|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
9.11.2006 12:34:42   
janapan
jao jao...pred pol ure sem klicala sestro od moje g, da jo povprašam še nekaj ker imam jutri prvi pregled v 10 em tednu...in jo vprašam tudi če mi bo g naredila vaginalni ali čez trebuh ultrazvok...pa mi ta reče...saj vam sploh ne bo naredila ultrazvoka...saj ste ga že imeli....in jaz ja ampak to je bilo v šestem tednu 5 5/7 zaradi rjavega izcedka in je bilo videti samo gv in nič drugega, kako mi ne bo naredila saj sploh še ni bilo videti ploda in utripov....in mi reče kao ja saj ste ga že imeli...in potem me vpraša če grem na NS (verjetno zato ker vprimeru če grem bi rekla saj boste tam videli) in rečem ne vem čeprav sem že naročena...ona pa ja bomo videli kako se bo g odločila.

Ma jaz teh ne razumem...sploh mi ni določila še datuma poroda in ne tednov ni videla niti otroka ne utripov, načeloma bi lahko bilo marsikaj narobe...in kaj potem bi šla na NS in oni tam bi mi rekli npr da otroka sploh ni...pa kaj je tem ljudem. Sicer upam in verjamem da je vse ok...ampak mislim pa tudi da če lahko imajo vse normalen ultrazvok pri 10 tednih...zakaj ga meni ne bi naredila....

Zanima me če so vam- tistim ki ste imele zaradi raznoraznih težav že pred uradnim prvim pregledom uz...potem težili s tistim uz jem ki je kao uraden...lp

sicer upam , da je samo sestra nekaj zabluzila...ker bom drugače res razočarana nad mojo g in jo bom po vsej verjetnosti kar zamenjala.

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 501
9.11.2006 12:43:58   
melaverde
jaz se mažem s kremo "babysun", vsaj mislim da se tako napiše. kupi pa se jo v sparu za 550 sit. svetovala mi jo je kolegica ki pravi da ni dobila niti ene strije ?! pa bom poskusila še jaz...
zaenkrat pa tako ali tako ni vidnih sprememb čeprav jo uporabljam že cel mesec.

poznate kakšno boljšo???

lp

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 502
9.11.2006 12:47:43   
zrak
Kaj Jana.. glej ko sem te brala, me je prav razjezilo...to res ni prav, tudi jaz mislim , da bi mogli pogledati če je vse vredu, če otrok sploh razvija itd.. Se obnašajo, kot da dajo denar iz svojega žepa.. to ni res.

Tako kot ti sem bila tudi jaz prehitro na pregledu v 4 tednu in se ni vedlo nič, ponovno sem imela pregled včeraj in mi je noredil notranji UZ, kjer se je videl otročiček , je zmeril dolžino...

Ta tedne mi je samo povedal od 8 do 9, zgleda da bolj podbrobno bo na NS in tudi roka mi še ni dal. Naročil me je za 12.12. in takrat tudi NS in moram s sabo prinesti materinsko.

Niso pa mi vzeli vode, krvi in vse to, saj 12.12. bom že preko 12. tedna in če se ne motim bi mi morali že narediti test toksoplazme.. Tudi jaz ne razumem veliko.

Kakšen prgled bo pa tebi naredila , a te bo samo potikala? Javi jutri kako je  šlo.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 503
9.11.2006 13:07:16   
janapan
Ma nič mi ni jasno...tolk se nekaj sekiram al je vse ok al ni pol pa tako...saj pravim mogoče je sam sestra kar nekaj blebetala kar nekaj tja v tri dni...ne zdi se mi fer da zato da bi zmanjšali stroške prelagajo stvari na NS, ki je samoplačniška, ne vem če je bistvo NS da ti povedo osnovne podatke, ki bi ti jih moral že tako ali tako povedati osebni ginekolog...bistvo ns j nekaj drugega....
V tem trenutku sem totalno razočarana, čeprav bom počakala do jutri......ne vem kakšen pregled mi bo naredila...in ne vem kaj bo brez uz lahko pri tako zgodnji nosečnosti lahko sploh videla....Aja pa še to sestra mi je nekaj govorila da oni pa delajo prvi uz v 11 tednu...ma glih jaz sem kriva da so me naročili v desetem tednu jao jao

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 504
9.11.2006 13:49:46   
Jacqueline
janapan počakaj do ju3 in če pregled ne bo takšen, kot mora biti zamenjaj G!!! Še vedno so stvari na katere G nima vpliva, ampak si ti dosti bolj mirna, če veš da se ti je posvetila, te pošteno pregledala, naredila vse potrebne teste, ...

