julam
|
Tako sem žalostna. V četrtek imam neodložljive zadeve in to ravno ob 11h. Pa tako sem se veselila. Sem že včeri zjutraj čekirala vreme. Dobro, da nisem tavelikemu že kaj obljubljala. No, če boste zdržale nekaj časa v ZOO (oziroma vaši škratki), prideva z mogoče kasneje, enkrat po 12h. Zaradi karte mi je itak vseeno, tudi če sem samo pol urce notri, ker bom itak celoletno vzela. No, boste povedale, Ajne, bom kar tebe poklicala, OK? Tako sem razočarana. Ah, ja, če ni hujšega, a ne? Naše noči so podobne vašim, Tanja. Jemo sicer ponoči ne več (vsaj tja do 5h, 5.30), ampak vstajam pa dobesedno vsako uro, da mu dudo zatlačim. Matr, mu jo bom kar privezala na usteca ! Ampak, sem probala, da bi pač spet malo popil, pa sem ga ven vzela, mi je pa na rokah zaspal. Tako da... Polenta: a gluten ima? Pa koruza ga ja nima ? Mi imamo polentko vsak dan na sporedu, je vodilna na prioritetni listi. Hja, zdaj je, kar je. Ampak ne gre mi pa v račun ... No, Tevža, ti le previdno, pa očitno nisem dober vir info . Ajdova kaša ga pa sigurno nima, vsaj tako piše celo na škatli. Mi jo bomo verjetno ta teden probali, upam, da mu bo všeč, da si malce popestri jedilnik. Avto: tokrat sedim striktno spredaj, sicer je pa zadaj bolj malo prostora, ker imamo še en avtosedež za tavelkega. Sem ga namreč posr... pri ta prvem, ker sem mislila, da revček ne more biti sam. Pa potem res ni mogel bit, vse dokler ni začel v pravem sedežu sedet in naprej gledat. Brez veze! Samo slabo mi je bilo ! Če sva sama in se dere, se pač dere. Na kakšnem semaforju popravim dudo, drugače pa pač zdržim... .On pa tudi. Sicer pa večino časa prespi. Šibam. Uživajte tole spomladansko vreme, baje da bo drug teden sneg. Ampak jaz itak nisem verodostojen vir info !
|