|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
12.3.2007 17:43:23   
ajne
hojla,

za zbilje smo zmenjene. bi bilo okoli 11.00 ok? Princes ti povej kje, k si tam doma... meni je vseeno... ja ajda tud čudno gleda, če kdo drug razen ta velika pupa z njo zadaj sedi. sem tud jaz veliiiko sama z njima v avtu.

zoo - poročilo: barček je bil danes odprt, pa sem šla vprašat kdaj odprejo dopoldne. pravi da med 12.00 in 13.00 uro. tako da okoli enih bo tud že za kak sladoled odprto... prej pa ne. je bilo super, k je bil tak mega sonček...

zdej pa moram it, k me že obe od računalnika stran vlečetaaaa

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
12.3.2007 18:28:06   
princes
Jaz sem brez avta, tko da bom šla itak peš do Zbilj...
Pa če se ti da mal peške, se lahko dobiva pri ta novi telovadnici..
Ob 11 cool...user posted image

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
12.3.2007 19:33:11   
Anonimen
joj babe, jest bom danes čist dol padla...takle tempo pa ne vem če bom zdržala.....a je ena luna al kva ?????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
12.3.2007 20:18:50   
ZALA ADL
Ja Lina danes je zadnji krajec. Je našo tudi mal držal. Na momente ful pridna, pol jo pa kr en šimel zagrabi. Sem bla pa danes že jezna kot sam user posted image . Sem prejšnji mesec v Arielu kupla voziček od Esprit-marela. So mi oblubli, da me pokličejo ko dobijo senčnike. OK čakam en mesec, danes pokličjo. Ja smo dobil, se kr oglaste. Pošljem moža, začuda še ni nič pregovarjal. Nakar on mene kliče, če ga jaz mal za....... So dobili senčnike, ampak ne od našga modela, ampak ene druge. Jutri ji bom poklicala, pa jih bom tako napi......, da bo kar veselje. Ja Sončica naša tudi čist pop... če ji sonček sije. Sem bla že ful vesela, da bo tega že enkrat konc.

Naša pupa se tudi sama vozi vzadaj v avtu. Tudi če se oba peljeva, jaz sedim spredaj. To že od 3 meseca. Je čist zadovoljna sama s sabo. Če se pa sami peljeva, pa tudi ni problem. Največkrat imamo kar dolge ture, ko gremo na obisk mojim staršem, je približno 130 km v eno stran.

Sem pa danes šla kupt hlače za na fitnes. Sem se odločila, da če hočem vsaj približno dobr zgledat do poletja, moram nekaj ukrent. Drugače hujšam že od 1. marca, sam se bolj mal pozna. kakšna kila ali dve. A je še katera tuki al samo naša hodi tako hitro spat. Me je kar groza, zdej ko se bo ura prestavla, bova imeli čisto zmešan ritem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
12.3.2007 21:27:50   
tevža
dober večer!

še na hitro od mene....
popoldne smo bili na obisku, potem smo pa še mi doma imeli obiske, tako da je tevž kar padel dol. zdaj grem pod tuš še jaz in s knjigo kar v posteljo. si bom danes privoščila malo več počitka. - juhuuu.

v avtu mali, ko smo vsi trije, sedi sam zadaj, ko pa sva sama, spredaj izklopim airbag in ga imam pri sebi. se zelo rad vozi, tako v avtu kot vozičku, tako da s "potovanji" nimamo nobenih težav.

lep večer in mirno noč!

pa-pa

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
13.3.2007 6:24:09   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -KlemeN
02.09. ZALA ADL            - Zala
            NATAŠI               -Timotej

03.09. BUCHKA            - Filip
            TANYKA           - Rene
04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA           - Benjamin
22.09.TEVŽA                -Matevž
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09.DALIN               -Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
13.3.2007 6:46:57   
Tanyka
user posted image

Smo že pokonci, in se veselo igramouser posted image .
Za nami je spet ena bom rekla čudna noč.Rene začne naenkrat somogovore, premetava se sem in tja, meče dudo iz ust,........
Zdaj pa res ne vem več, kaj je touser posted image
Eh, bo že boljši.Mogoče mu bo v kratkem pokukal še drugi zobek na plano.Komaj čakam, potem pa en čas miruser posted image user posted image .

