|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
13.3.2007 21:20:37   
dalin
user posted image
user posted image Vidim,da ste se kar razpisale,kar se lulčka tiče.Ja meni so že pri taprvem sinu rekli,da ga moram obračati gor.Zakaj,pojma nimamuser posted image .Pa saj ni važno,danes ko sem ga skopala,in mu naštimala plenico,sem ga obrnila kar dol.Bomo videl kaj bo.
Kar se pa tiče današnjega sončka,tudi mi smo ga maksimalno izkoristili.Če seštejem vse ure kar smo bili zunaj,jih je bilo pet.Sem se res potrudila in dopoldne vse naredila,tudi kosilo,tako da smo potem užival na sončkuuser posted image .Zdaj pa že sladko spi od pol osmihuser posted image in upam ,da bo spal dolgo,dolgo v jutrouser posted image .
Julam in ostale,ki ne morem priti v ZOO,za nas pa bi bilo najboljš da tukaj gor ostanemo in čakamo da se nam oglasijo ostale,ko pridejo iz izleta.Ampak punce,pred poletjem moramo še eno srečanje urediti,saj bi vas res rada spoznala.
Tevža,danes sem tvojgauser posted image  videla pri preverjeno.Imaš pa rwes medijsko zvezdo doma.
Sem pa danes Žanu dala krompirček za probat in je bil navdušen,tako kot nad korenčkomuser posted image .Je pa res,da ne glede na to,da imam že tri otroke,sem kar malo pozabila,kako začeti uvajati GHuser posted image .Naš je tako navdušen nad zizo,da težko verjamem,da bo hotel en obrok nadomestiti z GH.Je pa res da sem mu danes takoj po krompirju še dojko ponudila,pa ni hotel,je bil sit.
OK,pište kaj

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
13.3.2007 23:42:23   
incabinca
Čer!

Da se vam samo malo oglasim... danes sem bila ful boga, sem mela migreno, sem bruhala k trije, user posted image user posted image pa še sinusi me po moje neki dajejo. Tako da sem skoraj cel dan preležala v postelji, Lovra je pa mal moj merkal, mal pa mami.

Se jutri mal več razpišem, če bom kaj boljša, zdaj pa nazaj spat.

Nočko

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
14.3.2007 7:01:12   
dalin
user posted image
Zgleda,da sem danes jaz prva tukaj gor.Včeraj je bilo pa kar zatišje tukaj gor.Je tudi vas user posted image zmatral.user posted image Mi smo ponoči kar v redu spaliuser posted image ,se je zbudil ob pol štirih in jedel potem pa zaspal do pol sedmih.Ko bi bila vsaka noč taka.Nič,grem se počasi zrihtat,moram Reneja v šolo peljati,dvojčka pa v vrtec.
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
14.3.2007 7:34:41   
incabinca
Dobro jutro!

Jupi, zunaj že spet lušten sonček, mam spet tako lep pogled na hribe, ki se že sončijo.

Lulček - tudi jaz sem nekje slišala, da ga je treba na go obračat, ampak nimam pojma zakaj in tega ne prakticiram.

ZOO - Julam, po moje tudi ni nobene panike če mal kasnej prideš, mi bomo gotovo še tam :)  *Lina* - itak jaz bom tko fina, da verjet ne moreš :) ne bom nobene hptela poznat, se bom kar sama sprehajala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugče sem  včeraj uspela dežniček nabavit za voziček, je kar fin, čeprav po mojem mnenju ne preveč praktičen, vednar je bil to edini model ki so ga v Arielu premogli za Haucka.  

Nekaj sem še hotela napisati, pa me je Lovro tle neki zmedel, tako da kar letim!

papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
14.3.2007 8:15:40   
ajne
hojla,

evo danes sem pa jaz važna. ajdica je postavila nov rekord. je spala od pol osmih do treh!!! in potem do šestih. ma sem se morala ob treh uščipnit pa še enkrat pogledat, če je res že tolk ura. in sem danes ko rožica! super.

sicer pa bo danes spet tako super vreme in jo bova mahnili najprej na tržnico, po kosilu po taveliko v vrtec, potem pa bom obe peljala na novo odkrito lokacijo na zbilje... princes hvala za idejo. pa bo dan spet okoli...

zdele grem pa juhico kar gor pristavit, da bo kuhana, ko se ajdica zbudi, da bova takoj leteli na tržnico...

evo, kmalu bo jutri user posted image user posted image ... jest sem že tiste skodelčke za kofi in čaj nabavla, tko da to bom imela jest s seboj + čajček in kak sok za tavelike tamale.

