|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
24.10.2006 11:50:30   
ronja
tracy, meni je pa slabo, kadar imam prazen želodec! Tako pač skrbim, da je vedno poln... Sicer ne bruham, sem se pa spomnila, da sem par dni, predno sem naredila test, dvakrat pošteno bruhala. Ampak buča kot sem nisem povezala 1+1, sem krivila kostanje, čeprav se jih navadno še bolj najemuser posted image , nisem mislila, da sem noseča.

Spanje na trebuhu pri meni zaradi prsi itak odpade že normalno večino cikla, zdaj pa sploh, tudi ležat tako ne morem 1 minuto skup... Si moram nekaj zmislit, ker mam obljubljeno masažo...
V trebuščku me pa ne špika, včasih čutim kako topo bolečino, ko napnem trebušne mišice, ni hudega.

Sicer nikoli mislim na najslabše možnosti, mam srečo glede tega, ampak vseeno se mi pa kar vleče čas do prvega pregleda... No, saj prehitro tudi ne sme prit sredina nov., ker imam eno delo za končat - honorarno, zato pa tudi bolj malo spim - spat hodim okoli 2h ali 3h, vstajam okoli 7h, pol 8h... Počivam nič, sicer bi mi pasalo, ampak kaj češ, to sem obljubila predno sem zanosila... Zdaj moram pa še pojest, kar sem si skuhala, pa še tak fajn projekt je, da niti ne bi hotla stranuser posted image

Spim pa temuprimerno kot top, ni šans, da bi se zbujala za wc - pa saj 4 ure v mirovanju res ni problem zdržat:) počivam nič, ni časa, niti nisem navajena. Zadnjič, ko sem tekla do avta in se mi je ful mudilo, mi je bilo ful slabo, sem že mislila bruhat, potem sem si pa rekla, klinc, nima zdaj časa zato in laufala dalje, pa je blo, hehe... Včasih je to celo dobro...

Tak da jacquelin, ne sekiraj se, baje ni problem, če je mami hiperaktivna, sem za vsak slučaj vprašala, če bi premalo spanja in nič počitka lahko kako vplivala, pa Pušenjak pravi, da ne. Če on tako reče, bo že držalo, a ne?user posted image

Bombetka, glede razglašanja se bolj strinjam z Dario, če bi bilo kaj narobe, rabim user posted image , da mi stoji ob strani, ostali naj mi pa dajo mir:) Tak da bova še malo počakala, vsaj do prvega pregleda. No, mogoče njegovim staršem in mojemu bratu že prej, ker si on ful želi bit stričekuser posted image .

palčica, hvala za seznam!!!!

Joj, punce, vas vse fantjeuser posted image crkljajo, moj je pa spokal na terenuser posted image (služba), pride danes zvečeruser posted image , komaj čakam! ga pogrešam, potem pa vse ve kasirateuser posted image ... Sem ga hecala, da kaj se to pravi, mi naredi froca, potem pa greuser posted image ...

Likat meni hvalabogu ni več veliko treba, ker imava oba take službe, da lahko prideva v kavbojkah in majci, kar pomeni seveda nič likanja:) Operem in obesim in zložim, pa je. Ko je imel nobel službo, so bile pa srajce, ampak včasih sva jih dala kar v čistilnico - sem računala - za 250 sit je vprašanje, koliko se ti splača, če vse računaš... Da moraš prat in ti stroj laufa zaradi tistih 5ih srajc, pa potem likanje,... Ostale stvari pa kar zložim pa je:) Sem se zaklela, da bo tako že kot otrok, ko je bilo likanje moja dolžnost - za 5 člansko familijo z očetom prfoksom - (beri: kup srajc, saj je moral bit skoz v srajcah, vsak dan druga, seveda, da ne smrdi...) Mamo noro na modo (beri oblekce, seveda polne nekih čoravih volančkov ipd. "sranja") in bratom non stop prehlajenim (beri: gora robcev)... Takrat sem si obljubila, da ko bom na svojem ne bom likala razen najnujnejšega...

