|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
10.11.2006 13:47:56   
zrak
tedni  min                   max
12        0          1          3
16        0          2          5
20        0          3          6
24        1          5          8
28        3          8          11
32        6          10        13
36        7          11        15
40         9          12        18

ekola to sem pa dobila glede pridobivanja teže..
A ima kakšna tabelo glede rasti ploda od tedna do tedna..
hvala

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 526
10.11.2006 13:55:11   
Jacqueline
TABELA RASTI ZARODKA PO TEDNIH

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 527
10.11.2006 14:05:34   
Jacqueline
Pravkar so me klicali iz G ordinacije, da so prišli izvidi. Kamen se mi je odvalil od srca, da tkivo ni rakasto!!! Tako da, mami je zdrava, naslednji petek pa zvemo kako je z user posted image  na NS!!!

In še slikice kako naš user posted image  najverjetneje zgleda:

user posted image

user posted image

user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 528
10.11.2006 14:28:04   
melaverde
DORI tudi meni je zelo žal, ne vem kaj bi lahko rekla da bi ti bilo boljše...
Držim pesti, da bi čimprej zagledala user posted image user posted image ...

ciaoo

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 529
10.11.2006 15:59:39   
janapan
a ve greste vse na NS...jaz pa ne vem če bi šla...do danes sem o tem razmišljala kot o enem rutinskem pregledu, sedaj pa sem začela ugotavljati, da se bojim da se bom ful preveč sekirala v vsakem primeru....ne vem kaj bi naredila če bi bilo tveganje veliko...bi šla na AC in če bi to privedlo do splava zdravega otroka....kaj pa če mi npr ugotovijo da je tveganje 1:500...a se bom sekirala če je ravno moj tisti...a ni lepo da ga sprejmem takega kot je...joj ne vem z mojim sploh nisva še vrgla te debate ...morava danes....

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 530
10.11.2006 16:17:52   
Kati81
Punce mene je pa sedaj postalo strah, saj sem govorila z mamo in mi je rekla da ko so mi pred 14 dnevi vzeli brise so danes prišli rezultati in je en izvid pozitiven ter bom morala dobiti ene antibiotike, zarad te bakterije pa lohk pride do splava. Tablete dobim pa šele v ponedeljek.
Res nočem izgubiti še te pikice.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 531
10.11.2006 17:07:10   
Jacqueline
Kati81 kaj pa če uporabiš vse veze in poznanstva in probaš dobiti te tablete že ju3!!! Držim pesti, da bo vse ok!!! user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 532
10.11.2006 17:17:21   
Kati81
Jažal ni mogoče, ker G ne dela, saj sem bla full huda na mamo, k mi jih ni že dans poslala, pa je rekla da sploh ni bilo izvidov in da je po lob 14 klicala in da so rekli da so se izvidi izgubili in ji sam povedali rezultate G pa ni bilo več v službi.
Saj zdaj me je mal potolažla, da to sploh ni tko hudo, da do splava zaradi tega pride šele okrog 20t. Tko da imam še nekaj fore.
Upam da bo tudi v ponedeljek ok.

Neposredna povezava do sporočila: 533
10.11.2006 17:40:45   
N _ B
Evo me drage junijke.

Se vam javljam po res doooolgem času. Sem vas prebirala sproti, ampak nekako nisem našla časa, da bi vam kaj napisala. V službi imamo precej pestro, doma pa....odkrito, se kar malo izogibam računalnika in skušam kaj naredit zase.

Danes sem tudi jaz dočakala svoj 1. pregled. Bil je kot običajen pregled in pogovor z g. kako in kaj. Imela sem vaginalni pregled in po besedah g je to, če bo nosečnost potekala normalno, zadnji pred porodom. Naslednji četrtek imam UZ, ko mi bo določil velikost ploda in čas nosečnosti. Če bo vse tako kot mora biti, grem v laboratorij. Upam, na najboljše... V 12. tednu me čaka še en UZ. Moj g dela UZ podoben NS in je nekje 80%. Rekel je, da je NS in 3D UZ moja odločitev. Njegov pregled je nekje 80%, 100% zagotovila ne dobim nikjer. Po UZ v 12. tednu sledijo mesečni obiski v posvetovalnici. Torej me v tem mesecu čaka kar nekaj pregledov, ko sem bom lahko nagledala svoje pikice. Na NS sem že naročena pri dr. Strahovi 30.11.