čau

Neposredna povezava do sporočila: 2355
14.3.2007 8:34:21   
tevža
hojla!

tudi mi smo spali odlično. od 19.30 do 6.20. user posted image  naši pikci! po mojem jih tale sonček in naši maratonski sprehodi kar izmučijo. midva bova danes ponovila vajo...le še v trgovino morava po sveže sestavine za naše piškotke. upam, da vam bodo všeč. z mojim user posted image  jih namreč obožujeva.

dalin - res je bil včeraj spet ves lep pred kamero user posted image . in ker ga ni bilo doma, me je klical, da moram gledat in poročat. to pomeni, da moram na peclje dati tako oči kot ušesa user posted image user posted image .

zdaj grem pa zlest iz pižame....

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
14.3.2007 9:45:07   
yennika
Ej pa se mi je zdelo, da je to onuser posted image .A on je tisti, ki je rekel čist na koncu za vic o policajih...da ga je povedal pred eno uro, pa se ga ne spomni večuser posted image  ker je pač policaj.

Ah ti policaji, tudi moj tast je med njimi....za nas medicinske sestre pa se še vedno ne ve, če smo spodaj res brez lalalala, čisto joj uuuuuuuuuuser posted image .

Midva z malim paimava danes posvetovalnico+cepljenje...vrečkico sva že namontirala-ni neka umetnostuser posted image , zdaj pa grema na zizo, da jo napolniva.

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
14.3.2007 9:53:23   
Anonimen
dan čveke,

spet je sonček, zato bomo zunaj juhuhuh....Ampak naš mali troteljček sedaj spi, tko da ga bom počakala. Bom pa danes kar stajico na balkon namontirala, pa notri igrače zmetala in naj uživa.

Lulček - ma jest tud nimam  pojma kam se ga obrne. Kukr pade, pade. Pa tisto kožico sva tud malo dol vlekla, sam kaj ko mene kar srce boli, ko tole gledam...

Spanje - no ja, je bilo kar v redu. Imamo sicer malo zamašen nosek, tko da....ah sej spiva pri čebuli, tko da upam da se tud tole uštima...

Kaj pa ve tole z vrečkico delate ? A imate kakšne preglede al kaj ? Ker meni naša P ni nič kaj omenila ?!user posted image  A sem spet mal za luno ?

Inca ----- ne ga srat !!

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
14.3.2007 10:09:58   
yennika
Lina - ja, nama je pediatrinja dala že na prejšnjem cepljenju....pri 6. mesecih kontrolirajo urin, krvi pri nas ne.Tak da je treba pol cca 1 uro pred pregledom vrečico namontirati in ujeti urin....če pa ne rata pa pač drugič poskusit...in potem odnesti v laboratorij.Midva še čakava, jo ima gor kake pol ure, zdaj se pa počasi greva spravit...upam, da bo kaj, če ne pač jutri na novo.

Se javim zvečer kaj, da poročam o naših kilah.

Aja, sem vam zelo favš za jutri...bom čakala tu gor na slikice...tiste pa ko imate moj mejl se pa priporočamuser posted image , bom zelo vesela!
Na naslednje srečanje sigurno pridem, upam, da bo to kje bliže, npr.v Mb, bi bla kar vesela!

Lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
14.3.2007 10:33:02   
incabinca
Dan!
Meni tudi zdravnik ni nič rekel glede urina ali krvi.... pa imava jutri tretje cepljenje!!
Hehe, jutri me dejte spomnit, da moram ob dveh spokat iz ZOO pa na cepljenje malega peljat, ker pozabljiva kot sem, bom kar tam v ZOO obsedela user posted image user posted image resno...
Prejle sem šla v Špara po mal zelenjavce, da bom zelenjavno juho skuhala, pa pridem na blagajno, pa tisto vrečko vzamem, ki je za plačat, pa jst seveda nič dala na blagajno, ampak kar stvari začela notr zlagat user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje... a katera uporablja Milumil 2?  Pri nas v Kamniku ga že več kot en teden v dm-u nimajo. Sem šla tudi do Domžal, pa tudi tam nič, kaj šele v tušvi drogeriji. Zadnjič sem letala po lekarnah in ga šele v ta tretji  dobila. Včeraj sem pa kar Bebo kupila v dm-u, pa je tamal čist lepo sprejel. Ali je tudi drugod pomanjkanje?

Ok, zdaj pa gremo na en sprehodek pa na eno kavico. Je ta teden moj doma, ker si je glavo razbil (se guncal na stolu in padel vznak user posted image user posted image user posted image ), tko da mal faks "šprica"

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
14.3.2007 10:35:15   
incabinca
Še malo za nasmejat

Resnična zgodba:

V antikvariatu sem kupil zelo staro knjigo ter v njej našel recept za izgon

hudiča.  Potem sem nabavil žabe, lase, živalske oči, svinec, suhe korenine

mrkača in še nekaj nujnih stvari, jih zmešal in skuhal kot je treba, se

namazal pod  pazduho, po stegnih in pošprical stene v stanovanju. Zaradi

tega je nastal  hud prepir z ženo, nakar je ona v besu zapustila

stanovanje.

