ronja
|
Hihi, xandra, če bi jaz zdaj poslušala svoje telo, ne bi sploh nič jedla! mi nič ne paše! Ampak se vseeno trudim, sem ravno od splošne zdravnice, sem šla po bolniško, pa mi je rekla, da mal je že treba pazit, da ne bi preveč shujšala. Kile tudi mene ne bi skrbele, če ne bi šle dol in če ne bi vsega zbruhala... Janapan, mislim, da zavarovalnica krije 2 UZ na nosečnost, če ni nekih hudih zapeltov. To se vsi g. bunijo, ampak se spomnim, da mi je moja to enkrat povedala, še predno sem zanosila... Tako da mogoče zato nočejo, ker si mislijo, zdaj boš šla itak na NS, potem bomo rajši za kasneje prišparali tisti UZ. Vem, da nekateri g. ves čas delajo UZ, samoplačniški praktično vsak mesec, kako pa drugi uredijo, pa ne vem. Vem, da so problemi z zavarovalnico glede tega, ker prijateljica dela v samoplačniški g. ambulanti, kjer so imeli včasih koncesijo, pa so jo ukinili, ker je bilo preveč problemov ravno okoli števila UZ. Če te kaj pomiri... Magari jo vprašaj, če bi ti ga naredila samoplačniško... Če te kaj potolaži, moja g. naroča šele od 8 do 12 tedna, prej je sploh ne vidiš. jaz mam srečo, da sem malo prej, ker sem mela tisti ss, sicer bi mela pa verjetno NS prej kot pa prvi pregled! Jaz sem danes dala vodo za pregled naslednji teden, ker ti tu kar sestra da napotnico za laboratorij, krvi pa mi niso vzeli. Čeprav po moje ne bi bilo slabo... Na srečo sem še bolj na začetku nosečnosti, pa bojo že zrihtali:) kreme ne uporabljam še nobene - koliko prej pa jo je treba začet? Saj zdaj mam še enak trebušček kot prej... Dokler se malo ne razširi verjetno nima smisla - ali pač? O kremah namreč nimam pojma...
|