Moje počutje je dobro. Sem in tja se mi pojavi slabost, na wc-ju sem non stop, kar me niti ne moti, razen ponoči grrrrrrrrrr. Zadnji teden sem imela kar nekaj glavobolov, za kar sem povedala g. Na moj opis kakšni glavoboli so to, je rekel, da so to tenzijski glavoboli zaradi napetosti in pritiska ter pomanjkanje kisika. Pomaga sprememba okolja in sprehodi. Glede na to, da delam v pisarni, je rekel, da imam zase premalo kisika, kamoli za otroka. Priporočal mi je najmanj eno uro hoje na dan in veliko tekočine. Vsaj 3 litre tekočine dnevno (najbolje voda ali nesladkan čaj), od tega je liter za otročka user posted image .  

Vsem novim junijkam, katerim še nisem izrekla čestitk za user posted image : iskrene čestitke in čim lepšo nosečnost s čimmanj nosečniškimi težavami. user posted image

Na žalost sem opazila, da so se od nas v tem času poslovile nekatere junijke. user posted image
Ketrin in Dori, žal mi je za vaju. Držim pesti, da se čimprej vpišeta med nove nosečke. Držita se. Srečno user posted image

Upam, da se vam uspem kaj pogosteje javit. Pobožajte trebuščke.

Pa pa.

p.s.
NR - kljub temu, da si doma, se tudi ti ne javljaš kaj bolj pogosto kot jaz....user posted image . user posted image  v ponedeljek.

< Sporočilo je popravil N & B -- 10.11.2006 17:46:37 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.11.2006 19:51:52   
Jacqueline
user posted image    01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image
user posted image    01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna
user posted image    01. sreckanosecka, Ljubljana/Postojna, user posted image Črt 27.09.2005
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,
25 let, 1user posted image
user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
user posted image    04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina,
26 let, 1user posted image  
user posted image   05. NR,
28 let , 3user posted image , user posted image  Mark ali  user posted image  Maša, Maribor, user posted image  Maruša 24.12.2005 
user posted image   05. Tina26, 28 let
user posted image   06. palčica, 30 let 1 user posted image
user posted image    06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image  Jošt 20.02.2006
user posted image   08. ŠpelaP,
31 let, 2 user posted image , Slovenj Gradec, user posted image  Tim 26.11.2003
user posted image   09. N & B 
user posted image   10. janapan
user posted image   10. ŽogiMarogi,
29 let
user posted image   10. Lusa, 27 let, 3user posted image , Murska Sobota, user posted image  Luša 01.06.2003, user posted image  Ajša 29.07.2005 
user posted image   12. Jasy,
24 let 
user posted image   12. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna

user posted image  
12. Melaverde, 26 let
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,
27 let
user posted image   16. babajči
user posted image   16. ANDREJA75,
3user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995, user posted image  1998
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image

user posted image   17. bombetka,
26 let
user posted image   18. Tracy, 26 let
user posted image    18. aktem, 35 let
user posted image    18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000  
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image , Kranj 
user posted image   24. Ronja,
28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana 
user posted image    . Žabica26, 1user posted image      

Lp,
Jackie

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 535
10.11.2006 21:01:28   
Drnula
Pozdravljene Junijke,
se bolj poredko oglasim, nimam skozi dostopa do interneta ... v službi pa se ne najde časa. Vas je pa lepo malo prebirati. Ugotavljam, da nas je kar 5 s pdp na 1.6. Moje UZ izmere so se začele sicer gibati že za kak dan v maj, ampak en teden gor/dol ni nikoli dorečen.

Počutim se ok, slabosti nisem imela niti ene, sem pa zvečer precej zdelana in brez energije. Družini sem povedal danes, vendar še vsem. Zdajle bom očetu in ziher bo pritekla kaka solzica. Sestra niti ni poštekala. Sva se pogovarjali in mi je rekla, da imam lepe nohte. Pa ker so njej nohti med nosečnostjo (njena punčka ima zdaj dva tedna) postali mnogo trdnejši in lepši sem ji odgovorila, češ, če si noseč so pač nohti lepši. In me je vprašala kdaj imam rok, ji povem  .... in ona nič.  Ni poštekala, da mislim resno ... potem pa sva pa malo zajokali.