Žogimarogi, k zobozdravnici pa le pojdi, ap ne je v prst ugriznit!user posted image baje so zdravi zobje ful pomembni. Glede osemk sem tudi vprašala, ker meni tudi čudno rastejo in jih moram dat ven, ampak bojo počakale do junijauser posted image V nosečnosti jih ni priporočljivo dajat ven, ker se lahko kaj zagnoji in potem so tu antibiotiki,... Tak da najprej gre frocko ven, potem pa šele zobkiuser posted image ...
lep dan s čim manj slabosti!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 251
24.10.2006 12:20:21   
Ketrin
Uf, ronja je cel roman napisala! user posted image  Glede zobkov: jaz sem junija dala ven zgornja dva modrostna in ni nič hudega. Za spodnja dva pa sem naročena 29.11. In ta poseg je baje bolj zapleten, morajo prav prerezat. Tako da zdaj ko sem  user posted image  tale datum ne pride v poštev in se moram odnaročit.... Še dobro da ste načele to temo, drugače bi pozabila! user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 252
24.10.2006 12:28:37   
Anonimen
Zrak tudi jaz se počutim isto kot ti ,s tem mojim trebuhom.Zvečer je tako napet ,kot ,da bi imela 2 al pa 3 user posted image .Verjetno zato ,ker sem popldanska in 8ur samo sedim.

Slabosti so še prisotne vendar ne vsak dan(hvala bogu).So se malo umirile.Imam pa pooooolno mozoljčkov in tako bo še vseh 8mesecev.Sem v prvi nosečnosti tud imela.

Drugače pa čakam na ponedeljek ,ko bom zagledala pikico(upam).

(odgovor članu Ketrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
24.10.2006 12:56:20   
Palčica*
Ja Ronja Ti si se pa res potrudla user posted image . Kar piši,rade Te beremo !
Ko je ravno že govora  o tem likanju,naj povem da spadam k večini-k tisti,ki imajo doma gore perila,pa se ga le s težavo pritaknejo. da ne pozabim svoje nenormalne sreče seveda,da tudi moj najdražji najraje nosi srajce,grrrr,grrrr...,ki jih seveda vse tako rade likamo.
Drugače pa se jaz odpravljam drugačnim podvigom naproti-kuhanje kosila !
Verjele ali ne,včeraj sem za bolonese špagete,ki jih imam običajno pripravljene in servirane v pol ure,potrebovala natanko 2 ure. Pa kuham,pa bruham,pa spet kuham...
Ampak glede na magične čajčke upam,da bo danes lažje. Kako se z kuhanjem spoprijemate ostale,ki Vam je prav tako slabo?

Kakorkoli...jutri imam prvi pregled user posted image user posted image user posted image .Normalno-sodelujem takoj ko pridem domov.
Zaenkrat lep pozdrav raglje moje !

Palčica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 254
24.10.2006 13:02:14   
irenal
Junijke čestitke vsem srečno user posted image

Tudi jaz imam ( če bo vse po sreči ) PDP 18.06.2007.
To je naša druga pikica, moram pa vam priznati, da sem sedaj veliko bolj v dvomih " kaj bo " , ko berem kaj vse gre lahko narobe.
Kar naprej sem na WC - ju in preverjam.

kako bi se človek malo umiril?

lp

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 255
24.10.2006 13:16:57   
Anonimen
No pa se vam po dolgem času pridružujem tudi jaz. Ste tako zgovorne, da sem kar eno uro vse brala, nazadnje sem ostala tam nekje pri tretji ali četrti strani.

Palčica, če še urejaš seznam dopolni :
nogica, PDP 2.7.2007, 1. user posted image , starost 25 let.

Danes sem bila namreč prvič na pregledu., po njihovih izračunih je datum 2.7 po mojih pa 4.7. pol bomo pa vidli kaj je res. Skratka, kaj se mi je zgodilo.
Kot sem vam že prej težila z vprašanji kdaj na prvi pregled in kako pozno ga imam, vam bom še zdaj malo povedala. Ker moja ginekologinja na Rudniku ne dela več in sploh ni zamenjave, sem se prepisala v Šentvid. Tam me je naročila za 22.11. ko naj bi bila že v 13 tednu. Meni se je že takrat zdelo to zelo pozno, pa vendar sem na forumu naletela kar na nekaj odgovorov, ki so mi zatrjevali, da je to vse ok in da naj kar počakam do takrat. Pa še nauhalno sem se naročila za 20.11. Včeraj pa mi nekaj ni dalo miru in sem se odločila, da pokličem ginekologinjo ki je v moji bližini cca. 5 km, tista v Šentvidu je oddaljena cca. 55km. In ko sem tako razmišlala, da je v primeru ko bi bilo kaj narobe vseeno bolje it v domači kraj kot pa se peljat v gužvi tistih 50 km dlje sem poklicala bližnjo ginekologinjo. Sestra je bila vsa zgrožene, da bi pa že zdavnja morala na prvi pregled, sploh če je to prva nosečnost in me je naročila kar takojh danes zjutraj.
Tako bom do tistega datuma ko naj bi imela prvi pregled imela za sabo že dva pregleda in NS. Tako je to.
Prav vselea sem bila, čeprav mi je kar malo bedno, ko tle vsakega poznaš in letaš z materinsko knjižico in te vsi debeleo gledajo, ampak zdaj mi je že vseeno. Doma že itak vedo, povedat moram v "službi" in kolegici, za ostale mi je pa čist vseeno, itak imajo eni že zdaj velik za povedat.

