|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
27.2.2007 12:36:09   
buchka
Sončica, elastične trakce imajo še DM-ove in Mullerjeve plenice pa tudi Huggiske; mislim prav na samolepilne trakce za pripet zadnji del plenice na sprednjega. Te uporabljam za čez dan, ko mi ni panike previjat bolj pogosto. Je pa res, da imajo aktivfitke elastičen tisti vmesni  bočni del, ki povezuje trakce in zadnjo plat. Te plenice res fino objamejo telešček in pri nas tudi zdržijo kakšno uro več kot ostale. Najslabše se pa nam obnesejo Fixies, je bila v BC akcija in sem vzela en paket; katastrofa!

(odgovor članu _ka_ty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
27.2.2007 13:10:57   
dalin
user posted image Končno sem se uspela sesti za računalnik.So me cel dopoldan prsti srbeli,sem komaj čakala da pridem domov.Smo bili cepljeni danes.Joka nobenegauser posted image .Težki smo 7180 kg,dolgi pa 72 cm.Zdravnica kar ni mogla verjeti,da je tako velikuser posted image  in je prosila sestro naj ga še enkrat zmeri.Sicer res zgleda bolj suh,je pa zato bolj dolg.Zdaj pa upamuser posted image ,da bomo preživeli brez reakcije(prvič smo).
Hvala,hvala za čestitke.Dajanax tvoji Viti prav takouser posted image .Pet mesecev nazaj,sva bili tak čas že vsega rešeni,a ne.No ja,jaz se nimam kaj pritoževat,je šlo tako hitro naprej,da sem komaj tapravi čas na porodno prišla.Še pet minut bi počakala,pa bi na hodniku rodilauser posted image ,tako da boš vidla,drugič bo lažje.
Zdaj grem pauser posted image ,dokler Žan še spi,pol pa bi šla rada še malo ven.Imamo tak lep user posted image .
Ostajam na "vezi".Mejte se!!
Buchka-user posted image

< Sporočilo je popravil dalin -- 27.2.2007 13:11:19 >

Žan 27.09.2006

(odgovor članu buchka)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
27.2.2007 13:30:08   
žiža
mi smo tud ravnokar domov pribremzali. Smo se tako fino na sončku martinčkali. Noč je minila po pričakovanju. Zbudil se je mal čez 11 mal popacla pa izsilil spanje v najini postelji... spali do 5ih potem pa KONEC user posted image
No sej bo. Mi veliko bolj ustreza, da zvečer prej zaspi pa zjutraj prej vstane kot obratno. SEm se tako fajn počutila, ko sem do 9ih imela že malo generalko stanovanja za sabo.
Jaz sem pa po poklicu modna oblikovalka s srednjo šolo. PA sem se potem nekaj trudila nadaljevat na konfekcijski tehnologiji pa sem vse skupaj pustila. Za enkrat delam v krojilnici in krojim Nancy kopalke user posted image  Zdele marce bodo znižane cene kopalk preteklih sezon. Se splača mal pogledat, če katero zanima.
Plenice imam jaz še vedno Milerjeve Beauty baby od 5-9kg in sem ful zadovoljna z njimi. Z veseljem pa sporočam, da Sara čez dan nima več plenic in se kar pozna ko ima en paket za več kot en mesec. Za ponoči ji pa še kar precej manjka, da bo suha.
SoncicA, ful lušten email naslov user posted image  A mata ta teden kakšen dan frej za kakšen sprehod? Recimo v četrtek. jaz sem ob 10ih zmenjena v firmi potem bi pa glih okol 11ih v loko prileteli.
zdej grem pa brž kuhat me že malo čas priganja.
lp
pa ČESTITKE SLAVLJENCEM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
27.2.2007 13:41:43   
Tanyka
user posted image

Mi smo ravno iz sprehoda, je začel ful grdi veter pihati, pa smo šli raje v hišo.
Rene je zaspal v vozičku, tako, da imam nekaj časa za rr.
Kaj bote imeli danes na jedilniku.
Mi bomo imeli zrezke v omaki, in testenineuser posted image -to je za hujšanjeuser posted image

DALIN-res je velik vaš user posted image
Kaj pa se tiče poroda.Meni je bilo v drugo bolj hudouser posted image user posted image se še seedaj spšominjam poroda z grenkim priokusom.Je bilo v treh urah končano, ampak bolečine pa dosti bolj jake, kot prvič, ko je šlo počasneje.

