|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
2.3.2007 13:48:56   
dalin
Kakšno zoprno vreme,pri nas že cel dopoldne lije
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
   [Brisano sporočilo]
2.3.2007 14:05:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
2.3.2007 14:06:13   
žiža
Ojla user posted image vsem malim septembrčkom, ki praznujete pol svečke.
Pa Alenki11  za rojstni dan user posted image sva pa isti letnik user posted image
Pri nas imam obsedeno stanje. Tamala dva gresta čez vse meje moje potrpežjivosti in vztrajnosti. Celo noč sem spet vstajala ob 5ih pa sta se pa gfrajerja odločila, da imata dost postelje in da je čas za da dvignem svoje izmozgano truplo. Matr pa tako deževno jutro, ko bi človek lahko berz problemov spal vsaj do 10ih. K sreči mi vsaj zdele oba spita. Sicer sem morala Urbana v vozu po hodniku vozit, da je zaspal. Je ene par sosedov prav čudno pogledalo, kaj počnem.
No jaz sem bila včeraj pri sodelovkah in so me takoj zasnubile, če pridem za kakšen teden mal pomagat. Sem malo premislila doma in se zmenila za varstvo, tako da bom za 14 dni šla delat. Od 8ih do 12ih bosta menda že zdržala brez mene. Sploh pa upam na to, da bo Urbanu to malo koristilo, da ne bo več samo mami, mami, ziza, ziza... Zdej ugotavljam, da nisem mami žiža ampak mami ziza user posted image
Za Zoo se zaradi mene lahko zmenimo za tisti teden. Meni bi drugače bolj odgovarjalo proti koncu tedna.
Soncica, res sva se luštno imele včeraj. Samo moj taveli vragec, ni dal nič miru. Sem potem med potjo razmišljala, da je bila videti čist podivjana in razpoščena. Mah ti povem, da je v obdobju, ko je boljš pusti, da naredi po svoje in je mir. Kot pa da ves čas samo upijem, ne to, ne tisto... Iz tega je potem samo jok in trma. Je pa Urban spal še celo pot do doma. Se pravi je imel 5 ur in pol med dvema obrokoma user posted image  ponoči pa vragec ne more niti 3 ure v kosu prespat. Tega ne bom nikoli razumela user posted image
Julam, jaz te čist razumem in podpiram. Jaz tud ponucam mojo mami, kadar mi zagusti. Sicer je zadnje čase res ne morem še jaz obremenjevat, ker ima doma atka, ki jo ful rabi. Pa ne me občudovat, ker sem daleč od ideala. Imam včasih občutek, da sem pri vzgoji pogrnila po celi črti. Še dobro da imam RR in veliko mamic z otročki letnik 2004  in 2006 tako da vidim, da moja dva nista nobena posebneža user posted image  
Tako za enkart bo tole vse. Grem zdej kuhat dokler je še mir.
pa fajn vikend vsem. Menda bo kar lepo in toplo vreme user posted image
Ajne a ste že iz smučanja?

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
2.3.2007 14:17:35   
dalin
Zdaj pa jaz nekaj ne zastopimuser posted image .Že ene,tri ali štiri,ste nam danes zaželele lep vikend.Lepo od vas,ampak kaj naj to pomeniuser posted image ,da se ne boste nič oglasileuser posted image .Dajte no,jaz bom spet cel vikend brez dedca doma,ker spet dela.Mam počasi že dovolj tega,ga bom iz lastne hiše ven fu...la.user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
2.3.2007 14:35:31   
dalin
Še slikica Žana v hojci.Ga dam včasih za kakšnih 10 minut,ko je fino tečen,da si lahko mal odahnem.user posted image Mater,imam slab digitalc,bo šel za dedcemuser posted image    user posted image
Zdaj pa dovolj,sam jaz tle gor visim,ko firnk

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
   [Brisano sporočilo]
2.3.2007 14:47:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
2.3.2007 16:50:30   
Anonimen
o dalin - welcome to company and have a nice day. Midva sva že 14 dni sama - mater tile desci so res user posted image . Ma sej zastopim za ljubi kruhek - ampak da jih pa cele dneve ni, to pa res ni več za nikamor. Pol se pa pejmo socialno državo, pa imejmo otroke, pa ne vem kaj še.....Mater sem jezna. Jest se včasih zares počutim kot samohranilka. Vsaj  kar se vzgoje in dela tiče.

Magični lonček - imam Avent-ovega ( vreden glih za en drek, vse pušča, teče, ves je moker, po tleh, teče sto na uro ...) ; potem imamo enega od Mulerja ( velja enako, mogoče da malo manj teče ), imamo tudi od Nuby ( je še zapakiran ). Tko da jest ne kupim niti enega več. Sej piše na embalaži za tolk in tolk mesece - japajade - vse teče enako. Enostavno tile naši user posted image  še ne morejo tako hitro požirat, kakor tečejo...