Joj kako sem se razpisala. Skratka pregled je bil; nič posebnega. Videla sem le majhno pikico, katere velikosti ne vem, ker mi g. ni povedala, jaz sem pa tudi pozabila vprašat. Imam pa slikico in je kot ena majhna pikica velika par mm. Skratka za prvič je bilo vse lepo. Sem tudi zdrava in user posted image se lepo razvija je rekla. Edino premalo premalo in še enkrat premalo tekočine popijem.

Sem se razpisala, bogve kdaj pride spet dan, ko bom imela čas.

Joj pa še nekaj me zanima, tiste, ki ste že ble na pregledu. Ko mi je šla s tistimi kleščami v nožnico me je kar malo tiščalo in doma sem na hlačkah zagledala rjavo rumen madež, ali je to od pregleda, ali bi lahko bilo kaj narobe.

Hvala za odgovore, vsem novim user posted image , katerim še nisem čestitala veliko sreče.

LP nogicauser posted image

(odgovor članu Palčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
24.10.2006 13:18:22   
bombetka
Ronja, jst sm mislila da se pove po prvem pregledu...oprosti za nsporazum - ampak seveda - tudi mi smo počakali prvega pregleda, ki pa je bil zelo hitro. Resda je bilo še prekmalu za utrip, vendar prvi strah za ZMN je minil...ostalo naprej gre samo s pozitivo:-)

Čudim pa se, kako je nekaterim že tako hitro slabo? no, sej mogoče sem pa lahko srečna, da mi še ni...

Irenal, čim manj si zapomni takih slabih stvari, ko jih prebereš. Zato pa imamo dva ušesa - enga za not, druzga za ven poslat slabe stvariuser posted image

Sam je pa res, da je ogromno junijk, se vam ne zdi? Me prav zanima kako je z ostalimi meseci, če je tam tudi gužva...

Fajn bodte...

(odgovor članu irenal)
Neposredna povezava do sporočila: 257
24.10.2006 13:37:13   
ronja
ojoj, sem res malo pretiravala... Oprostite!
nogica, v ZD, kjer sem jaz, naročajo na prvi pregled nekje od 8ga do 12tega tedna, če je gužva lahko tudi kasneje...  Ampak majo pa naročanje osebno, prideš in se zmeniš s sestro, ginekologinjo pa vidiš naslednjič (če je vse po sreči, seveda:) Pikica verjetno še ni par mm, sem gledala tabele tu, pa se mi zdi, da je 1,6 mm v osmem tednu...

bombetka, aha, potem se pa razumeva:) Jaz mam pregled v 8. tednu, kar ja v bistvu zgodaj za ta ZD, sem vesela, da je malo prej, sem se bala, da bom morala čakat še dva mesca, ko mi je najprej sestra to povedala po tel...  Zdaj si nič ne želim g. kaj prej videt, hehe:)
ja, jaz tudi nisem tiste slabosti povezala, pa se mi zdi, da bi znala bit... Te zadnje dni so pa sigurno, samo danes mi ni hudega:)

Irenal, če ti je v prvo tako dobro ratalo, zakaj ti pa ne bi še v drugo?;)

(odgovor članu bombetka)
Neposredna povezava do sporočila: 258
24.10.2006 13:53:46   
ronja
Ups, pardon, zmotla sem se v 8 tednu je velik 1,6 CM ne mm:) Upsuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 259
24.10.2006 14:21:28   
Anonimen
ja sem šla tud jest takoj prevert. Na slikici se mi zdi velik par mm, koliko je v resnici izvem drugič. Komaj čakam, da pokažemuser posted image . Me je že parkrat klical kako sem, ker mi je blo ponoč ful slabo. No punce, zdaj moram it pa kuhat, ker user posted image pride ob  treh.