Drugače pa sem jaz iz zdravstvene stroke, tako kot ROSE,   yenikauser posted image .
Pa ostale, slik si še tudi niste upale pokazat vse-jaz pa tako radovednauser posted image user posted image
Enih par bi že prepoznala, če bi vas kje srečalauser posted image user posted image

user posted image  Tanja

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
27.2.2007 13:54:08   
žiža
Tanja meni je bil drugi porod zud precej bolj boleč in težji. Čeprav je bilo 3x hitreje končano pa brez šivanja... je pa res da je bil tamali za 7 cm večji pa za 1kg težji  kot taprva.
jaz mam ene par slikc v albumu še iz najine poroke. Obleka je moje lastno delo user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
27.2.2007 14:05:00   
Tanyka
Jaz sem imela sedaj menda 2-3 šive.Prvič pa fuluser posted image user posted image
Ja hitreje pa bolj boleče.V tretje si niti pomislit ne upam, kako bi bilouser posted image
Bomo ostali kar pri 2
Lara je tehtala 3500g in 50 cm
Rene 3920g in 51,5 cm
ni neke razlike samo sem dobesedno misla, da me bo raztrgalo celouser posted image
Dovolj, vglavnem da je vse ok

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
27.2.2007 14:24:50   
Tanyka
Pa še ene par fotkic

Z mamico
na tej sliki se vidi stolček za hranjenje

user posted image

LarA, Rene

user posted image

tako pa jaz že sedim

user posted image

user posted image

ČAO ČAO

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
   [Brisano sporočilo]
27.2.2007 16:51:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
27.2.2007 20:14:34   
ZALA ADL
Pozdravljene mamike!

Kok ste pridne. Sem rabla kar 2 dni, da sem vse prebrala.user posted image user posted image user posted image

Ja pri nas uporabljamo mehčalec, že od vsega začetka, pa ni blo nikoli nobenega problema. So nam v šoli za nosečnice rekli, da otroček pride v družino in da se mora navadit življenja v družini.user posted image Če uporabljamo mehčalec, naj ga uporabljamo tudi za otročka in da naj vse cunje skupaj peremo.

user posted image  še sedaj nisem dobila, pa jemo GH že od četrtega meseca. Zdaj imava že zelenjavno kosilo (ob 12) sadje(ob 15), skutka(ob 17) in mlečna kašica(ob 19). Pol pa še mal na joško.

Po poklicu sem diplomirana ekonomistka, do porodniške zaposljena na banki, trenutno na sončni upraviuser posted image user posted image user posted image .

Poroda še nisem pozabila in ga verjetno še kmalu ne bom. Velika je bila 55 cm in težka 4.150 g končalo pa se je s carskim rezom. So mi pa rekli, da drugič me ne bodo več matrali in da bodo takoj naredili carski rez. user posted image user posted image user posted image

Sem še hotla sliko od mene pa od Zale gor dat, pa mi nikakor ne rata.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
27.2.2007 20:59:45   
ZALA ADL
Danes sem bla ful pridna, sem si v profilu vse zrihtala (upoštevala vsa vaša navodila). A mi lahko ena pomaga, kako daš kakšno svojo sliko, če jo imaš shranjeno v računalniku. Sej vem da sem mal za luno, sam vseen.

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
27.2.2007 21:03:54   
maja81
Čao mamice,

moja skopana in že od 19h veselo spi. user posted image
Saj vidim koliko ste napisale, meni pa to nekako
ne uspe.user posted image

Buchka, dito-jaz tudi raje prebiram za ostalo mi pa časa zmanjka.
Vita in Žan - HAPPY BIRTHDAY! user posted image user posted image

Glede mehčalca ga pa tudi že uporabljam ves čas, nobenih alergičnih reakcij itd.
Sicer uporabljam sensitive, ki naj bi bil bolj blag.

