|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
6.11.2006 9:16:43   
DORI
Zrak,
ti povem, da me prav pomirja, ko je nekdo v podobni situaciji kot jaz. Meni ni in ni bilo jasno kako sem lahko kar 2 tedna manj noseča. Šla sem gledat na koledar, kjer sem si pisala BT, ki sem si jo ves čas merila in kdaj sva user posted image . Nič mi ni jasnouser posted image .
Bom počivala ja, ampak danes sem prebrala ogromno odgovorov dr. Pušenjaka glede grozečega splava in vedno omenja, da počitek ne prepreči le tega. Normalna fizična aktivnost ga ne sproži.
Torej nimam kaj kot čakat in upat na najboljše.
Čuvajte se vse.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.11.2006 10:54:17   
Kati81
Dori veš včasih se res zgodi, da si kakšen teden manj noseč kot ti kažejo podatki. Tudi meni je G rekla da sem kake par dni manj noseča kot po kaže po ZM, ampak da je to nekaj normalnega.
Me pa čudi druga stvar, moja pikica je bila pri 8,4t velika 18mm in je G rekela da je za par dni manj kot je datumsko, pol pa ne vem kje že preberem, da je neka punca isto pri 8,4t pikica pa velika 16 mm in ji je G rekel da je tko za kakšen teden več kot je ona noseča.
Mi sploh ni več nič jasno. Pa saj ne da se kaj sekiram al kaj sam včasih pa res ne veš več pri čem si. Tudi podatki v knjigah in revijah so kar nekaj različni tudi za 1cm, kar se mi zdi kar precej. Kaj mislite ostale?
Res me ne skrbi, ker glede na Pušenjakov koledar se mi zdi da so moje(pikičine) mere kar prave.
En lep dan vsem skupaj

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 427
6.11.2006 11:40:03   
DORI
Kati81,
kot sem danes brala dr. Pušenjaka je od UZ do UZ aparata odvisno, kakšne rezultate da:odvisno od proizvajalca in od parametrov, ki se jih vnese notri. Verjetno je tista punca imela UZ preiskavo na kakšnem drugem aparatu.
Zato ne se sekirat, važno, da srček bije.

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 428
6.11.2006 11:41:36   
dorina
Dori, držim pesti, da se bo vse dobro izteklo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič novega, čakam na nuhalno, ki jo imam 22. Mi je pa manj slabo, pravzaprav se počutim že skoraj normalno in to me malo skrbi.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 429
6.11.2006 11:54:54   
zrak
JUNIJKE A STE MOGOČE ŽE POVEDALE V SLUŽBI.. JAZ ŠE NE..se kr bojim.. ker je taka gužva, za znoret...

Mogoče po sredi, ko bo končno pregled, se bom opogumila, čeprav bom šele 8t, ampak zaradi poštenosti do delodajalca..

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 430
6.11.2006 12:11:19   
Lusa
Ojla
Madonca kako ste hitre.Sploh vas ne utegnem brat.Jaz sem anonimna 2.Sicer sem že 1x pozabila stisnit anonimno in sem se izdalauser posted image  ,a sem moderatorko prosila ,da me izbriše ,ker sem hotela ostat še kar nekaj časa anonimna.Zdaj pa več ne zdržim ,ker sem tako sreeeečnaaa in seveda razumljivo v strahu.

Sicer še "midva"nisva povedala nobenemu(sva hotela do NS počakat) ,je pa naša mala princeska Luša.Je poklicala babi in ji povedala ,da ona dobi brateca Sanija in sestrico Kajo(si imena kar izmišljuje in kar oba bi rada imelauser posted image ).

Jaz imam NS 22.11 ,vendar pa pri meni pride v poštev samo AC ,ki jo grem opravljat v LJ.
Tako grozno sstrah me je ,čeprav vem ,da moram zdaj malce odmislit težave ,ki so nas pestile v zadnjem letu.

