dalin
|
Vidim,da ste se kar razpisale,kar se lulčka tiče.Ja meni so že pri taprvem sinu rekli,da ga moram obračati gor.Zakaj,pojma nimam .Pa saj ni važno,danes ko sem ga skopala,in mu naštimala plenico,sem ga obrnila kar dol.Bomo videl kaj bo. Kar se pa tiče današnjega sončka,tudi mi smo ga maksimalno izkoristili.Če seštejem vse ure kar smo bili zunaj,jih je bilo pet.Sem se res potrudila in dopoldne vse naredila,tudi kosilo,tako da smo potem užival na sončku .Zdaj pa že sladko spi od pol osmih in upam ,da bo spal dolgo,dolgo v jutro . Julam in ostale,ki ne morem priti v ZOO,za nas pa bi bilo najboljš da tukaj gor ostanemo in čakamo da se nam oglasijo ostale,ko pridejo iz izleta.Ampak punce,pred poletjem moramo še eno srečanje urediti,saj bi vas res rada spoznala. Tevža,danes sem tvojga videla pri preverjeno.Imaš pa rwes medijsko zvezdo doma. Sem pa danes Žanu dala krompirček za probat in je bil navdušen,tako kot nad korenčkom .Je pa res,da ne glede na to,da imam že tri otroke,sem kar malo pozabila,kako začeti uvajati GH .Naš je tako navdušen nad zizo,da težko verjamem,da bo hotel en obrok nadomestiti z GH.Je pa res da sem mu danes takoj po krompirju še dojko ponudila,pa ni hotel,je bil sit. OK,pište kaj