Vikend - halo, jest bom kle...

Alenka  ----- vse najbojše za te !!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
2.3.2007 18:52:54   
rose22
Evo naša Neja je dobla svoj stolček in že uživa v njemu.Sicer mislim,da ji ni ravno čist vse jasno,ampak saj se ji bo posvetlo.user posted image user posted image

user posted image

Sem spet zapravla eno goro denarja.Pa še v BC sem bon vnovčla.Sem ga mela za 25€,doplačala sem še pa 70€ zraven.

Aja,da se še pohvalim.Jutri gre mami žurat zvečeruser posted image

< Sporočilo je popravil rose22 -- 2.3.2007 18:53:12 >

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
2.3.2007 19:31:48   
yennika
Rose pozdravljena!Kak stolček sta to nabavli?Jaz ga ravno kupujem, sem gledla zadnjič v Bc, so meli peg perego v akciji do 27.2. za 78 E....zdaj pa mi je žal, da ga nisem vzela!user posted image

Lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
2.3.2007 19:46:01   
rose22
Yennika v Arielu majo zdej akcijo.So znižani iz 24k na 16k.Sam je neka čist x firma.Ampak je vredu za sedet.Meli so jih pa čist mal.Smo hotli že prejšnji teden nabavit,pa so dobili sam 4,pa so rekli,da bojo spet ta teden,pa smo si ga kar rezervirali,da ne bi spet brez ostali.

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
2.3.2007 19:48:38   
ZALA ADL
Timoteju
user posted image

Alenki
user posted image

Sem pa tudi jaz isti letnik. Lansko leto je bilo zelo plodno za letnik 79, jaz poznam kar 5 mladih mamic.user posted image user posted image user posted image

Sončica jaz ti priporočam chicco-ov magični lonček. user posted image  Resnično ne poliva. Svetovala mi ga je sestra, ki je tudi imela eno goro lončkov za tamalo. Pol je pa nekje slišala, da ta ne poliva in res. Naša ful maha z njim, pa potleh ga meče, pa še nikoli ni bila mokra.

Rose22 kok je lušna tvoja pupika. Kje si pa copatke kupla, so ful lepi.

Dalin se pa jaz strinjam z Tejcho, sej zato pa so v trgovini da svetujejo. Ja se ti pa vidi, da si Dolenka. Jaz sem tudi iz Dolenjske iz Kostanjevice na Krki,..................pol me je pa lbezen na gorenjsko prgnala.

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
2.3.2007 20:08:31   
rose22
Zala copatki so pa iz BC.

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
2.3.2007 20:37:20   
alenka11
ojla

HVALA za vse čestitke. Zelo ste prijazne.
Naš pikec še ne spi zato čisto na kratko. Upam da bo kasneje še katera na forumu. Zdaj ga grem pa probat uspavat. je cel dan malo tečkan, ne vem če je možno, da ga že zgornji zobki dajejo user posted image . Gre to tako hitro?

Lp za zdaj

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
2.3.2007 20:53:54   
Tanyka
OJLE

ALENKA 11-

user posted image

Bom pa jaz še kar nekaj časa čepela na rr, je stari na nogometuuser posted image .
Tako, da bomo kar malo počvekaleuser posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
2.3.2007 20:58:39   
ZALA ADL
Yennika hvala za recepte, se ni bat da bi kej shujšala. Bomo že ta viknend probal kakšno novo sladico.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
2.3.2007 21:20:33   
alenka11
Ah končno mi ga je uspelo uspavat user posted image . Je čist bogi. Ful je nemiren, slini se še bolj kot preden je dobil prva dva zobka, rokice si je že čist pogrizel.... Bomo videl čez par dni če so res zobki user posted image .

Tanja tudi jaz sem sama doma, je šel user posted image  na eno razstavo fotk.

Bom spet probala dat slikco v moj profil. A ktera ve če lahko pomanjšam prek shrani.si ?

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
2.3.2007 21:27:37   
alenka11
Jupi USPELA JE SLIKCA user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo nekam čuden zgleda na njej. Ni tak bajsek v resnici. No zdaj znam pomanjšat pa bom še kakšno drugo probala naštimat.

Aja Tanja hvala za tako lepo tortico user posted image user posted image user posted image . Preko katere astrani že dajete dol vse te slikce? Sem mela enkrat že naštimano Smiley central pa je vse skupaj izginlo. No se bom še s tem malo poigrala.