Drugače pa sem še vedno prehlajena in moram cel teden počivat,tako ,da sem na bolniški.Samo ,da bo dobro.Preden sem rodila našo sončico Ajšo ,sem bila vedno tako optimistična ,sedaj pa...sem včasih tako črnogleda in že prehlada me je grozno strah.Upam ,da mi ne zamerite ,da vam malo pojamram.Mi je lažje ,če se vam malce izpovem.

Da še jaz ne pozabim:rodit grem že tretjič v MS
                                  Luša je rojena 1.6.2003
                                  Naš angelček Ajša pa 29.7.2005

Našemu atiju bo kar pestro med tremi dvojčki(vsi smo ,bomo junijski)  

Glede še ene anonimne,ki je urejala seznamuser posted image  je pa tako ,da je na žalost izgubila otrokca.In sem še samo jaz ostala med anonimnimi.

papa                                

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 431
6.11.2006 12:25:30   
Tracy
Lusa- dobrodošla. Lepo ti bo med nami.

Zrak-
Jaz sem že povedala v službi. Sem bila primorana povedat, ker smo se nekaj hecali na ta račun, pa koliko jaz jem,..... Potem sem pa kar povedala. Mah ja. Kaj čmo. Sem še ta dva tedna ko sem skrivala, to težko delala. Bi najraje kar celemu svetu povedala.

Imena sva že nekaj zbirala, mislim da že imava pravi imeni. Ne vem. Pustimo času čas, mogoče pa nam pride še kakšno lepo ime na uho.
lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 432
6.11.2006 12:41:32   
Anonimen
Lusa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem ful vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda sem tudi za ostale punce....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tracy)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
6.11.2006 12:47:43   
Jacqueline
 user posted image   01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image
user posted image    01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna

user posted image    01. sreckanosecka, Ljubljana/Postojna, user posted image Črt 27.09.2005
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,
25 let, 1user posted image
user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   04. Valentina76
user posted image    04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina
user posted image   05. NR,
28 let , 3user posted image
user posted image   05. Tina26, 28 let
user posted image   06. palčica, 30 let 1 user posted image
user posted image   08. ŠpelaP, 31 let, 2 user posted image , Slovenj Gradec, user posted image  Tim 26.11.2003
user posted image   09. N & B 
user posted image   10. janapan
user posted image   10. ŽogiMarogi,
29 let
user posted image   10. Lusa, 27 let, 3user posted image , Murska Sobota, user posted image  Luša 01.06.2003, user posted image  Ajša 29.07.2005 
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna

user posted image  
12. Melaverde, 26 let
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,
27 let
user posted image   16. babajči
user posted image   16. ANDREJA75,
3user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995, user posted image  1998
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image

user posted image   17. bombetka,
26 let
user posted image   18. Tracy, 26 let
user posted image    18. aktem, 35 let
user posted image    18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000  
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let  
user posted image    24. DORI, 42 let, 4user posted image , Ana ali user posted image , Izola, user posted image  Sebastian 01.02.1986, user posted image  Monika 23.07.1991, user posted image  Luka 24.04.2004

user posted image   24. Ronja, 28 let, 1user posted image
user posted image   28. Ketrin,
27 let, 1user posted image
user posted image    . Žabica26,
1user posted image   

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 434
6.11.2006 12:58:35   
NRMM
Daaan!

No,da se še tu nmal pofočkam. Še vedno nestrpno pričakujem danes teden, ko imam ponoven pregled. Nekak sem nehala razmišljevati o najhujšem, tako da se mi je tudi vrnil nasmeh na ustauser posted image . Sej se čudno sliši, ampak bo kar bo user posted image . Sem mnenja, da ima vse svoj namen, čeprav upanje še obstaja.

Najprej LUSA tudi jaz sem fuuuuuuuuuuuuuuuul fuuuuuuuuuuul vesela zate, glede na to kar si prestala v zadnjem letu.