Kreme proti strijam ali kakšne podobne zadeve še ne uporabljam. Uporabljam pa lotion, ki sem ga vedno uporabljala, ki vlaži kožo!!! Bom pa začela tudi kakšno kremico proti strijam uporabljat, ko se bo trebušček začel kazat in se bo koža začela raztrezati!!! Čisto mala izboklina je sedaj!!! Vam se kaj pozna???

Kilogrami me niti malo ne skrbijo!!! Pazim pa da jem v enakem časovnem razmaku, vse vrste hrane, sadje, zelenjavo,... da bo otrok dobil vse potrebno!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 505
9.11.2006 14:23:20   
ronja
Hihi, xandra, če bi jaz zdaj poslušala svoje telo, ne bi sploh nič jedla! mi nič ne paše! Ampak se vseeno trudim, sem ravno od splošne zdravnice, sem šla po bolniško, pa mi je rekla, da mal je že treba pazit, da ne bi preveč shujšala. Kile tudi mene ne bi skrbele, če ne bi šle dol in če ne bi vsega zbruhala...

Janapan, mislim, da zavarovalnica krije 2 UZ na nosečnost, če ni nekih hudih zapeltov. To se vsi g. bunijo, ampak se spomnim, da mi je moja to enkrat povedala, še predno sem zanosila... Tako da mogoče zato nočejo, ker si mislijo, zdaj boš šla itak na NS, potem bomo rajši za kasneje prišparali tisti UZ. Vem, da nekateri g. ves čas delajo UZ, samoplačniški praktično vsak mesec, kako pa drugi uredijo, pa ne vem. Vem, da so problemi z zavarovalnico glede tega, ker prijateljica dela v samoplačniški g. ambulanti, kjer so imeli včasih koncesijo, pa so jo ukinili, ker je bilo preveč problemov ravno okoli števila UZ. Če te kaj pomiri... Magari jo vprašaj, če bi ti ga naredila samoplačniško...
Če te kaj potolaži, moja g. naroča šele od 8 do 12 tedna, prej je sploh ne vidiš. jaz mam srečo, da sem malo prej, ker sem mela tisti ss, sicer bi mela pa verjetno NS prej kot pa prvi pregled!

Jaz sem danes dala vodo za pregled naslednji teden, ker ti tu kar sestra da napotnico za laboratorij, krvi pa mi niso vzeli. Čeprav po moje ne bi bilo slabo... Na srečo sem še bolj na začetku nosečnosti, pa bojo že zrihtali:)

kreme ne uporabljam še nobene - koliko prej pa jo je treba začet? Saj zdaj mam še enak trebušček kot prej... Dokler se malo ne razširi verjetno nima smisla - ali pač?user posted image O kremah namreč nimam pojma...

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 506
9.11.2006 14:32:52   
zrak
punce, tako lepo mi je klepetati z vami in si deliti te nove izkušnje user posted image .

Glede kreme se mi ni zdi da je bolje prej začeti, da dobi koža veliko vlage in elastičnosti... ker če začneš kadar je že trebuh, je verjetno že prepozno in se naredijo strije..
ne vem nouser posted image .. jaz bom počasi začela kar mazat tazadnjo, trebuh pa prsa.. saj me je že povsod malo user posted image , pa meni se zdi da se mi trebuh tudi že pozna..

Včeraj je bila pri meni prijateljica in me je gledala in seveda ko sem ji povedala za user posted image , je rekla se mi je zdelo, ker se ti vidi..

Tako, da jaz bom začela kar govorit da sem user posted image , jutri pa bom verjetno tudi v službi povedala..

Pa če bom kakšen dan utrujena enostavno bom ostala doma in bodo tudi razumeli zakaj... bo bolj enostavno tako.