DALIN, ROSE22-KJE STA?

ROSE 22- NISI NIČ JAVILA, ČE PRIDETA V ZOO?Ali sem jaz spregledala?

Pišite kaj, zdaj moram it tamalo zrihtat za v vrtec.

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
13.3.2007 8:08:16   
incabinca
Dobro jutro!

Kakšen lep sonček je spet zunaj!! Princes in ajne - jaz vsakič sproti pozabim, da imam ob torkih solopetje user posted image , zato danes nebom mogla na Zbilje, se pa priporočam za kdaj drugič.

Jaz tudi NUJNO rabim dežniček za sonček, ker imava z Lovrom že tako probleme z vozičkanjem, če pa še sonček sije v oči... si lahko predstavljate. Tako da bom verjetno še danes letela gledat če ga imajo. Se pa kar bojim kakšna je cena, ker so dodatki za voziček v iber dragi.

Lovro je še vedno sitkan ko user posted image , čisto NIČ mu nio prav!! user posted image user posted image

Letim
lep dan!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
13.3.2007 8:12:47   
princes
Jutro...

Škoda Incabinca, valda pa drugič, saj zdaj bo vedno lepše vreme..

Ajne velja???

Danes smo spet vstali ob 6:30...
Samo se zdej že kar mal navajam...user posted image Je tak dober sonček, da te kar samo od sebe v luft vrže...user posted image

Grem ji nič ne paše v stolčku...

Lep dan...

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
13.3.2007 8:17:53   
ajne
mi smo danes spali do 6.15. juhuuu. sem jo sicer ob 4.30 spet prepričevala naj zaspi, pa ni dolgo trajalo, samo ene 15 min. potem pa je spala do 6.15. in zdaj spet spi.

princes velja, sam povej kje je ta nova telovadnica. sem ti poslala zs.

čau

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
   [Brisano sporočilo]
13.3.2007 8:26:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
13.3.2007 8:30:32   
princes
sem ti poslala nazaj Ajne...
Upam da nisem kaj falila...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
13.3.2007 9:16:27   
dalin
user posted image
Evo,tak sonček sije pri nas že od zgodnjega jutra.Ja zgodnjega,ker da ne boste mislile da sem jaz na kaj boljšem kot veuser posted image ,smo imeli auf že pred šesto zjutraj.Prvič se je zbudil opolnoči,potem pa ob štirih zjutraj,ampak ne za jest,matral ga je kupček(ne vem od kod)user posted image .Včasih je tako,kot da ima sam zrak v sebi in potem se mu neprestano spahuje.Pa še polulan je bil tako,da sem ga morala komplet preobleči.Ma jaz ne vem kaj je zdaj s temi plenicami,sem rekla da mu bom začela za ponoči lulčka kar dol obračat.Saj ga lahko,ali neuser posted image .Mogoče pol ne bo ves polulan,ampak samo plenicauser posted image .
Kar se tiče vožnje v avtu;jaz ga imam na zadnjih sedežih.Če smo skupaj tavečji poskrbijo zanj,če joka,ko pa sva sama je pa mal kriza,če mu ni kaj prav in potem začne tuliti,tako da sem mu že parkrat rinila dudo v usta kar med vožnjo.Vem ni bilo najbolj varno,ampak ustaviti pa tud nisem imela kje.
Žal v četrtek ne morem priti na naše srečanje,tako da upam da se kdaj drugič spoznamo.Sicer pa Dajanax ,me bi se pa lahko končno dobile,drgač bo tisti coffe leden rataluser posted image .Piši kaj.
Moram pa povedati da sem v nedeljo in včeraj dala Žanu malo korenčka za probat,kar tistga,ki sem ga v juhi skuhala in mu je bil zeloooooo všečuser posted image .Pa tudi predelal ga je dober v plenicouser posted image .Danes mu bom pa dala malo krompirčka za probat.
Nič grem zdaj mal za kosilo pripraviti,potem pa ven.Se slišimo še kajuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
13.3.2007 10:47:05   
Tejcha
Jutro!