Dori tudi jaz sem jemala dabroston tablete v drugi nosečnosti,ko se mi je pokazal rjavkast izcedek, neznanega vzroka. Pojedla mislim, da sem jih 120 kom, to je cca 3 mesece in rodila zdravo punčko user posted image . Sicer piše, da ne izključujejo napak, ampak je to zeeelo redko. Boljše to, kot pa da se zgodi najhujše.
Kar se tiče gv je tudi pri meni veelik manj kot po zadnji menstruaciji in sicer ginekolog ni določil tedensko koliko je, ker ni bilo videti nič drugega kot samo malo večjo vrečko, ni še bilo ploda nikjer user posted image , čeprav po zadnji menstr.bi moral biti že srček.

Če bo vse ok, bom tudi sedaj rodila v Mb porodnišnici. Maruša rojena 24.12.2005...sam Božiček nas je presenetil user posted image .

Zdej se bo verjetno naš divjakec prebudil, se napapcava in greva ven, dokler je še ''toplo''.

l.p.

N&B ne sam spat pa delat, mal se še nam posveti user posted image user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
6.11.2006 12:59:53   
NRMM
A ha pa še imena, katera je po 10 min, ko sem sporočila možu novico on izbral: user posted image  bo Mark, user posted image Maša.

Prav zanimiva je bila ta izbira imen. Pri prvem otroku sem ga prosila naj pove ime za user posted image  celih 8 mesecev in ker ni bilo od njega nič, sem kar sama izbrala. Vzrok temu...želel si je fantka, ampak sedaj....brez svoje cartike težko zdrži med tednom, ko je skozi službeno odstoten, med vikendom pa težko jaz pridem do tamale. Kaj naredijo hčerkice očetom....omrežila ga je čisto user posted image user posted image user posted image .

Kar se službe tiče še ne vedo. Najprej moram končat tole porodniško (čez 17 dni user posted image ), pa potem delam do 14.12. no nekjer po novem letu, bom pa morala izbrati pogum in jim povedati.......mal me je sicer strah, ker so bili lani zelo grdi,ko sem jim povedala,da odhajam, ampak naj naredijo kar mislijo. Nekak se tolažim s tem,da me zakonsko ne morejo nagnati, nikoli pa ne veš, kaj se jim bo spletlo v glavi user posted image user posted image .

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 436
6.11.2006 13:01:15   
Palčica*
Lepo te pozdravljam in čestitam tudi jaz Lusa.Tole ime Luša mi je zanimivo,tko...nenavadno,lepo.Nisem ga še slišala.

Jaz potujem v 10.teden in kakšne 3 dni nazaj so se spet pojavile slabosti. Roko na srce-res so malo milejše,a kaj ko še vedno bruham. Pa ko bi se vsaj kaj bolj počutla user posted image . Če se ne motim naj bi pri večini te slabosti prenehale kdaj?,v 13.,14. tednu?

Še nekaj Vas moram vprašat. Veliko se pogovarjate o tem koliko tednov in dni ste noseče. Na mojem prvem pregledu mi je ginekologinja rekla,da sem v 8 tednu,dnevov pa ni nič omenjala. Dobro...nič nimam proti tako okrogli številki,me pa vseeno zanima kako veste lahko tako natančno. Ali to glede na velikost ploda lahko določi le ginekolog?
Tega v knjigi,ki jo imam nisem zasledila,se mi zdi pa zanimivo.

Evo, pa smo v novembru. Se mi zdi,da bo to za večino mesec NS,a ne? Katera gre prva? Komaj čakam,da napišete tudi kaj o tem kako je potekal ta pregled.
Kot sem rekla,jaz sem bolj proti koncu novembra naročena na NS .Šele 28.11. jo imam,v Ljubljani pri dr.Strahovi. Gre k njej še katera?

V službi vedo tisti,ki morajo vedet. Sem s.p. in ker gre za panogo gostinstvo in turizem, vedo tisti,ki delajo pri meni-predvsem in izključno zato,ker so stvari,ki jih ne smem več početi-dvigovat in podobno. A ker vedno več ljudi sprašuje kaj je z mojim počutjem (bolniška,brez prave barve na obrazu) vedno težje skrivava,zato sva se odločila da jim poveva po NS,(za katero upam, da bo vse v redu).