Pri nas je bil tud lep sonček!user posted image
Še po sprehodu sva se kar v spalnici na postelji sončle.

Tukaj nekaj svežih slikic od sončenja:

user posted image

user posted image

Pikica Lara Marie se je rodila 16.09.2006.

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
27.2.2007 21:19:04   
princes
UUU kolk nas je zdele kle gor...user posted image

(odgovor članu maja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
27.2.2007 21:27:29   
maja81
ZALA, naloži si slike v Moj Album na ringaraja ali v kakšn drug vmesnik (npr. shrani.si),
potem jih pa lahko iz albuma direkt poplaviš in skopiraš ter prelepiš v/pod tekst.

Meni tako deluje user posted image . Je pa sigurno še kakšna druga varianta......naj povejo še ostale!

(pa ni slabo, če jih prej pomanjšaš s Photoshop, ACD, Adobe, Irfanview etc.)

(odgovor članu maja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
27.2.2007 21:32:47   
princes
Čao čao..

Mi smo tudi danes imeli drugo pikico, naše mere pa so 7460 g in 67,5 cm...Pri nas je pa bilo zdaj v drugo malo joka, sam bolj zato ker se je zdravnice ustrašla, k ji je jeziček pogledala...user posted image Kri pa voda je vse ok, tko da smo user posted image
zdaj pa upamo, da ne bo kašne reakcije, tko kot prej k je bla pol čist zmešana par dni...user posted image

Dalin je pa res velik tvoj fantič...user posted image

Vsem slavljenčkom
user posted image

Yennika, hvala za recepte...user posted image

Tanyka tvoja dva sta pa res lepotca, prava modela...user posted image
Pa res že tko lepo čiča...user posted image
Mi smo pa še mal pijani...user posted image

Maja81, tvoja pa že taka frajerka z očali...user posted image

Res se mi zdijo veliki teli vaši user posted image tkole na slikah, kot da bi bili že eno leto stari..user posted image

Zdaj bova pa z mojim en film pogledala..Zdej mava vsak dan filmski večer... user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
27.2.2007 21:41:29   
yennika
OJ,

se ni treba zahvaljevat za recepteke.....z veseljem....

Saraja-lep pozdrav!user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
27.2.2007 21:54:56   
borovnička
Uuu spet nove septemberke! Dobrodošle!user posted image

Tanja, hvala za rožico!user posted image Danes mi je končno vročina padla. In včeraj še za piko na i celo noč nisem spala, tako me je zob bolel.user posted image No, danes sem mela že pravi kamnolom pri zobozdravniku.user posted image Ampak še smo živi.user posted image Vsak dan smo bolje. Važno, da je Nik zdrav.user posted image

Ja, Nik je pa že star pol leta.user posted image Adijo svet, kako gre to hitro. Hvala lepa za čestitke!user posted image (Tanja, na tortico gremo pa drug teden a ne?!user posted image )

Ostalim septemberčkom pa tudi vse najboljše za 5 tamičkenih svečk!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Porod... v treh urah je blo vsega konec. Bolelo, bolelo in takrat ko sem že mislila, da ne morem več, sem zaslišala moje zlato dete. Nisem še pozabila kako je bilo, tako da bomo kake 2-3 leta počakali, pol pa še kakega bratca al pa sestrico, da ne bo Niku dolgčas.user posted image Velik je bil pa 52 cm in težek 3600 g.user posted image

Pleničke... zdaj uporabljamo 3. Pampers nam premočijo, uporabljamo Huggies 3. Zaenkrat zadovoljna.user posted image Na straneh pa tud nam kdaj premočijo kadar ne pazim, ko ga previjem, pa se na straneh plenička mal spodviha.user posted image

Prašek... tekoči Ariel kids al pa tekoči Dash. Mehčalec pa Ornel Sensitive. Fajn cotike dišijo še dolg časa, pa še poceni je.user posted image

Žiža, kaj bodo kopalke povsod znižane al samo pri Nancy? Letos nujno rabim nove kopalke.user posted image Sem slišala, da se najbolj splača it kupovat kar v Naklo, v Nancy.

