dalin
|
Sončica jaz sem še tukaj,čeprav utrujena 300 na uro.Približno tako pa zgledam Sem včeraj cel dan laufala po bajti s cunjo v roki in glancala kot zmešana , ,ker sem mislila da mi danes ne bo treba ,pa sem se zmotila.Kamorkoli sem se obrnila vsepovsod spet prah,tako da sem bila čist penasta od jeze.Upam,da mi vsaj jutri ne bo treba za krpo prijeti,saj sem danes še vse postelje prestlala,kar jih imamo in še posesala za nameček, čeprav sem že včeraj sesala,ampak danes nobenega haska .Ma bo že boljše. Kar se tiče pampersk,ki so v akciji,v mullerju.NE KUPUJTE JIH,saj niso taprave nemške ampak poljske.Mislim,da smo enkrat že debatirale o tem tle gor.Jaz sem jih skoz kupovala v mullerju,saj so bile taprave nemške in od takrat ko sem jih imela ni bil Žan ponoči niti enkrat moker.Včeraj sem tudi jaz kupila paket plenic v mullerju,ko pa sem prišla domov in jih odprla sem mislila da me bo kap,saj so enake tistim,ki jih uvažajo iz Poljske.In rezultat:danes ponoči sem ga dvakrat kompletno preoblekla,pa itak mi že par noči ne spi,pol se je pa še zaradi preoblačenja čisto razbudil.Ne vem kaj so spet zguzlal.V glavnem danes sem šla v DM in kupila njihove od babylove,pa še jurja ceneje so kot pamperske.Sporočim kako se obnesejo. Julam-sem mislila,da je samo naš tak.Naš se obvezno zbudi čez tričetrt ure in ne zaspi nazaj za noben denar,pol je pa tečen.No ja,glavno da so zdravi. Lina-kaj če bi se medve skup spravle in se rešile teh kilc ,no ja jaz imam za nagrado še šlaufke.Se vsaj ne bom utopila na morju .Mater sploh se jih ne morem rešiti,še od prejšnih nosečnosti ne,kmalu bom taka .Moja sestra je pa taka po porodu,kot da ni nikoli rodila.Nobenih šlaufov,ne strij,ne celulita,nič. Kar pa se tiče vozičkov,jaz imam čist navadnega,saj sploh ne vem katere znamke je,glavno da gre .Je sicer nov,ampak nič posebnega. Borovnička-mi smo:Tanja,Rene,David,Domen,Žan
|