O.k.
Lep pozdrav od mene. Upam,da ste v ostale v redu. Pazite na svoje pikice.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
6.11.2006 13:25:59   
Lusa
Palčica po kolendarčku si lahko pogledaš.Če pa ga nimaš pa si sama izračunaj.
Npr.:jaz sem imela 1dan zadnje menstruacije 3.9 in danes sem noseča 10t3duser posted image

Hvala ,da se tako veselite z menoj.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 438
6.11.2006 13:30:29   
Xandra1
Ej Zrak ... jst še nisem povedala user posted image mam slab filing glede tega, ker sem ravno pred dobrim letom in pol napredovala user posted image bomo videli ... okoli novega leta povem, ko bo čas Božiča in upam na pozitivno direktorjevo razpoloženje user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 439
6.11.2006 13:36:02   
Xandra1
Luša dobrodošla med NEanonimkami user posted image malo heca ... kot vse ostale tudi jaz držim pesti zate, navijam zate in se sploh veselim vsega pozitivnega!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 440
6.11.2006 13:38:49   
Lusa
Xandra bomo imele hec junijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 441
6.11.2006 13:46:14   
melaverde
Dober dan (čeprav je ponedeljek user posted image ),

pa da se še jaz malo razpišem...Ronja, ti si prava !! Ti kar piši, nakladaj...me se pa bomo zabavale.

Luša, zate sem presrečna !!! Privoščim ti veselje, srečo in ogromno ljubezni ker si itak samo to zaslužiš !!!

DORI, že kot oseba si večni optimist zato sem prepričana da se tudi tokrat ne boš pustila...saj veš da bo na koncu še vse dobro. Držim pesti !!!!

Jacqueline, seveda mislim tudi nate in držim pesti da bo vseeno vse OK !!

Jaz se zadnje dneve počutim malo boljše, edino zebe me...in to full. tudi zame je to prva nosečnost, upam da bo punčka user posted image , moj mož pa si tako želi fantka...ne vem kako se bova zmenila?! Imena imava tudi že izbrana, ma vam ne bom še povedala...user posted image
V službi sem povedala, reakcija je bila nad pričakovanji, zelo dobra!! Doma vedo starši in moja sestra, v bistvu so sami opazili ker mi je bilo preveč slabo...so pa vsi full veseli, še posebej sestra ki ima rok 14. februarja. Edino tašča vidi same probleme, stroške...niti da bi bili brez hrane in strehe?!

Dovolj za danes, imejte se skrajno lepo, uživajte, počivajte in....IMEJTE SE RADI !!!

Ciaoo

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 442
6.11.2006 13:47:11   
DORI
Lusa: iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image  in srečno in zdravo nosečnost.
Malo sem pogledala junijski seznam: ma kaj sem res najstarejša med vami ali pa je še kakšna, ki pa ni napisala letnice.user posted image

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 443
6.11.2006 14:11:04   
ŽogiMarogi
Ola srečke!

Očitno se čez vikend zlo dogaja, da se vse tako razpišete, pol moram pa v ponedeljkih podaljšat šiht, ker  vas na vse zgodaj preberem. Kar tako naprej!! user posted image

Lusa midve imava pa enake datume,  NS pa imaš en dan pred mano. Tud mene je mal strah, ampak probam misliti pozitivno.

Palčica glede  NS pri Strahovi. Meni se je zdela zelo prijazna, vse mi je lepo razložila, tudi če je bilo z user posted image  veliko narobe. Pa tko sočutna je bila, lepo mi je svetovala, na koncu mi pa še plačat ni bilo potrebno.  Tako da mi je mal žal, da letos ne grem k njej.

Midva tudi že razmišljava o imenih, vendar bova verjetno bolj aktivna po pregledu NS. Takrat bom tudi povedala domačim in v službi. Čeprav mislim, da mama in tašča že sumita, saj je bilo toliko praznikov in praznovanj rojstnih dnevov v teh mesecih, jaz pa sem nazdravljala z sokom.  Zdaj bo pa še martinovo in ker imamo pri nas pokušino vinca, bo spet žur.... V kozarček si že natočim, pol pa stoji, dokler moj ne spije. user posted image

Nč, glih toliko da sem se mal oglasila, zdej pa naprej delat.

