|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
25.10.2006 9:24:47   
irenal
Živjo mačkice,

ali je normalno, da te že v 6 tednov + boli hrbet, kot na koncu nosečnisti.

Imam že 3.5 L. starega sina, ki pa še vedno rad pride mamici v naročje. Kako dvigujete takšna bremena ?

lp

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 276
25.10.2006 10:01:47   
Kati81
Tudi jaz sem danes bolj slabo spala, ker vedno spim na trebuhu, danes so me pa prsa tko bolele da sem se ves čas premetavala. Pa še moj je imela akcijo ob 3 zjutraj ker je oddajnik dol vrglo, pol me pa še lulat in tko naprej. Meni ponoči ni slabo in zjutraj se zbudim čist ok, sam ko pa nekaj pojem je hudo, začnejo se slabosti in nič se mi več ne da.

(odgovor članu irenal)
Neposredna povezava do sporočila: 277
25.10.2006 10:02:22   
Anonimen
Poslavljam se, ne preveč žalostna. Z veseljem vas bom brala in potem vsaki čestitala, ko bo dobila svoje najlepše darilo! Mi pa bomo svojega dobili kasneje. Sedaj očitno še ni pravi čas. Držite pesti, da bo prišel tudi k nam! Lepo nosečnost in naj vam čim hitreje mine do dneva D!!!!!!
user posted image

(odgovor članu irenal)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
25.10.2006 10:08:09   
N _ B
Jutro.

Pri nas nič novega. Slabost po starem. Ravnokar sem pospravila banano, če bo kaj boljše.

Dori: jaz tudi hodim spat med osmo in deveto, pa se ob pol sedmih komaj zbašem iz postelje. user posted image  Dobra si. Stanovanje imam tako, da bi se najraje kar obrnila in šla ven, ampak se sploh ne obremenjujem več. Če komu kaj ni prav, naj pa pospravi. Če bi perilo dala na kup je sigurno višji od enega metra. Namesto mene ne bo nihče zlikal, samo se tudi ne bo, tako da naj kar bo. Zaenkrat likam sproti, kar rabimo, ko se bom bolje počutila bom pa vse.

Lep dan in čimmanj slabosti.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 279
25.10.2006 10:27:59   
Kati81
Anonimen, sočustvujem s tabo, bom pa držala pesti da boš kmalu  tudi ti se veselila ko boš ponovno noseča. Pa sporoči nam ko to bo. Držim pesti. Za vsakega posije sonce, tudi zate bo. Jaz si govorim, da moj prejšnji otročiček, ki mu ni bilo namenjeno priti na ta svet, gleda name in na moj o družino z neba in je ena prekrasna zvezdica, ki me čuva in misli name. Jaz pa se ozrem v nebo in sem srečna, da je tam nekdo, ki me pazi.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 280
25.10.2006 10:33:50   
Valentina76
Pozdravljene!

Obup!!!!!!! Danes zjutraj sem spet skupaj zlezla.user posted image In to med previjanjem Jošta. Še dobro da je bil Grega še doma. Bil je na vratih in odhajal ko sem zakričala naj hitro pride in sem že lezla. Si predstavljate malega samega na previjalni?user posted image Da mi dol pade? Grozno. Sem ful nesrečna zaradi teh slabosti in padanja v nezavest. Ampak to še ni vse. Včeraj me je v vratu ful štihnilo in sedaj se premikam kot ET. user posted image Sem čisto trda.

V četrtek smo se preselili v svojo hiško in lahko si mislite kaj je pospravljanja.........imamo pa grozno. Jaz enostavno ne morem. Za likat imam celo goro. Grrrrrrrrrrrr!user posted image

To je moja zadnja nosečnost!!!

Grem sedaj počivat.

LP

V

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 281
25.10.2006 12:01:06   
Palčica*
Drage moje junijke,

Evo mene s prvega pregleda.user posted image user posted image user posted image
Sem jo videla pikico,sicer ja-res še čisto majhno,a je! Sem v 8 tednu in s pikico je vse v redu. Tudi srček bije.
Tudi jaz sem dobila materinsko knjižico,v laboratoriju dala kri za en kup preiskav,poleg vsega pa so mi dali še tisoč in en prospekt,o dojenčkih,porodnišnicah,paketih,starševskih in otroških pravicah in podobno.Skratka...priprave na svet materinstva.
Drugače pa sem tudi jaz dobila 14 dni bolniške-zaradi slabosti,bruhanja in to.
Mam pa eno vprašanje punce. Govorili sva o nuhalni svetlini in dala mi je prospekt in telefonsko pri dr.Strahovi v Ljubljani (kljub temu da to opravljajo tudi na Jesenicah,kar mi je bližje). S seboj lahko vzamem tudi bodočega očka,kajne?
Rada bi da je zraven.
No moj termin naj bi bil od 22.11-28.11,pa Vas bom takrat mal prosila(tiste ki ste iz LJ) če mi boste pomagale do te dr.Strahove pridet. Aja stane pa 12.000,00sit.

