ronja
|
tracy, meni je pa slabo, kadar imam prazen želodec! Tako pač skrbim, da je vedno poln... Sicer ne bruham, sem se pa spomnila, da sem par dni, predno sem naredila test, dvakrat pošteno bruhala. Ampak buča kot sem nisem povezala 1+1, sem krivila kostanje, čeprav se jih navadno še bolj najem , nisem mislila, da sem noseča. Spanje na trebuhu pri meni zaradi prsi itak odpade že normalno večino cikla, zdaj pa sploh, tudi ležat tako ne morem 1 minuto skup... Si moram nekaj zmislit, ker mam obljubljeno masažo... V trebuščku me pa ne špika, včasih čutim kako topo bolečino, ko napnem trebušne mišice, ni hudega. Sicer nikoli mislim na najslabše možnosti, mam srečo glede tega, ampak vseeno se mi pa kar vleče čas do prvega pregleda... No, saj prehitro tudi ne sme prit sredina nov., ker imam eno delo za končat - honorarno, zato pa tudi bolj malo spim - spat hodim okoli 2h ali 3h, vstajam okoli 7h, pol 8h... Počivam nič, sicer bi mi pasalo, ampak kaj češ, to sem obljubila predno sem zanosila... Zdaj moram pa še pojest, kar sem si skuhala, pa še tak fajn projekt je, da niti ne bi hotla stran Spim pa temuprimerno kot top, ni šans, da bi se zbujala za wc - pa saj 4 ure v mirovanju res ni problem zdržat:) počivam nič, ni časa, niti nisem navajena. Zadnjič, ko sem tekla do avta in se mi je ful mudilo, mi je bilo ful slabo, sem že mislila bruhat, potem sem si pa rekla, klinc, nima zdaj časa zato in laufala dalje, pa je blo, hehe... Včasih je to celo dobro... Tak da jacquelin, ne sekiraj se, baje ni problem, če je mami hiperaktivna, sem za vsak slučaj vprašala, če bi premalo spanja in nič počitka lahko kako vplivala, pa Pušenjak pravi, da ne. Če on tako reče, bo že držalo, a ne? Bombetka, glede razglašanja se bolj strinjam z Dario, če bi bilo kaj narobe, rabim , da mi stoji ob strani, ostali naj mi pa dajo mir:) Tak da bova še malo počakala, vsaj do prvega pregleda. No, mogoče njegovim staršem in mojemu bratu že prej, ker si on ful želi bit striček . palčica, hvala za seznam!!!! Joj, punce, vas vse fantje crkljajo, moj je pa spokal na teren (služba), pride danes zvečer , komaj čakam! ga pogrešam, potem pa vse ve kasirate ... Sem ga hecala, da kaj se to pravi, mi naredi froca, potem pa gre ... Likat meni hvalabogu ni več veliko treba, ker imava oba take službe, da lahko prideva v kavbojkah in majci, kar pomeni seveda nič likanja:) Operem in obesim in zložim, pa je. Ko je imel nobel službo, so bile pa srajce, ampak včasih sva jih dala kar v čistilnico - sem računala - za 250 sit je vprašanje, koliko se ti splača, če vse računaš... Da moraš prat in ti stroj laufa zaradi tistih 5ih srajc, pa potem likanje,... Ostale stvari pa kar zložim pa je:) Sem se zaklela, da bo tako že kot otrok, ko je bilo likanje moja dolžnost - za 5 člansko familijo z očetom prfoksom - (beri: kup srajc, saj je moral bit skoz v srajcah, vsak dan druga, seveda, da ne smrdi...) Mamo noro na modo (beri oblekce, seveda polne nekih čoravih volančkov ipd. "sranja") in bratom non stop prehlajenim (beri: gora robcev)... Takrat sem si obljubila, da ko bom na svojem ne bom likala razen najnujnejšega... Žogimarogi, k zobozdravnici pa le pojdi, ap ne je v prst ugriznit! baje so zdravi zobje ful pomembni. Glede osemk sem tudi vprašala, ker meni tudi čudno rastejo in jih moram dat ven, ampak bojo počakale do junija V nosečnosti jih ni priporočljivo dajat ven, ker se lahko kaj zagnoji in potem so tu antibiotiki,... Tak da najprej gre frocko ven, potem pa šele zobki ... lep dan s čim manj slabosti!
|