|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
14.3.2007 20:20:33   
incabinca
hehe *Lina* - ma ne, tale moj nick je prišel čisto spontano... drugače mi je ime Ines, pol so me pa skozi leta različno klicali in delali rime na moje ime  in na koncu je ven prišlo inčabinča :)

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
14.3.2007 20:24:01   
ajne
hojla,

no, me tri smo končno nekak popedenane in tavelika že komi čaka, da gremo jutri v zoo. pa še v vrtec ji ne bo treba. vidim, da smo zelo resno vzele tale naš piknik user posted image ...

sicer pa je tole vreme res čudovito, sem bila danes cel dan okoli, pa še potem sva se s sosedo in njeno enoletnico napokale v avto in na zbilje na otroško igrišče, je naša tavelika frajla tako uživala. potem še sladoled za povrh in dan je bil zanjo popoln. zdej jo moram samo še naštimat, da bo šla spat. je tok naspidirana zarad jutri, da bo pomojem komaj zaspala...

upam pa da bo ajdica udarla enako kot danes, ko je spala 7.5 ur v kosu. absolutni rekord...

jest se poslavljam, ravnokar namreč prihaja domov user posted image ...

čau in se vidimo jutri ob 10.30 pred vhodom v zoo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
14.3.2007 20:27:40   
alenka11
No pol se pa še kaj tipkamo, jaz še malo mail čekiram.

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
14.3.2007 20:45:03   
alenka11
A je danes kaj pametnega po tv? Kakšni forenziki? Se mi ne da do tv, ker bom potem tam ostala.

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
14.3.2007 20:45:26   
borovnička
Helou!

U piškotarice... tole si moram pa zapomnit katera bo mela s sabo, ker men rado sladkor pade user posted image user posted image user posted image

Drugač bi pa skoraj ostale brez "tablic" z imeni. Vlivala sem jih itak en teden, 2 večera jih barvala in včeraj sem končala ob enih zjutraj. In ko jaz to že vse lepo napišem, jih posprejam, da utrdim barve in se mi vse lepo razmaže.user posted image Men se je skor zmešal.user posted image Če ne bi dojila, bi si šla sigurno kaj oštrega natočit, pa če bi mela cigarete pri roki, bi šla tud ene dva skadit.user posted image No, tko sem šla pa ven sedet mal, se na dihat in potem nazaj lepo.user posted image Še enkrat vse prebarvat, napisat in premazat in zdaj so že v škatli za v ZOO.user posted image user posted image user posted image

No to je blo zdaj malo opravičila, zakaj niso tolk lepe a ne.user posted image

Tolk o tem.. zdaj pa še ena stvar... Jaz ne najdem svoje termoske.user posted image Pa novo mam, pa ne najdem.user posted image Mam sam tamalo.user posted image A se katera javi, da bo kavico skuhala?user posted image

Zdaj grem pa Nika skopat, pa pripravit stvari za jutri, pa voziček dat v avto pa vse take stvari.

Se pa jutri vidimo, juhuhuuu!user posted image user posted image user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
14.3.2007 20:49:12   
julam
joj, sem vam kar fouš za jutri user posted image ... no, uživajte še za nas. Upam, da nama vseen rata z user posted image pridit, ta velik pa drugič. škoda! ajne, zlata si, ampak buggya kar doma pusti!

ve pa še kaj modrega napište!

a ja, a so vaši pobčki že odkrili svoje lulije?

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
14.3.2007 21:06:41   
tevža
hoj!

večerjam in vas čekiram user posted image ...vidim, da ste že v večini pripravljene za jutri. tudi sama sem že dala vozek v avto, pa naštimala lupinco, spakirala pleničke in - piškotke seveda.

ena naj pa le pripravi kavico ali nescafe...bo pasalo zraven sladkega user posted image . glede diete pa ni panike, saj bomo fejst vozičke porivaleuser posted image  in tako vse Kcal izgubile.

julam - ja, naš malček je že odkril lulija in se včasih tako potegne oz. ga "mrcvari", da kar mene zaboli....pa čisto vse, VSE kar dobi v roke nese v usta. tudi vaši???

no, zdaj pa nočko za danes.....se vidimo jutri.

ciao

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
14.3.2007 21:12:41   
alenka11
Naš user posted image  pa še ni odkril lulčka. A to ga vidi ko sedi al takrat ko ga previjate?

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
14.3.2007 21:22:53   
žiža
ojla. SEm samo malo mim priletela. V glavnem jutri tud mi pribremzamo pol 11ih pred Zoo. tud naša tavelika je čist adijo. Cel dan je skakala kot odvezana, da gremo jutri v živalski vrt user posted image user posted image user posted image  Že vidim, da jo bom lovila po celem ž. vrtu
Za sladkiš sem tudi jaz poskrbela.
Borovnička ti si si pa ornk dela dala. Pridna user posted image
Drugače sem pa danes čist sesuta. So me ob 15ih poklicali iz občine, če smo doma, ker bi čez 15 minut prišli oceniti stanovanje. ker sva oddala vlogo za neprofitno. Tamala je glih na kahli kakala pa jokala zraven, ker ima še blazne težave s tem, da iz njene ritke nekaj leze user posted image  Urban je bil siten ko tristo user posted image  in je jokcal na tleh pod mostičkom. Jaz sem glih krompir dajala pečt... user posted image .... user posted image
Konec meseca izvemo, april apa bodo stanovanja za tiste, ki jih dobijo že vseljiva.... Upam, na najboljše.
Evo zdej pa letim prištimat vse za jutri.
nočko

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
14.3.2007 21:43:27   
ZALA ADL
Alenka se strinjam s tabo glede Fixies plenic. Tudi mi smo jih imeli od rojstva pa do številke tri. Pol sem bila pa tudi jaz čisto razočarana. Tako da smo zdaj na Pamperskah.

