yennika
|
Halo babike! Najprej, mi pa danes praznujemo 6 mesecev-u, že pol leta je to!!!!! Moj zakladek vse najboljše! (sem mislila prilepit enega metuljčka sem, pa mi sploh ne odpira, ma nič mi ne odpre!!!) Ne bom se hvalila, samo povem vam pa vseeno .V ponedeljek sem vam povedala, da sem opazila belo črtico na dlesni, rižeka pač.Včeraj pa me mali prime za prste, ki so romali takoj v njegova usteca in sem natipala zelo špičastega zobeka. Torej je zobek rabil le 2-3 dni, da je predrl dlesni.Reakcije kake nismo imeli, le en večer se mi je zdel malo moker-mogoče je le malo zakuhal in mu je takrat padla vročina, nisem polagala pozornosti, ker je bil tak kot ponavadi, nič kaj siten. No, povedati hočem to, da smo ta teden spali od cca 21/22ih pa do 4-5ih zjutraj.Zbudil se je sicer okoli 1ih, pa sem poskusila z dudico in je že spal dalje.Torej skoraj lahko rečem, da spimo celo noč. Še enkrat, nisem se hvalila , ker ponavadi potem vse pade v vodo in mali kot bi prebral moj post vse nalašč obrne na glavo! Rose, čudoviti sta!!!!A tak vidve štercata po kafičih. Komaj čakam na pomlad-in na regrad u salat-da se lahk tudi mi kam na kako teraso zasidramo in uživamo. Incabinca-ni blema, povej mejl!Mi je blo tak smešno pošiljat vam mejle, ko res nisem vedela kateri ga pošiljam, namreč ne poznam vaših pravih imen. Jaz še ne rakticiram GH, razen rižolineka zvečer....ker so moje mlekarne takoooo polne, da bi si mogla,če bi vrinla še en obrok Gh, nabavit črpalko Resno, tako so polne, da kar šprica iz mene....sploh zdaj ko mali ponoči nekaj obrokov prespi! Dajanax-si poskusila z rižolinom zvečer?Moj ga ima tako rad, kupujem tega od hippa, z okusom marelice, breskve, banane, ki se meša z vodo in popapca vse-130 ml, pa še joškolino na vrh. Sončica in Žiža-vidve pa dans uživata na čvekecu,a?Vama kar zavidam. Strije- mislim, da jih ni, ne vem se ne vidim od zadaj .....celulita pa je nekaj, pa ne od nosečnosti, tega je bilo že prej malo po nogah....sicer pa, ženske tak moramo imeti vse kar je moderno !Mogoče mi je pomagala krema, ki mi jo je mešala celo nosečnost kozmetičarka, ne vem kaj vse mi je noter mešala, dišalo je že ko šus, kot bi ravno prišel iz masaže.Res pa, da sem je porabila ogromno, kake 4 flaše po pol litra že, če ne več! No, zdaj pa se mi moj pikec oglaša, se grem cartat...saj danes je slavljenec! LP
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|