je to da vidiš svojega otročka najpomembnejše!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 824
23.11.2006 22:27:07   
FLASK_A
jackie, hvala za odgovor, nama bojo mogle mal tiste svetovat, ki imajo že izkušnje s tem ane user posted image  Jaz drugače tudi še vedno mleko za telo uporabljam, ko pa bo trebušček- pa kura proti strijam!!!!

pa še za seznam- sva se glede imen že zmenila, če bo user posted image ,bo nika, user posted image  nik.

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?