Stvar torej deluje...

Neposredna povezava do sporočila: 2361
14.3.2007 10:47:09   
ZALA ADL
Kakšen sonček!!!!!

Sej več ne vem ali je pomlad, ali je že poletje. No midve sva bile včeraj že drugič ta teden pri zdravniku. Ji je v ponedeljek predpisat Ventulin, da naj ji ga dam eno uro pred pregledom. Da bo takoj vedel, če ji pomaga ali ne. No včeraj smo bli na kontroli in se pediater ni mogel odločiti če ji pomaga ali ne. Tako da jutri greva spet. Morava it pa kar zgodaj, da ne bova naše srečanje zamudili.

Je pa naša Zala začela ful več spat čez dan. No vsaj prvo rundo. Od ene ure pa tudi do dve v kosu. Pol pa še dvakrat po pol ure do večera. Tako da lahko okrog desetih vse postorim. Se ne smem preveč hvalit, da ne bo že jutri spet vse drugače.

Kolk so pa vaši user posted image  kej aktrivni. Od moje sosede fantek, ki je rojen 26.8., se že plazi kakšen mesec. Pa tudi vstane se v postli, v stajci, kjerkoli se lahko prime. Sploh ne morem verjet. Mi smo še zmeraj kar na tleh, sicer se obrne na trebuh, se malo okrog svoje osi vrti in mal rito dviguje. Smo pa še daleč od plazenja, pa tudi sedeti še ne znamo samostojno.

Lep pozdrav!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
14.3.2007 13:17:53   
tevža
juhu, jupi....piškotini se že pečejo....

zala adl - Matevž je enako aktiven kot tvoja Zala. sicer se te dni vedno bolj pospešeno prevrača s hrbta na trebuh (tudi 2x zapored kot kakšna palačinka user posted image ) in dviguje rito v zrak, a o plazenju še ni sledu. in tudi sedi še ne sam; se še prevrne. kaj več bo po mojem pokazal, ko se mu bo dalo oz. imel dovolj zanimanja user posted image .

no, zdaj pa grem spet malo brat, da izkoristim, ko Tevž spi.

pa-pa   

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
   [Brisano sporočilo]
14.3.2007 13:49:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
14.3.2007 15:12:24   
Anonimen
madona, ve ste pa tale ZOO vzele čist resno. Ok, jest bom tud ene piškote prinesla. Ne bom jih glih pekla, ker nimam nobenega cajta, bom pa ene kupila.

Tristan se tudi nič še ne kotali. Tudi sedi ko en pijanček. Mah, sej bo še vse prišlo. Pri teh stvareh pa mislim, da je bolje da vse skupaj začne malo kasneje, že zaradi hrbtenice.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
14.3.2007 16:29:44   
incabinca
Dan!
Midva sva že s sončka, čeprav nisva ravno uživala. Lovro ni in ni hotel zaspat, pol se dere kot jeshar,itak v vozičku ne bit,  bom lih znorela.  Se vsak dan sproti po glavi tolčem, da nisem takzga vozička kupila, da bi me lOvro lahko gledal. user posted image user posted image No, potem je zaspal, ampak ne za dolgo, zdaj je pa sitkan k strela!!!
Zadnjih par dni je pokakan tudi do 5x na dan!!! Ne vem kaj je zdaj to?!?

Kar se razvoja tiče - se nikamor ne mudi, jaz pravim ko bo, bo.

ZOO - vidim, da se bomo samo sladkale :)  Jutri torej na diete kar pozabite!! user posted image user posted image

Zala adl - blagor vam, da spite tudi čez dan mal več - lovro spi točno 45 minut v enem kosu, je kot štoparica. Je lahko še tako zaspan, amapak po 45 minutah je treba pokonc - pa tudi če je ša tako zaspan, da kar omedleva zraven-. :)

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
14.3.2007 16:30:36   
incabinca
Hehe, Lina jst bom tudi ene piškote "spekla" - v merkatorju, tam jih nikol ne zažgejo :)))

Neposredna povezava do sporočila: 2367
14.3.2007 19:33:40   
Anonimen
čer babe,

no končno je šel spat....o ko bi le spal do jutra.

Me pa daje pomladanska utrujenost 10000 na uro. Včasih se mi zdi, kukr da me še poporodna mal daje. A je to sploh možno ? Sej drugače kar gre, ampak ko je pa takole sitkan....aja, a sem pozabla povedat, da imamo še en zobek ??! Levo zgoraj. Joj, je bil tak bošček. Je kar ječal zraven.

Inča - no evo, jest bom dones ''celo noč piškote pekla'''. A ti tud ?

