|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
28.2.2007 21:21:56   
žiža
Soncica zmenjeno. Te pokličem.
Yennika, tamal mi ni kakal 2 dni. Sej vem da ni panike, ker ima še vedno vse obroke na dan dojene. Samo muči me ker ga vidim, da ga napenja pa šiplje po trebuščku. Bomo videli kakao bo jutri ker danes ni bilo nič eksperimentiranja s drugo hrano.
Letim za delom. imama še celo kuhinjo čepinj ker sem pekla bounty pa kuhala teranov liker... mnajam kok diši...
Če bo čas bom vmes še kakašno rekla
lp

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
28.2.2007 21:23:21   
yennika
Dalin,si že pogledla?

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
28.2.2007 21:29:17   
dalin
Ja,ja že.Hvala,hvala.Si bom nekatere stvari kar sprintala.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
28.2.2007 21:57:53   
dalin
Kje pa ste vse?user posted image  Ste čisto poniknile.
Ajde Žiža si že pospravla tiste črepeuser posted image ?

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
28.2.2007 22:08:59   
žiža
Ja na pol. če ne bi vmes kle gor visela bi se pa že vse sijalo.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.2.2007 22:12:21   
dalin
Jaz pa zdolgočaseno tle gor visim in čakam,če bo katera kaj napisala.Sicer sem takooo zaspana,pa saj sem bila včeraj tak čas tudi in sem šla spat,pol sem pa do polnoči v strop bulila

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.2.2007 22:16:43   
žiža
ja sej jaz mam tud danes tak fajn filing, da bo tamal končno mal bolj spal in bi lahko izkoristila pa mal poštukala tele neprespane noči. Ne, ne jaz rajš tuki bluzim... PO možnosti mi bo še tamalega ratal zbudit, ker s črepinjami zbijam

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.2.2007 22:20:19   
dalin
Tudi naš danes ponoči ni spal ne vem kako dobro,je skoz nekaj stokal pa premetaval se,je pa res da se zvečer ni pokakal in takrat ponoči bolj nemirno spi.Šit tudi danes zvečer se niuser posted image user posted image .Spi pa že od pol sedmih,se je ob pol treh zbudil in ni več šel spat,pol ga je pa kmal zmanjkal

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
28.2.2007 22:20:31   
Dajanax
Evo še jaz tu gor strašim, dete je komaj malo čez devet zaspalo, jaz pa spet na RRju čekiram če je kaj pametnega na forumih, potem pa spančkat. user posted image  je pa na fuzbalu.

Glede GH imam eno vprašanje!?!?!? Dober teden se trudiva z zelenjavico. Najprej sem začela z žličko korenčka, pa drug dan dve, tretji dan nič, četrti tud ene dve žlički. Refleksa izrinjanja jezička nima že od drugega dne, žličko ima rada, zato sem se odločila nadaljevati. Danes sem četrti dan dajala cvetačo in prvič sem ji je dala malo več (cca 40 ml). Zvečer se je pokakala skoraj v taki obliki kot je bila cvetača  pred hranjenjem?!?!? le da je bila barva  rjava. Ali to pomeni, da še ni zrela za GH???? Kaj menite?

Lina o telovadbi nimam kaj reči, sem iz drugega konca SLO.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
28.2.2007 22:26:44   
dalin
Joj Dajanax sem se spet nasmejala,dobr ji je ratal,ampak vseeno mislim da to ni to.Je pač prišla ven v taki obliki,kot je šla noter.Kako to da sta že začeli z GH?

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
28.2.2007 22:36:11   
Dajanax
Dalin dobro vprašanje... Sem morala kar malo razmisliti preden odgovorim, no razlogov je več:
- ker je P predlagal da začnemo, ko sem mu povedala, da se ji nočno spanje krajša. Vseeno sem počakala še dva tedna in začela.
- v bistvu ji dajem hrano bolj v okušanje, še ne želim, da poje cel obrok GH
- ko sem prvič probala se je skoraj zaletavala v žlico in to se mi zdi da je bil dovolj dober znak, da bi lahko začele
- ker je dobila zobke
- refleksa izrinjanja jezička nima več!
- ker je prvi otrok in seveda sem komaj čakala da sem začela...

Nekaj najpomembnejših.. Kot sem že v enem prejšnjih postov napisala, sem mnenja da je treba poslušati stroko in jo hkrati prilagajati svojim občutkom pri opazovanju otroka. Zdi se mi da je 4 m prezgodaj, pa spet 6m bolj pozno za dobro razvitega otročka. Za pravi čas sem vzela vmesno starost. Sicer glede na kakanje študiram da bi ustavila konje za teden ali dva...

