|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
9.3.2007 21:31:16   
Anonimen
a si upaš ?

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
9.3.2007 21:36:16   
Anonimen
ah pa nič, sem izgleda vse tako prestrašila. Grem pa še jest v mižule....a bo jutri sonče ??? Jest hočem končno spet malo kilometrsko vozičkat !!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
9.3.2007 21:41:49   
princes
Ja pašejo marele od comforta, sam prodajalka ni mogla pogledat, ko sem jo klicala, da jih ni..user posted image
Tko da ne vem kaj bom jutr pogruntala, mogoče pa kje na morju dobim...user posted image

Moj pa zdele gleda bonda user posted image , jaz pa na internetu čevlje gledam..user posted image

Sem pogledala site od Kowalskega...user posted image
Sam jaz sem fanica high heals....user posted image
Iščem stran Manola Blahnika, pa je zgleda nima...user posted image

Sončica sem tud že razmišljala o prodaji,sam ful zgubiš, se ne splača, to so že troji čevlji..user posted image user posted image sem zato kupila tega buzz-a, kao bom mela ful nov model...user posted image Ja valda...
Še pol leta ni mimo pa je že star...user posted image Kok sem jezna...user posted image user posted image

Mate kar ene probleme s telimi glivicimi...Upam da ji mi ne dobimo, boge ritke...Joj men bi se tko smilila moja pikica...user posted image
Držim pesti, da kmalu zginejo...

A ste gledale vreme kakšno bo jutri??

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
9.3.2007 21:43:10   
princes
No vidim, da ko jaz gor pridem pa vse zbežite...user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
9.3.2007 21:46:34   
princes
Pol grem pa še mal torbice gledat...user posted image user posted image

Dokler bo tale James Bond...

user posted image

mene jutr ni...user posted image user posted image

zvečer....user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
   [Brisano sporočilo]
9.3.2007 23:16:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
10.3.2007 6:59:45   
Tanyka
user posted image

Smo že pokonci user posted image  .Zvečer pozno spat zjutraj pa budilka (user posted image )user posted image user posted image .
Drugače pa je Rene spet spal v enem kosu od 19.30, ko je nazadnje jedel pa vse do 6.30user posted image user posted image user posted image .

Včeraj sem mu kupila prve cicibanove copatkeuser posted image
Zgledajo pa bolj kot čeveljčkiuser posted image

No sedaj pa grem porihtat tamaladva-smo namreč spet sami.Ati je službeno odsotenuser posted image .

Ve pa le kaj pišite, čeprav je vikenduser posted image .

user posted image Tanyka

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
10.3.2007 8:20:32   
Anonimen
dobro jutro,

no mi smo tudi že pokonci. Smo spali od 20.30 do 7.30 !!! Bravo Tristan !! Sem tudi jest malo bolj naspana dones, pa sonček je in juhuhu bomo vozičkali. Pa Tanyka, midva sva tudi sama, pa že veliiikoooo pogrešava našega očija.

Grem pa danes malo v šoping, ste me zrajcale s perilom.....si bom enega privoščila, če ne drugega da presenetim dragega, ko se vrne domov...

Aja, še glivice - dones jih skoraj ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem presrečna !!!

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
10.3.2007 8:21:46   
incabinca
user posted image

Danes je vročina že v redu, ima spet normalno temepraturo, nosek je pa tudi že ful boljši!
DANES PA VEN NA SONČKA!!! Meni je že ob sedmih zjutraj tako lepo v sobo sijal!

Evo, tole je pa Lovro ko sva čakala na CSD-ju, da sem oddala odločbo za preživnino, ker sem rabla še dopolnit vlogo za otroški dodatek. Gospodič seveda ni hotel sedeti pri meni v naročju, ampak kraljevati na svojem stolu. :)

user posted image

Visoke pete - ne znam hodit v njih sploh, redkokfaj jih obujem, mogoče poleti zraven kakšne kiklce, ampak res redko. Pa še take postave za petke nimam :(
Drugače pa jaz čevljev sploh ne obrajtam kaj preveč. Pomebno mi je samo to, da so čimbolj udobne. Kako smo si različne. user posted image user posted image user posted image

SOncIca - jaz sem naročevala samo v sončku, pa je slab teden trajalo, za BC pa nimam pojma, čeprav jaz tam res redko kaj kupim, zato ker so daleč najdražji.

user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
10.3.2007 8:22:52   
incabinca
Jao, spet velika slikica, pa sem jo ful pomanjšala.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slikano je pa z mojim zelo slabim telefonom, zato je bolj slaba kvaliteta.

LP

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
10.3.2007 8:25:21   
incabinca
*Lina* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za glivice.
Jaz bom šla pa v ponedeljek ali torek v šoping, ker ni toliko gužve, ob sobotah me ne spraviš več z vozičkom (še posebej ne z mojim, ker je res antišopingski  voziček) v trgovino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2286
10.3.2007 10:02:15   
rose22
Da vas mal nasmejim za čez vikend.

