Palčica*
|
Drage moje junijke, Evo mene s prvega pregleda. Sem jo videla pikico,sicer ja-res še čisto majhno,a je! Sem v 8 tednu in s pikico je vse v redu. Tudi srček bije. Tudi jaz sem dobila materinsko knjižico,v laboratoriju dala kri za en kup preiskav,poleg vsega pa so mi dali še tisoč in en prospekt,o dojenčkih,porodnišnicah,paketih,starševskih in otroških pravicah in podobno.Skratka...priprave na svet materinstva. Drugače pa sem tudi jaz dobila 14 dni bolniške-zaradi slabosti,bruhanja in to. Mam pa eno vprašanje punce. Govorili sva o nuhalni svetlini in dala mi je prospekt in telefonsko pri dr.Strahovi v Ljubljani (kljub temu da to opravljajo tudi na Jesenicah,kar mi je bližje). S seboj lahko vzamem tudi bodočega očka,kajne? Rada bi da je zraven. No moj termin naj bi bil od 22.11-28.11,pa Vas bom takrat mal prosila(tiste ki ste iz LJ) če mi boste pomagale do te dr.Strahove pridet. Aja stane pa 12.000,00sit. Anonimna , tudi meni je žal,da se je tko razpletelo.Držim pesti,da se nekdo tam zgoraj nad nami odloči in s prstom pokaže na Vaju kot bodoča starša. Kar mi je najtežje,je pa zdaj Te s seznama dol dajat,kakorkoli obrnem-ostaneš naša ! Držim pesti,da nam čimprej sporočiš najlepšo novico. Kati81 a si Ti že imela prvi pregled? Po moje sva midve tukej gor ene izmed redkih,ki imata težave z želodcem inpodobno. Kakorkoli,če še nisi imela pregleda,te težave kar omeni ko boš tam.Kot sem rekla,jaz sem dobila bolniško. Uff Valentina76 Ti si pa huda dons.Te razumem čist,ker sem sama ne na istem,pa vseeno na koncu z živci,ker delo ostaja,volje in moči pa kljub želji nobene. Veš kaj? Pri meni je drugače ker še nimam nobenega otroka,verjamem pa da tole kar se sedaj dogaja Tebi ni glih fajn.Kaj pa če bi prosila nekoga (mama,Tašča) da Ti pomaga? Jih lahko prosiš? ŠpelaP mislim nate in zdi se mi,da si ravno zdaj nekje na poti do novičk o Tvoji pikici. Sporoči kako je potekal pregled,veš da nas zanima ! Punce to je zaenkrat to. Lepo Vas pozdravljam !