Tudi jaz sem spekla rolado, ker drgač bi me blo kr mal sram v ZOO pridet, ko ste vse tako pridne. Jutri najprej še k zdravniku, pol se pa vidimo. upam da ne zamudiva, sej vas bom našla brez problema, tam kjer bo cel kup vozičkov.

Lahko noč!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
14.3.2007 21:48:00   
alenka11
No mene že rit boli od sedenja pred računalnikom user posted image , tako da bom kar zaključila in šla v horizontalo pred TV. Lepo se imejte jutri v ZOO in se malo na nas nesrečke spomnite, ki ne moremo bit tam z vami user posted image .

Lep pozdravček

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
14.3.2007 23:30:48   
dalin
user posted image jaz bi šla tudi v ZOO.
Dve uri user posted image ,pol pa na RR pridem,pa že vse spite.
Dajanax,Tanyka,Rose,kje steuser posted image

user posted image

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 2387
15.3.2007 7:38:25   
Tanyka
JUTRO

Evo mi smo že pripravljeni za v Zoo.Zgleda pa to naše pakiranje, kot nekakšna odprava v vesoljeuser posted image user posted image .
No zdaj še grem nekaj nabavit za zraven in potem vija in Ljubljana.

ROSE22-KJE SI?????????

Vse tiste, ki pa ne boste danes z nami -bomo kakšno rekle tudi o vas-seveda lepe stvariuser posted image user posted image

ČAO ČAO

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
15.3.2007 8:20:49   
Anonimen
aloha,

a ste že v bojni pripravljenosti ?

Sam, kje pa sje sonček ? Pri nas je kar oblačno....

Kufe - jest imam eno taveliko litrsko termovsko in ga lahko skuham. Kakšno pa imate raje ? Kapučino ali pravo kavo ? Bolj ali manj sladkano ? S smetano ali brez ?

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
15.3.2007 8:46:44   
incabinca
DAN :(

meni se je pa zgodilo, točno tisto, česar sem se najbolj bala.... zdravje me je čisto izdalo... že ob treh zjutraj sem se zbudila čisto premočena in z močnim glavobolom, sem se nafilala s tableti pa prov molila da bi blo do zjutraj dobro - pa ni. Tako sem švoh,  da Lovra komaj v naročju držim. Lovro ima pa tudi drisko in je vsake pol ure (ne pretiravam) za previt, tako da se non stop previjava. :(

Meni je TAAAAAAKOOOOOO ŽAL, ampak v takem stanju si res ne upam pridt v ZOO. Grem se naprej tolčt po glavi.

Imejte se skrajno lepo, pa uživajte še mal namesto mene!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
15.3.2007 14:43:06   
dalin
Kakšno zatišje je tukaj goruser posted image .Kmalu bomo na drugo stran letele,al pa ne ker sem jaz zdele mal povprečje dvignilauser posted image .Yennika,Incabinca,Dajanax,Alenka11,Rose,me pa jokamo doma,ne.Aja,Dajanax je na izletku,kuluser posted image

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 2391
15.3.2007 15:50:47   
julam
hja babe, že celo pop čakam na raport. al mi je žal, da nam ni ratalo. No, katera bo prva user posted image ?

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
   [Brisano sporočilo]
15.3.2007 16:03:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
15.3.2007 16:16:10   
ajne
hojla, meni se ravno rezančki v juhici kuhajo. smo prišle domov ravnokar. ja res je bilo luštno. kok je fino k nicki dobijo obraze... julam, jaz imam napisne "tablice" za vas tri. ti povem, moraš jih dobit, k so fuuuul lepe. borovnička se je res potrudila! škoda, ker ti ni uspelo.

kako že, pred poletjem pa piknik na štajerskem, ne?

zdej letim, preden mi juha skipi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
15.3.2007 16:45:27   
Tanyka
oj

Evo mi smo prispeliuser posted image user posted image user posted image
Nazaj je bila vožnja veliko mirnejša-brez derenjauser posted image user posted image user posted image
Drugače pa je bilo cool
Seveda se moramo na štajerskem tudi dobit-štajerke kaj pravite?

ok grem nekaj pojest ker sem lačna za znoretuser posted image

čao čao

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
   [Brisano sporočilo]
15.3.2007 16:56:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2396
15.3.2007 17:23:17   
yennika
Ne, ne tak se pa jaz sploh ne grem...ta vaš raport do k......user posted image Malo se razpište no!

Pa slikice, kje ste septembrke in vaši sončki?

HALOO!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 2397
15.3.2007 17:27:33   
tevža
hojla!

tudi midva sva že doma....sva šla še očija pozdravit, pa jaz sem nekaj na hitro pojedla, ker sem bila takoooo lačnaaaaa. huh...za drugič zdaj vem, da moram še kaj konkrtnega imeti s sabo tudi zase in ne samo za tevža user posted image

drugače pa ja, bilo je lušno. je pa res "hecno", ko nicki dobijo obraze....punce, prav lušne in fajne ste, tako da sva midva s tevžem prav uživla v vaši družbi!!

borovnička, priponke so super. in da ne pozabim, ŽIŽA, hvala za kavo!

naslednjič se pa vidimo nekje v naših koncih...MB ali CE. recimo maja, ko rožce cvete in ptički pojo?user posted image

uživajte....

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 2398
15.3.2007 17:29:11   
tevža
ja, tiste, ki ste slikale pa le kakšno fotko pripopajte ali pa pošljite na zs.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
   [Brisano sporočilo]
15.3.2007 17:56:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?

Pred 4. mesecem. (14%)

Med 4. in 6. mesecem. (57%)

Po 6. mesecu. (29%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!