žiža
|
Ojla vsem malim septembrčkom, ki praznujete pol svečke. Pa Alenki11 za rojstni dan sva pa isti letnik Pri nas imam obsedeno stanje. Tamala dva gresta čez vse meje moje potrpežjivosti in vztrajnosti. Celo noč sem spet vstajala ob 5ih pa sta se pa gfrajerja odločila, da imata dost postelje in da je čas za da dvignem svoje izmozgano truplo. Matr pa tako deževno jutro, ko bi človek lahko berz problemov spal vsaj do 10ih. K sreči mi vsaj zdele oba spita. Sicer sem morala Urbana v vozu po hodniku vozit, da je zaspal. Je ene par sosedov prav čudno pogledalo, kaj počnem. No jaz sem bila včeraj pri sodelovkah in so me takoj zasnubile, če pridem za kakšen teden mal pomagat. Sem malo premislila doma in se zmenila za varstvo, tako da bom za 14 dni šla delat. Od 8ih do 12ih bosta menda že zdržala brez mene. Sploh pa upam na to, da bo Urbanu to malo koristilo, da ne bo več samo mami, mami, ziza, ziza... Zdej ugotavljam, da nisem mami žiža ampak mami ziza Za Zoo se zaradi mene lahko zmenimo za tisti teden. Meni bi drugače bolj odgovarjalo proti koncu tedna. Soncica, res sva se luštno imele včeraj. Samo moj taveli vragec, ni dal nič miru. Sem potem med potjo razmišljala, da je bila videti čist podivjana in razpoščena. Mah ti povem, da je v obdobju, ko je boljš pusti, da naredi po svoje in je mir. Kot pa da ves čas samo upijem, ne to, ne tisto... Iz tega je potem samo jok in trma. Je pa Urban spal še celo pot do doma. Se pravi je imel 5 ur in pol med dvema obrokoma ponoči pa vragec ne more niti 3 ure v kosu prespat. Tega ne bom nikoli razumela Julam, jaz te čist razumem in podpiram. Jaz tud ponucam mojo mami, kadar mi zagusti. Sicer je zadnje čase res ne morem še jaz obremenjevat, ker ima doma atka, ki jo ful rabi. Pa ne me občudovat, ker sem daleč od ideala. Imam včasih občutek, da sem pri vzgoji pogrnila po celi črti. Še dobro da imam RR in veliko mamic z otročki letnik 2004 in 2006 tako da vidim, da moja dva nista nobena posebneža Tako za enkart bo tole vse. Grem zdej kuhat dokler je še mir. pa fajn vikend vsem. Menda bo kar lepo in toplo vreme Ajne a ste že iz smučanja?
|