Anonimna user posted image , tudi meni je žal,da se je tko razpletelo.Držim pesti,da se nekdo tam zgoraj nad nami odloči in s prstom pokaže na Vaju kot bodoča starša. Kar mi je najtežje,je pa zdaj Te s seznama dol dajat,kakorkoli obrnem-ostaneš naša ! Držim pesti,da nam čimprej sporočiš najlepšo novico.

Kati81 a si Ti že imela prvi pregled? Po moje sva midve tukej gor ene izmed redkih,ki imata težave z želodcem inpodobno. Kakorkoli,če še nisi imela pregleda,te težave kar omeni ko boš tam.Kot sem rekla,jaz sem dobila bolniško.

Uff Valentina76 Ti si pa huda dons.Te razumem čist,ker sem sama ne na istem,pa vseeno na koncu z živci,ker delo ostaja,volje in moči pa kljub želji nobene. Veš kaj? Pri meni je drugače ker še nimam nobenega otroka,verjamem pa da tole kar se sedaj dogaja Tebi ni glih fajn.Kaj pa če bi prosila nekoga (mama,Tašča) da Ti pomaga? Jih lahko prosiš?

ŠpelaP mislim nate in zdi se mi,da si ravno zdaj nekje na poti do novičk o Tvoji pikici. Sporoči kako je potekal pregled,veš da nas zanima !

Punce to je zaenkrat to.
Lepo Vas pozdravljam !

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 282
25.10.2006 12:08:59   
Palčica*
user posted image  01. Jacqueline
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~

user posted image   02. nogica,25 let-1user posted image
user posted image   03. kati81,25 let 
user posted image   04. Valentina76
user posted image   05. dorina

user posted image  05.NR,28 let
user posted image  05.Tina26,28 let
user posted image   06. palčica,30 let -1 user posted image
user posted image   08. ŠpelaP,31 let,
user posted image   09. N & B 
user posted image   10. janapan

user posted image  10. ŽogiMarogi,29 let,
user posted image  10. Anonimna 2,27 let
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak,31 let, Postojna

user posted image   12. Melaverde,26 let,
user posted image   13. daria78

user posted image   14.Pika79,27 let
user posted image   16. babajči

user posted image  16.ANDREJA75
user posted image  17. bombetka, 26 let
user posted image   20. XSANDRA 1
user posted image   21.Nina
user posted image   22. Liona
user posted image   24.DORI,42 let
user posted image   24.Ronja,28 let
user posted image    26. Teni*
user posted image   28.Ketrin, 28 let,
user posted image  . Žabica26
user posted image  . Tracy

Tko...Še vedno nas je na seznamu 33 srečk nosečk. Pridružite se nam,še Vas čakamo !

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 283
25.10.2006 12:09:17   
Ketrin
Živjo user posted image !
Anonima tudi meni je user posted image  zate! Upam, da boš zdaj postorila stvari ki te čakajo in boš kmalu spet user posted image !

Palčica user posted image !!

Tudi jaz imam eno vprašanje, če mi boste lahko pomagale. Danes vsakič, ko grem na WC in se obrišem je na papirju madež krvi. Ne isti kot pri M, bolj roza in sluzast. Mislite, da je to lahko nevarno? Je katera imela podoben problem?

Hvala, pa trebuščke mal pobožajte.... user posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 284
25.10.2006 12:16:57   
Palčica*
Ketrin,

Kot sem rekla sem v 8 tednu nosečnosti sedaj.A nekaj dni po testu (clear blue),sem na hlačkah opazila rjavkast izcedek in seveda-panika ter klic na urgenco,kjer so me pregledali mi dali tablete (ki niso garancija da do najhujšega ne pride),za pregled je bilo pa še przgodaj.
Lahko da gre za kakšno vgnezditveno kravvitev,lahko da je počila kakšna žilica MV (nič hudega ni to).
Na Tvojem mestu bi poklicala ginekologinjo,ji povedala potem naj pa reagira po svoje.Ne boj se,da boš izpadla čudno-pokliči in povej da si se ustrašila.Vsaj jaz sem naredila tako.

Res upam,da ni kaj hujšega. Sporoči nam kaj se bo dogajalo.
Pogumno,držim pesti zate !

