|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
15.3.2007 21:51:27   
žiža
evo še moje javljanje user posted image
Res je bilo super. Mene je čist sonce zažgal po obrazu in me kar zateguje. Imam tako farbo kot da bi en teden na Karvacu na plaži dežurala user posted image
Ja da štajerke zamujate smo izvedele, ko sem jaz šla prosit, če lahko greva s Saro lulat. Sem povedala, da se pred vhodom zbiramo in da prideo plačat, ko bomo vse. Pa je rekla na oknčku, da mariborčanke sporočajo, da bodo mal zamudile user posted image
Ste faca, da ste vedle številko. No sej drugač bi vas v vsakem primeru počakale.
Naša Sara je bila čist navdušena še cel popoldan. Tisti stric na vlakcu jwe bil ZELO radodaren in je naše velike frajle vozil z vlakcom pa neomejeno skakanje na trampolinu so imele... SUPER STRIC. Edini probelm je da zdaj tamali ne bom mogla dopovedati, da je bil to le izjemno srečni slučaj. In da naslednjič na njeno žalost te sreče ne bo, da mami plača 1 vožnjo in konec.
Preden je šla spat je rekla, da gre zdej spat, potem pa na vlakec se pelat user posted image

Septembrčki so pa res super pridni dojenčki. Da ne govorim kakšni fest fantje so že eni user posted image   Tanja in ajne, vajini taveliki sta ful pridni. moja pa kot en mali vragec user posted image A je mogoče katera štela kolkrat me je poklicala MMMMMMAAAAAAAAAAAMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image  
pa v štumfih po pesku... Je še kdo mislil, da je mala strojanka user posted image

Obvezno je treba zadevo ponoviti. En piknik nekje v naravi, ko bo toplo in bomo lahko na dekcah sedeli. Magari tako familjarno, če bodo moške vrste za. Da bodo oni malo varuške me bomo pa lahko kakšno rekle.
jaz sem tud danes sama. moj je imel najprej godbene vaje zdej pa še odbojko... pride enkrat čez polnoči.... Jaz ga sploh ne štekam, kako se mu ljubi sredi noči odbojko špilat user posted image

Moje fotke so kr neki. Imam samo tisto skupinsko, ki je že nalimana tukaj gor. Pa same fotke živali, da jih lahko naši taveliki naštimam za gledat.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
15.3.2007 22:00:11   
alenka11
Ojla

Ja kako ste se imele fino user posted image user posted image . Zdaj mi je pa še bolj žal, ker nisem mogla prit. Pa še cepljenje je pri nas odpadlo tako da sem šla zastonj k pediatru user posted image . Mali naj bi imel virozo pol pa ni hotel cepit. Čez dobre 14 dni ponovimo vso ceremonijo. Smo pa vsaj 6 mesecev praznovali brez špikanja user posted image . Naše nove mere 8110 g in 70cm.

Sem vas hotla vprašat če ste sploh kakšne živali vidle al ste sam čvekale user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa hitro vse v posteljo počivat. LP

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
15.3.2007 22:02:37   
dalin
Alenka11-za Alekseja
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
15.3.2007 22:05:02   
princes
user posted image

Huudee fotke.. user posted image
Kok mi je fino, ko se zdaj poznamo med sabo..
Res je bilo fino, midve z Lio sva zelo uživale, je moj reku da smo cel ZOO okupirale...user posted image
Res vsem hvala za dobro družbo, tebi borovnička za zelo lepe priponkice, so jih vsi tko pohvalili, sploh niso mogli verjet, da si jih sama naredila..Res so čudovite...user posted image Žiža tebi za kavico..user posted image
Tevža za pleničko..user posted image

Mi smo šli potem spet v Lj. nakupovat, pa na kosilo, tko da smo res dan izkoristili maksimalno...user posted image

Lia že dve uri spančka, mami pa je malo pospravila..user posted image
Tevža bova midva ta vikend s paro fuge ščistila, pa ti sporočim, če bo kakšen efekt..user posted image

Drugič bomo pa namesto piškotov, klobase pa salame sabo vzele, da ne bomo lačne...user posted image user posted image

Grem še jaz počasi v mižule...