Grem počasi. Vas je fino brat.

Lepo nočko.user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu maja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
27.2.2007 21:55:52   
yennika
Eh,sem prehitro stisnila....pa me je vn zabrisalouser posted image

Midva z mojim štumfekom-trenutno so najbolj zanimiva igrača nogavičkeuser posted image  sva imela pa danes športni dan-prvič v skoraj 6.mesecih.Sma se peljala v SG, približno pol ure vožnje od nas.Tam sma se dobila še z eno kandidatko za nevesto, 14 dni mlajšo Evo in njeno mamco, mojo dobro sodelavko.Ja, najprej sem zanosila jaz in takoj povedala v službi-delam kot diplomirana medicinska sestra na oddelku za anestezijo, v operacijski....potem naslednji teden pa že kar ona-nenačrtovano.user posted image So bli vsi v službi kar malo v šoku.Potem pa sva šli malo v službo podravit, pa še k eni sodelavki na kofič-btw k zdravnici ki naju je obe pikala za epiduralno...porod je bil več kot sanjski, 3 ure z nič bolečine, samo močen pritisk na blato je ostal...tako smo udarile pravi čvek, pa saj veste kak to gre.

Maja-mala je prava caricauser posted image
Tanja-Rene je čudovit.....mi pa še ne sedimo sami, ga vsak dan treniram, pa nama ne rata...bo pe že.

No, uživajte, jutri vas pa nujno spet berem-pa naj še kdo reče, da je zjutraj kaj boljšega ko dete zaspi, ti pa si vzameš čas za kofi in čvek na RR.user posted image

Ln

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
27.2.2007 22:00:00   
dalin
user posted image Moji otroci spijo že kakšni dve uri,jaz pa seveda za računalnikom.Bom pa šla dans prej spat,saj komaj še gledam.Zjutraj sem pa takauser posted image
Tanyka,Rose in Yennika ve pa kar zdravstvena stroka.Vam prav pride pri otrocih,kajne!?Tanyka moj Rene ima glih tako temne učke kot tvoj.To bo punce osvajal.Na Reneja so čisto zmešane,povabijo ga na vsak rojstni dan,večkrat je tudi edini fant na zabavi.Je za valentinovo prinesel ful enih risbic domov.Pa sem ga vprašala,kje je to vse dobil.Veš kaj mi je odgovoril:"Ne morem pomagat,če me pa "lubjo" vseuser posted image !"
Maja81-tvoja je pa res cuker.Tudi meni te slike za profil ne ratajo.Ah,bo že user posted image .
Drugače pa zaenkrat(trkam),cepljenje u redu prenašamo.Upam da bomo šli dobro čez.Kar se pa poroda tiče:ura je bila 1.40 ponoči,ko sem se usedla v avto,2.10 min sem pa rodila.Komaj še tapravi čas sem prišla.Zbudila pa sem se 1.10,ko je bil prvi popadek,tako da v eni uri je bilo vsega konec.
Yennika-kaj pa zame recepti.
Mi je pa danes pediatrinja rekla,da lahko,ko bo Žan star osem mesecev,dam v pire tudi že kravje mleko,oziroma ko mu bom pripravljala pireje jih lahko razredčim z kravjim mlekom.Zanimivo,saj pravijo da do enega leta nič kravjegauser posted image .

< Sporočilo je popravil dalin -- 27.2.2007 22:03:59 >

Žan 27.09.2006

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
27.2.2007 22:13:14   
Tanyka
OJLE
Jaz sem tudi tukajuser posted image , sem ravno prišla od verouka.
DALIN- to pa je bil hiter poroduser posted image user posted image user posted image .Pa mali je pune velikuser posted image

MAJA  81-a vi pa že kr sončna očala, pa vse skupajuser posted image ?
Lušno dete, prava mala gospodična.

