Drnula
|
Zrak, mislim, da ima licenco za NS v Postojni samo Reševa. Jaz grem tudi k njej – naslednji četrtek, 23. 11. Mislim, da ima te preglede samo ob četrtkih in da zna biti precej zasedena. Ronja, hvala za link, si bom pogledala. Sem iskala že vse živo po internetu, pa mi nisem našla nič pametnega. Jaz sem zgleda ena srečnic , ki sploh ne ve kaj je slabost. No, ve pa zato kaj je utrujenost. Prej sem imela energije kolkor češ, zdaj pa mi je popoldne zmanjka, koncentracija pade … počutim se kot bi delala v gozdu. Pa se je tudi to že izboljšalo. Upam, da me bo čisto minilo. Saj imam še kup opravkov glede na to, da iščem stanovanje za najem, kupujem parcelo in se pripravljam na gradnjo … Si lahko predstavljate te stroške - ?!? Vse se tako hitro odvija, z roki kar malo pritiskajo na naju …ampak opažam, da se ne obremenjujem. No, neko breme predstavlja, vendar jemljem bolj na lahko, z veseljem in sem zato zadovoljna. Iskanje stanovanja za najem je pa mnogo večji šit kot sem si predstavljala. Nič-nič-nič, tako, da čestitam Jacqueline. Če katera kaj ve, da se oddaja na špuri LJ – Postojna, kjerkoli = dobrodošlo. Kar se tiče trebuha, mene hlače tiščijo in mislim, da ni dobro. Zato bom kaj kmalu šla v nakup. Na žalost sem se še preden sem zanosila zredila za kake tri kg in zdaj seveda ne bom hujšala. Čutim tudi spremembo, če ležim na trebuhu. Ni mi prijetno. Vendar me daje tudi malo zaprtost. Zjutraj topel donat, suhe slive, kivi, veliko vode ... zvečer spet donat, kompot iz sliv (bljak) .... pa nič.... Aha, glede spola. Po mijih info ni treba čakati 16t. Lahko se vidi že prej, lahko pa še kasneje če je tako obrnjen, da ga ne more pogledati. Moja g je sicer namignila in mi kazala že pri dobrih 10t, vendar to ni bilo še nič gotovega. Sem pa presenečena, ker vas toliko želi vedeti za spol. Nekako sem mislila, da tega večinoma nočejo. Pa lep delovni dan ... za tiste doma pa še lepši !
|