LP

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
24.10.2006 14:27:10   
irenal
Res ste prijazne s takšnimi spodbudnimi odgovori.
SEVEDA bo vse uredu.
Moj prvi G. je še le 4.11, ali je to uredu? Nekatere ste ga že imele prej.

Ali katera jé kakšne vitamine ? Do sedaj sem bila samo na Tifolu.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 261
24.10.2006 14:32:05   
babajči
ej ženskice!

ravnokar sem direktorici povedala, da sem noseča..glede na to, da mi je ponudila projekt...odziv? nepričakovano dober!!! celo zmenile sva se, da bom lahko vodila vse skupi od doma!!! tako sem vesela, da bi kar vriskala!

(odgovor članu irenal)
Neposredna povezava do sporočila: 262
24.10.2006 14:47:12   
zrak
user posted image user posted image ČESTIKE... JAZ SE KAR TRESEM ko pomislim, da moram še povedat  .. po pregledu bom to tudi jaz storila.. imam pa še čas 3 tedne

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 263
24.10.2006 14:47:48   
N _ B
Čestitke Irena user posted image user posted image user posted image

PDP imam 09.06. in moj 1. pregled bo 10.11, ko bom user posted image  9 6/7. Bom čakala še malo dlje. Se mi takooooo vleče.

Jemljem Tifol in občasno kakšno šumečo C vitamin. Glede na to, da me daje slabost in moram non stop nekaj žvečit se pa bašem s sadjem. Ne vem, kaj si misli snažilka tukaj v službi, ko prazni moj koš.user posted image user posted image user posted image

Lep nosečnost.

(odgovor članu irenal)
Neposredna povezava do sporočila: 264
24.10.2006 14:54:15   
luna13
No, sedaj se vam pa še jaz pridružim!
Čestitam vsem, ki vam je uspelo user posted image , za ostale pa držim pesti.
Nama je po osmih mesecih uspelo, upam da zdržim do konca.
Po mojih izračunih imam rok 1.6.2006, v petek pa imam pregled in upam da se kaj že vidi v 8 tednu. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 265
24.10.2006 15:14:57   
Kati81
Evo še mene, moje počutje je kar podobno vsem vašim, tko da o tem sploh ne bom nakladala. Kar se tiče kuhanja je pa tko da se raje izogibam kuhinji ker mi čisto nič ne diši da bi kaj pripravila. Mi vse tko smrdi, da upam da bo kaj kmalu mimo. Rada kuham in rada jem, sam tiste stvari, ki sem jih imela rada jih tudi videt ne smem. Diši mi pa pica in burek, ampak se nekako držim nazaj saj vem da taka hrana ni dobra. Pa full mi pašejo skutke s sadjem, pa jogurti.
Likanje, pa bolje da ga nekaj časa sploh ne vidim, dobr da sem oprala in zlikala vse preden je prišlo do tega počutja, tko da upam da bo še kakšen teden mir. Pa svojih stvari nimam kaj velik za likat sam lepo zložim pa je. Mojuser posted image  pa si tud sam kdaj kaj zlika, pa je.
Drugače pa večino časa preživim kar na kavču, le parkrat na dan se odpravim na sprehod s psom.

(odgovor članu luna13)
Neposredna povezava do sporočila: 266
24.10.2006 15:30:26   
irenal
babajči to sem pa zelo vesela.
Moja šefica je rekla " A ŽE SPET " ?
Tako kot bi vsake tri mesece imela novega , moj sonček Jan pa bo ob rojstvu user posted image  star

no ja

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 267
24.10.2006 16:07:58   
irenal
mi je zmanjkalo črnila ................:-)

no Jan bo star 4.5 let, pa je očitno to moji šefici premalo

(odgovor članu irenal)
Neposredna povezava do sporočila: 268
24.10.2006 16:21:31   
Palčica*
user posted image  01. Jacqueline
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~

user posted image   02. nogica,25 let-1user posted image
user posted image   03. kati81,25 let 
user posted image   04. Valentina76
user posted image   05. dorina

user posted image  05.NR,28 let
user posted image  05.Tina26,28 let
user posted image   06. palčica,30 let -1 user posted image
user posted image   08. ŠpelaP,31 let,
user posted image   09. N & B 
user posted image   10. janapan

user posted image  10. ŽogiMarogi,29 let,
user posted image  10. Anonimna 2,27 let
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak,31 let, Postojna

user posted image   12. Melaverde,26 let,
user posted image   13. daria78

user posted image   14.Pika79,27 let
user posted image   16. babajči

user posted image  16.ANDREJA75
user posted image  17. bombetka, 26 let
user posted image   20. XSANDRA 1
user posted image   21.Nina
user posted image   22. Liona
user posted image   24.DORI,42 let
user posted image   24.Ronja,28 let
user posted image   28.Ketrin, 28 let,
user posted image  . Žabica26
user posted image  . Tracy
user posted image  . user posted image

Tkole punce,zaenkrat nas je na seznamu že 33 srečk user posted image .