BOROVNIČKA-samo javi, ko boste ok, se zmenimo za kofetka

Sem se misla malo k staremu stisnit-pa spi kot KRAP.Zdaj bom pa na jezu še kar nekaj časa za računalnikomuser posted image

MAMIKE PA SE NE BOSTE NIČ POKAZALE???????
Saj vem-radovednostuser posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 27.2.2007 22:15:14 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
27.2.2007 22:14:59   
maja81
Dalin, naši že od 4.meseca mešam kravji mlek med pire & kašice. Sicer ga prekuham,
ampak ne vem zakaj tako komplicirajo - nič ji ne škoduje.
Zadnjič sem staro mamo vprašala s čim so včasih hranili user posted image , namreč ni bilo adaptiranega
mleka in vem, da ni dojila. Z kravjim mlekom frišn izpod krave. Pa vsi so zdravi & živi!user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
27.2.2007 22:15:15   
dalin
user posted image
Mimogrede-Sončica poslala sem ti mail.
Grem v mižule,sem takoooo zaspanauser posted image .user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
27.2.2007 22:39:27   
Dajanax
Dalin!!!!!!!!!!!!! Ti si bla pol tista iz sodenje porodne!!!! Jaz sem bila že ene pol ure v porodni - v srednji. Vsa na off, je bila ravno babica pri meni, pa jo pokličejo, in gre v prvo porodno, pol slišim sam še "Dajte zdaj pritisnite za iztis! Še malo!" Zaslišala sem samo še tebe -  enkrat ali pa dvakrat si malo bolj naglas zajamrala, IN JE BILO KONEC!! Žana mislim da nisem slišala. Res nisi bla več kot deset minut noter... Čez kakšne dve uri je še v zadnji porodni ena rodila v pol ure, jaz pa sem še vedno "čakala". Še nekaj uric...

No lepo da vem da si bila to ti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
27.2.2007 22:45:47   
Tanyka
Jaz pa sem pri Reneju tako kričalauser posted image user posted image , da če bi moj slišal,..........
Prvič pa ne mu pa pu

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
27.2.2007 22:53:00   
rose22
Dalin glede na to,da sem v zdravstveni stroki ti lahko čist odkrito povem,da sem pri otrocih amater tako kot večina bab,ki so mamice prvič.Tudi jaz imam včasih čudno vprašanje.Ampak plenico sem pa znala namontirat že prvičuser posted image user posted image

Kar se tiče praška,pri nas nič ne kompliciramo.Uporabljamo Ariel in navaden mehčalec,s tem da Nejine cunje in plenice perem posebaj in dam na dvojno izpiranje.To je pa vsa umetnost.In ni blo nič alergične reakcije.

Porod....Bila sem šest dni čez rok,prišla dopoldne v porodnišnico,kjer so mi dali tabletko za mehčanje materničnega vrata.Najprej je začelo bolet ko pri user posted image potem pa vedno bolj.Ves čas sem tudi krvavela(verjetno čep-še danes ne vem),CTG ni pokazal prav nobenih popadkov(še danes ne vem a sem jih sploh imela) user posted image .skratka ob 16h sem bila odprta 1cm,brez popadkov,bolelo kot hudič,začela bruhat,17.20 sem pa že rodila.In vam povem,če bi lahko(če bi imela fanta),jaz bi šla še takoj enkrat.Vse bolečine so bile takoj pozabljene,ko sem dobila mojo lepotičko v naročje.

A sem še kaj pozabla?

Aja smo meli zadnje dneve borbo z glivicami na ritki.Mazali s Canestenom,zdaj je pa tako čudno vneta ritka.Pa ne vem a bojo zobki.Vidi se še nič ne,ampak ko je držala moj prst je takoj romal v usta in na spodnjo dlesen.
Ampak ful zanimivo.Čez dan je ritka tolk rdeča,da še mene peče,pa ji menjam pleničke še bolj redno kot ponavadi.Ponoči,ko pa ima celo nočisto,je pa zjutraj ritka čist ok.Ne vidim logikeuser posted image

No šibam.Ampak še ne spat.user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
27.2.2007 23:22:38   
rose22
A zdaj sem pa kar sama?user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......