No, mi pa (trrrkaaaam) sedaj vstajamo skupaj z atijem ob pol sedmih. Okrog petih se mali sicer začne nekaj oglašat, pa mu porinem dudo in spi naprej in potem malo pred budilko že začne razbijati kinderpet... Resno...Loti se tiste zvezdice, ki projecira medvedke na strop in se trudi, da bi jo spulil stran... Lopov!

Mene pa neki zanima glede polente. V soboto sem jo vsa vesela kupila, da jo bom tudi js pripravila Tilnu, pa me je mami ustavila, da naj vseeno sčekiram... In na netu na strani bolnikov s celiakijo je zraven napisano kolk glutena vsebuje... Pa sem zaštopala... Je pa res, da mu pa keks dam za glodat... a mu jo lahk vseen dam? Sej počasi bo čas za poklicat patronažno, sam kr po telefonu ji pa ne bom razlagala, da smo mi že pri polenti... Sej bo tk sama vidla, ko bo pršla sem... Je pa mali namesto polente potem z nami papcal špinačo in pire in je jedel kot velik... Še vedno pa najbolj "rula" speštano jabolko...

No, js sm danes  za faks že odsedela dobro uro, pa po tavelikem pospravila, sedaj pa naju sonček kliče!!! Mogoče mi bo uspelo celo kaj regrata nabrat...

Dalin, škoda za četrtek. Js se tud vsepovsod hvalim, kam grem, :)

Rose, javi, kako je z vama. Če želiš, lahko gremo skupaj (če seveda nimaš prevelikega vozička, pa kolikor se spomnim, ko si kazala slikco, se tako zloži kot marela in ne bi smelo bit problem) ...

Pozdravčki od naju,

papa

< Sporočilo je popravil Tejcha -- 13.3.2007 11:00:06 >

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
13.3.2007 11:09:10   
borovnička
Helou!

Kako lepo vreme a ne?user posted image Je prav vroče že, sploh če vozičkate v kakem zavetju in na sončku. Za četrtek pravijo, da bo tud tako vreme.user posted image

Rose sem pa že jaz spraševala, če pride, pa ni nič odgovorila.user posted image No upam, da pride in da spoznamo še njeno lepotičko.user posted image

Ajne, a zdaj je pa okrepčevalnica v ZOO že odprta? Po telefonu mi je pa rekla, da sam med vikendi delajo, med tednom pa je zaprto do začetka aprila.user posted image

Punce a bomo kavico pa čaj vseeno s sabo prinesle?

Nik mi pa zdaj končno spi celo noč, tako kot je blo prve tri mesece.user posted image Ob desetih zvečer zaspi in se zbudi ob pol osmih zjutraj. Se fajn naspim in spočijem čez noč.user posted image

V avtu se jaz vozim zadaj pri Niku, kadar ati šofira, kadar sva pa sama, pa Nik sedi spredaj in mu ful dogaja. Sicer ne dolgo, ker hitro zaspi.user posted image

Aja, pa skoraj bi pozabila... zobke mamo in to kar dva naenkrat!user posted image user posted image user posted image Pošuka, si nisem mislila, da to tak bode. Če bo grizel, adijo zize mamine.user posted image

Tak, zaj greva pa na sončka.user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
13.3.2007 12:07:28   
julam
user posted image user posted image user posted image Tako sem žalostna. V četrtek imam neodložljive zadeve in to ravno ob 11h. Pa tako sem se veselila. Sem že včeri zjutraj čekirala vreme. Dobro, da nisem tavelikemu  že kaj obljubljala. No, če boste zdržale nekaj časa v ZOO (oziroma vaši škratki), prideva z user posted image mogoče kasneje, enkrat po 12h. Zaradi karte mi je itak vseeno, tudi če sem samo pol urce notri, ker bom itak celoletno vzela. No, boste povedale, Ajne, bom kar tebe poklicala, OK? Tako sem razočarana. Ah, ja, če ni hujšega, a ne? user posted image

Naše noči so podobne vašim, Tanja. Jemo sicer ponoči ne več (vsaj tja do 5h, 5.30), ampak vstajam pa dobesedno vsako uro, da mu dudo zatlačim. Matr, mu jo bom kar privezala na usteca user posted image ! Ampak, sem probala, da bi pač spet malo popil, pa sem ga ven vzela, mi je pa na rokah zaspal. Tako da...