(odgovor članu irenal)
Neposredna povezava do sporočila: 269
24.10.2006 16:49:47   
irenal
vau
to pa bo junij 2007. Upam, da vam bo vsem šlo kot po maslu.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 270
24.10.2006 20:21:21   
Teni_
Čestitke  vsem user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Povem......ne povem....povem..... ne povem. Če je test točen, se vam tudi jaz pridružujem. Malo sem v šoku, glede na to, da že imam 2 doma in da nismo planirali prej kot v 5 letih, ampak ok. Naslednji teden bom naredila test še enkrat, ker je bila testna črtica čisto rahla. Bomo videli, ampak zaenkrat sem še rahlo zmedena. Sporočim, ko test ponovno naredim. Aja, po mojih izračunih bi naj imela rok konec junija (26).

< Sporočilo je popravil teni* -- 24.10.2006 20:29:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
24.10.2006 21:37:09   
ŠpelaP
Ojla, user posted image !
Da se še jaz malo javim. Vam moram povedati, kakšen pogovor sva danes imela z našim malim pikecom. Me je vprašal, kje je dojenček (že 100-tič). Sem rekla, da v mojem trebuhu. Potem mi je pa rekel: "Aha. Potem se ti bo pa na trebuščku naredila luknjica in tam bo dojenček ven prišel. Potem bomo pa videli, a bo črn ali rumen!" user posted image Mene je skoraj ustna kap. Za info.: smo vsi v družini belci.user posted image
Jutri ima prvi pregled. Po pregledu pa se vam javim.
Lahko noč, Š.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 272
25.10.2006 4:30:51   
DORI
Dobro jutro vsem user posted image
Sem zgodnja ne?user posted image Vsako jutro vstajam ob tej uri, da kaj polikam in pospravim, da skuham kavo in pripravim sokca. Čisto dovolj se naspim, saj zaspim  z mojim Lukcem že ob osmih ali pa še kaj prej. Mi je lažje zjutraj vstat in naredit, ko pa se zvečer mučit.
Slabo hvala bogu mi ni nič, apetita tudi nimam kaj večjega. Problem bo, kako se bom odvadla spanja na trebuhu. Že zdaj me motijo prsa, ki me ful bolijo, kaj pa šele potem, ko bo še trebušček. Vsakič, ko sem rodila, mi je bil največji gušt se potem ulečt na trebuh.
Komaj čakam na prvi pregled, saj potem naj bi povedali domačim(bomo pokazali kar slikico). Težko se zadržujem, da ne zakričim celemu svetu, da sem user posted image .
Ne vem sicer kakšna bo reakcija v službi, ampak me ne sekira. Se bodo že znašli brez mene.
No, lepo čuvajte svoje trebuščke.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 273
25.10.2006 8:24:17   
ANDREJA 75
Jutro user posted image kako ste kaj ,jaz sem si morala vzeti kar dopust , ker zjutraj enostavno ne morem v službo zelena sem kot stena in slabo mi je za user posted image .Do 7.11.06 bom na dopustu potem imam pregled in upam da mi bo dala zdravnica bolniško.Drugače se mi ne da nič delat samo   spala bi.Saj miuser posted image vse naredi.Sedaj se grem stuširat in pojest en dober zajterk seveda ,če ga bom spravila vase.
Pozdravček

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 274
25.10.2006 8:39:44   
Tracy
Dobro jutrouser posted image .
Tudi meni je zadnje čase slabouser posted image .
Ponoči sem se zbudila okoli 4 ker mi je bilo slabo, imela sem moraste sanje in vse me je bolelo. Ne vem kako jaz to spim.
Sedaj mi je pa še slabo. No saj bruham ne, samo mi pa vse smrdi in se mi kar vzdiguje ko pomislim na hrano. Potem ko pojem je pa kul. Verjetno moram res samo ohranit poln želodec.
V službi že nekaj ljudi ve da sem user posted image .
Nisem sicer hotela povedat, sam so me pogruntali. Poleg tega se pa še tudi nisem hotela zlagati, ko so me vprašali.

Tako je to.
LP

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?