Ko zaključimo sporočilo, ne bi še dodale koliko tednov smo, ker jaz ne utegnem vsega slediti.. no jaz sem 8.

lepo se mejte

papa

8t.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 507
9.11.2006 14:53:07   
Jacqueline
zrak že laufam po kremco, da bom lep trebušček razkazovala v poletnih oz spomladanskih mesecih!!! Sprehod po plaži, otrok brca, dragi te drži za roko!!! Uf, ... user posted image  + user posted image  + user posted image  = user posted image

glede tednov pa, naredi si ticker, pa lahko vsaka gre z miško na tvoje ime in vidi kako dolgo si noseča, poglej pri meni

Navodila kako naredit ticker:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1152106

Lp,
Jackie

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 508
9.11.2006 15:23:35   
Kati81
Jana veš mislim da ti skor more naredit UZ zato da se prepriča, da je sedaj vse ok.
Meni je moja naredila prvi UZ v 7,3t pol pa še enega v 8,4t zato da je vidla če pikica dovolj raste.
Drugače pa kar reči naj ti naredi UZ ker itak mora videt, če bije srček, pa da ga boš plačala, saj mislim da ni tko drago.

Kremico jaz uporabljam Mamma dona od Chicota, sem jo kupila v Pikapolonici. Drugače pa mislim, da ni vse odvisno od kremic, je baje tudi od strukture kože in količine tekočine ki jo popijemo. Vsaj tako pravijo. Prej sem se pa mazala z enim olčkom.

Pa lep popoldan.

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 509
9.11.2006 15:25:30   
Anonimen
pozdravljene!

jaz vas še kr prebiram...zanima me če ma mogoče katera kak nasvet kje si lahko preberem potek nosečnosti...no mislim to...kdaj so kakšne pomembne stvari...pregledi, ultrazvoki, pregledi krvi in podobno...bi bila zelo vesela če bi mi lahko katera to povedala

Neposredna povezava do sporočila: 510
9.11.2006 16:05:43   
babajči
helou punce...

glede krem me je lekarničarka poučila, da ni priporočljivo do 3.meseca po trebuhu mazat nič, ker kao lahko prodirajo te učinkovine do maternice. no, ne vem, če je to res, ampak iz varnostnih razlogov sem se odločila, da bom uporabljala mandljevo olje (ki ga uporabljam že od nekdaj 1-2X na teden), s poudarkom na prsih (ki so se nenormalno povečale), kasneje tudi trebušček...

tako, če kateri kaj pomaga. definitivno pa mislim, da tudi kreme proti strijam niso nič kaj bolj učinkovite, kot zelo mastne kreme ali olje (sem dolgo delala s kozmetiko), če jih začneš uporabljati preden se začneš širiti. je pa to tudi nasvet večine mojih žensk, ki so že dale porode skozi in pri svojih letih nad 50 nimajo ne duha ne sluha o kakšni striji.

sicer pa je to odvisno od vsake posameznice in njenega prepričanja.

drugače pa je vse po starem...slabo mi je skoz, sam če jem, sem vredu, tako da moram jest vsake pol ure nekaj malega. hvalabogu, da ne bruham... v torek imam prvi pregled...ne morem več čakat. kar danes bi že šla. pa ful sem utrujena. ponavadi zaspim že na začetku dnevnika, kasneje se samo premaknem v posteljo in spim do šestih zjutraj...je to normalno??? pa seksat se mi tudi ne ljubi. bogi moj srči...

