dalin
|
Se moram kar "pomujat" in hitro tipkat preden bo alarm. Dajanax -jaz sem tista iz prve porodne.Hvala za uvidevnost,ampak mislim da nisem dvakrat samo zajamrala,temveč "orng" zatulila.Ne morem pomagati,je bilo tako na hitro vse skupaj da sploh nisem dojemala.Se je pa pol bolj zakompliciralo,saj mi je nenadoma slabo ratalo in ful sem se začela tresti,mi je pritisk padel pod mejo normale,tako da je babica kar skakala okrog mene in to fino panična.Sicer rekla ni nič sem pa vidla po njenem obnašanju in očeh da jo skrbi in da nekaj ni v redu.Pa samo da se je dober končalo.Sem bila na ponedeljek,dva dneva pred porodom,na pregledu in na CTG-ju pa nobenih popadkov .Je še Mijajlovič rekel,da kaj je zdaj to,dva dni pred rokom pa nobenih popadkov.Pol me je pa pregledal in rekel da sem 2 cm odprta.Je rekel:"Zaradi mene greste lahko jutri kar roditi .Boste prišla?Joj,sem rekla,tako nahitro se ne morem odločiti!"Pol je pa rekel da naj kar v sredo pridem, ko imam rok,za sprejem in mi bodo sprožil.Sem se cel popoldan v ponedeljek in naslednji dan pripravljala na porod,pa tako pospravljala po bajti cel dan,da je bila sterilna(od same živčnosti,ker sem vedla kam grem naslednji dan ).V torek sem šla še pozno spat,beri:23.00,evo čez dve uri se pa zbudim s popadki,tako da ni bilo treba v sredo zjutraj na sprejem . Sem pa prvič bila v porodni 6 ur,dvojčka sem rodila v dveh urah,s tem da sem imela eno uro že popadke,pa sem mislila da me križ boli .Sem pa prve tri otroke rodila v drugi porodni,tam kjer si ti Vito. Ko sem bila po porodu še tri ure(zaradi komplikacij) v porodni si se mi ti na drugi strani zelo smilila,čeprav te nisem poznala in vidla ne.Sem si mislila:Reva kako trpi,jaz pa pridem pa glih toliko da ga je babica ujela.Še teža potem pa dovolj o tem: RENE-53 cm,3510 g DAVID-44 cm,2000 g DOMEN-44 cm,2040 g ŽAN-52 cm,3470 g Sončica hvala za slikice,če bom še kaj rabila bom kar tebi poslala . Tejcha- Tilnu za 5 mesecev Zala ADL-tvoja Zala je pa res zala. Kar se pa tiče GH,se strinjam z Dajanax.Pred toliko in toliko leti je bilo vse drugače,ni bilo toliko alergij kot jih je danes in tudi hrana ni bila tako"špricana" kot danes.Jaz osebno sem se odločila,da bom Žanu uvajala postopoma in njegovim mesecem primerno.Zdaj ga itak samo dojim,ko bo pa star pol leta,bom pa začela z uvajanjem.Sem pri Reneju začela z GH pri štirih mesecih,pri petih pa sem mu dala kravje mleko in še kaj,za kar bi bilo bolje da bi počakala.Je res da takrat ni imel glih neke alergije,čeprav če pomislim za nazaj,je imel neke"flekce" pa temu nisem pripisovala večjega pomena.Ima pa zdaj že kakšna tri leta v jesensko-zimskem času tako srbečico po nogicah,da se spraska do krvi.Lani in predlani ni bilo tako hudo,je v dveh tednih zginilo,letos pa se je vleklo tri mesece.Smo vse sorte mazil in krem poskusil.Testirat se nismo šli,zaenkrat,bo pa treba če se bo ponavljalo.Je rekla njegova zdravnica,da se nekatere alergije šele čez leta pokažejo in da mogoče je pri njemu glih tako.Mi je rekla da nekatere mamice pa res prehitro začnejo z vso hrano,treba je postopoma.Sicer pa kot je rekla Dajanax,stvar posameznika. Kar se tiče praška in mehčalca:prašek imam enkrat ava,drugič persil,tretjič spet nekaj drugega.Nisem pa vedla da priporočajo dojenčkove stvari prati brez mehčalca.Mehčalcev sem pa tudi veliko preizkusila in zdaj trenutno že nekaj časa uporabljam enega z vonjem breskve in perilo tako lepo diši.Sem ga kupila v mullerju.1,5l za 2,5 evra. Zdaj pa moram nehati,itak sem se preveč "razpričala". ČAO,ČAO Sem prej prehitro stisnila,zato še nekaj dodajam: Yennika-klikni na moj nick,pa mi pošlji receptke,seveda če hočeš.Hvala Pa še sedenje:mi pa kar še ne sedimo,se prevračamo ko pijančki.Bomo tudi do tega prišli.Zdaj pa res ČAO,ČAO
< Sporočilo je popravil dalin -- 28.2.2007 14:07:00 >