Pogovarjam se s kavčem,flirtam s televizorjem in zajtrkujem s toasterjem.Prosim oglasi se preden začnem resno zvezo s sesalcem.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 2287
10.3.2007 10:10:37   
incabinca
user posted image

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
10.3.2007 14:36:50   
alsi
Narocanje prek spleta - Kadar sem kaj narocila v Soncku, sem dobila naslednji dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2289
10.3.2007 17:45:05   
borovnička
Rose, ti si pa sprožila celo nakupovalno mrzlico.user posted image Tud mene se je prijela.user posted image Sem danes zapravljala. Nekaj za malega, nekaj zase, pa so šli dinarčki.user posted image

Aja, pa če katero zanima v Mullerju so Pamperske v akciji, vse velikosti po 9,45 €.user posted image

Princes, no tko kot si ti obsedena s čevlji, sem pa jaz z nogavicami. Bog ne daj me spustit v Fabiani, ker potem je adijo moja porodniška.user posted image

Zala, me veseli, da je med na prsih pomagal.user posted image S tem so že mene zdravili, ko sem bla mala, pa fejst pomaga. No, sam, da sta bolje.user posted image

Dalin, ti že veš, če pridete, pa kolko vas pride v ZOO? No, imena javi.user posted image

Tak, zdaj gremo pa na en rojstni dan, pa dediju za mučenike eno čokolado nesemo, pa bo dan okoli.

Lep vikend še naprej!user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu alsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 20:36:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu borovnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 2291
10.3.2007 20:43:18   
incabinca
evo SOncIca, jaz sem tle!

Neposredna povezava do sporočila: 2292
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 21:04:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2293
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 21:06:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2294
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 21:15:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2295
10.3.2007 21:25:57   
Tanyka
OJLE

Jaz SEM TUuser posted image
Rene že spi nekje od 19.30, Lara pa tudiuser posted image user posted image .
Upam, da bo spet mirna noč (brez vmesnega vstajanja)user posted image
Kje pa ste ostale?

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 2296
10.3.2007 21:44:26   
dalin
user posted image
Sončica jaz sem še tukaj,čeprav utrujena 300 na uro.Približno tako pa zgledamuser posted image Sem včeraj cel dan laufala po bajti s cunjo v roki in glancala kot zmešanauser posted image ,user posted image ,ker sem mislila da mi danes ne bo treba ,pa sem se zmotila.Kamorkoli sem se obrnila vsepovsod spet prah,tako da sem bila čist penasta od jeze.Upam,da mi vsaj jutri ne bo treba za krpo prijeti,saj sem danes še vse postelje prestlala,kar jih imamo in še posesala za nameček,user posted image čeprav sem že včeraj sesala,ampak danes nobenega haskauser posted image .Ma bo že boljše.
Kar se tiče pampersk,ki so v akciji,v mullerju.NE KUPUJTE JIH,saj niso taprave nemške ampak poljske.Mislim,da smo enkrat že debatirale o tem tle gor.Jaz sem jih skoz kupovala v mullerju,saj so bile taprave nemške in od takrat ko sem jih imela ni bil Žan ponoči niti enkrat moker.Včeraj sem tudi jaz kupila paket plenic v mullerju,ko pa sem prišla domov in jih odprla sem mislila da me bo kap,saj so enake tistim,ki jih uvažajo iz Poljske.In rezultat:danes ponoči sem ga dvakrat kompletno preoblekla,pa itak mi že par noči ne spi,pol se je pa še zaradi preoblačenja čisto razbudil.Ne vem kaj so spet zguzlal.V glavnem danes sem šla v DM in kupila njihove od babylove,pa še jurja ceneje so kot pamperske.Sporočim kako se obnesejo.
Julam-sem mislila,da je samo naš user posted image  tak.Naš se obvezno zbudi čez tričetrt ure in ne zaspi nazaj za noben denar,pol je pa tečen.No ja,glavno da so zdravi.user posted image user posted image user posted image
Lina-kaj če bi se medve skup spravle in se rešile teh kilcuser posted image ,no ja jaz imam za nagrado še šlaufke.Se vsaj ne bom utopila na morjuuser posted image .Mater sploh se jih ne morem rešiti,še od prejšnih nosečnosti ne,kmalu bom takauser posted image .Moja sestra je pa taka po porodu,kot da ni nikoli rodila.Nobenih šlaufov,ne strij,ne celulita,nič.
Kar pa se tiče vozičkov,jaz imam čist navadnega,saj sploh ne vem katere znamke je,glavno da greuser posted image .Je sicer nov,ampak nič posebnega.
Borovnička-mi smo:Tanja,Rene,David,Domen,Žan

Neposredna povezava do sporočila: 2297
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 22:04:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
10.3.2007 22:22:47   
Tanyka
Grem zdaj ležeuser posted image
user posted image

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 2299
10.3.2007 22:33:12   
borovnička
Evo mene, jaz tudi tukaj! Nik tud že kar nekaj časa spi. Bomo videli, če bo to do jutra.user posted image

Glede pampersk... kako pa veš katere so poljske in katere nemške, razen po embalaži?user posted image A se drugač tolk razlikujejo? Na embalaži piše, da so iz Nemčije, pol pa ne vem.user posted image Mi sicer uporabljamo Huggies, ampak včasih pa tud pampers, tko da nisem glih strokovnjak za pamperske.user posted image

Dalin, kako si bla ti pridna.user posted image Jaz mam tud prahu že ene par cm, ampak dokler se nobeden ne dotakne polic, se ne vidi. user posted image user posted image user posted image  Bo treba eno generalno vžgat.user posted image

Dalin, kaj vi vsi pridete? Super!user posted image Bomo spoznali vse tvoje navihančke!user posted image

Tanja, s katerega konca Mb si ti že? Sem mal pozabila.user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......