Čez slaba dva tedna imam merjenje NS v Postojni in se tega po eni strani veselim,  me je pa hkrati kar malo strah. Šla bova oba. Mi je bilo že na pregledu kar malo škoda, da ni bil partner z mano, ker se je že vse lepo videlo. Še prstki user posted image

Lepo se imejte!

lp
- Drnula

Neposredna povezava do sporočila: 536
10.11.2006 21:18:41   
daria78
Naj vas samo na hitro pozdravim, da slučajno ne pozabite name user posted image . Z mano vse v najlepšem redu. Hrana mi ne smrdi več tako zelo, se me pa v popoldnevih loteva strašna utrujenost in moram zato po službi kar počivati. Ampak ni panike, samo, da user posted image  pridno in lepo raste.

DORI in KETRIN zelo zelo mi je žal za vaju. Sploh tebe Dori sem ves čas spremljala in se tudi tekom dneva spomnila nate. In če ti povem po pravici nisem bila ravno optimistična, saj se je pri meni pred tremi meseci enako končalo. user posted image  user posted image . Nimaš kaj, življenje nam prinaša vzpone in padce in to moramo sprejeti. Korajžno prestani to preizkušnjo in ne obupaj! user posted image

Janapan o NS sem že večkrat spraševala tu gor in izrazila svoje dvome in negotovosti. Žal ni bilo skoraj nobene, ki bi hotela o tem govorit oz. izrazit svoje mišljenje. Ne vem ali hodite na NS, ker hodijo vsi, bi rade le bolj natančen pregled ali hočete vedeti če otrok nima kromosomske napake????? Jaz sem o tem zeloooo veliko razmišljala in si belila glavo in kar en dan prišla do zaključka, da na NS ne grem, ker splava ne bi šla delat tudi, če bi ugotovili napako. Zato tudi na NS ne grem, ker nima pomena.

Jacqueline, bravo za izvid in držim pesti za tvojo pikico. In user posted image  za vajino ljubezen do user posted image  in odločnost, da se bosta borila zanjo.

Zdaj pa šibam, ker moj prvorojenec je še vedno pokonci! GROZZZZA!
Uživaje!

Neposredna povezava do sporočila: 537
10.11.2006 21:47:49   
Jacqueline
daria78 jaz grem na NS, da predvsem vidimo kako je s srčkom. Otroka pa ne bom splavila v nobenem primeru!!! Rada bi pa vedela, če je kaj narobe, da se lahko o morebitnem zdravstvenem stanju poučim, se psihično pripravim, da bom močna in otroku stala ob strani in mu omogočila lepo otroštvo. Pa še firbec me matra, če slučajno že kaj kaže na spoluser posted image !!!

Jaz sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 538
10.11.2006 21:48:07   
*ANA*
Živjo vsem skupaj po dolgem času!
Statistika:ANA,23 let,2.user posted image ,user posted image 03.11.2005,Šempeter.
Žal mi je za vse,ki ste izgubile svoje user posted image .

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 539
11.11.2006 6:59:54   
Kati81
Jaz bom sigurno šla na nuhalno, ker me zanima če se že vidi spol, pa baje da so ti UZ full boljši kot te ki jih imajo v ambulantah in se malega zelo lepo vidi.
Glede splava, če bi bilo kaj narobe je odvisno od same napake, ke bi bila ugotovljena. V nekaterih primerih bi se odločila za splav, ker vem kako nekateri otroci trpijo, ki imajo določene okvare, sem delala s takimi otroci. Ne me razumet narobe, samo takega življenja ne privoščim malemu. Seveda je to mišljeno samo v določenih primerih, ne za vsako okvaro.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 540
11.11.2006 8:42:15   
Drnula
Ne vem zakaj bi si zatiskali oči in bežali pred resnico. Poleg tega ti NS ponuja možnost bolj temeljitega, daljšega pregleda in posebno doživetje. Če bi se pa ugotovila huda napaka- ali bi želela nekomu privoščiti tako življenje? Lahko stopiš pred veliko odločitev in odgovornost moraš prevzeti za karkoli se odločiš. Večina tako vemo kako bi se. Lahko pa se je izogibaš.

Spol pa se bi že moral videti pri 12-14 tednu. Meni ga je g povedala že prejšnji teden pri 10 4/7, vendar ni mogla biti gotova. Sicer sem bila malo presenečena, ker me ni prej vprašala, če bi želela vedeti zanj, je kar ustrelila, ko mi je kazala po ultrazvoku kaj je kaj... Pa se mi zdi prav, da bi prej vprašala.  Mene ni preveč zmotilo, bi pa pričakovala. Pri g kjer sem je UZ ravno pred nosom in g lepo razloži.