Za jutri pa imam že vse pripravljeno, tko da če bova slučajno spala do 10 ( user posted image user posted image user posted image  ), da ne bova zamudila. Kje se točno dobimo ? A pred vhodom ane  ? Da dobimo popust ( sem gorenjka heheheheheh )))) !

Neposredna povezava do sporočila: 2368
14.3.2007 19:38:45   
incabinca
*Lina* - itak, danes bova piškotarski maraton udarle user posted image user posted image
Ja , dobimo se pa pred vhodom!
Si pa pridna,da si že vse pripravila :), ampak pri meni se itak ni za bat, da bi se mali spomnil do 10 spat :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
14.3.2007 19:45:36   
Anonimen
a sem sama ? No, bom pa imela malo monologov..

Spanje - spimo med vsakim obrokom, se pravi na vsake tri ure je vmes še kakšna urca spanja. Po peti uri pa ga probam zabavat tam nekje do sedme, pol osme ure, da gre potem spat. Če zjutraj spimo do devetih, potem ga zabavam do dvanajstih, kjer gre spat v poteljo. Probam nekako uvajat opoldansko spanje. Se pa zgodi tudi, da zaspi ob desetih in spi do enajstih, pol dvanajstih, takrat pa pač s tem spanjem ni nič. Tko da , vse je odvisno od dneva.

Inča - a si Inca ali si Inča ? Aja, glede MIlomila2. Midva ga uporabljava, pa do sedaj ni bilo nobene panike. A rabiš kakšen paket ? Jest jih imam doma cel kup, pa ti ga jutri lahko prinesem.  No, kupujem pa drugače v Mulerju v Kranju ( je malo drugačen kot v Lekarni, Mercatorju, ......).

Kje pa je zaljubljena Rozika ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2370
14.3.2007 20:05:53   
incabinca
*Lina* - mišljeno je inčabinča, sam ker skoraj nikjer ne moreš šumnikov dati, sem tudi tukaj dala brez :) 
Imate pa spanje kar fajn porihtano... tudi jst sem imela kar nekaj časa fajn, zdaj se pa na 45 minut aktivira :)

Ampak res, kje je Rozika???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
14.3.2007 20:11:05   
alenka11
Ojla

Naš pikec že spi. Juhu. Končno čas za RR.

Soncica sem ti hotela že včeraj nekaj napisat glede plenic pa je zmanjkalo časa. Jaz sem uporabljala Fixies plenice že od rojstva in bila zelo zadovoljna. Zdaj ko imamo pa večjo številko sem pa tudi jaz čist razočarana. Kupila sem dva paketa v BC, ker je bla akcija in bi jih najraje vrgla v smeti. Pa ne da bi mi premočile ampak na hrbtu niso lepo zalimane in so tiste granule po robu. Ful špika in draži kožo. Ne vem če so z napako al kaj, pol jih dajo pa v akcijo. Tako da tut jaz ne vem več katere plenice  naj uporabljam.

Mi imamo pa jutri tretje ceplenje in praznujemo 6 mesecev user posted image user posted image  (kako gre hitro). Revček bo za rojstni dan dobil pikico v nogo user posted image .  Ga bomo pa popoldne bolj razvajali.
Pri nas dajo pregledat urin in kri šele pri 9m. Mi je to bolj všeč, da jih ne rabijo tolk špikat naenkrat.

Glede GH: Tudi Aleksejči je navdušen nad krompirčkom. Nikakor pa ne mara jabolčne čežane. Danes sem spet probala pa sem mogla jaz dokončat.

Rada bi že nehala dojit pa se je mali odločil da on pa že ne bo mlekca pil po flaški. Tako da ne vem kako naj ga prepričam user posted image user posted image . Če vidi čaj ali vodo v flaški ni problema, ko pa vidi v isti flaški bel mlekec pa takoj v jok. Bom probala še kakšno drugo firmo. Zdaj imamo Aptamil.

A bo danes katera kaj na RR visela al greste že spat?

LP

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
14.3.2007 20:12:58   
Anonimen
ja sej se mi je kar zdelo, da si inča. Se vedno spomnim, na tisto Inčo, ki piše v Slovenskih novicah. No, ne vem če še, ampak neki časa je ??!!user posted image user posted image  Ups, ne una je Iča od hudiča....

Neposredna povezava do sporočila: 2373
14.3.2007 20:14:12   
incabinca
Alenka11: jaz bom danes tle dežurala user posted image

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
14.3.2007 20:14:46   
Anonimen
NO, jest sem še vedno kle. Urejam ene papirje, pa še mal RR spremljam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kateri radio poslušate?

Val 202 (11%)

Radio 1 (21%)

Radio City (17%)

Capris (3%)

Radio Hit (14%)

Drugo (34%)

Število vseh glasov: 10298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!