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
16.3.2007 7:41:44   
tevža
jutro!

kje ste zaspanke - vas je zoo preveč utrudil?user posted image

no, mi smo spali od pol osmih pa do 6h.
princes - ni kaj za pleničko, za fuge pa kar sporoči, se bom hitro priporočila, če bosta našla rešitev user posted image  in drugič definitivno kaj bolj konkrtenega za v želodček.

no, midva imava danes zopet izlet v lj...najprej po opravkih, potem pa spet na sprehod na sonček. v CE že sije. kaj pa v lj??

grem....

lep sončkov dan user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
16.3.2007 9:29:01   
princes
user posted image

No danes sem ob kavici mogla it na second page 24ur.com, ker ste zgleda vse zaspale danes...user posted image user posted image

Midve pa že v polnem pogonu od sedmih..user posted image
Saj vem, da ste tud ve, sam pisat se vam ni dalo, a ne???user posted image

Tevža, tukaj je tudi že sonček, tko da nič bat...user posted image

Jaz imam pa novičko, da je pokukal prvi zobek...user posted image user posted image

Alekseju user posted image

Jaz mam pa danes pospravljevalno mrzlico, tko da ne vem če ne bom kar taščo mal zaposlila, da bo šla na sprehod..
Mam tako po hiši, da me je kar groza ko pogledam naokoli...user posted image

user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
16.3.2007 10:51:06   
incabinca
Dan! :)

Jaz imam pa nova očala :) Zdaj sam še 200 € rabim še za sončna :) Pa naročila sem se za frizerja - ponedeljek, bom se mal postrigla, čeprav tolk poguma po moje ne bom imela, da bi se tako na kratko kot je Rose!

Princes - user posted image user posted image za zobek!

Midva sva imela malo bolj pestro noč,  se je ob 2 zbudil in ni mogel zarad noska nazaj zaspat, pa še 2x se je vmes pokakal!! Potem sem mu šla pumpat nosek in lahko si predstavljate kakšno vpitje je bilo pri nas ob dveh ponoči :(  Potem se je ob pol 6 še enkrat zbudil, spet nosek, pa sem ga mal pocrkljala pa je še do pol osmih spal.

A ste poslušale danes kaj vremensko napoved? Baje je v ponedeljek napovedan sneg do nižin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
16.3.2007 12:22:09   
ajne
hojla,

no sem se prebila čez poste in slikice. je bilo res fino včeraj. smo ujagale tud pravo vreme.

me tri smo prišle domov malo pred četrto, tko da sem bila potem še eno uro in pol tam...je neža preplezala vse kar se je dalo, pa še pol je šla na stenco naprej lest. od kje ima toliko energije?

tevža, jest bi pa recept za une piškotke... se bom celo spravila pečt, če mi ga zaupaš, k so bili pa prav nesramno dobri!!!

žiža, sara je 572X poklicala mami. res, sem štela user posted image . pa tud un striček ji je reku, da ji bo ene čevlje posodil (k je imel ravno tak dober dan), da ne bo revše marca boso okoli hodilo...user posted image user posted image  pa po možnosti še zbolelo...

tak, mi jo jutri pičimo v prekmurje, za nedeljo pa še nimamo načrtov... zdele pa ajdico dam v vozek in vruuummm na pst!

čau.

Neposredna povezava do sporočila: 2433
16.3.2007 13:36:18   
julam
ojla! ma ste se imele super! Bravo septemberke!!! Saj ne , da sem vas sanjala ponoči, jao, kam sem padla user posted image ! Se mojmu dragemu sploh ne upam več o forumu pravit, ker me ima itak za malce noro user posted image !
Borovnička, 1000x hvala za priponkice, zdaj moram pa še ajne ujagat - sem te imela namen danes poklicat, pa me je čas povozil. Joj, res bi rabila vsaj 31 ur na dan, da bi mi vse zneslo!