Polenta: a gluten ima? Pa koruza ga ja nima user posted image user posted image user posted image ? Mi imamo polentko vsak dan na sporedu, je vodilna na prioritetni listi. Hja, zdaj je, kar je. Ampak ne gre mi pa v račun user posted image user posted image user posted image ... No, Tevža, ti le previdno, pa očitno nisem dober vir info user posted image .   Ajdova kaša ga pa sigurno nima, vsaj tako piše celo na škatli. Mi jo bomo verjetno ta teden probali, upam, da mu bo všeč, da si malce popestri jedilnik.

Avto: tokrat sedim striktno spredaj, sicer je pa zadaj bolj malo prostora, ker imamo še en avtosedež za tavelkega. Sem ga namreč posr... pri ta prvem, ker sem mislila, da revček ne more biti sam. Pa potem res ni mogel bit, vse dokler ni začel v pravem sedežu sedet in naprej gledat. Brez veze! Samo slabo mi je bilo user posted image user posted image user posted image ! Če sva sama in se dere, se pač dere. Na kakšnem semaforju popravim dudo, drugače pa pač zdržim... .On pa tudi. Sicer pa večino časa prespi. user posted image user posted image user posted image

Šibam. Uživajte tole spomladansko vreme, baje da bo drug teden sneg. Ampak jaz itak nisem verodostojen vir info user posted image !

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
13.3.2007 13:37:33   
julam
tevža, tole sem našla glede polente, odg pediatrinje na MON-u.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=46&i=15379&t=15376

pa še nekaj podobnih...

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
13.3.2007 14:19:36   
ajne
julam, ti kar pokliči, po moje ni panike tudi če prideš po 12.00.

čau

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
   [Brisano sporočilo]
13.3.2007 15:01:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 2344
13.3.2007 16:32:33   
Tanyka
user posted image

LULEKA GOR???????
Prvič slišim.V čem pa je zdaj to finta??
Jaz vedno naštimam dol, druge variante pri nas ni.user posted image

Je glede tega veliko lažje pri deklicahuser posted image
Drugače pa sem danes malo čistilauser posted image , in se že počutim veliko boljeuser posted image user posted image .
Smo imeli danes zelo lepega user posted image , in smo ga izkoristili maksimalnouser posted image user posted image .
Zdaj imam še samo par cunj za zlikat, in potem pičim v Maribor.Prvo grem na eno predavanje potem pa k verouki.
Se beremo zvečer

DALIN-user posted image user posted image user posted image  da ne morete prit v ZOO

ČAO ČAO Tanja

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 13.3.2007 16:33:38 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
13.3.2007 18:12:16   
Anonimen
dan babe,

Sončica - ma ne se brcat.... ja sej sem pol v lekarni dobla Daktarin in je bilo v dveh dneh dobro. Sedaj ga samo še z bepanthenom mažem in je OK. Joj, kako je lepo videti tako ritko. Sej prej sploh nisem vedela, kaj imam... pa jo sedaj kar gledam, ko se tako sija....ampak babe, je bila zares čist rdeča. Pa po modah, pa okol, joj me je bilo groza.....

ZOO - jest komaj čakam, da se končno še spoznamo. Sam da ne boste potem tam tako fine in ne boste hotele poznati nas kmečke žene s hribov doma...heheheh...ma če sem pa res ena hribovska...