Lep dan, čau bau

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 444
6.11.2006 14:21:45   
Xandra1
Dori, kar se mene tiče bi morala biti zaradi tega ponosna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 445
6.11.2006 17:52:53   
daria78
Jaz pa sem danes tako happppy! Sem bila na 1. pregledu, videla sem user posted image , ki bije, videla sem glavo, pa rokice in nogice. Res so me presenetili občutki ob tem, ko sem gledala v ekran. Velikost se ujema s tedni in G je rekel, da je zaenkrat to nosečnost kot mora biti. user posted image   user posted image Kaj hočem več? Res sem vesela, da je tako in upam, da bo tako tudi naprej.

O imenih se sicer pogovarjava a bo moralo še precej vode preteči preden ga bova izbrala. Jaz sem namreč takooo izbirčna in kar nič mi ni všeč. user posted image Ne vem...težka bo!
Za mojo user posted image ve sedaj moja mama (in po moje bo vedel kmalu tudi očeuser posted image ) ter ženski del kolektiva (3), moški del pa bo izvedel malo kasneje. Sem krivična kajne?user posted image  Danes bi najrajši oznanila celemu svetu a se bom malo zadržala.

Ne vem kaj naj naredim glede NS. Ne vidim smisla, da grem, če potem ne bi šla naredit splava user posted image . A ve greste vse na NS?

Lusa, čestitke in dobrodošla med nami!

Lep večer!

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 446
6.11.2006 21:35:34   
Valentina76
Pozdravljene!

Najprej za statistiko: Valentina76 - 2user posted image , Maribor, 20.2.2006user posted image  Jošt

Tudi jaz sem zanosila kasneje kot sem si po M izračunala. To pa zato ker sem imela zapoznelo ovulacijo in je do oploditve prišlo nekaj dni kasneje. Tako mi je G določila PDP 6.6.2007. Nuhalno imam že 16.11. ampak se mi zdi da se ne bo nič videlo in bom morala spet dvakrat hodit saj bom komaj 11t1d. In zna se zgodit da mi še na nuhalni  prestavijo PDP. Kakorkoli.....junija bo!user posted image

Mi je pa še kar naprej slabo in vse mi smrdi....meščalec, parfumi, vse vse vse. Nadležno.Komaj čakam da mine.

LP

V

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 447
7.11.2006 7:18:36   
Tracy
Daria,
Jaz bom naslednji teden tudi v 9 t+ 1 dan. Povej mi ali je bil pregled vaginalen (UZ) ali ne? Jaz ne grem na NS, prav zaradi splava, ki ga ne bom naredila.

LP

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 448
7.11.2006 7:54:44   
zrak
Daria78  tako sem srečna zate,, ko sem te brala prav srce mi je igralo.. sem že videla sebe user posted image user posted image .. moj dan je jutri.. ne vidim ure..že 1 mesec nestrpno čakam na jutri... user posted image user posted image , končno bo tu.. rada bi se pomirila in videla , da je vse vredu, da srček bije.. in da je moj sonček tam kjer mora bit... saj mi je tako lepo se počutit nosečnica.

Drugače sem vredu.. To noč mi ni bilo potrebno niti na wc hodit. prav čudno.. do zdaj se to še ni zgodilo.. Verjetno premalo pijem.user posted image .

Punce imejte se lepo.. pobožajte trebuščike..

Žabica.. jutri pa huurrraa

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 449
7.11.2006 8:10:07   
janapan
Pa senm nazaj iz ZDA. Bilo je fantastično, počutila sem se ful v redu, nič slabosti nič neprijetnosti, nič utrujenosti....tako da se že sekiram da je kaj narobe. Dobro da me vsaj kdaj malo špikne tam doli in da imam napete prsi da se mi zdi da je nekaj...no pa tudi trebuh se mi zdi da imam že kar velikega ; ))). prvi pregled imam v petek, tako da komaj čakam...me pa skrbi da res ni kaj narobe.....pa saj vem da moram bit pozitivna. ma kaj čemo.
lp

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?