Sicer pa pri nas nič posebno novega. Sva že skoraj 2 obroka čisto zamenjala - uvedla sva še ajdovo in proseno kašico, čez ene 14 dni pa bomo probali še skuto, da uvedem še pop malico. Sej res, a priporoča katera med vami termos torbo, tako, da bi ohranila kosilo toplo nekaj ur? Vem, da so aventove na voljo, ampak se mi zdijo precej drage user posted image ... .
Očitno je bila luna v začetku sept 06 v leni fazi, ker tudi naš user posted image nima interesa kaj napredovat - smo še pijani pri sedenju, kotaljenje...kaj je že to?, tudi nogice je našel šele 2 tedna nazaj. Ah, sej prvi je bil tudi bolj počasen, pa je danes pravi atlet! Ampak user posted image je pa glasen za 3, vrešči kot baba!

Alenka, lulije najdejo med previjanjem. Našega še ne zanima.

Tevža, mi smo vsak vikend v CE, se je možek zmotil in si je zbral Ljubljančanko, ki ga je odvlekla na napačno stran Trojan user posted image . Se pa tudi jaz priporočam za recept, čeprav nisem probala tvoje mojstrovine... user posted image

papa

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
16.3.2007 16:43:04   
rose22
Ojla septemberke!

Evo mene iz zatišja.Madona ste tolk napisale da sem komaj uspela vse prebrat.
Ja midve z Nejo sva pa od danes naprej en teden čist same,si bom kar mal živčke pomirila.
No novosti.Un šocl mi je napisal mail da je bolje,če se ne vidiva več ampak,da ne bo stikov prekinu.skratka jaz sem ga poklicala in mu povedala svoje,da to ni za nikamor,da ne moreš tako delat z ljudmi,če ti pač nekdo ni,mu to poveš in srečno.In je komaj prišel do besede pa rekel da sploh ni mislil tako,da bi šel rad po isti poti,samo da je vse skupaj za njega preveč hitro.Da v resno zvezo se še ne more spustit.In da je dobil občutek kot da jaz pa želim takoj v resno vezo.In pol sem jaz njemu komaj dotajčila,da za resno zvezo moreš človeka najprej sploh poznat,ugotovit,če imata iste interese,če ju vodijo v življenju iste stvari.Itaq da z nekom ko ga poznaš šele mesec ali dva ne moreš rečt da sta pa že kar resen par.Sva pač kolega,s katerim je šlo mogoče za ta čas malo predaleč ampak še zdaleč ga nimam za svojega fanta.In glede na to kaj je naredil v tem času je moje zaupanje do njega na čisti nuli in iz tega jaz pač ne morem nekaj gradit,pa tud nekih osnovnih temeljev nima za to.No in pol se je mal pomiril,ampak še vedno ne vem kaj bo rekel na vse to.Sem ga po moje čist iz tira vrgla,ker sem najprej tolk vpila na njega da pol ko sem vtihnila nekaj časa sploh ni vedel ala naj kaj reče al naj kar odloži.user posted image user posted image user posted image Ja treba je bit mal pasji včasih.

Kar se pa moje lepotičke tiče.Danes sva bili v Lj,ker je njen prečudoviti dedi šel na morje brez osebne user posted image in sva mu jo peljali,pol pa sva šle pa še mal v službo pogledat in se pokazat.Vam povem,da so ble tolk vesele,pa čist so mi jo požulile,ena je celo dobla solzne učke in rekla,da ko pride domov,da bo desca kar na postlo vrgla pa hočeš nočeš mi boš otroka naredu.user posted image user posted image user posted image

Zobke še čakamo,smejimo se vsak dan ko zmešane,spimo celo noč,kašice je ko zmešana,komaj folgam v usta devat.

No da ne bom preveč dolga.Grem jo mal pocartat k se mi tolk smeji.user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
16.3.2007 17:47:36   
incabinca
Hojla!

Rose lepo da si se oglasila, smo te že zelo pogrešale.
Kar se šoclna tiče, škoda tvojega časa zanj, če že na začetku takole bluzi, potem brezveze še neki nadaljevat. Če pa še zaupanja ni, potem pa sploh. Verjem meni, jaz imam doktorat iz slabih descov :) Narejen iz prakse :)

Ok, se kasneje oglasim, Lovro kliče.