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 285
25.10.2006 12:19:02   
Tracy
Ketrin, jaz bi šla na urgenco. Če ne drugega te bo poslala na bolniško za 14 dni, da boš lahko doma počivala.
Jaz sem imela to v prvi nosečnosti, in sem bila na bolniški.
Palčica* : pa me napiši na seznam za datum 18.6., sicer ne vem natančno, ampak ko bom bom pa že sporočila nov datum. Imam pa 26 let.
lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 286
25.10.2006 12:33:46   
Palčica*

user posted image  01. Jacqueline
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~

user posted image   02. nogica,25 let-1user posted image
user posted image   03. kati81,25 let ,1user posted image
user posted image   04. Valentina76
user posted image   05. dorina

user posted image  05.NR,28 let
user posted image  05.Tina26,28 let
user posted image   06. palčica,30 let -1 user posted image
user posted image   08. ŠpelaP,31 let,
user posted image   09. N & B 
user posted image   10. janapan

user posted image  10. ŽogiMarogi,29 let,
user posted image  10. Anonimna 2,27 let
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak,31 let, Postojna,1user posted image

user posted image   12. Melaverde,26 let,
user posted image   13. daria78

user posted image   14.Pika79,27 let
user posted image   16. babajči

user posted image  16.ANDREJA75
user posted image  17. bombetka, 26 let
user posted image   18. Tracy, 26 let
user posted image   20. XSANDRA 1
user posted image   21.Nina
user posted image   22. Liona
user posted image   24.DORI,42 let
user posted image   24.Ronja,28 let
user posted image    26. Teni*
user posted image   28.Ketrin, 28 let,
user posted image  . Žabica26 

Nekje sem se uštela s štetjem. V glavnem...je nas natanko 32 srečk user posted image  ! Pa ja ne bo pri tej številki ostalo.Še kakšna naj pride user posted image user posted image user posted image  !

< Sporočilo je popravil Palčica* -- 25.10.2006 12:35:46 >

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 287
25.10.2006 12:34:15   
Ketrin
Hvala Palčica! Ti vedno tako lepa sporočilca pišeš. Je človeku takoj lažje. Jaz sem zdaj v 5 tednu. In moja g. dela samo ob četrtkih, prvi pregled imam pa 23.11.06. Če bo jutri isto, jo bom zjutraj poklicala....

Hvala ti in seveda sporočim kako bo!

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
25.10.2006 12:41:11   
zabica26
Joj, klepetulje, kok ste se razpisale. Sploh ne sledim več...
Torej...šest tednov je tukaj...danes se prvič počutim zelo slabo...nič mi ne paše, čeprav skoz jem, da bi vsaj nekaj pojedla. Strah me je, da bm enkrat sam zadirkala na wc. user posted image
drugače se pa še sploh ne počutim nosečnica...povedala še vedno nisva nobenemu, saj čakam prvi pregled (8.11.) in sm že čist neučakana...

Malo me je strah, ker sm zanosila takoj ta prvi mesec po prenehanju jemanja KT.user posted image

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 289
25.10.2006 13:20:33   
zrak
Jaja žabka medve imava pregled na isti dan, kje pa imaš G.

Punce toliko pišete, da ne utegnem več slediti.
Moram vam povedat kaj se mi je zgodilo danes zjutraj.. Meni sicer ne dela slabo (vsaj še ne ) le vrtoglavice občasne.. ampak danes zjutraj lepo pozajtrkujem z mojim user posted image , se normalno umijem.. on je šol nazaj počivat, ker začne delati kasneje... V glavnem se grem obut se sklonim, si obujem prvi čevelj, potem naj bi sledil drugi, ko mi kar naenkrat pride celoten zajterk v usta.. hitro dam roke spredaj, vse po rokah user posted image  in supergah mojega user posted image .... groza. vse to se je zgodilo v trenutku, nisem sploh pričakovala, da bi bruhala ali kaj podobnega.. kaj to pride brez kakršnega opozorilauser posted image ... si ne morem zamislit, da bi bila kje.. saj bi pobruhala... mogoče je bilo to ker sem komaj zajtrkovala.. A vas to kaj prej opozori..
Potem nič sem se morala ponovno umiti in v službi.. moj user posted image  pa ni bil ravno najbolj srečen ko je to vidu... , je kljub temu planu v smeh... saj ga osreči vsak nosečniški znak , pa na si bo še najbolj gnjuesen... Haha

lepo se mejte...papauser posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 290
25.10.2006 13:59:27   
Xandra1
Uh kako se seznam polni user posted image user posted image user posted image user posted image
Palčica, pri meni je to tretji otroček in starost 31. let ... 32. let bom pa imela, ko bom rodila user posted image
jooooooooojjj kkkkkkoooolllllkkk vs raaadddaa beerreeemmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
25.10.2006 14:37:58   
Kati81
Palčica prvi pregled sem imela že prejšnjo sredo, na bolniški pa sem že od 3.10. ko sem zvedla da sem noseča. Veš moja mamica je sestra pri moji G tko da ji itak vsak dan morim, kako pa kaj, pa pravi da mi ne more ravno kaj dost pomagat, me bo pa crkljala ko pridem čez vikend domov. No pa saj to me itak zmeri. Slabosti bodo pa morale same miniti se mi zdi, saj kaj dost res ne morejo narditi. Danes sem že parkrat mislila da bom bruhala tist občutek ko se ti že dvigne pa pol ni nič. Upam, da sedaj ne bo prišlo še do tega.
Pa lep popoldan vsem skupaj.