Sonček - ma to je krasno. Uživamo sto na uro. Se pa vidi, da našega dedca še skoz ni doma, ker se tako okoli potikava da je to noro. Sem pa res kar malo utrujena in je verjetno res že čas, da pride domov...

Tanyka - a ti še vedno hodiš k verouku ? Jest sem to končala pred enimi 15 leti....

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
13.3.2007 18:13:04   
alenka11
Oj

Spet jaz samo na hitro. Kadar kaj takega napišete, da ne morem bit tiho se pa oglasim.
Glede lulčka - meni so pa vsi od patronažne do pediatra govorili, da ni važno kako ga obračaš. Itak se pa , vsaj pri nas, takoj po svoje obrne, ker pleničke niso tako našponane. Zdaj pa ne vem user posted image user posted image .

Koruza - gluten????? Prvič slišim. Tudi naš pikec je dva dni nazaj jedel polento. Res da je potem spet dobil neke pikice po glavi in trupu. Samo mislim da ni povezave, ali pač user posted image user posted image . Dober da imamo v četrtek pregled.

No toliko za zdaj. Moram it nahranit našega korenjaka. Zdaj je na vrsti jabolček.

Pa pa

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
13.3.2007 18:35:40   
tevža
hoj!

midva sva dan izkoristila 100%; dop. sva bila zunaj od 10h-12h, popoldne pa od 15h-17h. odlično!!!!!!!!!!!

mi smo polento probali in jo je kot za stavo, pa tudi nobene reakcije ni imel. in tista varinta z vodo od kompota je odlična - hvala! tako da julam brez panike - nama je bil nasvet všeč user posted image . jutri pa bom probala krompirček in blitvo.

sem pa zdaj z energijo čisto na tleh , tako da grem malega kar skopat in počasi v posteljo. jaz pa zraven s knjigo; berem paniko od d.muck in je odlična. pa še sama sva danes user posted image

no, če se jutri nič ne slišimo, se vidimo v čet. ob 10.30 s piškotki.juhuuuu

pa-pa

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
13.3.2007 20:37:53   
Tejcha
Ojla.

Sem šla še na vrečko gledat, doma mam Tuševo polento in na vrečki piše, da LAHKO VSEBUJE SLEDI GLUTENA... Ma, qrc... js mu jo bom jutr skuhala in to tud po julaminem receptu.

Tudi za mano naporen dan: sonček sva 100% izkoristila za dooolg sprehod, potem sem pa šibala še v fitnes... Bo tole kar huda, sploh, če bom tako pridna z vozičkanjem, preden bom hodila tja... Sem bila že, ko sem prišla, čist adijo... in potem me je še v nogi nekaj zagrabilo - še sedaj masiram - in sem se počutila kot kaka stara mama... Ampak sem delala vse po planu, razen dveh vaj, ko mi je nogo res preveč šponalo... user posted image user posted image user posted image js...
Jutri grem plavat, v četrtek pa spet ponovimo...

Pa pozabila sem povedat, da sem bila včeraj pri zobarju in da se bom tudi js pridružila klubu brez 8... user posted image Jutri imam slikanje, potem pa bodo povedali kako naprej... user posted image

Prej sem kopala malija in sem klicala user posted image , naj pride pogledat, kaj je zdej s to kožico na lulčku... js mu res nisem nič bolj vlekla, kot je šlo samo... Potem pa moj strokovnjak to poštima... Mali je sicer naredil ogroooomne učke, sam od sebe pa ni dal niti glasu... Zdej gre ful bolj čez... Kk pa nej js to vem, če nisem nikol mela ničesar temu podobnega... user posted image Kam obrnit pri previjanju? Nimam pojma, men ni noben rekel, da bi sploh morala kej štimat... je pa zelo redko moker - mu pa, če vidim, da je zvečer, preden grem js spat, fejst nafilana plenička, zamenjam kar v kinderpetu in spi naprej, kot da se ni nič zgodilo...

Zdej pa šibam pred TV in mogoče mi bo celo uspelo nahecat mojga, da me bo zmasiral...

Nočko!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
   [Brisano sporočilo]
13.3.2007 21:07:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......