yennika
|
Alo babe! Ja saj ne more človek verjet kako zatišje je tu čez vikend! Malo zanemaimo tale naš RR, smo pa res packe. Evo, ugotavljam, da je že ena tipka - ta glavna-enter, pokvarjena na tipkovnici, le kdo jo je pokvaril, naš ta mali sigurno ne! Spet bo vsega mamca kriva. VSE NAJBOLJŠE ZA VSE SLAVLJENCE!!!! Drugače pri nas dete še vedno nazarensko pridno-trkam, ker imava v sredo III cepljenje...in lovljenje urina v vrečko-btw, kako vam je uspelo?Pa montaža vrečice? V soboto je bil pa zame eden najhujčih dni, namreč zagrabil me je križ in sploh nisem mogla hodit, če pa že sem bila kot upognjenec...pa je potem čez 24 ur popustilo po močni dozi analgetikov in masaži z ledom....ja, ta dan so bili mučeniki in res je dobil atek darilo...postati je moral mama , in naj ga na glas pohvalim, bil je zeloooooo priden in predvsem strpen-bravo ati!!! Delal je vse razen dojenja. Pa saj mi itak vsak vikend zelo pomaga, no ne morem rečt pomaga, to dela čist spontano in z veseljem, predvsem pa iz ljubezni do sinka...skratka uživa.Tako mi ga odnese čez vikend zjutraj iz postelje in ga komplet porihta, mamca lahko pa še malo poleži.....in že zadiši kavica v spalnico in me prebudi. Tudi pri nas je zopet lep sončen dan, upam da z manj vetra kot včeraj....samo, da se lumpek zbudi in že pičiva na sprehodeka. Pa če smo že pri plenicah naj povem Dalin, da imam isto izkušnjo kot ti....kupujem pri najboljšem sosedu aktiv fit made in G...pa sem bila zadovoljna, niso mi puščale.....zadnjič pa nabavim iste v A in odprem, pa popolnoma druga kvaliteta notr, pa ista firma, ist paket, vse je na zun isto, notr pa, ja razlika je očitna, bom poslikala pa vam pokažem, bolj so elastične, bolj poslikane-pa dobro to nima veze, bolj mehke, zadaj imajo celo napis aktiv fit!Halo, a nas majo res vse za norca!Pa sem vedno gledala, da so made in G ali UK . A je že katera poskusila te pamperske lets go? Pa še nekaj me zanima, a ve oblačite malče še vedno v spodnjo majčko+body? Jaz ga še vedno...pa bom zdaj nehala... za ven ga itak oblečem še v puloverček in jopico. Voziček-mi smo pred kratkim nabavili quinny speedija in sem zelo zadovoljna...mislim sploh se ne more primerjati z prejšnjim, pa je bil tud zelo fajni, nek avstrijski, sicer težek ko strela...če pa je bil taki lepi , predvsem zaradi tega sma ga nabavila. Zanima pa me a paše gor nastavek za senčnik od buzza?Ker na spletu nisem zasledila, da je kje za speedija Pa še nekaj, a ste že peljale malče na kopanje...midva sma rekla, da bomo šli verjetno ta vikend, mi bo sedlo zaradi križa...a imajo te pleničke za v vodo tudi 4...sem zadnjič iskala, pa je blo samo od 5 dalje . Nč, sem spet preveč obsedela tu gor....grem malo mrdat, pol ko se dete zbudi pa šus ven. Dijo
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|