Aha še to, dojiva se zadnje čase fuuul pogosto. popoldne tudi na uro ali uro in pol. Meka imam dovolj, vse curi in šprica...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
28.2.2007 22:46:09   
dalin
Meni se pa še kar ne da,čeprav me tako gleda ko jem,prav spremlja vsako žlico ki jo nesem v usta.Sem mu zadnjič dala na žlički malo pireja,je bil glih za kosilo,pa je vse ven zrinil.Zdaj pa ne vem,ali mu ni bilo dobro ali ni še pripravljen na GH

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
28.2.2007 23:03:27   
rose22
Evo za lahko noč vsem skupaj.Takole sma bile modve z Nejo danes na kavici.

user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
28.2.2007 23:06:50   
dalin
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
1.3.2007 8:34:53   
incabinca
Dobro jutro!

Pri nas se pa danes čudež dogaja - Lovro še vedno spi. Pa je šel spat kot običajno, zaspal ob pol osmih, zjutraj se je 5.10 zbudil, sem se že za glavo držala da bova danes spet ta zgodnja petelinčka, ga nahranim in mi je zaspal nazaj.... obiajno pol podremucka še kako urco, danes pa kar spi.... upam,da to ne bo osamljen primer.

Po drugi strani pa se nič ne čudim da toliko spi, zadnjih par dni je tako živ, da res ni. Tudi sekundo ni primeru. Da ne govorim o tem, kakšne mi dela na previjalni mizi, pri hranjenju... Zdaj se bo pa začelo pestro obdobje :)

Jaz pa malo za faks gledam par stvari, mora letos še prakso naredit (14 dni), pa zdele gledam razpis kam bi šla, kako bom pa to časovno uredila se mi pa itak NE SANJA. Ampak nekak bo treba.

Yennika - a bi lahko prosim tudi meni recepte poslala?

*Lina* - jaz nisem tud še nikoli v fitmami ali megacentru bila.

Tejcha - strije... jaz sem jih imela nekaj že od prej, v bistvu bolj po nogah, med nosečnostjo mislim da sta se mi ene dve nardili, ampak jaz se glede tega ne sekiram, bolj mi gre na živce ta celulit.... grrrrrr! user posted image user posted image user posted image

Grem še mal na fsd.si čekirat, kaj mi imajo pametnega za povedat. :)))

LP
Ines

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
1.3.2007 9:37:51   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -KlemeN
02.09. ZALA ADL            - Zala
            NATAŠI               -Timotej

03.09. BUCHKA            - Filip
            TANYKA           - Rene
04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA           - Benjamin
22.09.TEVŽA                -Matevž
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09.DALIN               -Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
1.3.2007 9:39:59   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: yennika

Tanja, a si zadovolj(e)na?user posted image

LP

Zadovoljena gotovo neuser posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
1.3.2007 10:23:38   
Tejcha
Ja, kje pa ste? Js sm se pa zdle s takim pričakovanjem s pomarančko spravila pred računalnik, da bom v miru ščekirala pošto, pa forum... Pa nikjer nič... user posted image Zdej se bom morala it pa kr učit, js sm pa mislila, da bom lahko še tu gor mal visela...

Tanyka, sem brala včeraj (nimam pojma na katerem delu foruma) o eni gospodični, ki HOČE imet dojenčka, in VE, da bosta z dragim vse življenje skupaj in se ji otrok sploh NE ZDI VELIKA ODGOVORNOST:.. nisem vedela, a naj se jočem ali smejim... Potem sem prišla pa do tvojega komentarja in se še zdle smejim... Mogoče bi ji pa  res lahko ponudile brezplačni preizkus KAKO JE DEJANSKO IMETI DOJENČKA... Svašta, res...

Zdej je pa pod balkonom prometna, :(

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
   [Brisano sporočilo]
1.3.2007 10:34:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
1.3.2007 11:02:15   
yennika
Halo babike!

Najprej, mi pa danes praznujemo 6 mesecev-u, že pol leta je to!!!!!user posted image
Moj zakladek vse najboljše!user posted image
(sem mislila prilepit enega metuljčka sem, pa mi sploh ne odpira, ma nič mi ne odpre!!!)