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
   [Brisano sporočilo]
16.3.2007 18:16:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2437
16.3.2007 21:20:29   
dalin
Je sploh katera tleuser posted image

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 2438
16.3.2007 21:29:09   
incabinca
Jaz sem tu :)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
16.3.2007 22:02:10   
incabinca
Zdele sem poskusila mal Pilates delat, ker se mi je lih dl-jal, ampak sem ugotovila, da imam čisto zakrnele mišice, hrbet me pa tako svinjsko boli.... kot bi bila stara najmanj 60 let, ne pa 23 :(

Neposredna povezava do sporočila: 2440
17.3.2007 8:21:34   
incabinca
Dobro jutro!

Ja kje pa ste vse??
Midva sva danes spala do 7 pa že dve žehti cunj speglala :) Sva pridna.
Zdej pa Lovra peljem k njegovmu očkotu.... me zmer kar stiska v trebuhu ko grem tja gor :( 

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2441
17.3.2007 15:44:05   
borovnička
Helou!

ZOO - no sej sem itak vedla, da so mamice od septemberčkov fejst punce, ampak, da so pa tolk fejst, si pa nisem mislila.user posted image Tolk preproste in sproščene.user posted image Go go go septemberke!user posted image Pa septemberčki... to so sami pridni otroc, saj drugačni že ne morejo bit. user posted image Midva sva se imela super in komaj čakava na ponovitev. user posted image

Tokrat na našem koncu a ne? Saj mamo mi tud sončeka! Tako kot je tevža rekla... maja enkrat bi blo super.user posted image user posted image

Sem pa vesela, da so vam ble priponkice všeč, ker so mi kar nekaj živčkov popapcale. Za naslednjič se pa kaj novega spomnim.user posted image user posted image

Tanja, moja mazdica cela boga pa stara, ampak za na odpad pa glih še ni. user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa danes odpravljam s svojo sestro v kino.user posted image Prvič odkar imamo Nika, gre mami ven. Mam kar malo slab občutek.user posted image Sva pa še vedno na Vrhniki, pri mojih starših in danes sta Nika odpeljala na izlet na Bled. Sigurno uživa.user posted image

Tak, zdaj se grem pa počasi rihtat, da bom lepa zapravljala in šla gledat film.user posted image

Lep preostanek vikenda punce!user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

Neposredna povezava do sporočila: 2442
17.3.2007 17:16:11   
tevža
hojla!

tako, sama samcata v stanovanju...stuškana, zadaj mi brni relax muzika, noge na stolu, v naročju notesnik in evo mene na RR. moja junaka sta šla na dooolg sprehod.

ajne - recept zate (in vse tiste, ki bi tudi rade malo pacale)

PIŠKOTINI: 175g moke (jaz dam polnozrnato, so pa tudi z navadno dobri), 125g zmehčanega masla, 85g (rjavega) sladkorja (jaz ga dam manj, cca.60g), 1 žlička pecilnega praška, 1 vanilij sladkor, 1 jajce, suho sadje po želji (jaz dam fige, slive, marelice in ponavadi lešnike). količina? hmm, jaz dam po občutku oz. okusu, recimo cca. 250g. Vse skupaj dobro zmešaš. Pekač obložiš s peki papirjem (lahko tudi namastiš, a je tako več dela user posted image ) in daš v ogreto pečico na 180 stopinj C ter pečeš cca. 15 min. (piškotini morajo lepo zlato porjaveti). počakaš, da se ohladijo (jaz na prvega nikoli ne čakam predolgo user posted image ) in potem z njimi na lepem krožničku posladkaš celoooo družino. TO JE TO! druga varianta pa je s čokolado in sicer: na mestu suhega sadja daš cca. 125 čokoladnih kapljic oz. drobcev.

julam - ko boš spet v CE, javi, pa se dobiva na kavici.....

in čestitke vsem "polovičkam" in "zobkom" user posted image user posted image

uživajte preostanek vikenda in se slišimo v ponedeljek!

pa-pa

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
17.3.2007 17:21:17   
tevža
aja, buča jaz....

sem tako na relax, da sem v recept pozabila napisat, da iz testa z rokami ( da ne boste fine z žličkami user posted image ) narediš male kuglice, ki jih malo potepaš in daš na pekač. to pa je zdaj vse!

ciaouser posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
17.3.2007 22:39:43   
alenka11
Ojla

Kje pa ste vse? Aja vikend je pa je mal zatišja. V ponedeljek boste pa čist zasipale RR, ne user posted image .