KETRIN tudi meni je žal in ti želim čimprej novo veselo novico

pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
9.11.2006 18:12:15   
tinaaja
Teika, da malo vskocim in odgovorim na tvoje vprasanje:
Pregledi v nosečnosti
1. pregled: do 12. tedna
- I. UZ
- Ginekološki pregled + PAP bris
- Merjenje krvnega tlaka, telesne teže,
- Laboratorij: krbna skupina, Rh faktor, 1. ICT, preiskava za sifilis, toksoplazmozo, hepatitis B, rdeča krvna slika, pregled seča
- Posvet o presejalnih testih za Downov sindrom, po 35. letu napotnica za test (nuhalna svetlina ali THT), po 37. letu napotnica za diagnostični test (horionska biopsija ali amniocenteza)
2. pregled okrog 16. tedna
- pogovor, preverjanje plodovih utripov
- krvni tlak, teža
- pregled seča
3. pregled okrog 20. tedna
- II. UZ morfologija
- Pogovor
- Krvni tlak, telesna teža
- Laboratorij: rdeča krvna slika, pregled seča, II pregled za toksoplazmozo
4. pregled okrog 24. tedna
- pogovor
- razdalja SF (sramna kost – vrh maternice)
- plodovi utripi ali gibi ploda
- krvi tlak, telesna teža
- pregled seča
5. okrog 28. tedna
- pogovor
- razdalja sramna kost – vrh maternice,
- plodovi utripi ali gibi
- krvni tlak, telesna teža, preverjanje oteklin
- laboratorij: pregeld seča, II. ICT pri Rh negativnih, ce je negativen, injekcija RhOGam-a
6. pregled okrog 32. tedna
- III. UZ, če je razdalja sramna kost – vrh maternice prevelika ali premajhna
- Pogovor
- Plodovi utripi ali gibi
- Krvni tlak, telesna teža, preverjanje oteklin
- Laboratorij: rdeča krvna slika, pregled seča, II. Pregled za sifilis, III. Pregled za toksoplazmozo
- Priprava napotnice za porod in reševalni prevoz ter naročilnice za paket za novorojenca
7. pregled okrog 34. tedna
- pogovor
- krvni tlak, telesna teža, otekline?
- Razdalja sramna kost – vrh maternice,
- Plodovi utripi ali gibi
- Zunanja porodniška preiskava
- Laboratorij: urin
8. pregled okrog 36. tedna
- pogovor
- razdalja sramna kost – vrh maternice
- plodovi utripi ali gibi
- zunanja porodniška preiskava
- krvni tlak, telesna teža
- laboratorij: urin
9. pregled okrog 38. tedna
- enako kot pri 36 tednih
10. pregled okrog 39. tedna
- ginekološki pregled
11. pregled okrog PDP
- CTG
- Ginekološki pregled
12. in pregledi po PDP vsakih 3 – 4 dni
- ginekološki pregled
- CTG
- UZ po potrebi
- Amnioskopija po potrebi

Razvoj pikic pa je meni super prikazan tule: http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

Uzivajte nosecke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 512
9.11.2006 18:19:33   
Lusa
S kremo sem se mazala v prvi nosečnosti(krema babysun) in nisem dobila strij ,v drugi nosečnosti se pa nisem in pravtako nisem dobila strij.Zdaj v tretji se pa bom ,samo po moje neredno.Bom pa imela kremo "babysun" in me bo mala mazalauser posted image .

Drugače sem jaz že vse skozi dala,glede krvi in urina.Okužba toksoplazmoze je stara ,tako da ni panike.

papauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
9.11.2006 18:26:47   
Anonimen
tinaaya ... saj nekaj sem že gledla na netu, preko te revije mama...samo kolk sem vidla niso strnjeni vsi pregledi skupaj....ampak so mal o tem mal o tem pisali...nič povrsti...tako, da me je tvoj odgovor zelo razveselil...hvala

kar se tiče vaših pogovorov o kremicah in podobno...pa nažalost nimam kaj dodat...še nisem tako daleč...mogoče se kasneje vrnem še po kak nasvet k vam..

uživajte srečkeuser posted image

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
9.11.2006 18:29:29   
tinaaja
Teika, to so tudi samo smernice, ni nujno,da so tocno ti tedni. Tako nekako pa naj bi zgledalo.. Je pa dober povzetek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
10.11.2006 9:48:22   
zrak
punce dobro jutro ali dober dan

user posted image kako ste..

JAZ SEM POVEDALA V SLUŽBI.. in toliko straha za nič.. Potekalo je tako: stopila sem do dir. in ga prosila za minuto pogovora in mu rekla naj se kar vsede.. pa je je reku a je tako hudouser posted image .. in hitro bleknem ven sem noseča,..... bil je vesel . odziv pozitiven user posted image , da karkoli rabim naj povem, da naj se ne utrujam preveč...
user posted image user posted image user posted image , tako sem vesela in olajšana.. čisto sem se tresla predno sem vstopila v njegovo pisarno...

Uf prav kamen iz želodca sem dala dol..
Drugače sem vredu.. zvečer tudi jaz padem dol že ob 20-21...