Ne bom se hvalila, samo povem vam pa vseenouser posted image .V ponedeljek sem vam povedala, da sem opazila belo črtico na dlesni, rižeka pač.Včeraj pa me mali prime za prste, ki so romali takoj v njegova usteca in sem natipala zelo špičastega zobeka.user posted image Torej je zobek rabil le 2-3 dni, da je predrl dlesni.Reakcije kake nismo imeli, le en večer se mi je zdel malo moker-mogoče je le malo zakuhal in mu je takrat padla vročina, nisem polagala pozornosti, ker je bil tak kot ponavadi, nič kaj siten.user posted image No, povedati hočem to, da smo ta teden spali od cca 21/22ih pa do 4-5ih zjutraj.Zbudil se je sicer okoli 1ih, pa sem poskusila z dudico in je že spal dalje.Torej skoraj lahko rečem, da spimo celo noč.user posted image Še enkrat, nisem se hvalilauser posted image , ker ponavadi potem vse pade v vodo in mali kot bi prebral moj post vse nalašč obrne na glavo!user posted image

Rose, čudoviti sta!!!!A tak vidve štercata po kafičih.user posted image Komaj čakam na pomlad-in na regrad u salat-da se lahk tudi mi kam na kako teraso zasidramo in uživamo.
Incabinca-ni blema, povej mejl!Mi je blo tak smešno pošiljat vam mejle, ko res nisem vedela kateri ga pošiljam, namreč ne poznam vaših pravih imen.user posted image

Jaz še ne rakticiram GH, razen rižolineka zvečer....ker so moje mlekarne takoooo polne, da bi si mogla,če bi vrinla še en obrok Gh, nabavit črpalkouser posted image Resno, tako so polne, da kar šprica iz mene....sploh zdaj ko mali ponoči nekaj obrokov prespi!
Dajanax-si poskusila z rižolinom zvečer?Moj ga ima tako rad, kupujem tega od hippa, z okusom marelice, breskve, banane, ki se meša z vodo in popapca vse-130 ml, pa še joškolino na vrh.user posted image
Sončica in Žiža-vidve pa dans uživata na čvekecu,a?Vama kar zavidam.user posted image

Strije- mislim, da jih ni, ne vem se ne vidim od zadajuser posted image .....celulita pa je nekaj, pa ne od nosečnosti, tega je bilo že prej malo po nogah....sicer pa, ženske tak moramo imeti vse kar je modernouser posted image !Mogoče mi je pomagala krema, ki mi jo je mešala celo nosečnost kozmetičarka, ne vem kaj vse mi je noter mešala, dišalo je že ko šus, kot bi ravno prišel iz masaže.Res pa, da sem je porabila ogromno, kake 4 flaše po pol litra že, če ne več!user posted image

No, zdaj pa se mi moj pikec oglaša, se grem cartat...saj danes je slavljenec!

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
1.3.2007 13:06:45   
julam
Končno se še jaz malo javim. Ste pridne, čvekice, lahko dam vsaj za nekaj min malo na off. Namreč, mi smo že 14 dni bolani - najprej ta velik, je imel 10 dni vročino (ena zoprna viroza), potem je pa seveda še user posted image zakuhal. Na 39! Kot radiatorček user posted image ! No, zdaj smo že skoraj OK. Ampak meni se je pa skoraj scufalo. 14 dni oba doma! Oba bi me pa skoz imela samo zase. Ta velikemu je začelo ljubosumje totalno ven butat. Jao! Žiža, ne vem, kako ti rata, ampak VSAKA TI ČAST!

Mi bomo čez 5 dni pol svečke upihili, pa se ne mormo ravno ne vem s čim pohvalit: kotali se ne (no, ene 2 dni mu rata v levo), sedimo par sek potem pa bum user posted image , zobka HVALA BOGU ni na vidiku... Je pa tako zlat, da bi ga človek non stop lupčkal (z bratcem na čelu user posted image ). Spanje je spet slabše, seveda, če je pa počutje slabše in kašelj nagaja.

GH: počasi uvajava zelenjavo, zvečer pa polento z adapt mlekom. pa ni nekega navdušenja, jeziček še vedno nagaja. Ampak nimam druge izbire: mleka imam po moje samo za max 3/4 obroka, flaše noče. user posted image user posted image user posted image Tako da ga probam vsak dan prepričat, da poje tistih (max) 80ml GH, ostalo se pač dojiva na negovo željo. Pa predno mleko priteče, tudi že živčnega faše! Ah, bo že! Sicer se pa strinjam, da ne gre prehitevat. Jaz se kar držim nekih novejših smernic, tako kot sem se pri prvem.

Porod: obakrat ni bilo neke panike, sem bila bolečine že vajena od bolečih menstruacij. Prvič rodila v 3 urah, v drugo v 1 uri. Je bilo pa drugič težje, po moje predvsem zato, ker sem vedela, kaj me čaka. Sicer pa scenarij sanjski, povsem po mojih tihih željah: 1 dan čez rok sem imela pregled, dr ugotovi, da sem 4cm odprta brez popadkov in reče: tole bo za rodit. Točno to sem si želela, ker me je bilo izredno strah, da me preseneti ponoči kot prvič. Ja, gužva je bila pa v porodni taka, da so me najprej že hotli domov poslat, pa so le ugotovili, da bo zdaj zdaj. Sicer sem šla v porodno brez popadkov, ampak, ko so mi predrli mehur, je šlo pa speedy! Ja, bi in upam, da bom šla še. In vem, da me bo vsakič naslednič še bolj strah.