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 292
25.10.2006 14:55:28   
aktem
No pa se javljam še jaz junijka 2007 z ZM 9.11.06 tako kot Tracy. Si bova kaj suflirale.....

Po prvem presenečenju ob ugotovitvi, da sem noseča in ob veselju pomešanem s strahom, da bo kaj narobe sem sedaj v stanju normale bi rekla. Bolečine v spodjem delu in v predelu jajčnikov so prenehale in se pojavljajo le kot občasno špikanje. Slabo mi še ni, samo prsi so malo bolj velike, kar pa ni tako slabo....HA-HA-HA......

Sicer pa sem že bila pri moji ginekologinji, ki mi je vzela 2x kri in je rekla, da je ne vem kateri hormon o.k. in na UZ sem šla pa je rekla da se vidi vrečka in neki not, pa da je še prezgodi za kej rečt in da je verjetno kaksen dan ali celo cel teden mlajši zarodek kot naj bi bil po tabelah, kar je prav možno, saj sem imela ovulacijo 17/18 dan ciklusa (vem zaradi kontrol ker sem bila na Klomifenu). No tako sedaj čakam četrtek 2.11. za ponovni pregled in upam na najboljše.

Pa tudi vam želim punce čim manj slabosti in ostalih nosečniških nevšečnosti in veliko veselja.....

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 293
25.10.2006 14:57:47   
aktem
aja pa še to, imam rosnih 35 let ma jih izgledam 18.
lep dan!

(odgovor članu aktem)
Neposredna povezava do sporočila: 294
25.10.2006 15:15:01   
Kati81
Aktem čestitke zauser posted image .

Boš pa odrasla mamica z zelo mladim izgledom haha.

(odgovor članu aktem)
Neposredna povezava do sporočila: 295
25.10.2006 15:24:11   
Ketrin
Aktem!! Čestitam! user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 296
25.10.2006 16:57:22   
ŠpelaP
Ojla!
Pa se vam javljam po prvem pregledu. user posted image je bil lepo viden, srček mu bije. Po velikosti sodeč bi naj bil star 7t/1d (kar tudi ustreza mojemu izračunu ovulacije v sept. in našemu user posted image ), po ZM pa 7t/5d. Ginekolog je kar pustil PDP 8.6.07 - izačunan po prvem dnevu ZM.
Naslednji pregled imam 27.11.! Bi me sestra naročila že 20.11., vendar bom takrat ravno v šoli v naravi s svojimi učenci (seveda, če mi bo počutje to dopuščalo). Za 30.11. sem pa tako že naročena na merjenje NS.
Lep pozdrav, Š.

(odgovor članu irenal)
Neposredna povezava do sporočila: 297
25.10.2006 17:20:38   
Jasy
ojla!

Kako ste kaj so user posted image , user posted image . Je vaše počutje tudi tak slabo kot moje? Od jutra do večera mi je slabo, nobena hrana mi ne diši razen svež paradižnik, ob ostalem pa se mi želodec obrača.user posted image
Jutri imam prvi pregled, upam da je z mojo pikico vse ok, že se veselim prve slike in tega da povem svojim doma.

lp
Jasy

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 298
25.10.2006 19:57:28   
Liona
Aloha, se vam še jaz na hitro oglašam. Danes sem bila zopet na UZ in dobila prvo slikico najine oikice (oz. mehurčka, takšen mehurček je na sliki). Dali so mi tudi materinsko knjižico, jutri pa s kupom papirja v laboratorij.user posted image
Ketrin, tudi jaz sem malo krvavela zato sem šla v soboto kar na urgenco. Ugotovili so, da imam polip in da je izcedek zaradi njega. To je potrdil danes tudi moj g. Rekel pa je tudi, da je lahko vsak izcedek v nosečnosti nekaj normalnega (sprememba neke flore), samo da ni živo rdeč. Ti kar pojdi h ginekologu, jaz sem zdaj namreč že na bolniški in na počivanju.

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 299
26.10.2006 4:16:53   
DORI
user posted image Dobro jutro spet vsem skupaj.user posted image
Upam, da, tako kot se je ta nosečnost začela, da bo ves čas tako.
Polna sem energije, lahko bi delala 10 stvari naenkrat, nič mi ni težko, koncentracija na višku, saj v službi vidim, da mi spomin nenormalno dela.
Skratka super.user posted image
Vidim, da sem res ena velika srečka.user posted image Ta moja pikica je zlata.user posted image user posted image user posted image

Pa lep dan vsem in čim manj slabosti. Čim več počivajte.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?