Boste ve vprašale po spolu?

Jacqueline, kje si našla tiste slike?

LP,
- Drnula

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 541
11.11.2006 8:45:38   
Tracy
Doobro Jutro,
Kako ste? Mi smo se lepo zbudili v sončno jutro. Kako je lepo! user posted image user posted image user posted image

Glede NS, sem že povedala da ne grem, ker splava ne bom delala, poleg tega pa tudi ta preiskava ni 100 %.  Ne vem kaj bi bilo če ženska splavi popolnoma zdravega otroka, ker ji je na NS pokazalo večjo verjetnost da nosi otroka z okvaro. Že v prvi nosečnosti nisem šla na NS, pa me je G kar malo čudno pogledala. POtem pa še napisala v materinsko, da sama nisem želela na NS.  Sigurno je težko, če se ti rodi prizadet otrok, ampak to je moj otrok, ki ga bom imela rada neglede na vse.

Sicer pa bom naslednji teden končnooooooooo pričakala svoj prvi pregleduser posted image . Joj kako sem že neučakana. Da vidim pikico. Da vam povem, da sem iz samega strahu da slučajno nisem noseča, šla še enkrat delat test. Seveda je bila črticauser posted image user posted image takoj vidna, in tako močna da ni dvoma. Ja saj veste, jaz sem en tak, kako se reče, paničaruser posted image . Saj me boste še lahko spoznale, ko vam bom težila za vsak dvom ki ga bom imela. Še me boste site.user posted image  Upam da ne preveč.

Sicer je bilo včeraj počutje veliko boljše kot prejšnje dni. Mogoče zato ker je bil petekuser posted image . Je verjetno že tudi malo na psihi.

Lep dan še naprej. Uživajte na sončku.

lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 542
11.11.2006 10:02:02   
Liona
Dobro jutro,

tuda jaz grem na NS že samo zato, ker pri nas posnamejo CD in imaš potem user posted image  par sekund na filmčku. user posted image  In tudi drugače bi šla.
No, zdaj grem malo na sprehod z mojim user posted image , potem pa kuhanje in sobotno pospravljanje. Če me seveda utrujenost ne bo prej pokopala oz. položila na kavč ali pakar v posteljouser posted image .

Lepo se imejte

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 543
11.11.2006 10:49:19   
ŠpelaP
Tudi jaz grem na NS (30.11.). V prvi nosečnosti sem tudi bila. Preden sem takrat šla na NS, so me ful obhajali dvomi in grabila panika, kako bi prenesla, če bi bilo kaj narobe. Po pregledu pa sem bila pomirjena. Tako da grem zdaj brez strahov na pregled, pa bo kakor bo.
V prvi nosečnosti z lubijem nisva želela vedeti spola user posted image , zdaj pa naju kar firbec matra, tako da ne vem, če se bova lahko zadržala, da ne bi vprašala za spol.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.11.2006 17:32:58   
daria78
Ja super punce, da smo malo zagrizle tudi v to temo okrog NS, njenih izvidov in pomena. Res me je zanimalo kaj vam pomeni NS, da si tudi sama razširim obzorje in mi date še kako kako iztočnico za razmišljanje. Glede splava ob morebitni napaki imam pomisleke predvsem zato, ker je v tem obdobju otroček že izoblikovan in ni le skupek celic. Ne morem si predstavljati, da bi ga splavila. Ful mi je grozno, da bi imela prizadetega otroka in moram reči, da me je sedaj v drugo tega veliko bolj strah ampak točno vem, z bremenom splava tudi ne bi mogla živeti. Ampak, da se razumemo - nikogar, ki se za to odloči pa niti najmanj ne obsojam!!!

Kakorkoli pa upam in želim, da junija na svet prijokajo sama zdrava deteca!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 545
11.11.2006 20:51:00   
KT
Javlja se še ena junijka - PDP 17.06.
Sem med malce starejšimi zato mi je po prvem pregledu G povedal, da mi "pripada" en kup pregledov - res da jih je naštel, vendar sem zaradi silne vznemirjenosti in sreče, da je po vseh teh letih končno uspelo že naslednji trenutek vse pozabila user posted image . Če mi lahko katera namigne kaj vse me čaka bom zelo hvaležna - drugače pa bom zagotovo čez 14 dni malce bolj skoncentrirana. Čeprav še vedno kar ne morem verjeti, da nama je uspelo.