Hvala za čestitkice user posted image . Včeraj sploh nisem bla nič na RR tako da mi je čist všeč, da ne zaostajam preveč. Danes je naš malček prvič jedel meso - piščančka user posted image user posted image  in je bil navdušen. Men se je zdelo, da je zelo veliko pojedel. Kar konkreten kos mesa in zelenjave. Hvala bogu da je tak jedec. Mam tri kolegice k jim otročki skoraj nič ne jedo. Upam da ne bo našega minilo.

Zdaj grem pa še mal pred TV pol pa spančkat.

LP

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
18.3.2007 7:49:33   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -KlemeN
02.09. ZALA ADL            - Zala
            NATAŠI               -Timotej

03.09. BUCHKA            - Filip
            TANYKA           - Rene
04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA           - Benjamin
22.09.TEVŽA                -Matevž
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09.DALIN               -Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
18.3.2007 7:57:12   
Tanyka
JUTRO

Ja pa res je za vikend pravo zatišje na rr.Se vse posvečamo bolj družiniuser posted image .
Mi smo včerajšnji dan izkoristili max.Smo bili cel dan zunaj, smo rihtali cvetlične gredice pred hišo.Zdaj moram kupit še enih par rožic pa bouser posted image user posted image .

Ja srečanje moramo definitivno ponovit, in sicer na naših koncihuser posted image .
Če ne drugje, vas vabim kar k sebi domov imamo ful prostora, pa še malo lahko gril zakurimo,......user posted image
Pa seveda očki lahko pridejo zravenuser posted image ,..........
Skratka se zmenimo,.......

Zdaj pa grem nardit zajtrk, potem pa ven na sončeka

Lepo nedeljo vsemuser posted image

ČAO ČAO Tanyka

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
   [Brisano sporočilo]
18.3.2007 13:33:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
18.3.2007 21:10:27   
Tanyka
KJE PA STEuser posted image

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 2449
18.3.2007 21:38:49   
Tejcha
Ojla!
Js sm tu, :)

Za nami naporen dan... Smo bli pri tašči na RDju, potem sem se šla pa še v moje konce zmenit za žrtve za anketiranje... In bosta naslednja dva dni bizi za dol past...

Ajne, ko sem videla, kako se je ajdica fajn počutla v kengurujčku, smo šli tud mi v akcijo. Najprej seveda v BC, potem pa mal po spletu in sem ga našla na bolhi za 20€ in je tak kot nov. Sej drgač mamo dva kengota, sam takšna, da mali gleda sam mene  - kar je pa vse prej kot fajn... Sedaj je "na konju"... no... na meni... user posted image user posted image user posted image in prav uživa, ko je z vsem na tekočem.

Tevža, js pa mislim, da se bom lotla recepta konec tedna, ko ima moj RD... Sicer pa: ne vem, kaj naj mu nabavim...  Kakšna dobra ideja?

Sončica,  js sm govejo župco kuhala sam nekajkrat, ker se mi za dva res ne ljubi celo dopoldne skakat okrog štedilnika... Če sva sama, vržem v pol litra vode eno kocko in zakuham nudeljčke (ti so pa domači!!! - sam spet jih ne delam js, ampak moja stara mama in naredi božaaanske).

A se katera špila z vrtom? Js vom letos imela prvič sama domačo zelenjavo, pa me zanima, če že kaj migate... in kdaj je sploh treba zalaufat to reč... Zdej namreč hodim le gledat "vrt, ki to enkrat bo" in razmišljam o tem, kaj vse  bi nasadila...

Zdej pa na hitr skočim pod tuš, pa prletim nazaj...

A ste gledle BB? user posted image

Čau!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

OSKAR
TLF

Kako vam je všeč ime Oskar za dečka?

zelo všeč (34%)

ne preveč (24%)

ni mi všeč (42%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!