Moj lenušček se je zbudil! Tudi mi2 sva za ZOO...da bi le bila zdrava!

Papa

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
1.3.2007 15:41:01   
princes
Ola..

No za ZOO sem tud jaz, ko se bomo zmenle...user posted image

Lina, jaz že hodim na telovadbo..user posted image

Jaz sem mela tud sanjski porod, še enkrat HVALA EPIDURALNI...user posted image

GH mi tud jemo vsak večer od hipp-a greskote..Opoldan dobi par žličk zelenjavice z rižkom, ali krompirčkom...Koker ji paše, ravno tolk da malo okusi, da še kaj drugega obstaja razen mleka..user posted image Pa kakšen dan ji dam sadje za probat, ima pa ful rada pomarančo...saj vem da kao ni dober, sam ji dam krhelj pa tko fajn sokca ven pocuza, ful ji je dobro...user posted image

Ajne, kako si se odločila glede plavanja??
Sem bila danes v Atlantisu, mi je kolegica kazala slike, se imajo pa res ful fajn...user posted image
Tko, da se zdaj odločam, kdaj bi šla..user posted image
Je pa res bolj fino, da so starejši, nevem kaj delaš tam z štirimesečnikom...user posted image
Je bolj fino, da se user posted image malo bolj zaveda...

Strije, hvala bogu jih ni, celulita pa je malo od user posted image ...Upam, da bo zginlo do poletja...user posted image Delam na tem...user posted image

Tko zdej grem pa pospravit od kosila, pol pa šibam na bodypump....user posted image

user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
1.3.2007 15:47:06   
incabinca
yennika - ines.novak@kks-kamnik.si

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
1.3.2007 16:04:55   
x_srečka_x
Evo imam še jaz malo časa da sem lahko v miru prebrala in da lahko napišem user posted image  Vesna že spi od pol treh user posted image
Porod-->je trajal 6ur so mi pa dali umetne popadke, 2dni čez rok. bolelo je ko sam user posted image  Nisem še ravno vsega pozabila user posted image  ampak je bilo takoj vse pozabljeno ko sem dobila malo štručko user posted image
Strije in celulit user posted image  jih imam za odvoz, vnosečnosti sem jih dobila toliko da user posted image  pred nosečnostjo nisem imela nobene, celulita imam pa tudi nekaj, ga lahko kateri podarim user posted image  stije imam pa samo po bokih, riti in malo po stegnih.
Kilce pa--> jih imam še +15 sem v enem mesecu dol dala 5kg user posted image  upam da bo šlo še kar tako naprej da jih bom imlea toliko kot pred nosečnostjo. Stare hlače jih pa lahko samo gledam user posted image  mi pomoje ne bodo nikoli več nobene provuser posted image  zaradi bokov saj gor jih še še dam samo mi zmanjka najmanj 5cm da bi jih zapela...boki pa ne bodo več nikoli taki kot prej.
GH--> že pridno papcamo ima en sadni obrok to je malica in kosilo to je pa ponavadi pire krompir (narejen z adaptiraneim mlekom) in pa kakšna zelenjava ( špinača, zelje, cvetača, korenje...) ima pa vse rada kar ji ponudim user posted image  Ni tako zbirčna kot jaz user posted image
Sva danes dali še kri in vodo v ZD ampak tiste vrečkice ko ti dajo na pregledu so pa čisto neuporabne, samo malo zabrca z nogicam in se odlepi user posted image  Tako da smo danes prvič na kahlici sedeli in čakali da bo nastala luža user posted image user posted image  pa smo jo dočakali po 20 minutah user posted image  , ko so ji jemali pa kri pa ni čisto nič pojokala user posted image  bravo Vesna, zato pa je bilo zanje toliko hujše ko sem ji morala vatko držat na prstku in ni mogla migat user posted image .
Zobek--> ima spdaj že dve beli črtice toda zobka čakamo že od nedelje pa ga še ni. Muči jo pa kar fajn se tudi ponoči parkrat zbudi za dudko, pa še skoz si drgne dlesni. user posted image
Tudi mi se še ne valimo in ne vem če se kdaj bomo, zdaj je bolj aktualno sedenje in posvlanje na kolena samo ne ve kaj bi naredila z rokami...

No lepo se mejte in se tipkamo še kaj :)

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
1.3.2007 16:28:13   
x_srečka_x
Evo takole sedi v trip trap stolčku:
user posted image
Tako smo pa danes čičali na kahlici, je res stara 24let zato pa ni nič manj uprabna user posted image :
user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......