Lep večer 

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 546
11.11.2006 22:27:08   
Drnula
Živjo,
čestitam KT in želim vso srečo še naprej user posted image !

Nekaj info boš najšla na temele linku http://www.bambino.si/?d=clanek&id=137

Če želiš na merjenje nuhalne svetline se moraš v naprej naročiti. Glede tega je bilo med dekleti kar nekaj govora v zadnjem času. Če se odločiš zanj je treba to opraviti med 11 - 14 tednom, še najbolje pa med 12 in 13. Če si starejša od 37, pa ponavadi predlagajo amniocentezo, pri kateri je rezultat kromosomskih napak 100%. Vendar pomeni tudi tveganje za splav - 3%. Pa saj te bo G sproti obveščal.

Uživaj naprej!

lp,
 - Drnula

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 547
12.11.2006 11:28:24   
ronja
Meni je še vedno slabo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V petek sem šla v službo, sem si mislila, saj je vseeno, a mi je slabo doma ali v službi - je bilo še kar ok, če odštejemo to, da sem 2x bruhala... No, pa se je izkazalo, da ni čisto vseeno, še celo soboto sem bila čisto zelena... Na sejmu knjig v CD sem šibala mimo kuharskih kar so me noge nesle, pa sicer vedno visim tam vsaj 2 uri... Hja, se zgodi... Bom pa letos manj zapravila za knjige:)

tracy, po moje g. mora napisat v m. knjižico, da sama nočeš na NS, da ji ne bi potem kdo očital, da ti ni povedala... To je samo za varnost, da je ne bi recimo potem tožila, so tudi taki...
Glede tega, da bi kar po NS delal splav, je navadno tako, da greš prej še na amniocentozo, da si 100% ziher, vsaj jaz bi šla to delat, predno bi se odločila za splav.

Mene zanima o tem najinemuser posted image vse, čim več in kar se da delat brez tveganja za otročka, bom šla delat. NS zato, ker bom lahko bolj ziher, da je vse v redu, če bi bilo tveganje pa zelooooo visoko, bi pa verjetno naredila splav, ker se trenutno (še) ne počutim pripravljena bit dobra mama prizadetemu otroku, ne vem, če sem sposobna... Če bi se premislila, bi vseeno rada prej vedela, kaj me čaka, da se pripravim - psihično in z znanjem. Skratka, se podpišem pod Drnulo - po moje si večina ne predstavlja, kaj pomeni imeti prizadetega otroka in samo to, da ga imaš rad po moje ni dovolj, rabiš še precej drugih sposobnosti, za katere pa nisem ziher, da jih imam...

Spol bi tudi rada izvedela, oba, ker naju pač zanima, kaj bo, pa ker se kasneje tudi lažje pogovarjaš z otročkom. Ne bova pa čisto determinirana na to, kaj bo - veva, da se lahko zmotijo in bova pustila možnost, da je drug spol, kot bojo rekli. Meni je itak oče že reku, da bo user posted image , ker je to sanjal, pa do zdaj je vsakič sanjal prav - razen če je po vseh teh letih že iz prakse... Vesela bova user posted image ali user posted image .

Še eno vprašanje: kdaj je treba začet delat tiste vaje za presredek in Keglove vaje?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 548
12.11.2006 11:33:05   
ronja
Aja, pri amniocentozi naj bi bilo tveganje približno 1% (članek dr. Strahove).
Jacquelin je tiste slikce dobila tu:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

Jaz sicer še nisem tako daleč, sem po svojih izračunih najdlje komaj prvi dan sedmega tedna... Možno pa da celo kak dan manj... Vam povem bolj točno po prvem pregledu v četrtek, če mi bo seveda g. lahko bolj natančno povedala:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.11.2006 11:42:14   
Jacqueline
Našla sva stanovanje v Fr!!! Včasih sploh ne morem verjet, da se to vse dogaja!!!

Nekaj me še zanima; najin user posted image  ima najverjetneje srčno okvaro in me zanima če amnio ugotovi tudi kaj v zvezi s tem ali samo kromosomske napake???

Pa še eno vprašanje, kaj je noro če grem že sedaj v materinsko šolo???

Lepo nedeljo vsem!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?