Jana javi kako je šlo danes.

papa

8-9t

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 516
10.11.2006 9:51:49   
zabica26
Pozdravljene,   v sredo sem imela pregled in je vse v najlepšem redu. Sem prou potolažena. Pikica je velika 1,5 cm in je full skakala. 6.12. grem na NS in že komaj čakam. Danes bova povedala svojim staršem, saj jaz prej nisem upala. Me zanima, kakšne bodo reakcije. Ma, veseli bodo…seveda!user posted image user posted image user posted image   Počutim se še vedno super, je pa res, da sem dosti prej utrujena kot sicer. Imam pa v teh dneh veliko dela, zato se poskušam v prostem času naspati. Želim si, da bi bilo celo nosečnost tako. Imam pa trenutno največ problemov s tekočino, saj zelo malo pijem. G je rekla 2 do 3 litre, jaz se pa že z enim mučim. O, jej…   Tolk sem vesela, da je petek…da bom lahko čez vikend spala do 8h, 9h, saj med tednom vstajam ob 5h.  

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 517
10.11.2006 10:06:28   
zabica26
Aja, dala sem 3 manjše in 1 veliko epruveto krvi in dobila napotnico za vodo.

8t

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 518
10.11.2006 11:39:40   
janapan
No ...bla na pregledu...in res mi niso naredili uz...tako da še nisem vidla svojega user posted image  ampak nisem več tako huda...ker mi je naredila pregled, mi dala za poslušat srček..ne ne morem verjet kako to hitro bije...sem se skoraj zjokala na mizi....vsi izvidi, ki sem jih dobila so več kot odlični, vse je super...trkam po lesu zraven.
Me je pa vprašala a vam je kaj slabo  in jaz ne, a hodite pogosteje na vodo-jaz ne, a vam kakšna hrana smrdi- jaz ne, a ste utrujeni - jaz ne...in potem mi reče ..ja take pa še nismo imeli in da naj bom ful vesela da je tako...
No glede UZ je pa tako, glede na to da grem na NS je rekla da niti nima smisla da mi ga dela sedaj ga rajši prišparamo za kdaj drugič....ampak jaz sem slišala srček...je delal tu tum, tu tum, tu tum..in to ful hitro...kolk sem vesela

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 519
10.11.2006 11:48:11   
zrak
žabica tudi jaz sem imela v sredo pregled, toda meni niso vzeli ne vode, ne krvi.. booo
sonček je velik 2,49 cm, kar pomeni da sem verjetno bolj v 9t.
NS imam pa 12.12.

Jana ful sem vesela zate... jaz pa sem se ful smejala na mizi, ko sem gledala nešega sončka..prav čudno sem izpadla...

tako sem vesela za nas...
bravo mi

9t

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 520
10.11.2006 12:06:51   
zabica26
Tut jst še nisem dala vode, ker jo bom dala dan, dva, tri pred pregledom...vedno!
Me je pa stehtala, zmerila pritisk, delala UZ, dobila sem slikco...full lepo.

Jst sm full srečna, da je za enkrat vse ok. Dons pa poveva... user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 521
10.11.2006 12:40:36   
DORI
Vso srečo vam želim.user posted image user posted image Se poslavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 522
10.11.2006 12:53:05   
zrak
user posted image Dori, a je šlo vse dol? al kako? a nisi imela danes pregled?

Zelo mi je žal, da nas zapuščaš, ampak kot si sama napisala, mogoče bolje tako, če je bilo kaj hudo narobe.

sem upala, da bo sve vredu..user posted image user posted image

bom držala pesti, da se čimprej pridružiš ... javi se

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 523
10.11.2006 12:59:52   
Jacqueline
DORI  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam da kmalu zagledaš user posted image user posted image  in k sebi stisneš malo štručko!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 524
10.11.2006 13:41:56   
Liona
Dori, res mi je hudo user posted image user posted image user posted image user posted image . Izjoči vso bolečino in hitro novim zmagam naproti! Kaj pa se je zgodilo danes?
Janapan, full sem vesela zate. Bravo. Le tako naprej. user posted image  Sicer me čudi, da ti ni naredila UZ, ampak očitno ima vsak svojo taktiko. Meni moj g naredi UZ vsakič, ko pridem k njemu zlasti zaradi mojih izcedkov. Tudi jaz sem se prvič skoraj user posted image , ko sem videla svojo pikico in srčka kako bije... Zadnjič pa tudi, ko je preveril kako raste.
Meni so vzeli pet majhnih epruvet krvi pred 14 dnevi,dobila sem napotnico za vodo, ki pa sem jo dala šele v ponedeljek pred pregledom. Po pregledu mi jo je sestra ponovno izpisala, vodo moram dati spet pred naslednjim pregledom... Na izvide vode pa počakam 15 min.

Pozdravček vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?