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
2.3.2007 21:29:48   
Tanyka
ALENKA-
pa rajši vem, da ga sedaj ni, kot čez dan ko morem letat kot n.......
Sedaj pa že oba spita, Rene od 19 pa nekaj Lara pa je zaspala malo po 20h.
Jaz pa imam sedaj malo mirauser posted image
Na začetku mi je šlo vse gladko, sama sebi sem se čudla,da vse zmorem
Zdaj?
Zdaj pa imam občutek, da mi vse uhaja iz rokuser posted image user posted image
Vsaki dan sem utrujena, da mi zvečer ni niti za spat it,.mogoče se smešno sliši, ampak od vsega napora čez dan zvečer komaj zaspim, se mečem sem in tja,..............
No danes sem imela pomoč.Sem klicala mamo in je prišla
HVALA MAMAuser posted image .Me je malo razbremenila, vsaj po hiši sem si lahko poštimala

evo za sličice

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 2.3.2007 21:30:53 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
2.3.2007 21:38:25   
žiža
Čer.
A smo danes vse same?
Moj se je šel tud mal rekreirat. Jaz sem sicer že v pižami in trdno odločena da ob 22ih ugasnem računalnik in grem spat. TAKO DA PROSIM DA ME DOL VRŽETE ČE BOM 22.01 ŠE "prisoten" user posted image
MOja2 trenutno po srečnem naklučju že spita. Upam, da bo trajalo. Danes sem se odločila, da tamalega ponoči ne bom dojila. Enostavno mu bom dala flaško kar v posteljo, tako da ga ne bom nič ven dvigovala. To najino nespanje nikamr več ne pelje in to je moj skrajni ukrep. Upam, da mi vsaj delno uspe. tista masaže ne pali. No sej mu paše ko ga mečkam, prede zraven kot mačkon. Da bi pa to kaj vplivalo na spanje pa ni videti.
jaz imam aventovo flaško s cucljem za čaj. Dokupila sem pa tisti nastavek, ki je kot pri magičnem lončku. baje naj tudi ne bi spuščal user posted image  nisem pa še preverila. Bom jutri, če se bom spomnila.
Alenka zobki gredo lahko ful hitro. Al pa ful počasi. Moj je še čist brez pa tud kaže še nobenih znakov. Sara je ta prva dobila pri 8ih mesecih. Potem je šlo pa zelo postopoma. Najhujše so bile 4ke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zaključili smo pa pri 25ih mesecih. Pa pravijo, da kasnejjo ko ven rinejo bolj hudo je.

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
2.3.2007 21:42:27   
žiža
Tanja jaz imam isti filing. Dva meseca nazaj je bilo sanjsko. zdej je pa cel vrag. Tamala je čist zdivjana. Urbanu bi dala vse v usta. brez problema spleza v njegovo posteljico, voziček.... Če se joka mu kar plenico čez glavo vrže.... Čist skoz jih moram imeti na OBEH očesih. Ah, saj bo kmal bolje a ne?
Jao še 19 minut mam časa pa še Zs moram napisat...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
2.3.2007 21:47:27   
dalin
Tanyka pri meni se dogaja enako,sem vsak dan tako utrujena in čeprav grem prej spat,se premetavam po postelji,tako da začne že moj ritat.Sem se hotla zadnjič mal pogovort z njim in mu rečt,da tako pa ne gre več naprej.No in ko sem se zlajala je na koncu rekel samo:"Prav!"user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
2.3.2007 21:48:47   
alenka11
Joj kako sem se zdaj nasmejala: me kliče mami, da mam pošto iz službe (ne vem zakaj so mi poslali na star naslov ). V glavnem napisali so da ne morejo podat mnenja za delozmožnost, ker nisem opravila vseh preiskav na zdravniškem pregledu. Kaj je pa tu najbolj smešno: zdravniški pregled sem imela leta 2005. user posted image user posted image user posted image user posted image
Moram priznat, da so res hitri.

Naj povem, da vas mamice, ki imate več kot enega malčka samo občudujem user posted image user posted image user posted image . Jaz si niti približno ne predstavljam kako sfolgate.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
2.3.2007 21:52:33   
žiža
men je moj rekel, naj grem danes s tamalim2ma spat user posted image user posted image
JA sej sem včeraj tud šla, samo kaj ko je Sara bluzila do pol desetih Urban pa do 23ih. pa vstala sem tud z njima... ob 5.10...grrrrrrrrrrrr
potem sem zjutraj že eno žehto zlikala, preden so gospod vstali. In ko sem mu povedala, da sem likala, je vprašal če kavč user posted image user posted image user posted image  sem še zdele jezna.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
2.3.2007 21:58:52   
Tanyka
Sem se odločila, da ga ne bom več čakala-grem proti postelji

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
2.3.2007 22:01:25   
alenka11
TANJA lahko noč pa čimbolj si odpočij. Jaz bom še malo bluzila po netu.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......